- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
inşallah canım ..inşallah bundan sonra senide bırakmıcak hiç teyzoşlarım
canım ya takma kafana tam 40. gününde duyulmaya başlarmış. korkacak bir şey yok Allah'ın izniyle. birde bol su iç ultrasona girmeden, idrarına da sıkış. her şey daha net oluyr
Bacim benimkide 2 aylik 9 haftalik yani ama sismedim cunku bebek daha göbişimize cikmadi asagida daha aman kilo alma bebek suan kandan besleniyor
Merhaba hepinizee;
Benim kontrollere gittiğim hastane bir sürü tahlil istedi. Eşim hemen yaptırmaktan yanaydı ama annem eski kadın işte. Bir sürü masraf çıkacak devlet hastanesinde yaptıralım diye tutturdu. Bu gün Samatya'daydım tahliller için. Size gözlemlerimi aktarayım. Ultrason cihazları çok iyi, bebeğimi gördüler, kalp atışlarını duydular. Doktor pek ilgilenmiyor ama bir sürü görevli var. Olağan dışı durumlarda doktor ilgileniyor sanırım. Doğumun 11 Ocak'ta değil 7 Ocak'ta olacağını söylediler. Bebek aceleci biraz.
Ama tahliller çok zor oldu. Bana sıra gelene kadar saat 11.30'u buldu. O saate kadar açtım. Bir de düşük tansiyon problemim var. 7 tüp kan aldılar. Son tüp alınırken gözüm karardı, bir ara koptum dünyadan :) Neyse meyve suyuyla falan toparladım. Sonuçları da teee pazartesi günü verecekler. istenen bütün tahlilleri de yapamadılar. Size tavsiyem kontrollere gittiğiniz özel hastanede yaptırın tahlilleri de. iki gündür uğraşıyorum, mahvoldum.
Bebeğim şimdiden 1.96 cm olmuş bile. Kafası falan çok belli :) Akşam eve gideyim, fotoğrafını koymaya çalışacağım.
Canlarım bugün sabahtan beri kasıklarımda bir sancı var. 2 aydır hiç bu kadar olmamıştı. Arada sancım olsada vurur geçerdi. Bugün hiç kesilmeden devam etti. Lavaboya gittim geldim kaç defa çok şükür kanamam felan yok sadece ağrı var. Sizce nedendir ? Ağrısı olan varmı ?
canım neden okadar çok tahlil istediki acaba sorsaydın keşke ne kadar tutacak diye ben ilk yapılan tahlile 17 tl ödemiştim 2 tüp kan aldılar ve birde idrar
ayaklarını üşütmüş olabilirsin canım ondandır
Canlarım bugün sabahtan beri kasıklarımda bir sancı var. 2 aydır hiç bu kadar olmamıştı. Arada sancım olsada vurur geçerdi. Bugün hiç kesilmeden devam etti. Lavaboya gittim geldim kaç defa çok şükür kanamam felan yok sadece ağrı var. Sizce nedendir ? Ağrısı olan varmı ?
Canım daha bugün doktorumla konuştuk bunu. Rahimin büyümesinden kaynaklanan kasık ağrılarının olacağını, kanamam olmadığı sürece endişe etmeme gerek olmadığını söyledi. Çünkü bende çok sık kasık ağrısı yaşıyorum. Çok düşünme sen eğer kanaman yoksa uzan ve dinlen bebişin büyüyor işte :)
zuhal kiscem sendemi kalp atisini duymaya gidecenn
Hastanenin rutin gebelik testi anlayışı. Hepsi de bitmedi üstelik. 5 tüp daha kan vereceğim. Abarttılar bence de biraz. Kağıtta 400 küsür liralık bir bedel vardı, devlet hastanesine gittik işte. Bir kısmını çıkardık en azından aradan.
Merhaba hepinizee;
Benim kontrollere gittiğim hastane bir sürü tahlil istedi. Eşim hemen yaptırmaktan yanaydı ama annem eski kadın işte. Bir sürü masraf çıkacak devlet hastanesinde yaptıralım diye tutturdu. Bu gün Samatya'daydım tahliller için. Size gözlemlerimi aktarayım. Ultrason cihazları çok iyi, bebeğimi gördüler, kalp atışlarını duydular. Doktor pek ilgilenmiyor ama bir sürü görevli var. Olağan dışı durumlarda doktor ilgileniyor sanırım. Doğumun 11 Ocak'ta değil 4 Ocak'ta olacağını söylediler. Bebek aceleci biraz.
Ama tahliller çok zor oldu. Bana sıra gelene kadar saat 11.30'u buldu. O saate kadar açtım. Bir de düşük tansiyon problemim var. 7 tüp kan aldılar. Son tüp alınırken gözüm karardı, bir ara koptum dünyadan :) Neyse meyve suyuyla falan toparladım. Sonuçları da teee pazartesi günü verecekler. istenen bütün tahlilleri de yapamadılar. Size tavsiyem kontrollere gittiğiniz özel hastanede yaptırın tahlilleri de. iki gündür uğraşıyorum, mahvoldum.
Bebeğim şimdiden 1.96 cm olmuş bile. Kafası falan çok belli :) Akşam eve gideyim, fotoğrafını koymaya çalışacağım.
canım neden okadar çok tahlil istediki acaba sorsaydın keşke ne kadar tutacak diye ben ilk yapılan tahlile 17 tl ödemiştim 2 tüp kan aldılar ve birde idrar
hanımlar uykular ne alemde?ben akşam 22 30 gibi düşüyorum yataga...sonrası işkence ,sürekli uyanıyorum ,sagıma dönüyorum olmuyor,soluma dönüyorum olmuyor...nefes alamıyorum bazen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?