2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
canım ya takma kafana tam 40. gününde duyulmaya başlarmış. korkacak bir şey yok Allah'ın izniyle. birde bol su iç ultrasona girmeden, idrarına da sıkış. her şey daha net oluyr

tamam ben'imhayırlısı olsun hakkımızda..bol bol su içip öyle giderim aklımda bulunsun

Merhaba hepinizee;

Benim kontrollere gittiğim hastane bir sürü tahlil istedi. Eşim hemen yaptırmaktan yanaydı ama annem eski kadın işte. Bir sürü masraf çıkacak devlet hastanesinde yaptıralım diye tutturdu. Bu gün Samatya'daydım tahliller için. Size gözlemlerimi aktarayım. Ultrason cihazları çok iyi, bebeğimi gördüler, kalp atışlarını duydular. Doktor pek ilgilenmiyor ama bir sürü görevli var. Olağan dışı durumlarda doktor ilgileniyor sanırım. Doğumun 11 Ocak'ta değil 4 Ocak'ta olacağını söylediler. Bebek aceleci biraz.
Ama tahliller çok zor oldu. Bana sıra gelene kadar saat 11.30'u buldu. O saate kadar açtım. Bir de düşük tansiyon problemim var. 7 tüp kan aldılar. Son tüp alınırken gözüm karardı, bir ara koptum dünyadan :) Neyse meyve suyuyla falan toparladım. Sonuçları da teee pazartesi günü verecekler. istenen bütün tahlilleri de yapamadılar. Size tavsiyem kontrollere gittiğiniz özel hastanede yaptırın tahlilleri de. iki gündür uğraşıyorum, mahvoldum.

Bebeğim şimdiden 1.96 cm olmuş bile. Kafası falan çok belli :) Akşam eve gideyim, fotoğrafını koymaya çalışacağım.

Son düzenleme:
Teyzoşlar biz bugün ultrasonda göründük nihayet :) pirinç tanem annesine sarılmış ama kalp atışlarını görebilmemiz için 1 hafta sonra tekrar gidicez. Doktor şimdilik herşey yolunda dedi :)

canım neden okadar çok tahlil istediki acaba sorsaydın keşke ne kadar tutacak diye ben ilk yapılan tahlile 17 tl ödemiştim 2 tüp kan aldılar ve birde idrar

Canlarım bugün sabahtan beri kasıklarımda bir sancı var. 2 aydır hiç bu kadar olmamıştı. Arada sancım olsada vurur geçerdi. Bugün hiç kesilmeden devam etti. Lavaboya gittim geldim kaç defa çok şükür kanamam felan yok sadece ağrı var. Sizce nedendir ? Ağrısı olan varmı ?

ayaklarını üşütmüş olabilirsin canım ondandır

canım neden okadar çok tahlil istediki acaba sorsaydın keşke ne kadar tutacak diye ben ilk yapılan tahlile 17 tl ödemiştim 2 tüp kan aldılar ve birde idrar

Hastanenin rutin gebelik tahlili anlayışı. Hepsi de bitmedi üstelik. 5 tüp daha kan vereceğim. Abarttılar bence de biraz. Kağıtta 400 küsür liralık bir bedel vardı, devlet hastanesine gittik işte. Bir kısmını çıkardık en azından aradan.

Son düzenleme:

Canım daha bugün doktorumla konuştuk bunu. Rahimin büyümesinden kaynaklanan kasık ağrılarının olacağını, kanamam olmadığı sürece endişe etmeme gerek olmadığını söyledi. Çünkü bende çok sık kasık ağrısı yaşıyorum. Çok düşünme sen eğer kanaman yoksa uzan ve dinlen bebişin büyüyor işte :)

Canım geçmiş olsun geçen hafta cuma bende aynıydım kasığım ağrıyordu iki saniye arayla sırtıma bile vurdu dra sormuştum rahmin büyüyor normal dedi bide adet sancısı kadar şiddetli değilse sıkıntı olmaz hani kıvranacak kadar benim tatlı tatlı ağrıyordu şimdide ağrı falan yok kendimi hamile gibi hissedemiyorum baş dönmesi var okadar

Bugün sürekli devam edince endişe ettim biraz. Zaten yarın doktor randevum var. Bakalım o ne diyecek.

aaa hakikaten çok pahalıymış neyseki bi kısmını devlette yaptırmısın canım çok pahalıymış bunlar rutin tahlillere bunu istedilerse 2 li teste ne kadar isterler kimbilir allah yardımcın olsun

Bi fotoğrafçı bulsam. Her doktora gidişimde benimle gelse. O anki heyecanımı, tepkilerimi videoya çekse, fotoğraflasa. Ekranda bebeğim, yanında sedyede ben. İkimiz aynı karede yer alsak :) Hepsi hatıra kalsın istiyorum.

Ay canım kocaman olmuş bebişin doğum tarihini değiştirmişin :) şimdi benimkide bukadar olmuşmudur bilemiom Cumartesi 1.06 ydı ayy kıyamam bebişin kafası görünüodur artık Rabbim sağlık versin bebişine tatlım ben senin hastaneye şok oldum benden 2 tüp kan aldılar 135 ödedim o neymiş öyle ne testi yapmışlar sana kanını emmiş hastane:) bide 400 uçuk olmuş gerçekten ben olsam bende devlette yapardım soyguncu varya bunlar

:O seninki bedavaya gelmiş bendende 2 tüp bir idrar aldılar 135 tl ödedim şeytan diyo git devlete daa önce hormon testinde 100 tl almışlardı

hanımlar uykular ne alemde?ben akşam 22 30 gibi düşüyorum yataga...sonrası işkence ,sürekli uyanıyorum ,sagıma dönüyorum olmuyor,soluma dönüyorum olmuyor...nefes alamıyorum bazen...

hanımlar uykular ne alemde?ben akşam 22 30 gibi düşüyorum yataga...sonrası işkence ,sürekli uyanıyorum ,sagıma dönüyorum olmuyor,soluma dönüyorum olmuyor...nefes alamıyorum bazen...

akşam 6buçukta evde oluyorum 7 de 40 45 dakika biraz kestiriyorum eşimi bekliyorum yemeğe (yemek yiyemiyorum oda ayrı mesele)
sonra 12 civarında uyuyorum gece tuvalete kalkıyorum mutlaka patlayacakmış gibi oluyorum sonra hemen saat 7 olmuş oluyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…