2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Aynen ya ben heba olmaya basladim bile. Dünden beri bi depresif haller bende. Kizim uyuyor. Ortalik darmaduman. Normalde koştura koştura is yapardim. Yok 2 gündür çok fenayim. Kafami yastiktan kaldirasim gelmiyor.

Esim haftasonu ankaraya gidelim diyor ama ben cesaret edemiyorum. Daha hic öyle gezmeye gitmedim. En azından 3ay bitse diyorum.

Ben de rapor alicam senle ayni durumdayim aklimda helal mi değil mi sorusu var. Bi uzatamadilar su izni. Ben küçücük bebeği bakiciya mi birakayim. Zaten memlekette değiliz. Ben de yazin tayin istiycem ama bizimki hayal. Benim memleket cok popüler öğretmen ihtiyaci falan kalmadi artik almiyor il disiyla. Neyse hayirlisi. Kuzucuklar iyi olsun da.

Bu arada kizim bu sabah 10 kere falan hapsirdi. Hayirdir insl.

Aynen cnm ,kiyamayız biz yabancilar daha soğuk,vicdanli degiler bizim gibni.
40 gunluk rapor birden olmuyor sanirim,zaten heyet almnan lazim..sende 20 al aile hekiminden,memlekete gidince ordanda tanidik varsa heyet alirsin..
Bizde burda yalniziz,hic akrabamiz yok sizin gibi..zorlaniyiruz bizde ama mecbur iste,..bende patladim evde ya,1 kere ciktik avm gezmesine..h.sonu cikican yine yoksa delircem evde artık..

evet grozcum. ne zaman uyursa o aralarda ne yapabiliyosam yapıyorum. yanımızda yatma konusuda tabiki ilk önce bebişin güvenliği. eğer deli yatıyosan bebişini sev kokla öp oyna uyurken yatagına yatır. ben dümdüz yatıp dümdüz kalkan bi insanım. en fazla yatakta bacak bacak üstüne atarım :) eşimde hep kahveye gitmiş gene bizimki der. ama bebiş yanımda olunca insan tedirgin oluyo tabi. o rahat rahat uyuyo ben diken üstünde onu koklayıp duruyorum. rahat uyuyamıyorum tabi bişey olurmu diye... yinede yanımda olması hoşuma gidiyo...

yabancılara bakmamak lazım. aile yapıları çok farklı. çocuk 18 yaşına gelince başının çaresine bak oluyo nerdeyse onlarda. biz ölene kadar annelik yapıyoruz. bizimde kimsemiz yok burda . kendi halime takılıyorum elimden ne gelirse izin bitene kadar. eşiminde benimde ailelere söyledim. hastanede tanıdıklarla konuşun heyet raporu için dedim. bizim burda vermiyolar çünkü. inş. orlardan ayarlayabilirim...

Canim doktorun söylediğini eksik yazdım sonradan fark ettim kusura bakmayin. Soru soran kişinin bebeği 1 yasindan küçüktü o da dedi cok zor durumda değilse vermeyin çilek tavsiye etmiyoruz yasindan önce dedi.

bu çilek verme tavsiyesi ne içindi. ne için verin demiş....

42 gunluktu avm ye gittik ilk gittigimizde zor oldu.ertesi gun yine gittik.alismistik artik rahattik bebek arabasinda durmazsa kucagimda gezdik.emzirme odalari var zaten iralarda emzirdim.birde avmye giderken arabada enzirdimki hemen acikmasin diye.toplamda 6 kez gittim.bide 6 yasinda kizim var onla ilgilendim.15 tatilinde ama simdi ne yazikki burda avm yok eve kapandim.ilki zor oluyo ama sonra alisiyosunuz.gidun bence bize de yazik.psikolojik duzgun omali ki bebeklerimizle daha iyi ilgilebelim.

canım benim oğluşum mama versen iç iç doymuyor. göğsümden emdirince 5 dk da bırakıyor. onunla idare ediyor. anlamıyorum bende. zaten benimki bi gün emiyo ertesi gün hiç umru olmuyo emmiyo. sağa sağa veriyorum. yanındada mama veriyorum.

yani tayin isticem de bizimki de bir nevi hayal aslında bizim memleket de çok popüler benim de puan az daha 3 yıllık öğretmenim. hakkımızda hayırlısıyla gideriz değilse de kısmet artık.

geçen haftalarda memlekete gitmiştik eve gelince kapıdan içeri girer girmez bana bişey oldu hüngür hüngür ağladım sanki duvarlar üstüme çökecekmiş gibi içerisi karanlık havasız nefes alamıyorum gibiydi. yani benim durum vahiim. gidemesem de sağlık özründen gönderseler beni

geçmiş olsun belki tozdan fln hapşurmuştur

Kızlar malum ocak doğumluyuz bebişlerimiz iki aylık bile değil, saç boyatmak zararlı mıdır? Bilgisi olan var mı, saçlarımı boyatmak istiyorum da, bi de saçlarımız ne zaman dökülmeye başlar ve herkesin dökülüyormuymuş?

kimin saçları dökülüyormuş. bizim mi bebişlerinmi. bebişlerinse dün şapkasına baktım içi saç doluydu. bizimkinin dökülmeye başlamış yaniii... kafasından anlamamış tım görmeden önce...

Merhaba lilypie yı buraya nasıl ekledin

2. Ay asilarimizi yaptirdik geldik giderken calpol vermedim gelince verdim 6 saatte bir vericem bana d3 verilmemis kizlar yani 2 aydir d vitamini damlasi kullanmiyoruz haberimiz bile yok ins onemli degildir rota virus asismda yaptirmadim bagirsaklari icin surup kullaniyorum bir haftadir.onuda vermicem allaha emanet bebeklerimiz kimsenin bisey bildigi yok karman corban saglik sistemi su atesimizi atlatalim vermicem bisey ise yaramiyor gaz damlasi fakan

kızlar bırakmayın kendinizi. bende memleketimi annemin evini ... çok özlüyorum busıralar oraları düşünüyorum hep. ah bi gitsem diye... ama kendimizi salmamak lazım. burda havalar çok güzel nezamandır. çıkıp dolaşılır ama bendede bi nasıl olacak alcam bebeği gezecem havası. bi bıkkınlık evde otur düşüncesi. ama sıkıntılandıkca dışarı çıkamıcam, dışarı çıkmadıkca sıkıntılanıcam biliyorum. bugün öğleden sonra kendimi gaza getirip çıkıcam walla. en fazla oğluşum feryat figan bende rezil olurum :) ama olsun.
moralinizi yüksek tutun lütfen... ben bebiş uyudukca evimide topluyorum, bi çeşit yemekte yapıyorum. bi bırakırsam öyle gider çünkü . kendimi salmak istemiyorum...
sizde bırakmayın kendinizi...

sorma ya kilolar kaldı emzirirken veririm diyodum daha çok yemeye başladım yeni tesellim işe başlayınca veririm demek :) öğrenciler eritir inş

şimdi kullanmaya başla canım. dr bize 6 ay kullanacaksınız. 6. ayda kemik gelişimine bakılacak eğer yeterince gelişmediyse d3 e devam edeceksiniz, geliştiyse bırakacaksınız dedi.

Canım, bebek 5-6 aylık olunca saçlar dökülürmüş genelde. Kizimda öyle olmuştu resmen avuç avuç gidiyordu saçlar çok üzülmüştüm.snra yavaş yavaş toparladı. Tabi bu arada saçlarımı kısacık kestirmiştim. Kestirmenin etkisi oldu mu bilmem:)hormonlarda alakalı sanırım.

sen gene kıyafet bakıyosun iyi ben saçmalıyorum resmen ağaç fidanları tohumlar bahçe bakımı daha neler neler sannki bahçem varmış gibi

Gecmis olsun cnm cok agladimi,bende gidicem ogleden sonra..ilk defa yalniz cikicam,stres yaptim kac gundur,arabasina koyucam oyle goturcem..3 asi olunca cok aglarmi diye korkuyorum..ins.ateste olmaz.,ende vermicem calpol gitmeden..yaa nasil unutulmus cnm ya,tühh..sen bvasla hemen cok onemli,zaten kistayiz gunes yok,mutlkaka kulkan cnm..

sen gene kıyafet bakıyosun iyi ben saçmalıyorum resmen ağaç fidanları tohumlar bahçe bakımı daha neler neler sannki bahçem varmış gibi
Ayyy alemsin cnm,ben bebek kiyafetlerine ve kendime bakiyorum..indirimler dolu ama gezipte alamiyom ya icim gidiyor((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…