Aynen ya ben heba olmaya basladim bile. Dünden beri bi depresif haller bende. Kizim uyuyor. Ortalik darmaduman. Normalde koştura koştura is yapardim. Yok 2 gündür çok fenayim. Kafami yastiktan kaldirasim gelmiyor.
Esim haftasonu ankaraya gidelim diyor ama ben cesaret edemiyorum. Daha hic öyle gezmeye gitmedim. En azından 3ay bitse diyorum.
Ben de rapor alicam senle ayni durumdayim aklimda helal mi değil mi sorusu var. Bi uzatamadilar su izni. Ben küçücük bebeği bakiciya mi birakayim. Zaten memlekette değiliz. Ben de yazin tayin istiycem ama bizimki hayal. Benim memleket cok popüler öğretmen ihtiyaci falan kalmadi artik almiyor il disiyla. Neyse hayirlisi. Kuzucuklar iyi olsun da.
Bu arada kizim bu sabah 10 kere falan hapsirdi. Hayirdir insl.
Arkadaşlar heyet raporundan bahsetmissiniz ben izmirde öğretmenim izmirde oturuyorum ama kimse heyet fln vermiyo memlekete gidip ordan alsam kabul.edilir mi?
kızlar sizde öyle misiniz yaaa boş vakit bulur bulmnaz netteki alışveriş sitelerine dadanıyorumdışarı çıkamadığım için mi oluyo acaba bişey aldığım da yok gezip bakıp duruyom öle
merhaba kızlar kontrolümüzden geldik aşılarımız yapıldı çok ağladı miniğim 5080 gr 58 cm olmuşuz dr her ihtimale karşı günde 3 ker yarım ölçek calpol ver dedi ama şimdilik ateşimiz yok vermesem mi diyorum bu arada yüzündeki kızarıklık ve kuruluk seboreik dermatit miş excipial verdi ama ben mustela nın cold cream ini aldım
Arkadaslar benim gogsmde saniyorum dogumdan beri sislik var yumurta kadar baslarda anlamadim pek arastirmadim da gecen bir arkadas yazmisti benimkide mastit sanirim o zamandan beri bende emziriyorum iyice sonunu getirsin bebegim diye hatta iki defa ayni gogsumu veriyorum ama bitirdiginde sonmus oluyi sabahlari sut doldugunda bakiyorum tekrar sismis gecmedi hala ilk zamanlar atesli oluyodu gogsum simdi deil daha iyi emdigi icin gecti ama tam gecmedi daha bekleaemmi gecermi acaba yoksa doktorami gitsem 2.5 ay oldu bide nukun bir numara kaucuk emzigini aldim ogluma ayagimda sallarkwn agzina tutuyodym elimle o uyuyunca atiyodu simdi uykiya daldi ama hala agzinda alisiyor sanirim
Aynen ya ben heba olmaya basladim bile. Dünden beri bi depresif haller bende. Kizim uyuyor. Ortalik darmaduman. Normalde koştura koştura is yapardim. Yok 2 gündür çok fenayim. Kafami yastiktan kaldirasim gelmiyor.
Esim haftasonu ankaraya gidelim diyor ama ben cesaret edemiyorum. Daha hic öyle gezmeye gitmedim. En azından 3ay bitse diyorum.
Ben de rapor alicam senle ayni durumdayim aklimda helal mi değil mi sorusu var. Bi uzatamadilar su izni. Ben küçücük bebeği bakiciya mi birakayim. Zaten memlekette değiliz. Ben de yazin tayin istiycem ama bizimki hayal. Benim memleket cok popüler öğretmen ihtiyaci falan kalmadi artik almiyor il disiyla. Neyse hayirlisi. Kuzucuklar iyi olsun da.
yani tayin isticem de bizimki de bir nevi hayal aslında bizim memleket de çok popüler benim de puan az daha 3 yıllık öğretmenim. hakkımızda hayırlısıyla gideriz değilse de kısmet artık.
geçen haftalarda memlekete gitmiştik eve gelince kapıdan içeri girer girmez bana bişey oldu hüngür hüngür ağladım sanki duvarlar üstüme çökecekmiş gibi içerisi karanlık havasız nefes alamıyorum gibiydi. yani benim durum vahiim. gidemesem de sağlık özründen gönderseler beni
geçmiş olsun belki tozdan fln hapşurmuştur
Kızlar malum ocak doğumluyuz bebişlerimiz iki aylık bile değil, saç boyatmak zararlı mıdır? Bilgisi olan var mı, saçlarımı boyatmak istiyorum da, bi de saçlarımız ne zaman dökülmeye başlar ve herkesin dökülüyormuymuş?
2. Ay asilarimizi yaptirdik geldik giderken calpol vermedim gelince verdim 6 saatte bir vericem bana d3 verilmemis kizlar yani 2 aydir d vitamini damlasi kullanmiyoruz haberimiz bile yok ins onemli degildir rota virus asismda yaptirmadim bagirsaklari icin surup kullaniyorum bir haftadir.onuda vermicem allaha emanet bebeklerimiz kimsenin bisey bildigi yok karman corban saglik sistemi su atesimizi atlatalim vermicem bisey ise yaramiyor gaz damlasi fakan
sorma ya kilolar kaldı emzirirken veririm diyodum daha çok yemeye başladım yeni tesellim işe başlayınca veririm demek :) öğrenciler eritir inş
Arkadaşlar heyet raporundan bahsetmissiniz ben izmirde öğretmenim izmirde oturuyorum ama kimse heyet fln vermiyo memlekete gidip ordan alsam kabul.edilir mi?
bu çilek verme tavsiyesi ne içindi. ne için verin demiş....
yani tayin isticem de bizimki de bir nevi hayal aslında bizim memleket de çok popüler benim de puan az daha 3 yıllık öğretmenim. hakkımızda hayırlısıyla gideriz değilse de kısmet artık.
geçen haftalarda memlekete gitmiştik eve gelince kapıdan içeri girer girmez bana bişey oldu hüngür hüngür ağladım sanki duvarlar üstüme çökecekmiş gibi içerisi karanlık havasız nefes alamıyorum gibiydi. yani benim durum vahiim. gidemesem de sağlık özründen gönderseler beni
geçmiş olsun belki tozdan fln hapşurmuştur
2. Ay asilarimizi yaptirdik geldik giderken calpol vermedim gelince verdim 6 saatte bir vericem bana d3 verilmemis kizlar yani 2 aydir d vitamini damlasi kullanmiyoruz haberimiz bile yok ins onemli degildir rota virus asismda yaptirmadim bagirsaklari icin surup kullaniyorum bir haftadir.onuda vermicem allaha emanet bebeklerimiz kimsenin bisey bildigi yok karman corban saglik sistemi su atesimizi atlatalim vermicem bisey ise yaramiyor gaz damlasi fakan
kızlar bırakmayın kendinizi. bende memleketimi annemin evini ... çok özlüyorum busıralar oraları düşünüyorum hep. ah bi gitsem diye... ama kendimizi salmamak lazım. burda havalar çok güzel nezamandır. çıkıp dolaşılır ama bendede bi nasıl olacak alcam bebeği gezecem havası. bi bıkkınlık evde otur düşüncesi. ama sıkıntılandıkca dışarı çıkamıcam, dışarı çıkmadıkca sıkıntılanıcam biliyorum. bugün öğleden sonra kendimi gaza getirip çıkıcam walla. en fazla oğluşum feryat figan bende rezil olurum :) ama olsun.
moralinizi yüksek tutun lütfen... ben bebiş uyudukca evimide topluyorum, bi çeşit yemekte yapıyorum. bi bırakırsam öyle gider çünkü . kendimi salmak istemiyorum...
sizde bırakmayın kendinizi...
ben de bugun gozumu karartip arkadasa oturmaya gidicem iki kere gittik simdiye kadar avm filan cok zor ama iki hafta sonra memlekete gidecez asil o korkutuyo beni ama burdada cok sikildik
canim ankaraya yakinmi oturuyosunuz memleketinmi... arkadasim heyet raporunu ankaradan alicakmis burdan vermiyilar ama ordan parayla aliniyomus heralde
haftasonu gittim sacimi kestirdim uclari cok acildi rengi hatta bi ogrencim cingene turuncusunami boyattiniz demisti o kadr kotu ama boyatmiicam emzirirken ... saclar dogumdan sonra dokuluyo buyuk kizimda demir ilacini kullanmamistim acayip dokulmustu simdi duzensizde olsa kullaniyorum daha dokulmuyo
Kontrolden geldik, kızım bir ayda 700. Gr almış... Dr iyi dedi ama bana az geliyor..
Eve geldim, evde sinirlerim bozuldu...Canımı sıkan başka şeyler de var.... Oturdum ağlıyorum
Kontrolden geldik, kızım bir ayda 700. Gr almış... Dr iyi dedi ama bana az geliyor..
Eve geldim, evde sinirlerim bozuldu...Canımı sıkan başka şeyler de var.... Oturdum ağlıyorum
bugün ağlama günümüz deseneyalnız değilsin merak etme. kızın için üzülme sen zaten demiştin ben minyon tipliyim diye. sağlıklı olsun yeter inan. hem 700 grm az değil bence.
Çok sağolun kızlar...ayyy canım sıkma canını öle hele kızına hiç üzülme biz 2 ayda 1 200 kilo aldık ben öleyim o zaman canım yapma öle millet 5 kilolardan bahsediyo ben daha yeni gördüm 3.5 kiloyu kızımda ve pazar günü 2 ayımız dolacak düşünebiliyo musun sıkma canını bak kızın dfa etkilenir sona
Slm cnm,hangi ilcedesin.bende izmirdeyim..burda tanidik dr varsa verirler,heryerde oyle heyet almak cok zor..bende bbama dedim dr bul bana memlekette diyeArkadaşlar heyet raporundan bahsetmissiniz ben izmirde öğretmenim izmirde oturuyorum ama kimse heyet fln vermiyo memlekete gidip ordan alsam kabul.edilir mi?
Bence de bugün hiç güzel bi gün değil... Can sıkıcı moral bozucu Boğuluyorum bende sanki Evde bunaldım bittim aynaya bakmıyorum bile Yazmak konuşmak bile gelmiyor içimden Eşimde dün akşam Neyin var die soruyor Oysa ben anlatmadan halimden anlamasını isterdim Bi şeyim yok dedim
Slm cnm,hangi ilcedesin.bende izmirdeyim..burda tanidik dr varsa verirler,heryerde oyle heyet almak cok zor..bende bbama dedim dr bul bana memlekette diyeben once aile hekiminden rapor isticem,40 gun hakkimiz var sonucta..
Cnm uzme kendini,cokta az degil yani kilosu..daha sik emzir bu ay toparlar..kvmi var evde cnm,yaa ben hic anlamiyom nsan yemek yapmaz mi,senden mi bekliyor..offf benimkie haftaya gelcek, ama yapar diye dusunuyorum..
Bugün genelimizin morali bozuk sanirim,bende esime kizdim.eve gelince hic sohbet,hal hatir yok..tv acar ya da telefon..ben kafayi yicem evdeyim hep,zaten surekli is seyahatinde..sinirlendim,evde olman hic farketmiyor dedim(((,gece agladim bende......
Çok sağolun kızlar...
Asıl üzüldüğüm başka şeyler de kilo da tuzu biberi oldu... Karnım aç, hastaneye gittik evde insan var ama bir kaşık yemek yok...hergün yemek temizlik çamaşır ütü, bunaldım... Biraz vicdan sahibi olmak gerek... En zoruma giden de evde hijyen namına bir şey kalmadı, iğrenerek tuvalete gidiyorum... Böyle burada şikayet ettiğim için de kendimden nefret ediyorum, kimseye söyliyemiyorum, yakında çatlayacağım... Allahım sabır versin... Herkesin birsürü derdi var, benim şikayetlendiğim şeye bak, kendimden utanıyorum....
Kusura bakmayın...
biz 10 günlüktük gezmelere başladık ama hep ev gezmeleri bide bazen eşim arabada kızımla bekliyor bende magazaları geziyorum ama avm ye hiç gitmedik cumartesi arkadaşlarla kahvaltıya gitcez inş kızım sakin olur yanlız ben eski kiloma düştüm ama bende hamile kaldığımdan beridir hiç kıyafet almadım doğumdan sonra alırım diye dolap bom boş fakat burada pek zevkime uygun şeyler bulamıyorum
Bence de bugün hiç güzel bi gün değil... Can sıkıcı moral bozucu Boğuluyorum bende sanki Evde bunaldım bittim aynaya bakmıyorum bile Yazmak konuşmak bile gelmiyor içimden Eşimde dün akşam Neyin var die soruyor Oysa ben anlatmadan halimden anlamasını isterdim Bi şeyim yok dedim
Bugün genelimizin morali bozuk sanirim,bende esime kizdim.eve gelince hic sohbet,hal hatir yok..tv acar ya da telefon..ben kafayi yicem evdeyim hep,zaten surekli is seyahatinde..sinirlendim,evde olman hic farketmiyor dedim(((,gece agladim bende......
sagol canım. bel destek minderine bi bakayım, burda bulamazsamda ev usulü bişeyler benzetebilirim belki. tşkler. benim kızda ağlayarak uyanıyor. benide uyandırıyor. sonra emzirmeye çalışırken bir iki çekip bırakıyor. uyuyor bi güzel kucağımda. sonra sağıp veriyorum biberonlaki, uykusu bölünmeden içsin sütünü. biberonla bile 2 emip dalıyo. yarım saate bitiyo biberon. sonra hooopp gözler cin gibi. uyut uyutabilirsencanım bence endişelenme uyku düzeni maşallah çok güzel kilosu herkesten önde gitmeyebilir yeterli olsun sağlıklı olsun da. bide henüz küçük biraz daha büyüsün uyanık olduğu süreler artacak oyun oynamak isticek kendiyle konuşulsun isticek o zaman da böyle olursa uykusu bence senin için harika olur annesi
çok güzelmiş güle güle kullan canım gerçekten de büyük kurtarıcı anakucağı. bizim anakucağının da bel kısmı çukur gibiydi. oto koltuğu için aldığımız bel destek minderini koyduk sevibebe diye marka çok güzel rahat oldu tüm günümüz onda geçiyor. yemeğimi bile yapacağım zaman mutfağa götürüyorum asıyorum dönencesini de biraz oyalıyor
ben ne zaman o uyurken ben de uyuyayım desem anında uyanıyor ve geri uyumuyor annesine gıcığı var heralde bizim kızın
Kırkından bun yana hiç uzun emdiğini görmedim 5 dk emer bırakır 6 dk bile sürmez saat gibidiröyle olunca 2-3saattebir emer. ancak çok uzun süre uyumuş ve acıkmışsa azıcık daha uzun emer o kadar. bide memede oyun oynamaya başladı biraz emiyor ağzındayken biraz etrafı seyrediyor. tabi seyrederken de çektiriyor hiç canımın yandığını anlamıyor. yüzüme bakıyor konuşmamı istiyor
ayneeen öyle canım. alamıyorum çünkü şu an bedenimi bile bilemiyorum. acaba alsam olur mu olmaz mı dar mı gelir bilmem ne. sadece bakıcıyım ama şöyle yaza kadar hiçbişey almayı düşünmüyorum zaten dışarı da pek çıktığım yok. neme lazım şimdi alırım olmaz dar gelir güzel durmaz ondan sonra psikolojin de bozulsun düzeltecem diye uğraş dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?