2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ben de bugun gozumu karartip arkadasa oturmaya gidicem iki kere gittik simdiye kadar avm filan cok zor ama iki hafta sonra memlekete gidecez asil o korkutuyo beni ama burdada cok sikildik

canim ankaraya yakinmi oturuyosunuz memleketinmi... arkadasim heyet raporunu ankaradan alicakmis burdan vermiyilar ama ordan parayla aliniyomus heralde

haftasonu gittim sacimi kestirdim uclari cok acildi rengi hatta bi ogrencim cingene turuncusunami boyattiniz demisti o kadr kotu ama boyatmiicam emzirirken ... saclar dogumdan sonra dokuluyo buyuk kizimda demir ilacini kullanmamistim acayip dokulmustu simdi duzensizde olsa kullaniyorum daha dokulmuyo

Arkadaşlar heyet raporundan bahsetmissiniz ben izmirde öğretmenim izmirde oturuyorum ama kimse heyet fln vermiyo memlekete gidip ordan alsam kabul.edilir mi?

kızlar sizde öyle misiniz yaaa boş vakit bulur bulmnaz netteki alışveriş sitelerine dadanıyorum dışarı çıkamadığım için mi oluyo acaba bişey aldığım da yok gezip bakıp duruyom öle

aynısı bende de var aylardır bakmıyordum şimdi yeniden başladım :) evden çıkamamanın sonuçları.

benim kızımda da oldu 4-5 gün günde 10 defadan fazla nemlendirici sürdüm, gazlı bezi kaynamış soğumuş suya batırarak sildim ölü deriyi tamizlemek için (gazlı bez dokulu ve yumuşak o yüzden onunla yaptım havlular çok sert) şimdi iyi ama gene günde 2 defa kremliyorum mutlaka. çok kuru cildi, 7.ay gibi geçiyormuş. aile hekiminden ilaç istedim gerek yok bebe losyonları yeterli olur dedi. istersen bepantenin melhemini alabilirsin dedi.

bence seninki mastit falan değil belki bahsettiğin terde süt kanalları fazla yoğundur o yüzden şişiyordur, mastit ya da iltihap olsa küçülmez kolay kolay. içine sinmiyorsa git doktora

memleketlere tayin istemek ölüm 6 yıl urfadaydım bu yıl tesadüfen memleketime tayin olmayı başardık ama ortalık norm fazlası kaynıyor. hükümetin rotasyon planı var o uygulamaya geçerse belki gidersin memeleketine. yığılma korkunç buralarda. ben 150 puanla eş durumunda eşimin 150km uzağına atanabildim.

allah kolaylık versin tayin işleri çok sıkıntılı

ben 40ım çıkar çıkmaz boyadım vallahi, dayanacak gücüm kalmamıştı. 4. ayda dökülüyormuş. benim öyle olmuştu oğlumda. doğum sonrası hormonlar o zaman eski haline dönmeye başlıyormuş bu da saçları etkiliyormuş. herkesin dökülüyor diye biliyorum.

neredesin sen ya d-vit i sağlık ocağı sana topuk kanı alırken vermeliydi. ücretsiz dağıtılıyor o. şikayetçi olsan başları ağrır. uyuzlara bak. şu hemşire milletini toptan yakasım var ben de bu gün 2. ay aşısı için gittim şubat 28 çektiği için yanlış hesaplamış uyuz aşı haftayaymış. boşu boşuna yollara döküldük hem taksi parası verdim hem sinir oldum. karının saçını başını yolasım geldi.

sorma ya kilolar kaldı emzirirken veririm diyodum daha çok yemeye başladım yeni tesellim işe başlayınca veririm demek :) öğrenciler eritir inş

ben de okulun 5 kat merdivenlerinden medet umuyorum. her tenefüs inip çıksam iyi kalori yakarım

Arkadaşlar heyet raporundan bahsetmissiniz ben izmirde öğretmenim izmirde oturuyorum ama kimse heyet fln vermiyo memlekete gidip ordan alsam kabul.edilir mi?

hastane müdürünü falan tanıyorsan alırsın belki başka türlü çok zor, ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum.

Kontrolden geldik, kızım bir ayda 700. Gr almış... Dr iyi dedi ama bana az geliyor..

Eve geldim, evde sinirlerim bozuldu...Canımı sıkan başka şeyler de var.... Oturdum ağlıyorum

bu çilek verme tavsiyesi ne içindi. ne için verin demiş....

canım şiddetli kabızlık için demişti tvdeki doktor.

bazen ben de oturup ağlıyorum aslında yakınız memlekete ama sonuçta bütün akrabalar orda. onlar hep beraberler ben ayrı gibi. zor geliyor. burda da öyle yakın komşum falan yok. Allah yardımcımız olsun.
aslında çocuk özrü olsa, annem bakıcak çocuğa desemne komik olur.

bizimde unuttular vermeyi 15 gün geç başladım ben de. Allahtan ben burda okumuştum verildiğini biliyodum. Gittik parayla aldık eczaneden. bi de en son gidişimde baa da verdiler sen de iç diye, daha hiç içmedim. siz alıyor musunuz devit?

işte bazen geliyorlar elde değil canım. Bizim topik gurbetçi dolu. gerçi öğretmen olup da memleketinde çalışan az zaten. benim burada dışarı da çıkılmıyor. yollar toz toprak çamur. çocuğumu balkona çıkarmaya bile korkarım ben burda. benim dışarı çıkmak dediğim ya memlekete ya da ankaraya gitmek.

bu haftasonu belki ben de biyerlere giderim. ankaraya yakınız canım. 1,5 saat mesafede. evet canım heyet raporunu para ile veren hastaneler var Ankarada, biz de mecbur o yola başvurcaz. ben de işte memlekete gitsem anneme bırakırım cocuğu giderim kuaföre falan.

amaan şikayet bitmiyor 15 gündür sürekli misafir vardı, şunlar bitse de evde kızımla rahat rahat otursam diyodum, şimdi de yalnızlıktan bunaldım 2 günde.

Kontrolden geldik, kızım bir ayda 700. Gr almış... Dr iyi dedi ama bana az geliyor..

Eve geldim, evde sinirlerim bozuldu...Canımı sıkan başka şeyler de var.... Oturdum ağlıyorum

ayyy canım sıkma canını öle hele kızına hiç üzülme biz 2 ayda 1 200 kilo aldık ben öleyim o zaman canım yapma öle millet 5 kilolardan bahsediyo ben daha yeni gördüm 3.5 kiloyu kızımda ve pazar günü 2 ayımız dolacak düşünebiliyo musun sıkma canını bak kızın dfa etkilenir sona

bugün ağlama günümüz deseneyalnız değilsin merak etme. kızın için üzülme sen zaten demiştin ben minyon tipliyim diye. sağlıklı olsun yeter inan. hem 700 grm az değil bence.

bence ağla ama sırf rahatla diye yoksa 700 az değil seninde kızın vardı hatta kızımla adaş benim kızda kusmaktan hiç kilo almıyor bir aylıkken gittim doğum yaptığım hastaneye 1 kilo almış dedi 40 kında gittik başka bir hastaneye kalça usg için doktor bir kilo almış dedi şok oldum 10 günde hiçmi kilo almadı bu çocuk yapacak bişey yok zehra hanımlar şimdiden formunu koruyacaklar galiba

bugün ağlama günümüz deseneyalnız değilsin merak etme. kızın için üzülme sen zaten demiştin ben minyon tipliyim diye. sağlıklı olsun yeter inan. hem 700 grm az değil bence.

Çok sağolun kızlar...
Asıl üzüldüğüm başka şeyler de kilo da tuzu biberi oldu... Karnım aç, hastaneye gittik evde insan var ama bir kaşık yemek yok...hergün yemek temizlik çamaşır ütü, bunaldım... Biraz vicdan sahibi olmak gerek... En zoruma giden de evde hijyen namına bir şey kalmadı, iğrenerek tuvalete gidiyorum... Böyle burada şikayet ettiğim için de kendimden nefret ediyorum, kimseye söyliyemiyorum, yakında çatlayacağım... Allahım sabır versin... Herkesin birsürü derdi var, benim şikayetlendiğim şeye bak, kendimden utanıyorum....

Kusura bakmayın...

Canımm bebeğin kilosu için üzülme gayetde sağlıklıdır inşallah Diğer şeyler içinse boşver sıkma canını seni üzenler üzülsün

alabilirsin, kabul edilir.

ağlanır mı hiç. elhamdülillah. günlük 25-30 gram almaları gerekiyormuş. e seninki de (hiç üşenmedim hesapladım:)) 23 gram almış günde. maşallah iyi almış, bu ay böyle olur öbür ay daha farklı olur. takılma çok. canını sıkan şeyleride paylaş, rahatlarsın biraz olsun.

biz 10 günlüktük gezmelere başladık ama hep ev gezmeleri bide bazen eşim arabada kızımla bekliyor bende magazaları geziyorum ama avm ye hiç gitmedik cumartesi arkadaşlarla kahvaltıya gitcez inş kızım sakin olur yanlız ben eski kiloma düştüm ama bende hamile kaldığımdan beridir hiç kıyafet almadım doğumdan sonra alırım diye dolap bom boş fakat burada pek zevkime uygun şeyler bulamıyorum

Bence de bugün hiç güzel bi gün değil... Can sıkıcı moral bozucu Boğuluyorum bende sanki Evde bunaldım bittim aynaya bakmıyorum bile Yazmak konuşmak bile gelmiyor içimden Eşimde dün akşam Neyin var die soruyor Oysa ben anlatmadan halimden anlamasını isterdim Bi şeyim yok dedim

Slm cnm,hangi ilcedesin.bende izmirdeyim..burda tanidik dr varsa verirler,heryerde oyle heyet almak cok zor..bende bbama dedim dr bul bana memlekette diye ben once aile hekiminden rapor isticem,40 gun hakkimiz var sonucta..

Cnm uzme kendini,cokta az degil yani kilosu..daha sik emzir bu ay toparlar..kvmi var evde cnm,yaa ben hic anlamiyom nsan yemek yapmaz mi,senden mi bekliyor..offf benimkie haftaya gelcek, ama yapar diye dusunuyorum..
Bugün genelimizin morali bozuk sanirim,bende esime kizdim.eve gelince hic sohbet,hal hatir yok..tv acar ya da telefon..ben kafayi yicem evdeyim hep,zaten surekli is seyahatinde..sinirlendim,evde olman hic farketmiyor dedim(((,gece agladim bende......

Anlamıyorlar canım, söylemeden anlamayı bırak bazen birkaç kere söylemek gerekiyor...

Evdeyken zaten beklemiyorum, bir şey yapsın diye ama dışardayız işte.. Gezmeye de gitmedik, hastanedeyiz... İnsanlar çok farklı... Neyse geldi geçti...

Bizimde asi bugun cnm,hic hesaplamadi subatı.hatta doktorumuzada sordum arada bir ay yok diye,24 gun olmus ilk asidan sonra,olsun sorun yok dedi.,hepatit oldugu icin ....

en zoru da işte kimseye bişey söyleyememek gizli gizli ağlamak. ah bi derdimizi anlatabilsek..
sen canını sıkma, her şey yoluna girer ebediyyen kalacak değiller ya.

oh ne güzel sen baya gezmişsin. aslında alıştırmak lazım bebişleri. ben de eski kiloma yaklaştım 2-3 kilo kaldı. alsam alırım ama akıp da nerde giycem sanki. kapıdan dışarı çıkmıyorum. böyle düşününce de almıyorum işte..

ben de aynı şeyi bekliyorum eşimden ama çok şey bekliyoruz galiba...

benim de eşim çok yoğun. akşam yemekten sonra da yorgunluktan sızıp kalıyor. anlıycağınız ben yine yalnız. ona da kızamıyorum ama ben de çok bunaldım artık. yine de buna da şükür ama 2 gündür saldım işleri. hiç bi işe bakmıyorum.

sagol canım. bel destek minderine bi bakayım, burda bulamazsamda ev usulü bişeyler benzetebilirim belki. tşkler. benim kızda ağlayarak uyanıyor. benide uyandırıyor. sonra emzirmeye çalışırken bir iki çekip bırakıyor. uyuyor bi güzel kucağımda. sonra sağıp veriyorum biberonlaki, uykusu bölünmeden içsin sütünü. biberonla bile 2 emip dalıyo. yarım saate bitiyo biberon. sonra hooopp gözler cin gibi. uyut uyutabilirsen

benim evde çok fena. lavaboyu temizlersem, çok iş yaptım moduna giriyorum. benim kızda çok hapşırır. doğduğu günden beri. hafif üşüsün hemen başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…