2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Valla kizlar bende ayni durumdayim esimin onemli bi sinavi var odaya kapanmis calisiyo. Kv var ama sozde o yardimci olacak bana ama sinirlerim cok bozuk. Alt degistirme bezi kakaliydi almis onu ters cevirmis koltuga dogru. Dun misafir geldi bi mutfaga gittim o lavabonin hali perisan bi fis fislanmazmi ya. Cok kirli heryerim mahvoldu. Seramik tencerelerimi cizmis yakaladim kasikla aliyo. Anne ne yapiyosun dedim sanki yapmamis gibi yoo ben tahta kasik kullanirim diyo. Bide hep ogluna gore yemek yapiyo asil bana gore yapmasi lazim. Bende inadina yemiyorum gaz yapiyo bilmiyomusun diyorum. Valla artik dayanamiycam cts anneme gidecem bi 10 gun orda kalirim esiminde isi bitince artik kendimiz bakariz basimizin caresine.

Bide gecen gun esim yanimda yatti ertesi gun isten gelince cok uykusuUm dedi. Kaynana hemen atladi aaa oglumm olmaz sen odanda yat. Ben bi fitil oldum. O gun agla agla kendime gelemedim. Esime soyleyincede annesi diuomuski yanİnda ben yatarim oglum bn bebege bakarim.ogluna kiyamiuo. 46 gun oldu hala ayni odada yatmiyrz ya. Cok canim sikkn neyse siZe anlattim ama kusura bakmayin

Anlamıyorlar canım, söylemeden anlamayı bırak bazen birkaç kere söylemek gerekiyor...

dilzarcım benim bebekte 3600 doğdu, 1 ay sonra 4100 oldu inan bu kilosuna o kadar sevindim ki ben, çünkü mama çok az vererek , yetmediğini düşündüğüm sütümle almış o kiloyu. üstelik doğumdan sonra çok kilo kaybetmişti kuzucum. senin yavrunda doğum kilosunun üstüne mi 700 gr almış, yoksa verdiği kilodan sonra mı toplam 700 gr almış, bu önemli? belki doğumdan sonra seninde 200-300 gr kaybı olmuştur. bu açığı kapatıp artıya geçmeleri çok güzel bence.

slm kızlar nasılsınız morali bozuk arkadaşlar canınızı sıkmayın karşıdakilerin umrunda bile olmuyor inanın siz sıkıldığınızla kalırsınız yaşadım biliyorum hemde 4 sene boyunca
çok şükür kızımın ateşi çıkmadı aşılardan sadece yarım ölçekten az calpol verdim ama çok içti yavrum kıvamını sevmedi
kilo olayı sormayın her sabah bugün dikkat edeceğim diyorum ama öğleye doğru kurabiye ıvır zıvır yiyorum valla dayanamıyorum
öğretmen arkadaşlar bende öğretmenim kendi dr uma sordum veririz heyet raporu dedi 30 gün verebiliyorlarmış 40 gün rapor hakkımızı kullanacağım ama artık onu da 10 10 alabiliyoruz ya sürekli verecekmi aile hekimi bilmiyorum yine de açık kalıyor bakalım idare edeceğiz bir şekilde
gurbetteki arkadaşlar ben de 12 yıldır gurbetteyim 10 sene 1200 km uzaktaydım memlekete nasıl bir duygu olduğunu çok ii bilirim geçen sene biraz daha yakına gelebildik yakın dediğim Denizliliyim bursaya geldik o bile çok ii oldu inşallah sizlerde gelirsiniz bir an önce

Yirmi günden sonra 700gr almış, mama vermedim hiç, anne sütüyle beslendi.. Kendime çok bakıyorum ama, süt olsun diye yemediğim ot, içmediğim su kalmadı.. Bundan başka yapabileğim bir şey yok, demek ki yapısı böyle olacak...

Dilzarcım, kv genç mi? evde oluyor ve nasıl yemek yapmıyor hayret dogrusu sen mı yapıyorsun? Üzme tatlı canını nasıl olsa kalıcı degıller,üzüldüğün tek şey bu olsun, yavrularının sağlığı yerınde olsun en onemlısı bu zaten.

Anlaşılan bugun herkesın canı sıkkın, ben de artık çıkıp gezmek ıstıyorum, haftasonları kahvaltılara gıtmek ıstıyorum, alışverıs yapmak ıstıyorum, ınsan evde gercekten bunalıyor, elbette sukredıyorum Allahıma,saglıgımız yerınde bebısım var, bazen ınanamıyorum nasıl hamıle kaldım( pcos var ufak bır tedavı ıle kaldım) hamılelık gectı, bebısım dogdu, 34 gunluk oldu dıye....annem gıdınce ne yapacam bılmıyorumAllah razı olsun ondan, cok alıstım gıdınce ne yapacam bılmem,neyse benım kafamdan gecen dusunceler de bunlar...

kızlar bır de bende su var, hıc mısafır gelsın ıstemıyorum, gerılıyorum o zaman, bır de tıtızım ortalık kırlenınce cok sınır oluyorum yaa...

Ayy cnm senin kv de alemmis,esin niye yaninda yatmiyor ki anlamadim cnm.biz hic ayri yatmadik dpgumdan beri,gerci kardes gibiyiz o ayri

Haklisin cnm,ben kendi kendime yiyom ama esimi hic tinmiyr bile..boyle kabul etmek lazim..
İyi cnm dr veriyorsa super,bende sorucam dogum doktoruma..aile hkiminden ben 5 yil once 20 gun birden almistim,degistimi simdi 10 demissin..bende mayisi kapatsak belki hziranida ucretsiz izin alirim diy orum ama zor,kredimiz var esimde kabul etmez kesin(
Bursada 2 tane ogretmenark. Var,bende izmirdeyim,annemlede cokk uzakta,zor gurbet ama esimin isi burda yerlestik artik buraya..

Kizlar simdi asidan geldik,offff ya icim gitti..3 asi birden mahvoldu kizim aglamaktan..once kolundan vermi yaptilar agladi sustu,sonra bacagin biri yapilinca resmen morardi sesi cikmadi,korktum bede hemen kucaga aldim sesi cikti..sonra diger bak yin ayni morardi ilk,zor sakinlesti..birde yalniz gittim asiya,eve zor attim kendimi..calpol ates olursa verdedi hemsire,ben gitmeden vermedim..

52, 53yaşında...

bana da senin bahsettiklerin kendimi kötü hissettiriyor, her şeyim tamam kendime dert arıyormuşum gibi...

Üzüldüm de ne oldu, başım çatlıyor şimdi...

Slm herkese surekli okuyorum ama bir turlu yazamiyorum iki cocukla hayat cok zormus ev isleri falan yanimizda kimse de yok memleketten 1000 km uzakta gurbetteyiz bugun galiba herkes cok bunalmis benim gibi ben de oturup agladim biraz acildim

Dilzar
canim kafayi bosa kiloya takma benim kizimda 3600 dogdu bir ay sonunda 4240 oldu ama ilk hafta 280 gr sisligi indi kilo kaybetti kilo kaybetmis haliyle toplam 9910 gr almis oldu bazen ben de acaba doymuyor mu diye endiseleniyorum ama doymayan cocuk 4 saat kesintisiz uyumaz geceleri diye dusunuyorum ilk kizimda mama da vermistik doymuyor diye kv baskisiyla ama bu kizimda surekli emzirdim insallah yetiyordur sutum su an 45 gunluk ayin 20 sinde kontrolumuz var insallah yeteri kadar almistir onemli olan ac kalmasin saglikli olsun yeter bir de senin kv modelinden bende de vardi dogumdan iki hafts once kp ile geldiler guya bana yardim etmeye elini bir seye surmedi dogum yaptim geldim yine yemek yok esim sonunda dayanamadi annesine sen cik mutfaktan ben yaparim anne diye bagirdi yuzsuz hala mutfakta kalip sesini cikarmadan oturdu velhasil spnunda dogumdan bes gun sonra gittiler cok sukur haninefendi beyefendi sanki buraya tatile gelnis gibi davrandilar ama bundan sonra ben de evine varinca yerimden kalkmicam daha 52 yasonda genc kadin yasli da degil ustelik

Arkadaşlar neden hepimiz bugün bunaldk anlamadm benim de çok moralim bozuk kilovermem gerekirken kilo alıyorum aynaya bakmak istemiyorum bebek mevlütü yapcam hiçbir şey üstüme yakışmıyor normalde süslü giyinmesini seven bakımlı biriyimdir ama şu an kendimi aynada taniyamıyorum ağlamaktan şiştim

Maşallah canım. gayet iyi bence. 600-1000 arası normal olan biliyorsun. sadece anne sütüyle çok iyi başarmışsın. ne yapıyorsan devam et. canını da sıkma sakın. bak ben mama desteğiyle bile bukadar kilo aldırabildim.

Şu misafir olayı var ya Aynısı bende de var senin gibi düşünüyorum Yazdıklarını okuyunca gülümsedim Yanlız değilmişim :)))

gitmeyecek mi daha onlar. gönder gitsinler doğum iznin bitince gelsin kim gelecekse, işe yarasınlar hiç değilse

Bizimde asi bugun cnm,hic hesaplamadi subatı.hatta doktorumuzada sordum arada bir ay yok diye,24 gun olmus ilk asidan sonra,olsun sorun yok dedi.,hepatit oldugu icin ....

bilgisayara işliyorlardı herhalde anında. perşembeleri özellikle bu üçlü aşıyı yapıyorlarmış, aşı günüymüş. boyuna kilosuna bakarlarken geldi hemşire "sistem kabul etmedi bu aşıyı" dedi. o zaman çıktı meydana. tam iki aylık benim kız 6 ocak doğumlu.

allah allah yaparken iyi bakarken yorulurmuymuş oğlu biz hiç ayrı yatmadık ne ilk çocuğumda ne bunda anca beraber kanca beraber arkadaş sen de neden "yeter anne 40ım çıktı benim" demiyorsun. yapıştır lafı, "bizim çocuğumuz o, elbet azıcık rahatsız olacak" de. ayıp mı ya kocan o senin elin adamı değil. kaynanayla uyumak için mi evlenmişsin
ay çok sinirlendim.

Dilzar & sevgili arkadaşlar,

Ben burada yazmadım ama Barış'ımın kilo alışı durdu, hatta zayıflamaya başladı. Kan degerlerinde inanılmaz bir dusus var. Allahım korusun. Dua edin yavrulanız zayıflamıyor. Hepiniz allah'a emanet olun

allah allah yaparken iyi bakarken yorulurmuymuş oğlu biz hiç ayrı yatmadık ne ilk çocuğumda ne bunda anca beraber kanca beraber arkadaş sen de neden "yeter anne 40ım çıktı benim" demiyorsun. yapıştır lafı, "bizim çocuğumuz o, elbet azıcık rahatsız olacak" de. ayıp mı ya kocan o senin elin adamı değil. kaynanayla uyumak için mi evlenmişsin
ay çok sinirlendim.[/QUOTE]

Duyunca sok oldum ne diyecegimi bilemedim. Esimin icabina baktim ama sonrasinda da acisini cikarcam. Bu arada sagolun insan burda rahatliyo destek oluyo herkes birbirine.

Allah yardımcınız olsun canım umarım kötü birşey yoktur biran önce kendini toparlar.Rabbim onu sizlere bağışlasın.Amin cumlemizin yavrusunu korusun inşallah.

kızlar uzmeyin kendinizi bu kadar gerçekten.evet benimde zaman zaman içime bir sıkıntı çörekleniyor kendimi moralize etmeye çalışıyorum.kırkimiz çıksa da hayırlısıyla biraz gün yüzü görsem.hiçbir kiyafetim benimde olmuyor.amaan:)bebeğim sağlıklı bir şekilde kucağımda olduğu için şükrediyorum aslında.anneligin diğer adı fedakarlıkmis gerçekten..bizim evde gözüme çok pis görünüyor.bazen
toparlayamadan misafir geliyor sabah 10da 11 de.çocuklu kadının kusuruna bakılmaz diyorlar ama ister istemez aklıma takılıyor bütün gün ayipladilar mı diye

Kontrolden geldik, kızım bir ayda 700. Gr almış... Dr iyi dedi ama bana az geliyor..

Eve geldim, evde sinirlerim bozuldu...Canımı sıkan başka şeyler de var.... Oturdum ağlıyorum

canım ya bazen insan doluyor doluyor sonra patlıyor.benim kız da 800 almıştı bir ayda .dr normal dedi bize de .ben de üzülmüştüm okadar uğraşıyorum gögsüm yara falan dinlemedim emzirdim diye.ama sağlıklılar çok şükür.

Geçmiş olsun, niye düşüyormuş ki değerler... İnşallah kısa zamanda toparlanır minik barışımız... Bugece cuma rabbim sağlık sıhhat versin, hep güzel günlerini göstersin canım....

Problemin bende olduğunu biliyorum, tomurcuk bu kadarcık şeye can sıkılmaz, o yüzden daha kötü hissediyorum ya... Neyse, ağladım geçti gitti...

Bu gün ağlama günümüz herhalde.. İnşallah bundan sonra hep daha iyi günler geçiririz kızlar...

Kilolar çoğunlukla altı aydan sonra kalmıyor... Maksimum bir seneye, eskisinden iyi oluruz inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…