Anlamıyorlar canım, söylemeden anlamayı bırak bazen birkaç kere söylemek gerekiyor...
dilzarcım benim bebekte 3600 doğdu, 1 ay sonra 4100 olduinan bu kilosuna o kadar sevindim ki ben, çünkü mama çok az vererek , yetmediğini düşündüğüm sütümle almış o kiloyu. üstelik doğumdan sonra çok kilo kaybetmişti kuzucum. senin yavrunda doğum kilosunun üstüne mi 700 gr almış, yoksa verdiği kilodan sonra mı toplam 700 gr almış, bu önemli? belki doğumdan sonra seninde 200-300 gr kaybı olmuştur. bu açığı kapatıp artıya geçmeleri çok güzel bence.
Çok sağolun kızlar...
Asıl üzüldüğüm başka şeyler de kilo da tuzu biberi oldu... Karnım aç, hastaneye gittik evde insan var ama bir kaşık yemek yok...hergün yemek temizlik çamaşır ütü, bunaldım... Biraz vicdan sahibi olmak gerek... En zoruma giden de evde hijyen namına bir şey kalmadı, iğrenerek tuvalete gidiyorum... Böyle burada şikayet ettiğim için de kendimden nefret ediyorum, kimseye söyliyemiyorum, yakında çatlayacağım... Allahım sabır versin... Herkesin birsürü derdi var, benim şikayetlendiğim şeye bak, kendimden utanıyorum....
Kusura bakmayın...
Ayy cnm senin kv de alemmis,esin niye yaninda yatmiyor ki anlamadim cnm.biz hic ayri yatmadik dpgumdan beri,gerci kardes gibiyiz o ayriBide gecen gun esim yanimda yatti ertesi gun isten gelince cok uykusuUm dedi. Kaynana hemen atladi aaa oglumm olmaz sen odanda yat. Ben bi fitil oldum. O gun agla agla kendime gelemedim. Esime soyleyincede annesi diuomuski yanİnda ben yatarim oglum bn bebege bakarim.ogluna kiyamiuo. 46 gun oldu hala ayni odada yatmiyrz ya. Cok canim sikkn neyse siZe anlattim ama kusura bakmayin
Haklisin cnm,ben kendi kendime yiyom ama esimi hic tinmiyr bile..boyle kabul etmek lazim..slm kızlar nasılsınız morali bozuk arkadaşlar canınızı sıkmayın karşıdakilerin umrunda bile olmuyor inanın siz sıkıldığınızla kalırsınız yaşadım biliyorum hemde 4 sene boyunca
çok şükür kızımın ateşi çıkmadı aşılardan sadece yarım ölçekten az calpol verdim ama çok içti yavrum kıvamını sevmedi
kilo olayı sormayın her sabah bugün dikkat edeceğim diyorum ama öğleye doğru kurabiye ıvır zıvır yiyorum valla dayanamıyorum
öğretmen arkadaşlar bende öğretmenim kendi dr uma sordum veririz heyet raporu dedi 30 gün verebiliyorlarmış 40 gün rapor hakkımızı kullanacağım ama artık onu da 10 10 alabiliyoruz ya sürekli verecekmi aile hekimi bilmiyorum yine de açık kalıyor bakalım idare edeceğiz bir şekilde
gurbetteki arkadaşlar ben de 12 yıldır gurbetteyim 10 sene 1200 km uzaktaydım memlekete nasıl bir duygu olduğunu çok ii bilirim geçen sene biraz daha yakına gelebildik yakın dediğim Denizliliyim bursaya geldik o bile çok ii oldu inşallah sizlerde gelirsiniz bir an önce
Dilzarcım, kv genç mi? evde oluyor ve nasıl yemek yapmıyor hayret dogrusu sen mı yapıyorsun? Üzme tatlı canını nasıl olsa kalıcı degıller,üzüldüğün tek şey bu olsun, yavrularının sağlığı yerınde olsun en onemlısı bu zaten.
Anlaşılan bugun herkesın canı sıkkın, ben de artık çıkıp gezmek ıstıyorum, haftasonları kahvaltılara gıtmek ıstıyorum, alışverıs yapmak ıstıyorum, ınsan evde gercekten bunalıyor, elbette sukredıyorum Allahıma,saglıgımız yerınde bebısım var, bazen ınanamıyorum nasıl hamıle kaldım( pcos var ufak bır tedavı ıle kaldım) hamılelık gectı, bebısım dogdu, 34 gunluk oldu dıye....annem gıdınce ne yapacam bılmıyorumAllah razı olsun ondan, cok alıstım gıdınce ne yapacam bılmem,neyse benım kafamdan gecen dusunceler de bunlar...
kızlar bır de bende su var, hıc mısafır gelsın ıstemıyorum, gerılıyorum o zaman, bır de tıtızım ortalık kırlenınce cok sınır oluyorum yaa...
Yirmi günden sonra 700gr almış, mama vermedim hiç, anne sütüyle beslendi.. Kendime çok bakıyorum ama, süt olsun diye yemediğim ot, içmediğim su kalmadı.. Bundan başka yapabileğim bir şey yok, demek ki yapısı böyle olacak...
Dilzarcım, kv genç mi? evde oluyor ve nasıl yemek yapmıyor hayret dogrusu sen mı yapıyorsun? Üzme tatlı canını nasıl olsa kalıcı degıller,üzüldüğün tek şey bu olsun, yavrularının sağlığı yerınde olsun en onemlısı bu zaten.
Anlaşılan bugun herkesın canı sıkkın, ben de artık çıkıp gezmek ıstıyorum, haftasonları kahvaltılara gıtmek ıstıyorum, alışverıs yapmak ıstıyorum, ınsan evde gercekten bunalıyor, elbette sukredıyorum Allahıma,saglıgımız yerınde bebısım var, bazen ınanamıyorum nasıl hamıle kaldım( pcos var ufak bır tedavı ıle kaldım) hamılelık gectı, bebısım dogdu, 34 gunluk oldu dıye....annem gıdınce ne yapacam bılmıyorumAllah razı olsun ondan, cok alıstım gıdınce ne yapacam bılmem,neyse benım kafamdan gecen dusunceler de bunlar...
kızlar bır de bende su var, hıc mısafır gelsın ıstemıyorum, gerılıyorum o zaman, bır de tıtızım ortalık kırlenınce cok sınır oluyorum yaa...
Çok sağolun kızlar...
Asıl üzüldüğüm başka şeyler de kilo da tuzu biberi oldu... Karnım aç, hastaneye gittik evde insan var ama bir kaşık yemek yok...hergün yemek temizlik çamaşır ütü, bunaldım... Biraz vicdan sahibi olmak gerek... En zoruma giden de evde hijyen namına bir şey kalmadı, iğrenerek tuvalete gidiyorum... Böyle burada şikayet ettiğim için de kendimden nefret ediyorum, kimseye söyliyemiyorum, yakında çatlayacağım... Allahım sabır versin... Herkesin birsürü derdi var, benim şikayetlendiğim şeye bak, kendimden utanıyorum....
Kusura bakmayın...
Bizimde asi bugun cnm,hic hesaplamadi subatı.hatta doktorumuzada sordum arada bir ay yok diye,24 gun olmus ilk asidan sonra,olsun sorun yok dedi.,hepatit oldugu icin ....
Bide gecen gun esim yanimda yatti ertesi gun isten gelince cok uykusuUm dedi. Kaynana hemen atladi aaa oglumm olmaz sen odanda yat. Ben bi fitil oldum. O gun agla agla kendime gelemedim. Esime soyleyincede annesi diuomuski yanİnda ben yatarim oglum bn bebege bakarim.ogluna kiyamiuo. 46 gun oldu hala ayni odada yatmiyrz ya. Cok canim sikkn neyse siZe anlattim ama kusura bakmayin
Çok sağolun kızlar...
Kusura bakmayın...
Dilzar & sevgili arkadaşlar,
Ben burada yazmadım ama Barış'ımın kilo alışı durdu, hatta zayıflamaya başladı. Kan degerlerinde inanılmaz bir dusus var. Allahım korusun. Dua edin yavrulanız zayıflamıyor. Hepiniz allah'a emanet olun
Kontrolden geldik, kızım bir ayda 700. Gr almış... Dr iyi dedi ama bana az geliyor..
Eve geldim, evde sinirlerim bozuldu...Canımı sıkan başka şeyler de var.... Oturdum ağlıyorum
Dilzar & sevgili arkadaşlar,
Ben burada yazmadım ama Barış'ımın kilo alışı durdu, hatta zayıflamaya başladı. Kan degerlerinde inanılmaz bir dusus var. Allahım korusun. Dua edin yavrulanız zayıflamıyor. Hepiniz allah'a emanet olun
Arkadaşlar neden hepimiz bugün bunaldk anlamadm benim de çok moralim bozuk kilovermem gerekirken kilo alıyorum aynaya bakmak istemiyorum bebek mevlütü yapcam hiçbir şey üstüme yakışmıyor normalde süslü giyinmesini seven bakımlı biriyimdir ama şu an kendimi aynada taniyamıyorum ağlamaktan şiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?