2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim... Moral verdiniz.. Az çok aynı şeyleri yaşıyoruz... Çok bunalmıştım ama şimdi daha iyiyim... Eşime anlatamıyorum... Anne babasını mı şikayet edeyim, ne yapsın adam... Aslında içlerinde iyi niyetli insanlar ama onlar da o kadar görmüşler çevrelerinden..

Minik bir baş ağrısı dışında sıkıntılarım gitti gibi... Darısı tüm sıkıntılı arkadaşlara...

Son düzenleme:
Benim zeynebimde 17 ocak dogumlu :) bizde gundas olduk. Ee kizlar 17 ocak dogumlu yavrulariniz gulmeye agulamaya basladimi? Benim zeynep te bisey yok daha. Kendi kendine gulumsuyo bazen bide hep tavana bakiyo donencesini takip edebiliyo okadar.

benim kızım bize gülüyo cnm bir aylık olduğundan beri ama agulama yok daha bakalım onun da sırası gelcek inşaallahhh

Kızlar benimde annem geçen haftasonu gitmişti yapamadık tekrar geldi şimdi yarın yine gidiyor. Napıcam çok korkuyorum psikolojim alt üst. Tek başıma yapabilecekmiyim ( gece yatağa girince kimse görmeden ağlıyorum bende niye bu kadar güçsüz oldum bilmiyorum.
Bu arada benimde kilolar aldı başını gidiyo yarın diyetisyenden randevu aldım inşallah yaza kadar bi 15 kilo verebilirim.

Tomurcuk Çok geçmiş olsun Allah şifa versin bi an önce toparlanır barış inşallah

kızlar ya 5 gündür temizlikle uğraşıyorum .yarın bebek için kuran falan okutucam.başta 15-20 kişi gelirler diye düşünmüştüm ama annem sağolsun şu da gelsin bu da gelsin.duyarsa darılır moduna geçti.45 kişi falan oldu.yemek olayını falan hzır halledicem ama evi temizlemek bile zulm gibi oldu.şeker di çikolataydı strese girdim ya.yarını bir atlatayım hayırlısıyla evde salıcam kendimi diyorum ama bakalım nasıl olucak.

ya bir de kızlar eşim akşam eve gelince oturup konuşamıyoruz bile.çok canım sıkılıyor.büyük kızım babayı bırakmıyor kardeşini ençok babadan kıskanıyor.gündüz çok iyi duran kız akşamları abuk subuk şeyler yapıyor.küçüğün gaz sancılar ı tam o saatlerde başlıyor.alıp başımı biryerlere kaçasım geliyor bazen şöyle 1-2 saatte olsa.eşimde sağolsun anlatmazsan halden hiç anlamaz.bunaldııım:2:

az<urem ve atlanta kızlar benım oğlan 52 günlüğüz doğduğundan berı her gun hapşırıyo abartmıyorum salı doktordaydaık ve herseyımız normal dı ve hapşırmasıda normalmş. Hep üşüdü sanıyoruz ama o burun yollarıdakı pislıklerı atıyomuşş ... Sizi okuyuncada demekkı sadece bende degılmış dedim içim rahatladı sızınde rahatlasın yanı yanlız degılsınız ve korkmayın hapşırsın ..bıde dün akşam avm ye ççıktık ılk defa ve de cok guzel geçtııı arabaya bındıgı andan ıtıbaren uyudu bebek arabasındada devam ettı mıkırdanmaya basladı bı ara hemen emzırdım bıraz takıldık ve eve geldıkk ama benn cocugu sarıyom sarmalıyom aman hasta olacak dıye ama cok sukur allahıma ılk çıkmak ınsanı bayaaa tedırgın edıyo amaaa çook ıyıde geldıı kokmuştum aede yanııı gezmekk hakkımız artık dedım veee gözümü karayrtım cıktımm çokk soğuklar yok allahtan az kaldı yaza sıkın dişinizi acısını sonuna kadar çıkaracaz nasılsa tam yaza bebeler gezmelık olacak ve korkularımızın çoğunu atlatmış olacaz he bıde hapşırık hakkında sızın doktorlarınız ne söyledını burdan paylaşırsanız sevunırımmm

Siz açılışı yapmışınız , darısı başımıza :)
Bralar daha çok soğuk, kar var yerde bahar bile nîsan mayıs gibi gelir
Hapşırığı daha hastanedeyken olmuştu, sordum ve normal dediler. Bende önemsemiyorum artık. 1 aydır hapşırıyo benimki yani :))
Dikkat ettim , hep altını değiştirirken, veya üzeri ince oldugunda hapşırıyor. Bende ona göre önlemimi alıyorum

Benimkide 5 ocak dogumlu,anlamadim yaa.1 gun var arada..hangi sehirdesin sen cnm,heryerde farkli demekki uygulama..bende sordum bugun tekrar,olur dedi sorun yokmus..2 hepstit arası bir ay olmaliymis..ben doktirumuzada sordum,2 gun once kontrol vardi.o da yaptirabilirsin dedi,bende gittim bugün..
Bu arada hapsirma bizde de var.altini acinca hemen hapsirir..

Selam canım, bebek olan evde kablosuz internet kullanmayın diyorlar bilgin olsun.

Arkadaşlar bu primadan banada illallah geldi herkes huggies e geçiyodu geçenler memnunmu acaba pişik felan yapmadı dimi bide primada 2 kullanıyoduk huggies te de aynımı acaba ?

Tomurcuk geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin.

Buarada kızım kakasını üç günde bir yapıyodu kaysı hoşafına başladım şekersiz artık hergün çıkıyo ihtiyacınız olursa aklınızda olsun dedim.

Selam canım, bebek olan evde kablosuz internet kullanmayın diyorlar bilgin olsun.
Sagol cnm uyardigin icin,esim ayarladi sinyal gücü zayif baya..arada giriyom iste,sıkılıyo'rum yoksa...

Arkadaşlar bu primadan banada illallah geldi herkes huggies e geçiyodu geçenler memnunmu acaba pişik felan yapmadı dimi bide primada 2 kullanıyoduk huggies te de aynımı acaba ?

Bizde gectik 1 aydır huggies de cok güzel,pisik olmadi.korkma/cnm ben oglumda hangisi ucuzsa onu kullandim ilk aylardan sonra,molfix,prima,huggies hicte pisik olmadi 3 yasina kadar..

Bizde primadan ışık hızıyla uzaklaştık huggies e geçtik menmunuz pişik felan olmadı 55 günlük olduk 5.500 kilomuz 2 no kullanıyoruz ama az kaldı 2 numara bitince 3 e geçcem artık Primada 2 kullanmadık hiç 1 almıştık baktık hep sızdırıyor bıraktık hemen

bizde de olmadı çok memnunuz, prima hep pişik yaptı sızdırdı, huggies e geçince rahatladık

canım benim ağabeyim de izmir de oturuyor çok güzel bir yer ama çok kalabalık geliyor bana rapor da geçen seneden beri 10 ar gün şeklinde veriliyor ben konuşacağım aile hekimiyle gıcık bir kadın 10 +10 u ondan alabilirsem yan komşum da dr ondan da bir 10 gün bir de bir velimiz var toplama yapacağım haziran da özel eğitim semineri var ona katılacağım eğer seminer zamanı olursa 1 hafta açığım kalıyor onda da mazeret izni alayım diyorum raporlardan birini alamazsam ücretsiz izin alıp seminerde tekrar başlıycam göreve şimdilik planım bu bakalım hayırlısı

Dişarıya çıkmayan arkadasları duyunca şok oldum :/ biz 62 günlük olduk, 20 Günlükken soluğu avm de aldım ben şimdi dişarıya da çıkıyorum, emzireceğim zaman arabada emziriyorum. Bence aliştırmayın bebeklerinizi o kadar sıcağa. Ben hiiç kalın giydirmiyorum. Hergün 10 dk balkona çıkarıyorum alişsin dışarının havasını. İlaç mümkün olduğunca vermiicem. Mesela soğuk almişti, dr götrdüm (ateşi var mı yada ciğerini mi üşüttü korkuduyla) bişiyi yoktu öksürük ve burun akıntısı dışında. Hergün 5-6 kez otribebeyle temizliorum burnunu o kadar. Vücudu hastalikla savassin aliştrma ilaca demişti bi dr. İyileşti çok şükür. Ha nası soğuk aldığını da söliim :) ewm doğalgazlı ama cok ısıtmıyorum, ılıktr hep. Hırka giydirmem ewde çocuğa. Bi uzun kollu çıtçıtlı penye üstüne hastane çıkışı gibi şeyler o kadr. Bere takmadım hiç. Ellerine eldiven takardım, elleri buz gibi olurdu die. Onu da takmamaya aliştirdim (emerken bana dokusun, hissetsin die) Annem geldi. Bu çocuk böle olur mu çabuk hırka giydir dedi giydirdim. Altını açarken bu çocuk cok sıcak, soy azcık üstünü dedi. Çocuk sabaha hasta uyandı :) şimdi bildiğimi okuyorum. Mesela gecen hastaneye gittim.swit giydirmiştm çocuğa. Hastanenin içinde öle gezdirdim. Herks sarmiş battaniyelere. Hatta biri dedi o çocuk üşür bişeye sar . Dedim alişkin o bişe olmz :))

Kizlar kablosuz internet zararli biliyorum ama biz kullaniyoruz. Kullanmadan nasil durcam ben cepten giriyorum zaten. Cep telefonu da zararli. Her yer sinyal dolu. Engellemek mümkün değil. Bi tek telefonumu uçak moduna aliyom yatarken tek yaptigim bu maalesef

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada KK android uygulaması yapmis simdi yukledim iyi baya

Oh ne güzel ya hep olmak istediğim ama olamadigim tipsin. Tebrik ederim. Gece ne ortuyorsun peki üstüne? Bi de evin kaç derece?

Rabbim şifa versin inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…