2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kizlar gogusleriniz ilk gunkerdeki gibu sert mi yoksa yumsak mi bir yerde okudum yumsak olsa dahi sut olurmus tas gibi olmasina gerek yok bebegin ihtiyacini uretir ilk zamanlarda bebekler tamamini bitiremedikleri icin tas gibi oluyirmus oyle yaziyordu sutum yetiyor mu diye dusunmeye basladim cunku goguskerim ilk gunlerdeki gibi sert degil

Bende rastlamadın hiç topikde Sen nasılsın dilzar bugün daha iyisin umarım

İyiyim canım., çok şükür... Dün çok başım ağrıdı, duş aldım felan ama yok kar etmedi... Kendim ettim kendim buldum, ağrı kesiciyle uyumuşum...

Sen nasılsın, dün topik olarak dağılmıştık...

canım benim göğüslerim hiçbir zaman sert olmadı ama bebeğimi sadece anne sutuyle besliyorum ve yetiyor çok şukur. Doktora sorduğumda kişiden kişiye değişir illa sert olacak diye bir şey yok dedi yani sıkıntı yapma sutun gelip gelmediğini anlıyorsun nasıl olsa benim emerken. Bu arada herkese hayırlı cumalar dualarda buluşalım kızlar :)

allah yardımcın olsun inşallah büyük bir sıkıntı değildir çabucak çözülür. doktor birşey demiyor mu, tedavi falan vermediler mi?

çok fazla telaşlanmışsın, sakin olmaya çalış. o bebek senin olduğuna göre dilinden anlayabilirsin sadece ona konsantre ol. istersen psikolojik destek al. lohusa sendromu diye birşey var belkide onu yaşıyorsun. bu şekilde devam edemezsin

ben çanakkaledeyim. sistem onaylamıyor dedi hemşiremiz. bu sistem her şehirde ortaktır herhalde anlamadım nasıl birşey. hemşire nereden bilecek yoksa benim günümün gelip gelmediğini

ilaç kullanımı dışında aynı ben terleyen çocuk hasta olur, sen üşümüyorsan o neden üşüsün ki vücut ısısı belli ve sabir neticede bütün insanlarda. kurdeşen dökecek çocuklar.

daha dur sen yumruğunu yutmaya çalışacağı günler var yakında kilo alımı konusunda net birşey söylemem zor ama ilk ay aldıkları kadar almıyorlar sonraki aylarda, belkide normaldir bu da

doktorunu sevdim :) sen neredesin de etrafında bu kadar çok suriyeli var

avm lerde emzirme odası olmak zorunda zaten, hiç birşey yapamazsan mağaza kabinlerini kullanabilirsin. hangi mağazada rica etsen sana bir kabin ve bir sandalye verirler. ben omzuma bir şal atıp açık havada bile emzirdim oğlumu. emzirme önlükleri var diktirebilirsin, işini kolaylaştırır

Değil cnm,gerci benim hic sert olmadı..yumusak bayamvende sut az mi diye endise ettim ama sükür 1 kilo almıs bir ayda kizım..sen de endiselenme cnm,bezleri cis doliysa,uykusu iyiyse doyuyordur..zaten ac cocuk durmaz hep aglar..

Kızlar ben doğum yapalı 56 gün oldu BUgün hafif kanamam var acaba adet mi oldum ama çok erken değil mi ? Çoğu kişiden duyuyorum 5-6 ay sonra olanlar var Arkadaşlar fikri olan varmı?

kişiden kişiye değişiyor ilk ay adet gören de var 2 sene görmeyen de. ben 40ım çıkar çıkmaz oldum bir daha ne zaman olur bilmiyorum

Herkese hayirli cumalar kizlar bugun esim 24 saat nobete girdi yarin sabaha kadar yalnizim iki cocukla evde tek basima Allah yardimcim olsun

allah kolaylık versin, halledeceksin inşallah

bebeğin emdiği miktarda geliyor süt şu an, düzene girdi. uzun süre emmezse gene taş gibi olur. göğüslerin dolduğunda hafif sertleşir artık sadece.

Uygulama farkli oluyor galiba cnm,bende izmirdeyim..bizim hemsire asi kartini doldurmustu butun tarihler yazmisti,bilgisayara girmismi bilmiyorum..neyse yaptirdik asilarimizi artik....

Aa ayni seyi bende dusundum benimde durumum ayni. İlk zamanlar uyuyup kalktigimda tas gibi olurdu simdi oyke degil. Sut yokmu diye baktim ama bebisin agzi sut oluyo demekki var.

Herkese hayirli cumalar kizlar bugun esim 24 saat nobete girdi yarin sabaha kadar yalnizim iki cocukla evde tek basima Allah yardimcim olsun

Allah yardımcın olsun canım... İnşallah anneyi hiç üzmezler...
Büyük kaç yaşında, laf anlayacak yaştaysa daha kolay oluyor...

Benim hiç sert olmadı canım. Hiç de iç çamaşırıma damlamadı, ilk kızım dahil... Galiba sertleşme ve akma biraz da fizyolojikmiş...

Uygulama farkli oluyor galiba cnm,bende izmirdeyim..bizim hemsire asi kartini doldurmustu butun tarihler yazmisti,bilgisayara girmismi bilmiyorum..neyse yaptirdik asilarimizi artik....

birşey olmaz bence ya, bizim ebelerin titizliğinden de olabilir.

Buyuk kizim 4 yasinda cnm biraz anliyor birazda ben anlatmaya calisiyorum idare ediyoeuz iste aslinda ana okuluna gidiyor ama bugun evde okullari tasiniyor

Kızlar ben adet oldum galıba... Bebegım 53 gunlukk oldu ..hıç kanamam yoktu çok önceden bıtmıştı bu kadar erken olan varmı normalmıı sızce bıraz tedırgın oldumm

Kizlar öncelikle herkese hayirli cumalar rabbim evlatlarimizi hayırlısı ile büyütmeyi nasip etsin. . Kizlar bsy sormak istiyorum 34 gunluk kizim var 2 gündür uyku duzeni degisti geceleri pek uyumazdi Ama 3 gundur saat 12 de yatiyo 3 te kalkiyo 5 dakka emip hemen uyuyo 6 da kalkiyo dun gece 1 de uyudu saat 6 da kalkti snra 8 den 10 a kadar uyudu altini degstrip emzirdim 11 de yinr uyudu hala uyanmadi demin uyandirip emzirdm ama 5 dakka emip yine uyudu altini actm bile uyanmadi ama baya cis yapmıştı kizlar cok mu uyuyor normal mi acaba yaa

Kızlar ben adet oldum galıba... Bebegım 53 gunlukk oldu ..hıç kanamam yoktu çok önceden bıtmıştı bu kadar erken olan varmı normalmıı sızce bıraz tedırgın oldumm

benim 10 günde bitti kanamam sonra 40 güne kadar 3-5 günde bir bikaç damla gemişti, dün biraz gelmişti şaşırdım bende adetmi oldum diye ama gerisi gelmedi anlamadım ben

benim 10 günde bitti kanamam sonra 40 güne kadar 3-5 günde bir bikaç damla gemişti, dün biraz gelmişti şaşırdım bende adetmi oldum diye ama gerisi gelmedi anlamadım ben

bakacam bende devam edecekmı dıye... 15 20 gunlukken bıtmıştı bı daha hıç kanamam olmamıştı, bu gün ılk defa oldumm

Baska bir sikintisi yoksa normal bence buyume atagindadir uykuya ihtiyaci vardir uyuyordur benim oglumda bir gun boyunca uyumadi ertesi gun hep uyudu bende zorlamiyorum artik uyursa uyuyor uyumayip huzursuz davranmiyorsa gun boyu uyanik kaliyor

Tam yazmak için girdim sen benden once davranmışsın canım. 19 ocakta normal doğum yaptım 20. günde kanamam bitti .iki gün önce adet sancısı gibi hafıf ağrım oldu hoooop dün adet olmuşum
İç dikişlerime mi bişey oldu derken bugun jeton düştü çünkü hep emziren anne geç adet olur fikri oturmuş kafama :44:
iyi mi kotumu bilemedim

canım benim oğlumun da bir haftadır eli ağzında aç olduğundan değil merak etme. benim ikinci bebeğim ilkinde çok telaşlıydım ama bunda rahatım emziriyorum arkasından elini yine ağzına götürüyor emme refleksleri çok güçlü ilk oğlumda emzik vermiştim beni az emdi bunda emsin diye vermedim bu sefer elini emmeye başladı bu daha kötü budurum aslında ama aç değildir anne sütüyyle 600 gr bile çoook iyi.mamaya sakın özenme çocuğun rahatsa bırak az kilo alsın ama sağlıklı olsun anne sütü şifaa

Haklısın çamaşır makinesi bile elektromanyetik alan yaratırken kaçmak imkansız gibi bişey ama bazı önlemler alabiliriz, her iki hamileliğimde ve doğumlarımdan sora çocuklarımın yanında cep telefonuyla konuşmadım yani hep başka odalardaydım, hele onları hiç konuşturmuyorum, çamaşır mak çalışırken yanına sokmuyorum, bilg kablolu int var, telefondan girmiyorum nete, evimde mikrodalga fırın yok ve olmayacakta gibi bazı önlemler alıyorum kendimce, ama sonuç olarak tamamen izole bir hayat mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…