- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.111
- 1.123
İyi olmana sevindim cnm Bende iyiyim Dün akşam eşim eve gelirken çiçek almış bana :)))) anlamış biraz da olsa halimden demek ki
http://www.hepsiburada.com/liste/di...1-kl&categoryId=60002064&SKU=AILEBZMDBP101-PF
ben dün bunun siparişini verdim ağırlığının 4-5kg olduğu yazıyor gerçekten öyle çıkarsa çok kullanışlı olacak
ben de baharda gitmeyi planlıyorum, eşimin ailesi ceylanpınarda, yaz sıcakları bastırmadan dedemizi ziyarete gidelim :)
bizimkiler burda yaşıyolar eşim harranlı ama adanada yaşıyolar ondan adnaya gidiyoruz biz mayısta incirlikteler keşke urfada olsalardı sen nerelisin
bi kaç saat önce bende yazdım burada 56 günlüğüm kanamam var adet mi oldım acaba die bende çok şaşırdım çünkü çok erken aylarca olmayan var
daha iyi adet tarihimiz belli oldu kazala nasılsa adet olmuycaz diye korunmadan ilişki yaşıycamıza biliyoruz dikkat etcez hamile kalmıycaz
iyimi kötümü anlamadım ...eşimle daha kavusamadan hoop yıne ayrı kaldık
iyimi kötümü anlamadım ...eşimle daha kavusamadan hoop yıne ayrı kaldık
Ne güzel, çok zarif...İyi olmana sevindim cnm Bende iyiyim Dün akşam eşim eve gelirken çiçek almış bana :)))) anlamış biraz da olsa halimden demek ki
niye ayrı kaldın ki
niye ayrı kaldın ki
aynısı bize de olmuştu
cnm bende kızıma prima kullanıyorum geçen ay 2 numara kullanıyoduk ve dediğin gibi bacakları kızarıyodu ama bezimiz bitmediği için ay sonuna kadar idare ettik şimdi prima nın 4-9 kiloluğunu kullanıyorm 3 numarayı gayetr memnunm internette okumuştu yeni doğan bebeklerin gelişimi açısından bezinin daima bol ve büyük olması gerekirmiş..
Selam kızlar, oğlum hemen hemen 5 kilo civarında prima ve huggies kullanıyorum 2 ve 3 numaranın bacakları çok sıkıyor açıyorum kıpkırmızı iz oluyor 2 aylık olduk sayılır bu arada, sizin bezler ne durumda kaç numara ve hangi marka bacaklarınızı sıkıyormu
Benim kizimda 5 kilo cnm 2 numara iyi geliyor..sizin 3 numarada nasil sıkıyor ki..prima var simdi bizde,huggies kullaniyruz aslinda,bunu dogumdasn önce almistim..
Amin cnm
:) kafa bi dünya ne yazdığımı şaşırmışım :)Ne güzel, çok zarif...
İlahi bebe...
Bende tekirdağlıyım cnm,hemseri vsayilirizben çanakkaleliyim eşim aslen mardin ömerliden ama ceylanpınarda doğup büyümüş. 6 yıl kaldım ceylanpınarda.
Anladim cnm,biz daha yeni ikiye gectik, sizler 3 kullaniyonuz..ben buyuk kullanmak gerektigini bilmiyordum..ins.sorun olmaz kızımdaCanım sıkan yer sadece bacak kısmı beli tam birleşiyor bantları, beli ince olduğu için bantları yaklaştırmak zorunda kalıyorum ozamanda bacak kısmı daralıyor, bide göbek hizasından yada daha üst kısımdan bağlamak gerekiyomuş yoksa kalça çıkığını destekliyormuş kötü anlamda yani, bide molfix denicem, kullanan arkadaşım çok memnundu
Bende tekirdağlıyım cnm,hemseri vsayiliriz
Bende tekirdağlıyım cnm,hemseri vsayiliriz
Anladim cnm,biz daha yeni ikiye gectik, sizler 3 kullaniyonuz..ben buyuk kullanmak gerektigini bilmiyordum..ins.sorun olmaz kızımda
yeşil paketmi beyaz paketmi kullandığın bende beyaz paket var şimdilik, molfixin bacakarası darmış acaba bacak kısmı dahamı geniştir, bide onu deniyim bari
bende 3 numara kullanıyorum. molfix kulanıyodum ama yanlarından çiş kaçırıyodu. primanın yeşlini almaya başladık. biz daha kilomuzu bilmiyoruz ama evde kendi yöntemimle ölçtüğümde 5700 gibi çıkıyo. benim bebeğimde de lastikleri kırmızı iz çıkarıyor. yalnız benim kızım bacaklarını hiç açmıyor.temizlerken bile çok zorlanıyorum. kalça ultrasonumuzda sorun çıktığından çift bez kullanıyorum bi de. öyle olunca o kırmızı izler daha çok oluyor. dünden beride hafif kızarıklar başladı pişik gibi, çift bez ve bez değişikliği birleşince mi oldu bilmiyorum. inşallah bi daha ki ultrasonda düzeldi haberini alırız.
yeşil paketini kullanıyorum gayette memnunum başka marka denemedim hiç..
beli nekadar birleşiyor cırt cırtlı bantları beline uyması için bide kaç kilo bebeğin bacak sıkma durumu varmı, bu üçünü istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?