2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

bizimkiler burda yaşıyolar eşim harranlı ama adanada yaşıyolar ondan adnaya gidiyoruz biz mayısta incirlikteler keşke urfada olsalardı sen nerelisin

bizimkiler burda yaşıyolar eşim harranlı ama adanada yaşıyolar ondan adnaya gidiyoruz biz mayısta incirlikteler keşke urfada olsalardı sen nerelisin

ben çanakkaleliyim eşim aslen mardin ömerliden ama ceylanpınarda doğup büyümüş. 6 yıl kaldım ceylanpınarda.

bi kaç saat önce bende yazdım burada 56 günlüğüm kanamam var adet mi oldım acaba die bende çok şaşırdım çünkü çok erken aylarca olmayan var

daha iyi adet tarihimiz belli oldu kazala nasılsa adet olmuycaz diye korunmadan ilişki yaşıycamıza biliyoruz dikkat etcez hamile kalmıycaz

iyimi kötümü anlamadım ...eşimle daha kavusamadan hoop yıne ayrı kaldık

yeşil paketmi beyaz paketmi kullandığın bende beyaz paket var şimdilik, molfixin bacakarası darmış acaba bacak kısmı dahamı geniştir, bide onu deniyim bari

bende 3 numara kullanıyorum. molfix kulanıyodum ama yanlarından çiş kaçırıyodu. primanın yeşlini almaya başladık. biz daha kilomuzu bilmiyoruz ama evde kendi yöntemimle ölçtüğümde 5700 gibi çıkıyo. benim bebeğimde de lastikleri kırmızı iz çıkarıyor. yalnız benim kızım bacaklarını hiç açmıyor.temizlerken bile çok zorlanıyorum. kalça ultrasonumuzda sorun çıktığından çift bez kullanıyorum bi de. öyle olunca o kırmızı izler daha çok oluyor. dünden beride hafif kızarıklar başladı pişik gibi, çift bez ve bez değişikliği birleşince mi oldu bilmiyorum. inşallah bi daha ki ultrasonda düzeldi haberini alırız.

Benim kizimda 5 kilo cnm 2 numara iyi geliyor..sizin 3 numarada nasil sıkıyor ki..prima var simdi bizde,huggies kullaniyruz aslinda,bunu dogumdasn önce almistim..

Amin cnm

Canım sıkan yer sadece bacak kısmı beli tam birleşiyor bantları, beli ince olduğu için bantları yaklaştırmak zorunda kalıyorum ozamanda bacak kısmı daralıyor, bide göbek hizasından yada daha üst kısımdan bağlamak gerekiyomuş yoksa kalça çıkığını destekliyormuş kötü anlamda yani, bide molfix denicem, kullanan arkadaşım çok memnundu

ben çanakkaleliyim eşim aslen mardin ömerliden ama ceylanpınarda doğup büyümüş. 6 yıl kaldım ceylanpınarda.
Bende tekirdağlıyım cnm,hemseri vsayiliriz

Anladim cnm,biz daha yeni ikiye gectik, sizler 3 kullaniyonuz..ben buyuk kullanmak gerektigini bilmiyordum..ins.sorun olmaz kızımda

fenlife üzüldüm kalça çıkıklığına zor oluyomu ultrasyonu çekerken bende dün götürdüm kızımı pazartesiye gün verdiler nası çekiyolar çok merak ediyorm bide nette okumuştum bebeğin uyuması gerekiyomuş ulrsyn çekerken öyle daha rahat çekiyolarmış.inş bebeişin düzelir bi an önce erken teşhis çok önemli..

beli nekadar birleşiyor cırt cırtlı bantları beline uyması için bide kaç kilo bebeğin bacak sıkma durumu varmı, bu üçünü istiyorum

bebişi dün tarttı doktorumuz 5.400gr geldi beline bol gelio tabiki 3 numara ama ben alttan belinin en yüksek yerinden bağlıyorum göbeği falan kapanıo cırt cırtlarınıda iyice ucuca getirip bağlıyorum bol bağlarsan kucağa aldıkça kayıyo poposundan.bacağınıda hiç sıkmıyo gayet rahat ama çok taktıysan kafana bide molfix yada canbebe dene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…