2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Avm de sorun olmuyor canım emzirme odaları var, dışarı çıkarken mutlaka emzitiyorum altını değiştiriyorum beklemeden çıkıyoruz. Açık havada da Ohh Miss gibi havada uyuyor zaten uyanmaya yakın arabaya geçip emzitiyorum.

ne güzel kızlarımız adaş:) bende dün hastaneye götürdüm kalça çıkılığı ultrasyonu için ama pazartesiye gün attılar kontrolünü yaptı doktor bizimkide geçen ay 4.700grdı bu ay 5.400gr olmuş bana pek kilo almış gibi gelmedi ama doktor gelişimi gayet iyi dedi algısıda güzelmiş eline oyuncak aldı bi sağa bi sola çevirdi elifcikte nereye döndüyse oraya çevirdi kafasını :)) dili biraz beyazlaşmıştı karbonatla temizle dedi ama ne kadar suya ne kadar karbonat koycaz anlamadım pazartesi sorarım artık:)bizden böle kızlar inş.kalça çıkılığı çıkmaz..

Baska bir sikintisi yoksa normal bence buyume atagindadir uykuya ihtiyaci vardir uyuyordur benim oglumda bir gun boyunca uyumadi ertesi gun hep uyudu bende zorlamiyorum artik uyursa uyuyor uyumayip huzursuz davranmiyorsa gun boyu uyanik kaliyor

Bi sikintimz yok canm sdece biraz burnu tikali ama damla kullanıyorum atesimiz de yok 3 gun once 1 ay asimizi olduk o kadar heralde artk duzene girmeye basladi galiba insallh seninkide duzene girer canim biz anneler de bi alemiz yani bebekler uyusa cok uyuyo uyumasa bu niye uyumuyor diyoruz fazla evhamliyz galiba :))

ama bebek arabamız yoook:) kızlar bebek arabası konusu cok tartısıldı ama gene soracagım sız nasıl bır sey aldınız ve ne marka? cok yer kaplamayan arabanın bagajına rahat sıgan hafıf boyle ne bılım anladınız sız:) nısan ayında artık yuruyus yapayım sahıle cxıkayım dıyorum 1 nısanda ıkı aylık olcak

Kızlar ben adet oldum galıba... Bebegım 53 gunlukk oldu ..hıç kanamam yoktu çok önceden bıtmıştı bu kadar erken olan varmı normalmıı sızce bıraz tedırgın oldumm
Olabilir cnm,kilmileri 1 sene olmuyormus,bazilari da 2 ay sonra oluyor..

Normaldr cnm,ama 3 saati gecirme emzirme arasinda,,bana dr dedi,1 aylik kontrolde sormustum,daha kucuk dedi gece 3 saati gecerse uyandir dedi..bu ay da artik gerek yok kendi uyanir dedi..

Zemheri urfadayım canım

ben de bu yıl geldim çanakkaleye ceylanpınardaydım savaş esnasında. herşeyi birebir yaşadık arkadaşlarımız vuruldu, daha bitmez oranın çilesi

uykudan zararı gelmez, düzeni değişiyordur...

daha iyi adet tarihimiz belli oldu kazala nasılsa adet olmuycaz diye korunmadan ilişki yaşıycamıza biliyoruz dikkat etcez hamile kalmıycaz

Buyuk kizim 4 yasinda cnm biraz anliyor birazda ben anlatmaya calisiyorum idare ediyoeuz iste aslinda ana okuluna gidiyor ama bugun evde okullari tasiniyor

Benim kızım da dört yaşında, biz de üç gün yalnız kalmıştık, inanılmaz anlayışlıydı... Çok şaşırmıştım... Babası gitmeden yalnız kalacağımızı, bana yardımcı olmasını söylemiştim,. Tatlım benim hiç üzmemişti, üçümüz bizim yatakta yattık, ben ortada...sonra onu yatağına götürdüm... Tabi uyumadan önce götüreceğimi söyledim, biraz da serbest bıraktım, istediği gibi oynadı, karıştırdı odasını... Korktuğum gibi olmamıştı, inş sizin de iyi geçer..,

Şimdi kreşte, bak özledim şimdi pamuk kızımı..

canım bilmiyorum kakasını 6günde bir yapması normal deil sanki bizimki günde 3kere falan kaka yapıyo sen genede bi doktora danış ne olur ne olmaz..

Evt cnm,masallah senin Elifede iyi kilo almis..ins.cikmaz birsey cnm merak etme...

Ben chicco liteway aldım çıkıyoruz dışarı arabamız küçük olmasına ramen (c3) bagaja çok rahat sığıyor birsürü eşya ile beraber, tam yatar biz çok memnunuz hemde hafif.

bende urfalıyım doğma büyüme ist arada gelirdim urfaya evlendim 2 yıldır gitmedim bizimkilerin evi var onlarda burdalar ama baharda giderler özledim memleketimi

Selam kızlar, oğlum hemen hemen 5 kilo civarında prima ve huggies kullanıyorum 2 ve 3 numaranın bacakları çok sıkıyor açıyorum kıpkırmızı iz oluyor 2 aylık olduk sayılır bu arada, sizin bezler ne durumda kaç numara ve hangi marka bacaklarınızı sıkıyormu

cnm bende kızıma prima kullanıyorum geçen ay 2 numara kullanıyoduk ve dediğin gibi bacakları kızarıyodu ama bezimiz bitmediği için ay sonuna kadar idare ettik şimdi prima nın 4-9 kiloluğunu kullanıyorm 3 numarayı gayetr memnunm internette okumuştu yeni doğan bebeklerin gelişimi açısından bezinin daima bol ve büyük olması gerekirmiş..

İyi olmana sevindim cnm Bende iyiyim Dün akşam eşim eve gelirken çiçek almış bana :)))) anlamış biraz da olsa halimden demek ki

Benim kizimda 5 kilo cnm 2 numara iyi geliyor..sizin 3 numarada nasil sıkıyor ki..prima var simdi bizde,huggies kullaniyruz aslinda,bunu dogumdasn önce almistim..
inşallah canım rabbim korusun kuzucuklarımızı..

Amin cnm

Kızlar ben adet oldum galıba... Bebegım 53 gunlukk oldu ..hıç kanamam yoktu çok önceden bıtmıştı bu kadar erken olan varmı normalmıı sızce bıraz tedırgın oldumm

Bi kaç saat önce bende yazdım burada 56 günlüğüm kanamam var adet mi oldım acaba die Bende çok şaşırdım çünkü çok erken aylarca olmayan var

http://www.hepsiburada.com/liste/di...1-kl&categoryId=60002064&SKU=AILEBZMDBP101-PF
ben dün bunun siparişini verdim ağırlığının 4-5kg olduğu yazıyor gerçekten öyle çıkarsa çok kullanışlı olacak

bende urfalıyım doğma büyüme ist arada gelirdim urfaya evlendim 2 yıldır gitmedim bizimkilerin evi var onlarda burdalar ama baharda giderler özledim memleketimi

ben de baharda gitmeyi planlıyorum, eşimin ailesi ceylanpınarda, yaz sıcakları bastırmadan dedemizi ziyarete gidelim :)

Çık tabii canım gerçekten çok iyi geliyor Bizim araba chicco letway kapatınca çok yer kaplamıyor hep arabanın bagajında zaten biz menmunuz yanılmıyosam 280 tl ye almıştık netten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…