Canım ya ben çok istiyorum dışarı çıkarmayı ama en çok gaz sancısı nın gelmesi ve emme isteği korkutuyor beni. Benim kız gündüzleri maşallah memeden kopmuyor. Emzirme işini nasıl hallediyosun dışarıdauken. ?
3 gun var kizlarin arasinda,benim kizimin adi da elifmasallah kizina,yetiyrdur sut cnm..bende sadece emziriyom,arada uyumahinca hemen aklima sutmu yetmiyor diye geliyor..1 kilo almis,dun gittik kontrole..oglumda 5.5 yasinda benim..Allah sağlik versin cocuklarimiza..
Benim kizimda 3100 dogdu,1.ay 4100 bu ay 5200 olmus..iyi almistir merak etme cnm.
Baska bir sikintisi yoksa normal bence buyume atagindadir uykuya ihtiyaci vardir uyuyordur benim oglumda bir gun boyunca uyumadi ertesi gun hep uyudu bende zorlamiyorum artik uyursa uyuyor uyumayip huzursuz davranmiyorsa gun boyu uyanik kaliyor
Olabilir cnm,kilmileri 1 sene olmuyormus,bazilari da 2 ay sonra oluyor..Kızlar ben adet oldum galıba... Bebegım 53 gunlukk oldu ..hıç kanamam yoktu çok önceden bıtmıştı bu kadar erken olan varmı normalmıı sızce bıraz tedırgın oldumm
Normaldr cnm,ama 3 saati gecirme emzirme arasinda,,bana dr dedi,1 aylik kontrolde sormustum,daha kucuk dedi gece 3 saati gecerse uyandir dedi..bu ay da artik gerek yok kendi uyanir dedi..Kizlar öncelikle herkese hayirli cumalar rabbim evlatlarimizi hayırlısı ile büyütmeyi nasip etsin. . Kizlar bsy sormak istiyorum 34 gunluk kizim var 2 gündür uyku duzeni degisti geceleri pek uyumazdi Ama 3 gundur saat 12 de yatiyo 3 te kalkiyo 5 dakka emip hemen uyuyo 6 da kalkiyo dun gece 1 de uyudu saat 6 da kalkti snra 8 den 10 a kadar uyudu altini degstrip emzirdim 11 de yinr uyudu hala uyanmadi demin uyandirip emzirdm ama 5 dakka emip yine uyudu altini actm bile uyanmadi ama baya cis yapmıştı kizlar cok mu uyuyor normal mi acaba yaa
Zemheri urfadayım canım
Kizlar öncelikle herkese hayirli cumalar rabbim evlatlarimizi hayırlısı ile büyütmeyi nasip etsin. . Kizlar bsy sormak istiyorum 34 gunluk kizim var 2 gündür uyku duzeni degisti geceleri pek uyumazdi Ama 3 gundur saat 12 de yatiyo 3 te kalkiyo 5 dakka emip hemen uyuyo 6 da kalkiyo dun gece 1 de uyudu saat 6 da kalkti snra 8 den 10 a kadar uyudu altini degstrip emzirdim 11 de yinr uyudu hala uyanmadi demin uyandirip emzirdm ama 5 dakka emip yine uyudu altini actm bile uyanmadi ama baya cis yapmıştı kizlar cok mu uyuyor normal mi acaba yaa
Tam yazmak için girdim sen benden once davranmışsın canım. 19 ocakta normal doğum yaptım 20. günde kanamam bitti .iki gün önce adet sancısı gibi hafıf ağrım oldu hoooop dün adet olmuşum
İç dikişlerime mi bişey oldu derken bugun jeton düştü çünkü hep emziren anne geç adet olur fikri oturmuş kafama :44:
iyi mi kotumu bilemedim
Buyuk kizim 4 yasinda cnm biraz anliyor birazda ben anlatmaya calisiyorum idare ediyoeuz iste aslinda ana okuluna gidiyor ama bugun evde okullari tasiniyor
slm arkadaslar hep takip ediyorum ama yeni yazma firsati buldum benimde 16 ocak dogumlu kizim var gecen senede ocak annelerindeydim busenedeanliyacaginiz iki senedir doguruyorum benim bi sorum olucak malum oglumu emziremedim kiza hamile kalinca mama verdik ondan boyle bi sorunumuz olmadi kizimi emziriyorum ve kakasini 6 gunde bi yapiyor o cok rahat ama ben rahatsiz oluyorum neden boyle diye sut yariyor ondan diyorlar boyle sorunu olan varmi aranizda
ne güzel kızlarımız adaş:) bende dün hastaneye götürdüm kalça çıkılığı ultrasyonu için ama pazartesiye gün attılar kontrolünü yaptı doktor bizimkide geçen ay 4.700grdı bu ay 5.400gr olmuş bana pek kilo almış gibi gelmedi ama doktor gelişimi gayet iyi dedi algısıda güzelmiş eline oyuncak aldı bi sağa bi sola çevirdi elifcikte nereye döndüyse oraya çevirdi kafasını :)) dili biraz beyazlaşmıştı karbonatla temizle dedi ama ne kadar suya ne kadar karbonat koycaz anlamadım pazartesi sorarım artık:)bizden böle kızlar inş.kalça çıkılığı çıkmaz..
ama bebek arabamız yoook:) kızlar bebek arabası konusu cok tartısıldı ama gene soracagım sız nasıl bır sey aldınız ve ne marka? cok yer kaplamayan arabanın bagajına rahat sıgan hafıf boyle ne bılım anladınız sız:) nısan ayında artık yuruyus yapayım sahıle cxıkayım dıyorum 1 nısanda ıkı aylık olcak
Evt cnm,masallah senin Elifede iyi kilo almis..ins.cikmaz birsey cnm merak etme...
Selam kızlar, oğlum hemen hemen 5 kilo civarında prima ve huggies kullanıyorum 2 ve 3 numaranın bacakları çok sıkıyor açıyorum kıpkırmızı iz oluyor 2 aylık olduk sayılır bu arada, sizin bezler ne durumda kaç numara ve hangi marka bacaklarınızı sıkıyormu
İyiyim canım., çok şükür... Dün çok başım ağrıdı, duş aldım felan ama yok kar etmedi... Kendim ettim kendim buldum, ağrı kesiciyle uyumuşum...
Sen nasılsın, dün topik olarak dağılmıştık...
Benim kizimda 5 kilo cnm 2 numara iyi geliyor..sizin 3 numarada nasil sıkıyor ki..prima var simdi bizde,huggies kullaniyruz aslinda,bunu dogumdasn önce almistim..Selam kızlar, oğlum hemen hemen 5 kilo civarında prima ve huggies kullanıyorum 2 ve 3 numaranın bacakları çok sıkıyor açıyorum kıpkırmızı iz oluyor 2 aylık olduk sayılır bu arada, sizin bezler ne durumda kaç numara ve hangi marka bacaklarınızı sıkıyormu
inşallah canım rabbim korusun kuzucuklarımızı..
Kızlar ben adet oldum galıba... Bebegım 53 gunlukk oldu ..hıç kanamam yoktu çok önceden bıtmıştı bu kadar erken olan varmı normalmıı sızce bıraz tedırgın oldumm
ama bebek arabamız yoook:) kızlar bebek arabası konusu cok tartısıldı ama gene soracagım sız nasıl bır sey aldınız ve ne marka? cok yer kaplamayan arabanın bagajına rahat sıgan hafıf boyle ne bılım anladınız sız:) nısan ayında artık yuruyus yapayım sahıle cxıkayım dıyorum 1 nısanda ıkı aylık olcak
bende urfalıyım doğma büyüme ist arada gelirdim urfaya evlendim 2 yıldır gitmedim bizimkilerin evi var onlarda burdalar ama baharda giderler özledim memleketimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?