2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

çalışmasak hiç dert değil de hem iş hem ev sorumlulugu,üstüne hamilelik beni çok yıpratıyor yaa((

:O seninki bedavaya gelmiş bendende 2 tüp bir idrar aldılar 135 tl ödedim şeytan diyo git devlete daa önce hormon testinde 100 tl almışlardı

işte ben tahlilin içerigini bilmiyorum gidip almadım telefoda bi sıkıntı yok tahliller temiz dediler bu gittigimde alır bakarım belki size başka tahlillerde yaptılar gerçi kayseride yaşıyorum ben sehirler arasıda çok fark var

hanımlar uykular ne alemde?ben akşam 22 30 gibi düşüyorum yataga...sonrası işkence ,sürekli uyanıyorum ,sagıma dönüyorum olmuyor,soluma dönüyorum olmuyor...nefes alamıyorum bazen...

22:00 gözlerim kapanıyo sabah 07:00 kurulu saat gibi açıyorum gözlerimi çok ilginç

hanımlar uykular ne alemde?ben akşam 22 30 gibi düşüyorum yataga...sonrası işkence ,sürekli uyanıyorum ,sagıma dönüyorum olmuyor,soluma dönüyorum olmuyor...nefes alamıyorum bazen...
Ben öyleyim canım, uykular benim değil sanki başkası uyuyor yerime. O kadar çok uyanıyorum ki gece tuvalete gidiyorum, su içiyorum, yorganla savaşıyorum yok banamısın demiyo. Bu gece baktım olacak gibi değil eşimi dürttüm ne oldu dedi -yok bişey dedim öylesine seslendim -Alllahhhhhhh dedi ve uyudu tekrar . ahahaha işkencenin her türülüsünü ediyorum valla

kızlar gece tuvalete kalkmak istemiyosanız yatmadan 2 saat evvel sıvı alımını bırakıcakmısınız ozaman rahat uyurmusunuz

benimki bi de horluyor o da ayrı dertatacagım adamı yataktan en sonunda

Yok ya canım ben doğudayım eşimin görevinden dolayı burda bi tane özel hastane var ondan pahalı işte Allah kısmet ederse doğumu Ankara'da yapıcam burda erken doğum ünitesi falanda yokmuş zaten

Ayy kizlar bu kocalari cekistirmek ne eglenceli
bizimkine diyorum ki senden beterleri de varmis
yarin ne cok randevusu olan var:))
benimde yarin saat 4 te esim calisiyor ama gelicek mutlaka ben raporluyum hala ama pazartesi is basi cok zor gececek biliyorum Allah yardimcimiz olsun calisinca hersey cok zor
Bugun sol kasigim cok agiriyor malesef aslinda cok dikkat ediyorum neden boyle oluyor bilmiyorum ve bazen korkuyorum bunu da kaybedecegim diye.sagsaglim kucagimiza alalim ins yavrularimizi
yalniz ben yarin hicbirsey goremeyecegim sanirim cunku yarin 5+5 olacagiz alttan muayene olmak istemedigim icin gec aldik randevuyu ama yine de ancak keseyi gorebiliriz herhalde. Kalbinin attigi zamani gormek ve emin olmak istiyorum hemen endiseli beklemek zor valla

Hem de ne emdiler :) Günümü değiştirdim evet. Eşim de sabırsızlandığımızı biliyor o da acele ediyor dedi az önce. Kafası var tabii olmaz mı, ense yapıyor içerde ufaklık :)

Kizlar benim dr prof beklemeden hemen istedi tahlilleri arastirma hast. gidiyorum tahliller icin ama muayene icin özel muayehanesine.
muayene ucreti 200 dediklerinde ilk basta cok cekindim ama 1 ayda 1 kez odedim sadece ultrason yaparsa ucret aliyormus. Ama tahliller icin hic para odemedigimden suan iyiki de bu dr a baslamisim diyorum.onceden sifa hast gidiyordum hem cok param gidiyordu hem sonuc alamadim bunca zaman 2 bebek kaybettigimle kaldim.
tahlillerim coktu; idrar 7 tup kan alindi esim bile korktu:)) icinde hemogram biyokimya bhcg toksoplazma rubella antihbsag( yani hepatite karsi bagisiklik var mi ona bakiliyo benim asim oldugu icin muhtemelen pozitif cikacak belki igne olmam yani) bi tahlil daha var ama onu okuyamadim.bi de idrar tahlili hepsi cikti son soyledigim 3 kan testi 15 gun sonra dediler
ins acik anlatabilmisimdir

bu testlerin hepsi bende de yapıldı tatlımm.. benimde daha önce 1 kaybım var sanırım kaybı olanlarda dr.lar bekletmiyor böyle şeyler için.. sen pıhtılaşma testi yaptırmış mıydın daha önceki kayıpların nedeni neydi bi sonuç alabilsiniz mi ????

Canım o testlerin hepsini bende yaptırdım idra 2 tüp kan aldılar benden belki senin pıhtılaşmayada bakmış olabilirler sonraki çıkacak testin neki acep canım benim hepatite direk bakmış hbsag diye bağışıklığıma bakmamış hepatit negatif diyoda benim bağışıklığım yoksa aşı vurdurmalımıyım sence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…