akşam 6buçukta evde oluyorum 7 de 40 45 dakika biraz kestiriyorum eşimi bekliyorum yemeğe (yemek yiyemiyorum oda ayrı mesele)
sonra 12 civarında uyuyorum gece tuvalete kalkıyorum mutlaka patlayacakmış gibi oluyorum sonra hemen saat 7 olmuş oluyor yaaa
:O seninki bedavaya gelmiş bendende 2 tüp bir idrar aldılar 135 tl ödedimşeytan diyo git devlete daa önce hormon testinde 100 tl almışlardı
hanımlar uykular ne alemde?ben akşam 22 30 gibi düşüyorum yataga...sonrası işkence ,sürekli uyanıyorum ,sagıma dönüyorum olmuyor,soluma dönüyorum olmuyor...nefes alamıyorum bazen...
Ben öyleyim canım, uykular benim değil sanki başkası uyuyor yerime. O kadar çok uyanıyorum ki gece tuvalete gidiyorum, su içiyorum, yorganla savaşıyorum yok banamısın demiyo. Bu gece baktım olacak gibi değil eşimi dürttüm ne oldu dedi -yok bişey dedim öylesine seslendim -Alllahhhhhhh dedi ve uyudu tekrar . ahahaha işkencenin her türülüsünü ediyorum vallahanımlar uykular ne alemde?ben akşam 22 30 gibi düşüyorum yataga...sonrası işkence ,sürekli uyanıyorum ,sagıma dönüyorum olmuyor,soluma dönüyorum olmuyor...nefes alamıyorum bazen...
kızlar gece tuvalete kalkmak istemiyosanız yatmadan 2 saat evvel sıvı alımını bırakıcakmısınız ozaman rahat uyurmusunuz
Ben öyleyim canım, uykular benim değil sanki başkası uyuyor yerime. O kadar çok uyanıyorum ki gece tuvalete gidiyorum, su içiyorum, yorganla savaşıyorum yok banamısın demiyo. Bu gece baktım olacak gibi değil eşimi dürttüm ne oldu dedi -yok bişey dedim öylesine seslendim -Alllahhhhhhh dedi ve uyudu tekrar . ahahaha işkencenin her türülüsünü ediyorum valla
22:00 gözlerim kapanıyo sabah 07:00 kurulu saat gibi açıyorum gözlerimi çok ilginç
işte ben tahlilin içerigini bilmiyorum gidip almadım telefoda bi sıkıntı yok tahliller temiz dediler bu gittigimde alır bakarım belki size başka tahlillerde yaptılar gerçi kayseride yaşıyorum ben sehirler arasıda çok fark var
yattıktan sonra içiorum ben ama kalkıp kalkıp
ne güzel maşallah...beni bi sıkın tılar basıyor,bi üşüyorum,sonra sıcak basıyor...sanırsın 9 aylık hamileyim
Ay canım kocaman olmuş bebişin doğum tarihini değiştirmişin :) şimdi benimkide bukadar olmuşmudur bilemiom Cumartesi 1.06 ydı ayy kıyamam bebişin kafası görünüodur artık Rabbim sağlık versin bebişine tatlım ben senin hastaneye şok oldum benden 2 tüp kan aldılar 135 ödedim o neymiş öyle ne testi yapmışlar sana kanını emmiş hastane:) bide 400 uçuk olmuş gerçekten ben olsam bende devlette yapardım soyguncu varya bunlar
benimki bi de horluyor o da ayrı dertatacagım adamı yataktan en sonunda
ahihihih at tabi yataktan çekilirmi o öyle, ben dürtüyorum valla uyan diyorum horlama yahu benm sıkıntım bana yetmiş zaten
Ali Tezel - Hamilelikte hastaneler tek kuruş isteyemez - HABERTÜRK
kızlar böyle bir yazıya denk geldim.adam herseye yasa dışı diyor ama hikaye...
Kizlar benim dr prof beklemeden hemen istedi tahlilleri arastirma hast. gidiyorum tahliller icin ama muayene icin özel muayehanesine.
muayene ucreti 200 dediklerinde ilk basta cok cekindim ama 1 ayda 1 kez odedim sadece ultrason yaparsa ucret aliyormus. Ama tahliller icin hic para odemedigimden suan iyiki de bu dr a baslamisim diyorum.onceden sifa hast gidiyordum hem cok param gidiyordu hem sonuc alamadim bunca zaman 2 bebek kaybettigimle kaldim.
tahlillerim coktu; idrar 7 tup kan alindi esim bile korktu:)) icinde hemogram biyokimya bhcg toksoplazma rubella antihbsag( yani hepatite karsi bagisiklik var mi ona bakiliyo benim asim oldugu icin muhtemelen pozitif cikacak belki igne olmam yani) bi tahlil daha var ama onu okuyamadim.bi de idrar tahlili hepsi cikti son soyledigim 3 kan testi 15 gun sonra dediler
ins acik anlatabilmisimdir
Kizlar benim dr prof beklemeden hemen istedi tahlilleri arastirma hast. gidiyorum tahliller icin ama muayene icin özel muayehanesine.
muayene ucreti 200 dediklerinde ilk basta cok cekindim ama 1 ayda 1 kez odedim sadece ultrason yaparsa ucret aliyormus. Ama tahliller icin hic para odemedigimden suan iyiki de bu dr a baslamisim diyorum.onceden sifa hast gidiyordum hem cok param gidiyordu hem sonuc alamadim bunca zaman 2 bebek kaybettigimle kaldim.
tahlillerim coktu; idrar 7 tup kan alindi esim bile korktu:)) icinde hemogram biyokimya bhcg toksoplazma rubella antihbsag( yani hepatite karsi bagisiklik var mi ona bakiliyo benim asim oldugu icin muhtemelen pozitif cikacak belki igne olmam yani) bi tahlil daha var ama onu okuyamadim.bi de idrar tahlili hepsi cikti son soyledigim 3 kan testi 15 gun sonra dediler
ins acik anlatabilmisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?