çalışmasak hiç dert değil de hem iş hem ev sorumlulugu,üstüne hamilelik beni çok yıpratıyor yaa((
Yok ya canım ben doğudayım eşimin görevinden dolayı burda bi tane özel hastane var ondan pahalı işte Allah kısmet ederse doğumu Ankara'da yapıcam burda erken doğum ünitesi falanda yokmuş zaten
kızlar hrs kadın doğumu aradım nöbetçi kadın doğumcuyla konuştum kanama olmadıysa bir şey olmaz dedi. şu an senden de tehlikeli sıvı gelmez dedi.tehlikeli bir şey olursa kanama olur dedi.
bu arada iyi bir hastane gibi ama muayene ücreti 200 tl imiş. sanki doğum yaptırıyorlar. neyse Allah razı olsun, akşam akşam moralimi düzelttiler. kızlar bir problem olursa akşamları felan, hrs ankara kadın doğumda muhakkak nöbetçi kadın doğumcu varmış ve direkt doktora bağlıyorlar, o herşeyi gayet açık bir şekilde anlatıyor.hani arayabilirsiniz.3 hastane aradım hiç biri ilgilenmedi, bir şeyden de haberleri yoktu
bu testlerin hepsi bende de yapıldı tatlımm.. benimde daha önce 1 kaybım var sanırım kaybı olanlarda dr.lar bekletmiyor böyle şeyler için.. sen pıhtılaşma testi yaptırmış mıydın daha önceki kayıpların nedeni neydi bi sonuç alabilsiniz mi ????
Canım o testlerin hepsini bende yaptırdım idra 2 tüp kan aldılar benden belki senin pıhtılaşmayada bakmış olabilirler sonraki çıkacak testin neki acep canım benim hepatite direk bakmış hbsag diye bağışıklığıma bakmamış hepatit negatif diyoda benim bağışıklığım yoksa aşı vurdurmalımıyım sence
yok yok anlaşıldı benim ufaklık sonra toplu alacak bütün acısınıherkes bi uyku hali bi bulantı bi aşerme durumu ben de tık yok çok şükür bebiş de iyi kalbimizde pıt pıt pıt. ama şu babaya eziyet olayı fena değilmiş de canım bişey istemiyo ki bi uyuzluk yapmam lazım
yok yok anlaşıldı benim ufaklık sonra toplu alacak bütün acısınıherkes bi uyku hali bi bulantı bi aşerme durumu ben de tık yok çok şükür bebiş de iyi kalbimizde pıt pıt pıt. ama şu babaya eziyet olayı fena değilmiş de canım bişey istemiyo ki bi uyuzluk yapmam lazım
Midemm cok kotuuuu...
Kizlar okuldan geldi yemek yookk...
Sabahtan beri gozumu acamiyorummm..
Namazlarin bile sadece farzini kilabiliyoruummm..
Allahiimm sen kolaylik verr...
Kac gundur iyiydim artik bulanyim olmiycak saniyodumm..
.
ahihihih at tabi yataktan çekilirmi o öyle, ben dürtüyorum valla uyan diyorum horlama yahu benm sıkıntım bana yetmiş zaten
Progestan kullanmama rağmen açık kahve lekem var ya off
kızlar konuyu değiştireyim, siz günde kaç tane folik asit alıyorsunuz, formun birinde kadınlar günde 3 tane aldıklarından bahsetmiş. doktor bana kaç tane alacağımı söylemedi de.http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/204800-folik-asit.html
Canım benim hastane Hrs dr omer bey.. muayene memur 150 tl veriyorum.. ama degiyor 1saat ilgilendi benimle doktorum. Gerçek ten ömer hocami tavsiye ederim. .
Günde 3 tane alıyorum canım
kızlar konuyu değiştireyim, siz günde kaç tane folik asit alıyorsunuz, formun birinde kadınlar günde 3 tane aldıklarından bahsetmiş. doktor bana kaç tane alacağımı söylemedi de.http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/204800-folik-asit.html
Merhabalar güzel anneler. Biz bu gün kontrole gittik 7+2 gözüktü 1.15 cm olmuş bebişimiz kalp atışı dakikada 135 aynı hafta olanlar s değerleri karşılaştırırlarsa nasıl diye çok sevinirim ,doktor gayet iyi dedi 4 hafta sonra çağırdı ikili test için ama ben yaptırmıycam bu testi ikinci hamileliğimde yaptırdım sonuçlar yanıltıyor bizi ne gelirse Allah tan dedim doktorada istemiyorum dedim oda sizin en doğal hakkınız dedi sonuçta bu testler tedavi amaçlı değil daha önce yaşadıklarım geldi aklıma kendimi tutamadım aglayınca yazık doktorumda üzüldü
Maaşallahhhh maaşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?