2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
yok yok anlaşıldı benim ufaklık sonra toplu alacak bütün acısını herkes bi uyku hali bi bulantı bi aşerme durumu ben de tık yok çok şükür bebiş de iyi kalbimizde pıt pıt pıt. ama şu babaya eziyet olayı fena değilmiş de canım bişey istemiyo ki bi uyuzluk yapmam lazım

Canım benim hastane Hrs dr omer bey.. muayene memur 150 tl veriyorum.. ama degiyor 1saat ilgilendi benimle doktorum. Gerçek ten ömer hocami tavsiye ederim. .

belki ondan bekletmedi belki de bizi pimpirik gördü bilemedim ki :))bende pihtilasma var canim gecen ay belli oldu dr um daha once aspirine baslatmisti zaten keseyi gorunce igne verecekti ama degerlerim guzel olunca hemen basladi bi de esim cok panik oldugundan

Canim bana daha once bakildi imlar genetikte yaptirdim gecen ay belli oldu sonuclar:)
bu verdigim 7 tup standart gebelik taramasi.asin yoksa 5 .ayda yapiliyor sanirim sahlik ocaginda
Kizlar saglik ocaginin onemi burda ortaya cikiyor mutlaka kayitlarinizi yaptirin ben gittim 8. haftada gel kesinlessin dedi bende tamam dedim

Benimde henüz birseyim yok digerleri de boyle iyi baslamisti sonunu goremedim ama bakalim bu da oyle olcak gibi obez olcam dogurana kadar

Midemm cok kotuuuu...
Kizlar okuldan geldi yemek yookk...
Sabahtan beri gozumu acamiyorummm..
Namazlarin bile sadece farzini kilabiliyoruummm..
Allahiimm sen kolaylik verr...
Kac gundur iyiydim artik bulanyim olmiycak saniyodumm..
.

sayfalar ne hızlı ilerliyor kızlar oku oku bitmdi. nasıl gidiyor hamilelik.
bizim bu sabah biraz mide bulantımız oldu. onun dışında iyiyiz:)

Ya canim bulanti fena haldeyim ayrica tazi gibi koku aliyorum dun oglenden beri biselervyemege basladim insallah olmaz eziyetmi babise bilmem ama ise gidiyor yemek yapiyor temizlik yapiyor sıkma bile yapti aslinda cok eylenceli tabi ben hic birsey yapamiyorum bulanti we kanamalardan allah razi olsun babamizdan

Midemm cok kotuuuu...
Kizlar okuldan geldi yemek yookk...
Sabahtan beri gozumu acamiyorummm..
Namazlarin bile sadece farzini kilabiliyoruummm..
Allahiimm sen kolaylik verr...
Kac gundur iyiydim artik bulanyim olmiycak saniyodumm..
.

Allah kolaylik wersin hayatim cogumuz boyleyiz

kızlar iyi akşamlar. ya sabah folik asit içip içmediğimi hatırlamıyorum. içmişte olabilirim içmemişte. hani hapı içtiysem, şimdi yine içsem bir zararı olur mu sizce

Merhabalar güzel anneler. Biz bu gün kontrole gittik 7+2 gözüktü 1.15 cm olmuş bebişimiz kalp atışı dakikada 135 aynı hafta olanlar s değerleri karşılaştırırlarsa nasıl diye çok sevinirim ,doktor gayet iyi dedi 4 hafta sonra çağırdı ikili test için ama ben yaptırmıycam bu testi ikinci hamileliğimde yaptırdım sonuçlar yanıltıyor bizi ne gelirse Allah tan dedim doktorada istemiyorum dedim oda sizin en doğal hakkınız dedi sonuçta bu testler tedavi amaçlı değil daha önce yaşadıklarım geldi aklıma kendimi tutamadım aglayınca yazık doktorumda üzüldü

Son düzenleme:
Canım benim hastane Hrs dr omer bey.. muayene memur 150 tl veriyorum.. ama degiyor 1saat ilgilendi benimle doktorum. Gerçek ten ömer hocami tavsiye ederim. .

canım ben batıkentteyim, hani yakın olsa belki düşünebilirdim;ancak o bölgenin trafiği de hiç çekilmez ki.zaten pimpirikliyim, bende lina ya gidiyorum, sağolsun benim doktorda yarım saat kesin ilgileniyor, gebelik takibi de 45 tl. hani bütçemize daha uygun ve giden başka arkadaşlarımda memmun.

Son düzenleme:

hayırlı olsun:) canım ya moralini bozma,güzel düşün, ahh gerçi diyene bak. birazda kendim daha az evham yapsam:) bende 6. haftadayım bu cuma gitsem erken mi acaba kalp atışlarını duymak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…