2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Maşallah cnm bebeğin erkek gibi doğuyor içime bakalım tahminim doğru çıkacak mı ?sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Hadi ya :))
Nasıl tahmin ettin ki?

Editliyorum: İçime doğdu demişin, tahmin etmemişsin. Valla cinsiyeti benim için önemli olan en son şey, ama çok merak ediyor insan tabii:)

Son düzenleme:
oooyyyyyyyyyy ben seni yerimmmmmmm mınnak bu yaaa maşlllaahhhhhh..! nazar boncugu yeetişmez valla cok tatlı canımmmm Allah ım sağ salim kucagına almayı nasip etsin insalllahhhh bende görebilecekmiyim acaba bebekimi

Teşekkürleerrrr.
Seninki daha çok minik ama bir ay sonra aynen böyle olacak. Tabii bir ay demesi kolay da geçmiyor o ay, o haftalar, günler, saatler.
Neyse bu fotoğraf üç gün oyalar beni. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin inşallah.

valla canım ya cuma günü kese için çagırdı doktorum geçmiyo zaman bugun gidip beta yaptırasım geldi artıyomu diye kocam ızın vermedi her gün hergün kan aldırma bebegımıze yetmiycek diyo

Ben de günde bir folic bir de elevit alıyorum. İlacın prospektüsünde folic için günde üç adet yazıyordu, doktora sordum ben de ben neden bir tane alıyorum diye. elevit de aldığım için ağır geleceğini söyledi, bi tane yeter dedi. Ama mutlaka haftada bir ıspanak yiyorum.

Arkadaşlar dün dayanamayıp ilk Dr moralimi bozan Dr gittim... Çünkü onunultrasonu daha kaliteliydi... onda bebek gözükürken, ikincide sadece kese ve yolk gözükmüştü...

Uzunbir bekleyişden sonra, Dr içeri aldı yattım nasıl titriyorum... Dr ultrason ekranına bakarbakmaz yanındaki kıza görüyor musun bir yaşıma daha girdim dedi... Çok şükür kalp atışları düzelmiş.. İkinci yolk yokolmuş ve kesenin içi temizlenmiş... Dr başka yerde olsa hemen alırlardı dedi, ben de belki bu kadar moralimi bozmazlardı diyecektim... Ama tuttum kendimi... Çok şükür Rabb'ime

Darısı tüm iyi haber bekleyen arkadaşlara...

Kıyamam Rabbim nazardan saklasın canım senin bebek tombik bişi olmuş maşallah:) şimdiden sevesim var bebişlerimizi

Sevicez tabii bütün bebişleri :) İşin tuhafı ultrason görüntülerini hangi arkadaşıma göstersem bişi anlamıyor. Kız kardeşim de. Neresi kafası, bu ayak mı, şu kol mu deyip duruyorlar.

Annelerin "anne olunca anlarsın" demekle neyi kastettiğini daha iyi anladım :) Bir tek forumdakiler anladı bebeğimin şeklini şemalini.

Son düzenleme:

Gözün aydın canım. Doktor çok önemli. Ben de başlarda "bebek görünmüyor" diyen bir doktora denk gelmiştim, ne üzüldüm günlerce. Sonra diğer doktor hem bebeği gördü hem de kalp atışlarını duydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…