ayyy maşallah.:)
hangi marka ve kaçyüz miligram
Maşallah cnm bebeğin erkek gibi doğuyor içime bakalım tahminim doğru çıkacak mı ?sağlıkla kucağına alırsın inşallah
oooyyyyyyyyyy ben seni yerimmmmmmm mınnak bu yaaa maşlllaahhhhhh..!nazar boncugu yeetişmez valla cok tatlı canımmmm Allah ım sağ salim kucagına almayı nasip etsin insalllahhhh bende görebilecekmiyim acaba bebekimi
kızlar konuyu değiştireyim, siz günde kaç tane folik asit alıyorsunuz, formun birinde kadınlar günde 3 tane aldıklarından bahsetmiş. doktor bana kaç tane alacağımı söylemedi de.http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/204800-folik-asit.html
Teşekkürleerrrr.
Seninki daha çok minik ama bir ay sonra aynen böyle olacak. Tabii bir ay demesi kolay da geçmiyor o ay, o haftalar, günler, saatler.
Neyse bu fotoğraf üç gün oyalar beni. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin inşallah.
kızlarr kese ggörününce bebekte görünüyo mu aynı gün ???
Hayır :/
Önce kese, sonra bebek. Biraz daha bekleyecekin malesef.
kızlarr kese ggörününce bebekte görünüyo mu aynı gün ???
Kıyamam Rabbim nazardan saklasın canım senin bebek tombik bişi olmuş maşallah:) şimdiden sevesim var bebişlerimizi
Arkadaşlar dün dayanamayıp ilk Dr moralimi bozan Dr gittim... Çünkü onunultrasonu daha kaliteliydi... onda bebek gözükürken, ikincide sadece kese ve yolk gözükmüştü...
Uzunbir bekleyişden sonra, Dr içeri aldı yattım nasıl titriyorum... Dr ultrason ekranına bakarbakmaz yanındaki kıza görüyor musun bir yaşıma daha girdim dedi... Çok şükür kalp atışları düzelmiş.. İkinci yolk yokolmuş ve kesenin içi temizlenmiş... Dr başka yerde olsa hemen alırlardı dedi, ben de belki bu kadar moralimi bozmazlardı diyecektim... Ama tuttum kendimi... Çok şükür Rabb'ime
Darısı tüm iyi haber bekleyen arkadaşlara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?