2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

gözü aydın canım rabbimden ümit kesilmez işte çok şükür kuzun seninle elhamdülillah

günaydın kızlar nasılsınız? biz bugün çok heyecanlıyız:) saat nasıl 15.30 olcak bilmiyorum.
bakalım bizim bebiş büyümüş mü?
rüyamda dr gitmiştik. dr yüzde seksen kız diyordu.bakalım hayırlısı ama 2-3 hafta sonra söyler gibime geliyor

günlerimiz yakın sayılır.dönüşte mutlaka yaz bakalım,büyümüşmü bebişin :)

sagol canım inşallah iyidit bebişim.. sen nasılsın nasıl gidiyor?

iyiyim şükür bi yaramazlık yok bak ben hergün 56 adet el mübdi diye tesbih çekiyorum bu düşük tehlikesi olanlar içinmiş bebegin sana sım sıkı tutunsun inş. tavsiye ederim

Günaydın arkadaşlar,ne zamandır giremiyordum ben.hala oldum ben bu arada :) çok sevimli bir yeğenim oldu..darısı hepimizin başına,anne olmaya inşallah...herkes iyidir umarım.Pufpuf canım geçmiş olsun...egumus kanamanın olmasına üzülme,benim o tanıdığın kanaması tamamen bitti 12. haftasında şuan hiçbir sorun yok.kanamaya çok takılma bebeğin sağlığı yerindeyse sen de dinleniyorsan hiç mühim değil bence.bende de ara ara lekelenmeler devam ama doktor problem etmiyor,ben de takılmıyorum artık.

canım yaa ne güzell kuzunu görcen daha bana çok varrrrr seytan diyoki balka bi doktora git baktır diyo öylesine sonra vaz geçiyorum şimdi bişey söyler aklıma takarım iyisimi rabbime sıgınıp beklemek hayırlı haberlerle gel inş.

gözünüz aydın allah analı babalı buyutsun inş.

ne güzel göreceksin bugün bebişini.ben daha 2 hafta sonra göreceğim,beklemek zor.neyse iyi olsunlar da biraz geç olsun napalım.kpss hazırlık nasıl gidiyor hocam?

normalde benimde 10 hazirandaydı. biz bekleyemedik erkene aldık. ama biz kalp atışını duymamıştık oyüzden.sadece görmüştük.13 mayısda sadece görmüştük kalp atışını.

günlerimiz yakın sayılır.dönüşte mutlaka yaz bakalım,büyümüşmü bebişin :)

tabiii yazarım canım.ama benim dr göre tm kaç haftalık bilmiyorum. dr göre geç döllenme olmuş. söylemedi 2 kere gittim ikisindede küçük dedi okadar.

Ultrason kağıdında yazıyor ki boyu ve kaç haftalık olduğu. Ordan görebilirsin.

Kizlar gunaydinn..
Cok kotuyummm ben halaa...
Sabaha kadar iatifra ettimm..
Su bile icemiyorumm...
Acile gitcem birazdan ..
Bi serum falan alsam belki acarim gozumu...
Dua edin inss...

Egumus canim uzme kendini
Bebegin iyiyse takma kafana kanamayi..

canım sagol.. 1 arkadasımda ilk aylarını hastanede serumla gecirmişti.. bebek senden alıyor ama sen güçsüz kalırsın.. kussan da ye 1 gr bile faydalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…