Arkadaşlar dün dayanamayıp ilk Dr moralimi bozan Dr gittim... Çünkü onunultrasonu daha kaliteliydi... onda bebek gözükürken, ikincide sadece kese ve yolk gözükmüştü...
Uzunbir bekleyişden sonra, Dr içeri aldı yattım nasıl titriyorum... Dr ultrason ekranına bakarbakmaz yanındaki kıza görüyor musun bir yaşıma daha girdim dedi... Çok şükür kalp atışları düzelmiş.. İkinci yolk yokolmuş ve kesenin içi temizlenmiş... Dr başka yerde olsa hemen alırlardı dedi, ben de belki bu kadar moralimi bozmazlardı diyecektim... Ama tuttum kendimi... Çok şükür Rabb'ime
Darısı tüm iyi haber bekleyen arkadaşlara...
gunaydın kızlar yine kanamalı bir sabaha uyandımmoral sıfır
canım yaa allahım iyiligini versin bozma moralini daha öncede oldu ama çok şükür bebegin iyi
günaydın kızlar nasılsınız? biz bugün çok heyecanlıyız:) saat nasıl 15.30 olcak bilmiyorum.
bakalım bizim bebiş büyümüş mü?
rüyamda dr gitmiştik. dr yüzde seksen kız diyordu.bakalım hayırlısı ama 2-3 hafta sonra söyler gibime geliyor
sagol canım inşallah iyidit bebişim.. sen nasılsın nasıl gidiyor?
günaydın hamişler
ah şu cumartesi gelse de uyusam
günaydın kızlar nasılsınız? biz bugün çok heyecanlıyız:) saat nasıl 15.30 olcak bilmiyorum.
rüyamda dr gitmiştik. dr yüzde seksen kız diyordu.bakalım hayırlısı ama 2-3 hafta sonra söyler gibime geliyor
aynen iple çekiyorum haftasonunu.uyku tavan yaptı.günaydın hamişler
ah şu cumartesi gelse de uyusam
Günaydın arkadaşlar,ne zamandır giremiyordum ben.hala oldum ben bu arada :) çok sevimli bir yeğenim oldu..darısı hepimizin başına,anne olmaya inşallah...herkes iyidir umarım.Pufpuf canım geçmiş olsun...egumus kanamanın olmasına üzülme,benim o tanıdığın kanaması tamamen bitti 12. haftasında şuan hiçbir sorun yok.kanamaya çok takılma bebeğin sağlığı yerindeyse sen de dinleniyorsan hiç mühim değil bence.bende de ara ara lekelenmeler devam ama doktor problem etmiyor,ben de takılmıyorum artık.
gunaydın kızlar yine kanamalı bir sabaha uyandımmoral sıfır
ne güzel göreceksin bugün bebişini.ben daha 2 hafta sonra göreceğim,beklemek zor.neyse iyi olsunlar da biraz geç olsun napalım.kpss hazırlık nasıl gidiyor hocam?günaydın kızlar nasılsınız? biz bugün çok heyecanlıyız:) saat nasıl 15.30 olcak bilmiyorum.
teşekkürler canım.amin inşallah.kardeş çocuğu da çok farklıymış gerçekten.çocuğu beklerken,görünce çok duygulandım,ağla ağla bir hal oldum..gözünüz aydın allah analı babalı buyutsun inş.
canım yaa ne güzell kuzunu görcen daha bana çok varrrrr seytan diyoki balka bi doktora git baktır diyo öylesine sonra vaz geçiyorum şimdi bişey söyler aklıma takarım iyisimi rabbime sıgınıp beklemek hayırlı haberlerle gel inş.
günlerimiz yakın sayılır.dönüşte mutlaka yaz bakalım,büyümüşmü bebişin :)
normalde benimde 10 hazirandaydı. biz bekleyemedik erkene aldık. ama biz kalp atışını duymamıştık oyüzden.sadece görmüştük.13 mayısda sadece görmüştük kalp atışını.
tabiii yazarım canım.ama benim dr göre tm kaç haftalık bilmiyorum. dr göre geç döllenme olmuş. söylemedi 2 kere gittim ikisindede küçük dedi okadar.
Ultrason kağıdında yazıyor ki boyu ve kaç haftalık olduğu. Ordan görebilirsin.
Kizlar gunaydinn..
Cok kotuyummm ben halaa...
Sabaha kadar iatifra ettimm..
Su bile icemiyorumm...
Acile gitcem birazdan ..
Bi serum falan alsam belki acarim gozumu...
Dua edin inss...
Egumus canim uzme kendini
Bebegin iyiyse takma kafana kanamayi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?