2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Ben de aksamlari bunu yapiyorum kizim uyuyunca. Maksat kafa dagiticak bisey yapmak:) İyi geliyor gerçekten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1394957043095.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 50

Canım dediğin gibi çocuğun tersinede geliyor olabilir, internette bi video vardı hemşire emzirme pozisyonlarını anlatıyodu , diyelim sağı emip solu reddediyo o zaman sol göğsüne alıyosun ama yönü sağı emzirir gibi vucudu senin koltuk altından dışarı doğru. Anlatabildimmi bilmiyorum bide böyle dene istersen

Alinti yapmadim kizlar,birkac anne bu sorunu yasiyormus..insallah duzelirde bebisler isteyerek emer yine..nette baktim,birsuru nedeni varmis bunun,.paylasmak istedim burda..
1.burun tikanikligi,emzirme pozisyonu,pamukcuk
2.sutun tadı,aci veya koku iceren yiyecek yeme,stres,emzirme saatlerini degistirmek
3.dis cikarma,biberon kullanma..arada birde olsa kullaniliyorsa bebek meme istemeyebilirmis.
4.sutun fazla,az yada yetersiz olusu
5.parfüm kokusu,kulak enfeksiyonu...
Bu donem gecicidir ,sutunuzu sagarak devamliligini saglayin demis.....

Ben de aksamlari bunu yapiyorum kizim uyuyunca. Maksat kafa dagiticak bisey yapmak:) İyi geliyor gerçekten

Çok güzelmiş, eline sağlık.... Becerikli hanımlarsınız, maşallah....ne olacak bu, kırlent felan mı?

Gunaydin kizlar bu sabah kardesim minnakla benim fotomu cekmis ayni pozisyonda uyuyomus uyandigimdq gosterdi cok mutlu oldum

evet canım. senin yaptığında ince iş, eline sağlık. bende çok severim örgü, dikiş, nakış... kafam dağılır benimde. fırsat buldukça bende yapmaya çalışıyorum iyi geliyor. dünde börekla kurabiye yaptım. insan kendini iyi hissediyor...

herzamanki gibi değişiklik yok 3 gündür içiriyorum pıtlarınaıda rahat çıkıyo bizim keyfimiz iyi

anladım canımm çok saol ne kadar duyarlısınız tesekkürler
evet bunlarada dıkkat ederız saol canımm ne olur dua edın emmeyen annelere kızlar hasta bebışlere bırbırımıze edılen dualar daha makbulmüss

Bıde esıım benden çok üflüyo püflüyo bana zertre kadar destek olmuyo yanı bıde ona sınır oluyom ınsan bebek gıbı ılgı ıstıyo yanındakı nden yok anam yok benımkı tam bır anlayışsın yanı vallbırde emme olayı bana her sey batıyo bugun sabahtan berı takla atıyom emsın dıye kahvaltıyı bıle benden beklıyo artık kızdım yanıı benı demırden zannedıyo herhalde

Merhaba güzel anneler;
Bebişlerinize aldığınız veya almayı düşündüğünüz bebek arabaları hakkında yorumlarınızı paylaşır mısınız? Biz almamıştık; daha yeni yeni araştırmaya başladık ve kafamız oldukça karıştı eşimle.. Çeşit çeşit model ve çok geniş fiyat aralıkları karar vermemizi zorlaştırıyor. Kullanımı rahat olan bebek araba modeli hangisi sizce ? Yardımcı olursanız sevinirim, bebişlerinizi öpüyorum ayacıklarından :)

kızlar doğum iznim bittikten sonra ben rapor almayı düşünüyorum seminer dönemine kadar ama merak ettiğim bizim rapor hakkımız bittikten sonra mı heyet raporu almamız gerekiyor yoksa normal rapor hakkımız varken de heyet alabilirmiyiz eğer alabiliyorsak ben önce hayet raporu sonrada normal rapor hakkımı kullanmayı düşünüyorum öğretmen arkadaşlar veya bilenler yardımcı olursa sevinirim herkese bebişleriyle mutlu güzel ağlamaksız günler.....

Alinti yapamiyorym cnm telefondan ben de ogretmenim dogum iznim bir mayista bitiyor dr.umla gorustum o tarihte bana heyet raporu verecek seminer donemine kadar okul mudurumle ve ilce milli egitim mudurumle de konustum ben bu donemi heyet raporlariyla gecirecegim bilginiz olsun diye sagolsunlar anlayislilar probkem cikarmayacaklar

Sagol canim desteğin için. Bunlari dikkate alicam. Bugün su ana kadar iiyiz maşallah. Çok şükür.

Çok güzelmiş, eline sağlık.... Becerikli hanımlarsınız, maşallah....ne olacak bu, kırlent felan mı?

Sağol canim. Büyük ihtimalle çerçeveye koyup asarim canim.

İste bu konuda sabretmemek içimizde biriktirmeip söylemek lazim.yoksa Allah korusun insan sinirini çocuğa yansitir ondan falan cikarir.

Canım ne güzel bi video paylaşmışsın , benim oğlum internetten açtığım fön makinesi vs sesi etkilemiyodu gerçek fön makinesi sesinden etkileniyodu onuda herzaman tutamıyorum elimde. Senin videoyu açtım hemen uyudu çok saol :))

slm kızlar nasılsınız ?
ben uykusuzum eşim gece ayrı odada yattı ben yorgun olduğum zaman kuzum ağlasa da ses çıkarsa da bazen duymayabiliyorum yanımda olduğu halde sabaha kadar uyuyamadım bi kaç kez fındığım burnu tıkalıydı öksürdü korktum hasta olacak die yatak odasında bizle yatıyo ve odam küçük çok sıcak oluyo sabaha kadar su gibi oluyo uyanır uyanmaz üstünü değiştiriyorum ama yine öksürüyor ıhlamur adaçayı versem olur mu ? dr gitmek istemiyorum salgın var mikrop kapar die ilaç da kullanmak istemiyorum..
anne olmak ne zormuş yaff

Biz baby keeper aldik 150 liraya yagmurluguda hediye esim bir gun onve arastirdi fiyatlar markaya gore degiskenmis

iste bu konuda sabretmemek içimizde biriktirmeip söylemek lazim.yoksa allah korusun insan sinirini çocuğa yansitir ondan falan cikarir.

rabbım sabır ve sakınlk versınn hep kotu enerjılerı uzak tutmaya calısıyom beynımden uzmıcem kendımı hayatta kımse benden ve evladımdan onemlı degıl kocam bıle

cnm hiç araban yoksa önce çift taraflılara bakmanı öneririm çünkü bazen rüzgar falan oluyor ya da çocuk uyuyor kendi tarafına çevirmen gerekiyor ilk kızımdan tecrübem
ben dün ilk kez markete giderken çıkardım hastane dışında yarım saatten sonra ağladı daha tam gezme zamanımız gelmemiş anlaşılan bu arada 6 ocak doğumlu kızım

canım ben iznim bitince alıcam raporu sonra kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…