atnen azurem bızdede bu emme me sorunu var bır haftadır benımkı sağ memede yapıyo özellıkle heote ötekını vermek olmaz ben her emışte hep sağı verıyom çeksın dıye o anlayana kadar bıraz çekıyo baktı bu meme sağ baslıyo kavgaya sonra sola geçırıyom allahtan uyku sersemı ıyı çekıyo bıde 5 dakkayı kesınlıkle gecmez emmesıı..
inşallah tek umudum geçıçıdır ben sonuna kadar dırenecem çünkü daha mamayla hıç tanışmadı kı baska seçenegı yokk
bende su sesını denıyeyım belkı ıse yarar artık maymun oldum valla sagı emmıyo dıye yatırıyorum bende memeyı tepeeden verıyom bazen guzel çekıyo öyle sızde deneyınn bazen bır tarafa yatmaktan hoşlanmıyolarmışş bende bole çözüm buldum
inşallah bu bır süreçtır onlar öle bızı reddedınce çok kötü oluyorum ben neden emmedıgıne bır anlam veremıyom ama yılmak yok ac olsa ağlar dıyorum kendımı tesellı edıyorum bakalım bu ay bellı olacak kılosundann pişik için ben bır sey duydum koca karı ılacı ama bır deneyın derım söyleyen bıre bır deddı sanayağı kalvaltılık olanı çok ıyı gelıyomus karar sızın ben denemedım ama duydum ıyı gelıyomus
Ben de aksamlari bunu yapiyorum kizim uyuyunca. Maksat kafa dagiticak bisey yapmak:) İyi geliyor gerçekten
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de aksamlari bunu yapiyorum kizim uyuyunca. Maksat kafa dagiticak bisey yapmak:) İyi geliyor gerçekten
canımm kakası sulu oldumu bunları yapıca bır defa esım bıraz fazla su verdı ıkı cay kasıgından fazla yanı hemen cocugun kakası sulandı bıde cok su karın agrısı yaparmıs 30 cc de cok gıbı geldı bana ıcınde bıtkıler var ondan dolayı belkı kakasını sulandırmaz nasıo senın bebgınkı
bızımde gece tıkalı sabah uyanınca sankı acılıyor odanın nemsız ve cok sıcak olmasından oluyor sanırım bende sıcaklıgı azalttım ve petegın uzerıne ıslak havlu koyuyorum odasının kapısınıda kapamıyorum daha ıyı oldu tıkanmıyor yınede netten nem olcer sıparıs ettım merak edıyorum daha kolay ayarlarım dıye bıde hasta olmustu benımkı odanın nemı onemlı burnu zaten tıkalıydı ıyıce kotu olmasın dıye aldım denıycem yakında oda sıcaklıgı 22 24 olmalıymıs nem 40 ıle 60 arası bıraz soguk gıbı gelıyor bana ama olmadı kalın gıydırırım artık napım uykusu bozuluncada gelısımını etkılıyor
durumlarimiz ayni gibi gerçekten.insl enfeksiyon falan yoktur diyorum ama sorunun da bulunmasini istiyorum. Sonuçta kizim bazen zorla bazen isteyerek emiyor. Neden kilo almior? Kulak enfeksiyonu da olabilirmiş aklinizda bulunsun. Enfeksiyon olunca bebek çok güzel emse bile onu enfeksiyonla mücadeleye harciyormus kilo olmuyormus.
Ya evette aglama bır huysuzluk yok kulagı agrısa hıc duramaz bebeklerımız emsın de yetsın kılosun da degılım az da olsa emse ona bıle razıyım çok moralım bozukkk
seninki de ilginç. Birini alip birini almamasi. Her bebegin huyu farkli. Dediginiz gibi umarim geçici bi süreçtir. Sabirli olmamiz lazim. Bazen gündüz psikolojik olarak çok yoruluyorum. Esim gelir gelmez ona veriyorum yoksa kizima yansitirim diye korkuyorum.
Bazen ben de yatarak veriyorum ama hep yatağa akitiyor sütü. çekip çekip hepsini yutmuyor cimcime
emmek ıstemedıklerınden ben de ne pozısyonlrdayım emmesı ıcın duşun yanı
anladım canımm çok saol ne kadar duyarlısınız tesekkürlercanım dediğin gibi çocuğun tersinede geliyor olabilir, internette bi video vardı hemşire emzirme pozisyonlarını anlatıyodu , diyelim sağı emip solu reddediyo o zaman sol göğsüne alıyosun ama yönü sağı emzirir gibi vucudu senin koltuk altından dışarı doğru. Anlatabildimmi bilmiyorum bide böyle dene istersen
evet bunlarada dıkkat ederız saol canımm ne olur dua edın emmeyen annelere kızlar hasta bebışlere bırbırımıze edılen dualar daha makbulmüssalinti yapmadim kizlar,birkac anne bu sorunu yasiyormus..insallah duzelirde bebisler isteyerek emer yine..nette baktim,birsuru nedeni varmis bunun,.paylasmak istedim burda..
1.burun tikanikligi,emzirme pozisyonu,pamukcuk
2.sutun tadı,aci veya koku iceren yiyecek yeme,stres,emzirme saatlerini degistirmek
3.dis cikarma,biberon kullanma..arada birde olsa kullaniliyorsa bebek meme istemeyebilirmis.
4.sutun fazla,az yada yetersiz olusu
5.parfüm kokusu,kulak enfeksiyonu...
Bu donem gecicidir ,sutunuzu sagarak devamliligini saglayin demis.....
Alinti yapmadim kizlar,birkac anne bu sorunu yasiyormus..insallah duzelirde bebisler isteyerek emer yine..nette baktim,birsuru nedeni varmis bunun,.paylasmak istedim burda..
1.burun tikanikligi,emzirme pozisyonu,pamukcuk
2.sutun tadı,aci veya koku iceren yiyecek yeme,stres,emzirme saatlerini degistirmek
3.dis cikarma,biberon kullanma..arada birde olsa kullaniliyorsa bebek meme istemeyebilirmis.
4.sutun fazla,az yada yetersiz olusu
5.parfüm kokusu,kulak enfeksiyonu...
Bu donem gecicidir ,sutunuzu sagarak devamliligini saglayin demis.....
Çok güzelmiş, eline sağlık.... Becerikli hanımlarsınız, maşallah....ne olacak bu, kırlent felan mı?
Bıde esıım benden çok üflüyo püflüyo bana zertre kadar destek olmuyo yanı bıde ona sınır oluyom ınsan bebek gıbı ılgı ıstıyo yanındakı nden yok anam yok benımkı tam bır anlayışsın yanı vallbırde emme olayı bana her sey batıyo bugun sabahtan berı takla atıyom emsın dıye kahvaltıyı bıle benden beklıyo artık kızdım yanıı benı demırden zannedıyo herhalde
Merhaba güzel anneler;
Bebişlerinize aldığınız veya almayı düşündüğünüz bebek arabaları hakkında yorumlarınızı paylaşır mısınız? Biz almamıştık; daha yeni yeni araştırmaya başladık ve kafamız oldukça karıştı eşimle.. Çeşit çeşit model ve çok geniş fiyat aralıkları karar vermemizi zorlaştırıyor. Kullanımı rahat olan bebek araba modeli hangisi sizce ? Yardımcı olursanız sevinirim, bebişlerinizi öpüyorum ayacıklarından :)
rabbım sabır ve sakınlk versınn hep kotu enerjılerı uzak tutmaya calısıyom beynımden uzmıcem kendımı hayatta kımse benden ve evladımdan onemlı degıl kocam bıleiste bu konuda sabretmemek içimizde biriktirmeip söylemek lazim.yoksa allah korusun insan sinirini çocuğa yansitir ondan falan cikarir.
Kızlar bebeğim 43 günlük oldu yaa artık dışarı cıkmak ıstıyorum sadece hastaneye gıttık ve 3 4 kez ev gezmesıne onun dısında dısarı cıkmadık temız hava almadık.... zaten bebek arabamız da yok sımdı su "chıcco lite way" almak ıstıyorum burda okudum yorumları cıft yonlu degılmıs gercı ama olsun....
avm kapalı alan oldugu ıcın cıksak hasta olur mu bebıs acaba dusunuyorum bunu,dısarda gezemeyız bebek arabasıyla usur ne bılım avm ye gıtsek dıyorum arada emzırırım uyuturum arabada sonra esımle cay kahve ıcerız bır cafede otururuz ayyy cok cnm cektı sımdı bıle cıkasım varrr..bır de sız avmye gıttınız mı kac saat takılıyorsunuz? emzırıp yatırıyormusunuz kucakta mı oluyor?
sızler gezmeye cıkıyor musunuz? yoksa 43 gun ıcın erken mı hele su kıs gunu mıllet hastayken? ne dusunuyorsunuz bu konuda?zaten sankı azıcık da hasta gıbıydı gecen oksuruk hapsırık ve hırıltı vardı ama sımdı sankı yok gıbı....
kızlar doğum iznim bittikten sonra ben rapor almayı düşünüyorum seminer dönemine kadar ama merak ettiğim bizim rapor hakkımız bittikten sonra mı heyet raporu almamız gerekiyor yoksa normal rapor hakkımız varken de heyet alabilirmiyiz eğer alabiliyorsak ben önce hayet raporu sonrada normal rapor hakkımı kullanmayı düşünüyorum öğretmen arkadaşlar veya bilenler yardımcı olursa sevinirim herkese bebişleriyle mutlu güzel ağlamaksız günler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?