bu da bizim biricik kızımız selenimizEki Görüntüle 1026256
Her saati gördüğümüz bir gecenin ardindan Gunaydinlar. Kizlar gecen gun kocamin hakkini yedim bütün hafta sonu kosturdu hep yardimci oldu uyumam icin surekli fırsat yarattı iyi geldi bu bana :)) yalniz fena nezle oldum ben gözüm burnum durmuyor kizlar
Canım sanki benim kızımı anlatmışsındoğru düzgün uykusu yok, uyanık olduğunda da sürekli agliyor. Zaten uyudugu anlar da sınırlı . Rabbim sağlık, sıhhat versin bebislerimize
haftalardır hastane harici dışarı çıkamıyordum kapalı bir alışveriş merkezi yok maalesef ve dışarısı da buz kesiyordu. haftasonu eşim bi kıyak yaptı memlekete götürdü. aile de kalabalık olunca kızımın düzeni bozuldu tabi. en ufak kapı gıcırtısına bile uyandı. başka odada olmamıza rağmen misafirlerin sohbet koyulaştıkça kızım da basıyordu çığlığı. gündüz uykumuz tamamen ortadan kalktı tabi. sürekli onu sevmeye çalışan ilgi gösterenler olunca uykuyu fln unuttu
ilk kez alışverişe çıktık üçümüz. tabi bebek arabasından korktuğu için kopardı yaygarayı kucakta etrafına baka baka gezindi. azıcık kucağımızda uyudu o kadar. tam ne güzel bi haftasonu her hafta yapsak mı böyle diye düşünürken dönüş yolculuğumuz kabusa döndü. arabaya binmesiyle ağlamaya başladı 2 saat boyunca sanki çatlayacakmış gibi bağırdı sakinleştiremedim hiç sanırım arabanın içi karanlık olunca çok korktu. o ağladıkça babası gaza bastı, o gaza bastıkça bişey olacak diye ben ağladımeve gelince de sürdürdü tabi banyo yapınca da sızdı kaldı tabi kendim biraz mutlu olayım diye hem yavrumun düzenini hem de rahatını bozduk. sonuç: bi daha dışarı çıkmaya hele de akşam yeminliyim artık biz evde çok mutluymuşuz da haberimiz yokmuş
Ayrı yerlerde aynı şeyleri yapıyoruz, çoğumuz... Benim de ayaklarımda, öyle oturuyorum, düdüklü tencere beni çağırıyor, uyanacak diye yere bırakmaya korkuyorum.Maşallah kuzuna ne güzel gülmüşgüzel bir kız olacak belli ömrü de kendi gibi güzel olsun.. Kaç günlük bu minik kız?
Geçmiş olsun canım dikkat et bu aralar tam hastalık mevsimi. Bebişler bizi emiyo doğal antibiyotiğini alıyo da biz ilaçsız iyileşemeyiz
Kaç günlük canım senin bebiş?
Biz 52 günlük olduk ama hala huysuzluğu azalmadı. Herkes kırkı çıksın bakınmaya başlayınca ağlamaz, ana kucağında seni izler falan filan birsürü şey söylüyodu ama hiç öyle olmadı, en fazla 5 dk duruyo, çığlığı basıyo ve ondan sonra kucağa alsam da ağlıyo napcam bilmiyorum o anlardatek kolumda çocuk tek elimle ne yapabilirsem. Tek elle yapılcak iş var yapılmicak iş var. şu an ayağımda sallıyorum uyuyo, ama bıraksam koltuğa anında uyanır. makinada çarşaflar var bitmek üzere program, inan onları nasıl asacağımı düşünüyorum. zormuş böyle yalnız olmak. Elbet geçecek bu günler de, ihtiyacımız olan bol bol sabır..
Yazık sana kuzum ya zehir olmuş hafta sonunaz daha büyüsün de değişecek elbet hep böyle olmicak, sadece daha vaktiniz gelmemiş
Biz de prş günü gidiyoruz memlekete, mevlütleri yapcaz hafta sonu. Yapalım da çıksın aradan dedik. Bakalım bizim macera nasıl sonuçlanacak
Ayrı yerlerde aynı şeyleri yapıyoruz, çoğumuz... Benim de ayaklarımda, öyle oturuyorum, düdüklü tencere beni çağırıyor, uyanacak diye yere bırakmaya korkuyorum.
geçmiş olsun canım. maske aldır da emzirirken filan maske kullan. gerçi geçecek olduktan sonra geçerde. Allah korusun.Her saati gördüğümüz bir gecenin ardindan Gunaydinlar. Kizlar gecen gun kocamin hakkini yedim bütün hafta sonu kosturdu hep yardimci oldu uyumam icin surekli fırsat yarattı iyi geldi bu bana :)) yalniz fena nezle oldum ben gözüm burnum durmuyor kizlar
Ayrı yerlerde aynı şeyleri yapıyoruz, çoğumuz... Benim de ayaklarımda, öyle oturuyorum, düdüklü tencere beni çağırıyor, uyanacak diye yere bırakmaya korkuyorum.
Az önce yarı ana kucağında, yarı benim kucağımda yemek yaptık kızımla. Çorba ve baya zahmetli bir yemek :) inanamıyorum halason 10 dk'sında çığlığı basınca omzuna aldım, aspiratör de açıktı omzumda uyudu en sefil anım da kucağımda çocuk bir yandan yemeği karıştırıp bir yandan yaptığım çorbadan içip öğle yemeğini de ayakta yememdi. Acıdım kendime, yazzzıııııkkk
maşallah Selen'e çok tatlı harika gülüşü var Allah nazarlardan korusun :) bizim yerimize de bol bol kokla :)
maşallah selen e allah güzel ömür versin.çok da güleç
Maşallah kuzuna ne güzel gülmüşgüzel bir kız olacak belli ömrü de kendi gibi güzel olsun.. Kaç günlük bu minik kız?
Geçmiş olsun canım dikkat et bu aralar tam hastalık mevsimi. Bebişler bizi emiyo doğal antibiyotiğini alıyo da biz ilaçsız iyileşemeyiz
Kaç günlük canım senin bebiş?
Biz 52 günlük olduk ama hala huysuzluğu azalmadı. Herkes kırkı çıksın bakınmaya başlayınca ağlamaz, ana kucağında seni izler falan filan birsürü şey söylüyodu ama hiç öyle olmadı, en fazla 5 dk duruyo, çığlığı basıyo ve ondan sonra kucağa alsam da ağlıyo napcam bilmiyorum o anlardatek kolumda çocuk tek elimle ne yapabilirsem. Tek elle yapılcak iş var yapılmicak iş var. şu an ayağımda sallıyorum uyuyo, ama bıraksam koltuğa anında uyanır. makinada çarşaflar var bitmek üzere program, inan onları nasıl asacağımı düşünüyorum. zormuş böyle yalnız olmak. Elbet geçecek bu günler de, ihtiyacımız olan bol bol sabır..
Yazık sana kuzum ya zehir olmuş hafta sonunaz daha büyüsün de değişecek elbet hep böyle olmicak, sadece daha vaktiniz gelmemiş
Biz de prş günü gidiyoruz memlekete, mevlütleri yapcaz hafta sonu. Yapalım da çıksın aradan dedik. Bakalım bizim macera nasıl sonuçlanacak
Oyy, kuzum benim, maşallah, allahım nazarlardan saklasın... Nasıl masumlar, allahım gülen yüzünü hiç soldurmasın....bahtını güzel etsin...
maşallah. yarabbim bu ne böyleee. kız sen bu cadıyı kimselere gösterme, nazar olur Allah korusun. :) sakla sen bu güleç yüzlüyü sakla :) maşallah maşallah.
geçmiş olsun canım. maske aldır da emzirirken filan maske kullan. gerçi geçecek olduktan sonra geçerde. Allah korusun.
Allahım. bu ne tatlılık böyle, maşallah canım.
Evt cnm iyi bari halletmissin,yani insaninda/aklina gelmez bazı sebepler..
Günaydin cnm,masallah selen hanima,çok tatli gulmüs
İki aylık olmamıza dört gün var, cop cop elleri emiyor...işte son halimiz...Eki Görüntüle 1022572 Eki Görüntüle 1022583
Kızlar biz geldik:)
Bugün ikea'ya gittik kociş kızım ve benkızım yolda giderken biraz mızıldandı halbuki arabayı severdi:44:
Neyse, içeri girdik gezinirken uyudubi gezdik bi gezdik arabanın sallanması hoşuna gitti herhalde. sonra altını değiştirdim, emzirdim. İkea'nın bebek odası güzeldi bu arada. Az daha devam ettik gezmeye, dönence aldık yatağına ışıklı mışıklı güzel bişi ama daha pek sevdi gibi gelmedi. Akşam huysuz saatinde denedik, yarın sabah keyifli saatinde tekrar denicem:) sonra bastı çığlığı, nasıl kaçtığımızı bilemedik arabada da huysuzlandı dönerken, eve geldik bi pilavı yapana kadar yırttı kendini yemeğimizi bile zor yedik. Şimdi salladım ayağımda uyuyo:) günümüzün özeti bu. 3,5 saat gezindik dışarda:)
Eve geldiğimizde pilavı yaparken ana kucağında mızıldanırken eşim geldi aldı Zeynep'i. Kucağında gezdirirken susmadı, katıla katıla bi ağladı, ben aldıktan sonra sustu. Çok gücüne gitti babasının. O kadar oyuncak aldım sana neden ağladın bende diyoO ağlayacaktı zaten, sana denk geldi, bende de ağlıyo ağlayacağı zaman dedim ben de. Benim ilk günlerde yaşadığım 'ben annesi değil miyim neden susmuyo bende?' psikolojisi onda da başladı. Çocuğu alıp susturma çabasına girmesi bile yeter bu da bi gelişme. Üzülme yakında sende de susar dedim. Ama içime dokundu öyle üzülmesi
Bu arada gezerken bi çift gördük 15 aylık kızları vardı. Adam kolik bebeklerin gaz sancıları için İnfacol diye bi ilaç önerdi. İkiz bebekleri olan bi tanıdıkları kullanmış çok memnun kalmış. Bakalım aldırcam eşime ben de hafta içi.
Kraft Penta 6 aldım, bugün evden çıkarken çekiçle parçalayıp çöpe atasım geldi. Benim aldığım araba için jeep gerekmiş de haberimiz yokmuşneyse uzatmayayım kesinlikle katlandığında fazla yer kaplamayan bir model almanı tavsiye ederim, ben şimdi bi de baston model alcam, evin her yeri araba
Heyet için rapor hakkının bitmesi gerekmiyor canım ben de almaya çalışcam.
Rica ederim canım ne demek işinize yaradıysa ne mutlu bize
bi dua ediverin de kızımın şu gereksiz sebepsiz tuhaf ağlamaları azalsın artık, kafayı yicem yoksa tek başıma
Ben de yaptırcam canım, sonradan 'keşke' demektense 'iyi ki' derim
Maşallah sizeinşallah her gezmeniz böyle geçer.
oyy gülüşünü yerim senin ben maşallah Allah nazarlardan saklasın dilzar baya toplamış senin kız maşallah biz iki ayımızı gweçtik daha yeni 4 kilo olduk alamıyoz kilo takmıyorum artık bende sağlıklı olsunda anasına çekmiş bizim kız 25 yaşına gelince başlar almaya
hep beraber aynı şeyleri yaşıyoruz kızlar. anlattıklarınız tıpkı ben. canım da öyle bi kurabiye çekiyo kiii... :) resmen aşeriyorum. eşimi bekliyom yapmak için.
bugünde rotavirüsü yaptırcaz inşallah. yan etkisi varmı ki onun biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?