2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bu da bizim biricik kızımız selenimiz Eki Görüntüle 1026256

Maşallah kuzuna ne güzel gülmüş güzel bir kız olacak belli ömrü de kendi gibi güzel olsun.. Kaç günlük bu minik kız?

Geçmiş olsun canım dikkat et bu aralar tam hastalık mevsimi. Bebişler bizi emiyo doğal antibiyotiğini alıyo da biz ilaçsız iyileşemeyiz

Canım sanki benim kızımı anlatmışsın doğru düzgün uykusu yok, uyanık olduğunda da sürekli agliyor. Zaten uyudugu anlar da sınırlı . Rabbim sağlık, sıhhat versin bebislerimize

Kaç günlük canım senin bebiş?
Biz 52 günlük olduk ama hala huysuzluğu azalmadı. Herkes kırkı çıksın bakınmaya başlayınca ağlamaz, ana kucağında seni izler falan filan birsürü şey söylüyodu ama hiç öyle olmadı, en fazla 5 dk duruyo, çığlığı basıyo ve ondan sonra kucağa alsam da ağlıyo napcam bilmiyorum o anlarda tek kolumda çocuk tek elimle ne yapabilirsem. Tek elle yapılcak iş var yapılmicak iş var. şu an ayağımda sallıyorum uyuyo, ama bıraksam koltuğa anında uyanır. makinada çarşaflar var bitmek üzere program, inan onları nasıl asacağımı düşünüyorum. zormuş böyle yalnız olmak. Elbet geçecek bu günler de, ihtiyacımız olan bol bol sabır..

Yazık sana kuzum ya zehir olmuş hafta sonun az daha büyüsün de değişecek elbet hep böyle olmicak, sadece daha vaktiniz gelmemiş
Biz de prş günü gidiyoruz memlekete, mevlütleri yapcaz hafta sonu. Yapalım da çıksın aradan dedik. Bakalım bizim macera nasıl sonuçlanacak

Ayrı yerlerde aynı şeyleri yapıyoruz, çoğumuz... Benim de ayaklarımda, öyle oturuyorum, düdüklü tencere beni çağırıyor, uyanacak diye yere bırakmaya korkuyorum.

Az önce yarı ana kucağında, yarı benim kucağımda yemek yaptık kızımla. Çorba ve baya zahmetli bir yemek :) inanamıyorum hala son 10 dk'sında çığlığı basınca omzuna aldım, aspiratör de açıktı omzumda uyudu en sefil anım da kucağımda çocuk bir yandan yemeği karıştırıp bir yandan yaptığım çorbadan içip öğle yemeğini de ayakta yememdi. Acıdım kendime, yazzzıııııkkk

Ayrı yerlerde aynı şeyleri yapıyoruz, çoğumuz... Benim de ayaklarımda, öyle oturuyorum, düdüklü tencere beni çağırıyor, uyanacak diye yere bırakmaya korkuyorum.

maşallah. yarabbim bu ne böyleee. kız sen bu cadıyı kimselere gösterme, nazar olur Allah korusun. :) sakla sen bu güleç yüzlüyü sakla :) maşallah maşallah.

geçmiş olsun canım. maske aldır da emzirirken filan maske kullan. gerçi geçecek olduktan sonra geçerde. Allah korusun.

hep beraber aynı şeyleri yaşıyoruz kızlar. anlattıklarınız tıpkı ben. canım da öyle bi kurabiye çekiyo kiii... :) resmen aşeriyorum. eşimi bekliyom yapmak için.
bugünde rotavirüsü yaptırcaz inşallah. yan etkisi varmı ki onun biliyor musunuz?

maşallah Selen'e çok tatlı harika gülüşü var Allah nazarlardan korusun :) bizim yerimize de bol bol kokla :)

maşallah selen e allah güzel ömür versin.çok da güleç

Oyy, kuzum benim, maşallah, allahım nazarlardan saklasın... Nasıl masumlar, allahım gülen yüzünü hiç soldurmasın....bahtını güzel etsin...

teşekkür ederiz teyzeleri hepimizin yawrularını korusun rabbim inş bu arada 68 günlük olduk :)

İki aylık olmamıza dört gün var, cop cop elleri emiyor...işte son halimiz...Eki Görüntüle 1022572 Eki Görüntüle 1022583

oyy gülüşünü yerim senin ben maşallah Allah nazarlardan saklasın dilzar baya toplamış senin kız maşallah biz iki ayımızı gweçtik daha yeni 4 kilo olduk alamıyoz kilo takmıyorum artık bende sağlıklı olsunda anasına çekmiş bizim kız 25 yaşına gelince başlar almaya

canım sizde iii gezmişsiniz maşallah. bizşm arabamız yok uzağa gitmedik henüz.sadece yürüme mesafeli yerlerde geziniyoruz bu arada dönencemiz yok bizim..memnunmusun aldığından... ve ne kadar fiyatı. almak istiyorum. çok paalı sorduk birkac yerde... oranın fiyatını bilmiyorum uzun xamandıır gitmedik. gerçi netten de bakabilirim ama memnuniyet derecesini bilemem güxelmi anlamında.... anladın galiba beni dimi kucakta çocukla anca yazdım booole çok mantıkzız oldu

Sen öyle deyince aklıma ne geldi, ben minyon tipliyimmyazmıştım zaten, nişanlanırken kırk kiloydum, evlenirken, 39, ne komik rakamlar değil mi, sümeyyeye (büyük kızm) oto koltuğu bakıyoruz, satıcı 9-36 kilo arası, kullanır diyor, mağazdan çıktık eşim, iyi evlenene kadar kullanır o zaman dedi, beni bi gülme tuttu hala hatırladıkça gülüyoruz....

Siz böyle deyince mutlu oluyorum. Çünkü genelde görenler zayıf buluyor ama ne yapayım, pompayla mı şişireyim... daha cumartesi günü dışardan hiç tanımadığım biri, hiç gelişmemiş bu, benim torunum bir aylık bundan toplu dedi, senin torunun da başka özelliği geridir, her insanın, kuvvetli yanları var, zayıf yanları var... Çok bilmiş herkes.... En iyisi kulak tıkamak, boş ver sidayki, gerçekten en önemli sağlık, hasta olunca anlıyor insan....

Genlerimize çekiyor bebişler

Kızlar bugün artık eldivenleri çıkardım tok olduğu halde şapur şupur emdi ellerini oğluşum :) sonra iki yerden çok kötü yüzünü çizdi tam göz bebeğine elini sokuyodu zor aldım ve tekrar eldivene devam. Nasıl olcak böyle ne zamana kadar takarım acaba. Tırnaklarınıda kesiyorum ama yinede çiziyor

Selam kizlarr. Benim nehir im bugun iki aylik oldu asilarimizi olduk. Cok agladi kuzum. Verem asisi hemen kabardi hemsire de yara olacak panik yapma dedi. Boyu 58 kilosu 5300 olmus masaallah. Bizde haberler boyle su anda oglum da kizim da uyuyo ben de uzandim yazdiklarinizi okuyorum. Hava yagmurlu artik isinsa da azcik yuruyuslere ciksam diye bekliyorumm

maaşallah canım nazar değmesin kuzuna
bu arada ben yavaştan diyet topiklerine kaymaya başladım çok erken biliyorum ama dün büyük cadımın doğumgünüydü fotoğrafları görünce sinir oldum kendime ayça kaya nın kitabını sipariş ettim klasik liste vermediği için mantıklı geldi isteyen inceleyebilir kızlar

ben alıştırdım bebek arabasına . kurabiyemi pastamı yaparken bi ayağımlada arabayı sallıyorum :) uzun süre idare ediyoruz... bu kadar harekete nasıl hala kilo veremiyorum :) nutelladan olabilir mi acabaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…