- 27 Mart 2013
- 220
- 8
- 118
Benim kizda ayni,gecenlerde tirnaklarini kestim artik takmayim eldiven dedim ama iki gun sonra yanlarda sivri kalmis yuzunu burnunu cizmis,taktim yine.yanlari kesemiyorum,durmuyorki kipırdiyor hep.
Kizlar bende sürekli tikiniyorum ya,kilo bile almisim nerdee vermek(
Kahvalti ediyom,sonra hemen still tea iciyom yaninda kuruyemisler,incir ve beyaz dut kurusu sut yapiyormus.ceviz,findik hep yiyorum.oglen yemek,meyvee..ben oglumda tam bir yilda verdim kilolarimi..yind oyle olucek gibi ama hic giyecek pant.yok.bir tane hamile pant.oluyor.,
hepinizin bebişleri çok tatlı maşallah, allah esirgesin. buda benim cadı kızımEki Görüntüle 1027362 Eki Görüntüle 1027361 Eki Görüntüle 1027359
hepinizin bebişleri çok tatlı maşallah, allah esirgesin. buda benim cadı kızımEki Görüntüle 1027362 Eki Görüntüle 1027361 Eki Görüntüle 1027359
Merhaba kızlar nasılsınız? bebısım uyuyor ben de ıhlamur anason rezene kımyon karısımını yaptım(iğrenç) içeyım barı aldım duruyor oyle. cay kahve ıcmekten ona sıra gelmedı. pekı boyle karısım ıcenler cay kahve ıcıyor musunuz? yoksa artık boyle caylara baslayınca dıgerlerını bırakıyor musunuz?
canım ben sabah bi çay bard. çaydan başka çay kahve fln içmiyorum.ben de önce kahve delisiydim.hala da öyleyim aslında ama bi başlayınca bağımlılık yapıyo...gün içinde hoşaf su humana still tea fln içiyorum.hele humanaya bayılıyorummmm..bence çok abartma kafein emzirirken daha riskliymiş...bi de çay ve kahve vücudun su ihtiyacını artırıyomuş.sıvı olmalarına rağmenn
Cnm bnim kiziminda oldu hemde 20 gunluk civari basladi,on gun kadar surdu..dedigin gibi surekli serum fizy.damlattim ama acilmiyordu.hatta bir aylik kotrolde doktorda soyledi,buharli banyo iyi gelirmis.ben ocaga su koydum kaynatip tuttum burnuna,gece surekli buhar mak.acikti falan ama anca on gunde gecti.ins.senin bebisinde gecer cnm.Kizlar alinti yapamiyorm ama masallah kuzulariniza nazar degmesin hepsi bir birinden tatli... annisler ya kizimn burnu tikali bi turlu acilmiyor ateş yok öksürük yok serum fizyolojik dr kullanıyorum ama bi faydasi yok napmam lazim ya yavrum hırıltılı nefes alıyor
Ayy evet ne gicikmis dr cnm,bende cok soru sorarim a guzelce cevaplar doktor,senin gidebilecegin baska dr yokmu cnm,nerde oturuyon sen..baska cocuk doktoruna gotur bu adam cekilmez..dün 2. ay kontrolüne gittik çocuk druna...ne kadar zevzek bi adam yaa.bi de taa 1 saat yol çektik.saçma sapan şeyler söyleyip duruyo...göbeği niye karardı diyorum gözü niye mavi diye başlıyo alakasız bi yerden çıkıyo...her konuya muhalefet oluyo...nasıl uyku düzeni oluşturabilirim diyorum.boşver yaaaa bütün ömrün boyunca onu disiplinize etmekle uğraşcaksın zaten diyo...bi sorumu da adam gibi cevaplamadı.yarım saat boş boş konuştu..çok sinir oldum..bi de araba çok sıcaktı diye az klima açtık bebeğim öksürmeye başladı.gece gece bi de acile taşındık rezillik walla...bi daha o adama gitmicem..ama alternatifim de yok gibi bişey offfff
Kizlar alinti yapamiyorm ama masallah kuzulariniza nazar degmesin hepsi bir birinden tatli... annisler ya kizimn burnu tikali bi turlu acilmiyor ateş yok öksürük yok serum fizyolojik dr kullanıyorum ama bi faydasi yok napmam lazim ya yavrum hırıltılı nefes alıyor
kızlar ben kızımın resmini atmak istiyorum nasıl olcak bilmiyorum :44:
canım mesaj panosu çıkınca altta eklenti ekle var oradan bilgisayarından seçip yollayabilirsin
ya bu mesaj panosu profilinde değilmi niye çıkmıyor dosya ekliyorum ama hata veriyor niyeki
ya bu mesaj panosu profilinde değilmi niye çıkmıyor dosya ekliyorum ama hata veriyor niyeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?