Kızlar bugün artık eldivenleri çıkardım tok olduğu halde şapur şupur emdi ellerini oğluşum :) sonra iki yerden çok kötü yüzünü çizdi tam göz bebeğine elini sokuyodu zor aldım ve tekrar eldivene devam. Nasıl olcak böyle ne zamana kadar takarım acaba. Tırnaklarınıda kesiyorum ama yinede çiziyor
INSALLAH TABIKIDE NASILLL?? SENIN BEBISIN KAÇ GUNLUK OLDUUEvet bizimde orda:) saat 10 diye yazilmis asi kartina. İnsallah denk gelirse tanisiriz:) Cage54: sakaryali degilim ama gorev nedeniyle burdayiz..
MAŞALLAHH SUBHANALLAHH ÇOKK TATLI BIR BIR KIZZ BUU ALLAH BAHTINIDA GUZEL ETSIN KENDI GIBIbu da bizim biricik kızımız selenimizEki Görüntüle 1026256
kar
BIZDEDE EMMEME BASLADI BIR DONEMMIS BUU ATLATABILEN ATLATIYO ATLATAMIIYAN MAMAYA DEVAM EDIYO BENN 1 HAFTADIR NELER DENIYORUMM YETERKI BIRAKMASIN SADECE BENI EMSIN DIYEE FÖN MAKINASIYLA EMIYORUZ ONUN SESINI DUYUNCA SANKI DAHA IYI GELIYOO GEZEREKKK ,,BIRDE VERIS POZISYONUNU DEGISTIREREK DAHA DA NELER YEMZIĞI BILE KALDIRDIMM GEÇIÇI BIR SURELIGINEE INSALLAH ATLATIRIZ BU DÖNEMII SIZDE PES ETMEYINNCnm ya benim kizimda oyle temizliyip gidiyrm drun yaninda bi aciyosun kaka:)onu birak hapsurdugunda bile kaka :)yalniz bende cok uzuldum ilk ayimizda 1,5 kilo almisti. Bu ay 250 gr almis cok uzuldum. Ama artik hic emmiyo 5 dkyi hoc gecmiyo. Ne yapacagimi bilmiyorum. Emerken agliyo emmek istemiyo. Bide arada memeyle savasiyo hala devam ediyo koligi[/QUOTlarE]
Canım benim kızım da 15 günde 240 gr almış, ben de ona üzülüyorum. Üstelik ben 2-3 kere mama da veriyorum. Bu aralar benim kızım da emmek istemiyor, agliyor. Insaallah emmeyi bırakmazlar bebisler
ben alıştırdım bebek arabasına . kurabiyemi pastamı yaparken bi ayağımlada arabayı sallıyorum :) uzun süre idare ediyoruz... bu kadar harekete nasıl hala kilo veremiyorum :) nutelladan olabilir mi acabaa :))
Kızlar ben tatlı bişeyler yemeden doyamıyorum.az önce yemek yerim ama hala açım canım delı gibi tatlı çekiyo. Sonra gelsin kilolar. Ne yapacağım bilmiyorum şu an tatlı ne bulsam yıyebilirim
Aynı aynı ben. Karnım kazınıyo tatlı bişey yemeyince. Şekerimiz mi düşüyor kimbilir.
bu da bizim biricik kızımız selenimizEki Görüntüle 1026256
Kızlar ben tatlı bişeyler yemeden doyamıyorum.az önce yemek yedim ama hala açım canım delı gibi tatlı çekiyo. Sonra gelsin kilolar. Ne yapacağım bilmiyorum şu an tatlı ne bulsam yıyebilirim
Aynı aynı ben. Karnım kazınıyo tatlı bişey yemeyince. Şekerimiz mi düşüyor kimbilir.
INSALLAH TABIKIDE NASILLL?? SENIN BEBISIN KAÇ GUNLUK
57 gunluk olduk cnm.
Benim kizda ayni,gecenlerde tirnaklarini kestim artik takmayim eldiven dedim ama iki gun sonra yanlarda sivri kalmis yuzunu burnunu cizmis,taktim yine.yanlari kesemiyorum,durmuyorki kipırdiyor hep.Kızlar bugün artık eldivenleri çıkardım tok olduğu halde şapur şupur emdi ellerini oğluşum :) sonra iki yerden çok kötü yüzünü çizdi tam göz bebeğine elini sokuyodu zor aldım ve tekrar eldivene devam. Nasıl olcak böyle ne zamana kadar takarım acaba. Tırnaklarınıda kesiyorum ama yinede çiziyor
Ahh canım o nutella yicem deeeee gaz yapıyo diyo int te. Bende takıldım aynı kiloda. 5 kilo kaldı. Hayırlısı gari
hepinizin bebişleri çok tatlı maşallah, allah esirgesin. buda benim cadı kızımEki Görüntüle 1027362 Eki Görüntüle 1027361 Eki Görüntüle 1027359
hepinizin bebişleri çok tatlı maşallah, allah esirgesin. buda benim cadı kızımEki Görüntüle 1027362 Eki Görüntüle 1027361 Eki Görüntüle 1027359
18 kilo aldım. 13 kilo nasıl gitti anlamadım ama bu 5 kilo kaldı. Veririz veririz. Geç olsun güç olmasın.gaz mı yapıyomuuşşş. hiç ona bakmamıştım. iyi 5 kilon varmış. benim 12 kg var... olsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?