2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım bende ara ara çıkarıyodum baktım çiziyo gene takmıştım. ama tekrar çıkardım. köşelerini falan düzgün kesince çizmiyo. ama çok çabuk uzadığı için düzenli kontrol etmek lazım.. benimde korktuğum gözlerine zarar vermeleri allah korusun...

Evet bizimde orda:) saat 10 diye yazilmis asi kartina. İnsallah denk gelirse tanisiriz:) Cage54: sakaryali degilim ama gorev nedeniyle burdayiz..
INSALLAH TABIKIDE NASILLL?? SENIN BEBISIN KAÇ GUNLUK OLDUU
bu da bizim biricik kızımız selenimiz Eki Görüntüle 1026256
MAŞALLAHH SUBHANALLAHH ÇOKK TATLI BIR BIR KIZZ BUU ALLAH BAHTINIDA GUZEL ETSIN KENDI GIBI

Kızlar ben tatlı bişeyler yemeden doyamıyorum.az önce yemek yedim ama hala açım canım delı gibi tatlı çekiyo. Sonra gelsin kilolar. Ne yapacağım bilmiyorum şu an tatlı ne bulsam yıyebilirim

ben alıştırdım bebek arabasına . kurabiyemi pastamı yaparken bi ayağımlada arabayı sallıyorum :) uzun süre idare ediyoruz... bu kadar harekete nasıl hala kilo veremiyorum :) nutelladan olabilir mi acabaa :))

Ahh canım o nutella yicem deeeee gaz yapıyo diyo int te. Bende takıldım aynı kiloda. 5 kilo kaldı. Hayırlısı gari

Kızlar ben tatlı bişeyler yemeden doyamıyorum.az önce yemek yerim ama hala açım canım delı gibi tatlı çekiyo. Sonra gelsin kilolar. Ne yapacağım bilmiyorum şu an tatlı ne bulsam yıyebilirim

Aynı aynı ben. Karnım kazınıyo tatlı bişey yemeyince. Şekerimiz mi düşüyor kimbilir.

Kızlar ben 10 gündür diyetisyene başladım, sütüm azalmaya başlamıştı ilk amacım beslenme uzmanına giderek sütümü arttırmaktı çok şükür işe yarar gibi. Bi yandanda ufak ufak kilo veririm inşallah gerçi almasamda iyi. Neyse tatlı ihtiyacı için hurma verdi bana hem sütüde arttırıyomyuş ve inanın 2 tane üstüste yiyemiyorum o kadar tatlı geliyo. Bi deneyin her tatlı istediğinizde bi hurma yiyin kaloriside çok az 1 tanesinde 15 kalori varmış

Kızlar ben tatlı bişeyler yemeden doyamıyorum.az önce yemek yedim ama hala açım canım delı gibi tatlı çekiyo. Sonra gelsin kilolar. Ne yapacağım bilmiyorum şu an tatlı ne bulsam yıyebilirim

Aynı aynı ben. Karnım kazınıyo tatlı bişey yemeyince. Şekerimiz mi düşüyor kimbilir.

Yaa kizlar bende oyleyim... Cikolata degilde boyle tatli seyler ariyorum gece gunduz. Dogumdan beri evde kurabiyem eksik olmuyor. Bir kere konusu gecmisti ben Kaya Kurabiye yapiyorum. Yarim bardak seker var icinde.Birde incir uzum ceviz koyuyorum sute de iyi gelir diye dusunuyorum. Sizinde bildiginiz boyle kurabiyeler yada tatlilar var mKilo yapmasin yada faydasi cok olan )

Benim kizda ayni,gecenlerde tirnaklarini kestim artik takmayim eldiven dedim ama iki gun sonra yanlarda sivri kalmis yuzunu burnunu cizmis,taktim yine.yanlari kesemiyorum,durmuyorki kipırdiyor hep.
Kizlar bende sürekli tikiniyorum ya,kilo bile almisim nerdee vermek(
Kahvalti ediyom,sonra hemen still tea iciyom yaninda kuruyemisler,incir ve beyaz dut kurusu sut yapiyormus.ceviz,findik hep yiyorum.oglen yemek,meyvee..ben oglumda tam bir yilda verdim kilolarimi..yind oyle olucek gibi ama hic giyecek pant.yok.bir tane hamile pant.oluyor.,

arkadaşlar çok şükür kızımda idrar yolu enfeksiyonu dışında hiç bir sorun yokmuş. cin gibi dediler. sadece huysuz bir kızmış. doktor uyuması için hep aynı yatakta tek bir battaniye ve uyku arkadaşı olacak bir oyuncak vermemi istedi. bu akşam denedik birde ninni açtım telefondan mışıl mışıl uyudu çok şükür. artık takmayacağım kafaya canı isteyince uyusun. sağlığı yerinde ya hepsi düzene girer herhalde. yarın 2. ay aşılarımız var, şimdiden kalbim sıkışıyor uyku tutmuyor canı yanacak diye üzülüyorum çok.

masallah cookkk tatlilar Allah nazarlardan saklasin benim kizim hiiic gulmuyor birde simasi iglan cocuguna daha cok benziyo
sympathic gozunuzaydin bisey cikmamasina sevindim bizim de cuma gunu asimiz var hayirlisiyla bi atlatsaydik o gun yola da cikicaz memelekete bakalim nasil gececk gunler
bu aksam esime iiiice sinir oldum iiice dalgin son zamanlarda bez al dedim 2numara almis gelmus halbuki 3e gecmistik tam onu degistirmye cikiyodu ben de mamanin yeni kutusunu actim koydun vs derkeb bi baktim onuda iki almis alti aydan sonra kullaniliyo gitti onuda bir aldi dedim ya verseydim cocuga offffof bide onu kontrol edicem heralde

gaz mı yapıyomuuşşş. hiç ona bakmamıştım. iyi 5 kilon varmış. benim 12 kg var... olsun bakalım
18 kilo aldım. 13 kilo nasıl gitti anlamadım ama bu 5 kilo kaldı. Veririz veririz. Geç olsun güç olmasın.
hepinizin bebişleri çok tatlı maşallah, allah esirgesin. buda benim cadı kızımEki Görüntüle 1027362 Eki Görüntüle 1027361 Eki Görüntüle 1027359

Maşallah maşallah. Topiğin bebeleri de pek güzel maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…