2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canim ben cayciyim. Kahve 8cmem. Kahvaltida icebildigim kadar cay iciyorum sütüm cok cekiyo :) sonra gun icinde ot caylari iciyorum

Cnm benimkide hiriltili geniz eti var dedik ama doktor alerjik bu geniz eti yok dedi seninkide ole olabilir doktoruna bi sor istersen serum fizyolojik siktiktan sonra burnunu otribebenin burun temizleme aparati var burnuna tutup sen cekiosun agzinla o cok iyi tavsiye ederim digerleri ise yaramio.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm nerde oturuosun istanbul bahcelievlere yakinsan doktor tavsiye edebilirim kac doktor degistirdim bende hemde en unluler hepsi bole ukala oluo gonlume gore buldum sonumda ama

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende omersema doktor önerebilirim nerde oturuyorsun

evet canım bizimde gece oolmuyor gayet rahat alıyor mesele gündüzde.valla tek çare o seslerde buldum ben dahada durmazsa fön makinası sesi elektrik süpürge seside rahatlatıyo..bu dönemlerde memeyi reddetme olabiliyomuş bebeklerde aman Allah korusun emsin kuzucuklarımız:))

valla dilzarcım kayınvalidem aktardan anason aldı eve getirdi aktar günde 2 3 su bardaği içebilir demiş tabibizde gazı geçsin die kayınvalidem boyuna yapıyo aman iç iç gazı gitsin bebeğin sütünden geçer die sonuç hüsran benim gözler gitti mosmor oldu bir kusuyorum anlatamam sonunda baygınlık falan geçirdim internetten araştırdılar meğerse anason rakının mayasıymış ve fazla içmemek gerekirmiş tabi bana paso içirdiler şimdi korkumdan eczaneden aldığım rezene çayını içiyorum

Merhaba kızlar.bende ocak annesiyim.Kızım 4 ocakta doğdu.hamileliğimin son ayından beri sizleri takip ediyorum.sonunda üye olmaya karar verdim.

çooook saol chemencim bunları dikkate alıcam inşallah bi çözüm yolu buluruz elifciğimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…