selam kızlar bende ocak annesiyim kızım 17 ocak saat 17;50 de dünyaya geldi aranıza kabul ederseniz çok sevinirim
selam kızlar bende ocak annesiyim kızım 17 ocak saat 17;50 de dünyaya geldi aranıza kabul ederseniz çok sevinirim
Canim hosgeldin. Benim oglusumda 17 ocak 22:00 dogumlu :)
Merhaba kızlar nasılsınız? bebısım uyuyor ben de ıhlamur anason rezene kımyon karısımını yaptım(iğrenç) içeyım barı aldım duruyor oyle. cay kahve ıcmekten ona sıra gelmedı. pekı boyle karısım ıcenler cay kahve ıcıyor musunuz? yoksa artık boyle caylara baslayınca dıgerlerını bırakıyor musunuz?
Kabul etmek ne demek, hoşgeldiniz ana kız
Kizlar alinti yapamiyorm ama masallah kuzulariniza nazar degmesin hepsi bir birinden tatli... annisler ya kizimn burnu tikali bi turlu acilmiyor ateş yok öksürük yok serum fizyolojik dr kullanıyorum ama bi faydasi yok napmam lazim ya yavrum hırıltılı nefes alıyor
dün 2. ay kontrolüne gittik çocuk druna...ne kadar zevzek bi adam yaa.bi de taa 1 saat yol çektik.saçma sapan şeyler söyleyip duruyo...göbeği niye karardı diyorum gözü niye mavi diye başlıyo alakasız bi yerden çıkıyo...her konuya muhalefet oluyo...nasıl uyku düzeni oluşturabilirim diyorum.boşver yaaaa bütün ömrün boyunca onu disiplinize etmekle uğraşcaksın zaten diyo...bi sorumu da adam gibi cevaplamadı.yarım saat boş boş konuştu..çok sinir oldum..bi de araba çok sıcaktı diye az klima açtık bebeğim öksürmeye başladı.gece gece bi de acile taşındık rezillik walla...bi daha o adama gitmicem..ama alternatifim de yok gibi bişey offfff
Cnm nerde oturuosun istanbul bahcelievlere yakinsan doktor tavsiye edebilirim kac doktor degistirdim bende hemde en unluler hepsi bole ukala oluo gonlume gore buldum sonumda ama
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hepinizin bebişleri çok tatlı maşallah, allah esirgesin. buda benim cadı kızımEki Görüntüle 1027362 Eki Görüntüle 1027361 Eki Görüntüle 1027359
Sağol canim kizimin problemini bulurum insl. Bazen de sadece zamana birakip sabretmek gerekiyor.insl duzeliriz
Ay bi deniyim canim telefonumda var o seslerin programı su sesi falan. İnsl iyi gelir ise yarar. Aynen benimki de öyle Çiğlik çiğliga. Gece falan olmuyor ama mesela. Senin gece de öyle mi? 5-10dakika arasi emince doyduğunu düşünüyorum. Ac olsa durmaz dedi doktor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm bnim kiziminda oldu hemde 20 gunluk civari basladi,on gun kadar surdu..dedigin gibi surekli serum fizy.damlattim ama acilmiyordu.hatta bir aylik kotrolde doktorda soyledi,buharli banyo iyi gelirmis.ben ocaga su koydum kaynatip tuttum burnuna,gece surekli buhar mak.acikti falan ama anca on gunde gecti.ins.senin bebisinde gecer cnm
canım ynı şey 1 aylıkken oldu dr umuz önce serum fizyolojiği tazyikli sık dedi eğer geçmezse bazı bebeklerin nefes boruları dar oluyormuş ameliyat falan gerekmez zamanla büyüdükçe açılır demişti içini ferah tut bir şey olmaz inşallah
omaserma okurken ben bile gıcık oldum adama bazıları bir şey oldum zannediyor kendini böyle sanki karşısındakiler kara cahil hiçbirşey bilmiyormuş gibi
öncecen deli gibi rezene içiyordum melisa hatta ısırganotu annem gittiğinden beri suyu zor içiyorum birde kahve içince sanki bebekte huzursuz oluyor diye duymuştum o yüzden içemiyorum
Cnm benimkide hiriltili geniz eti var dedik ama doktor alerjik bu geniz eti yok dedi seninkide ole olabilir doktoruna bi sor istersenserum fizyolojik siktiktan sonra burnunu otribebenin burun temizleme aparati var burnuna tutup sen cekiosun agzinla o cok iyi tavsiye ederim digerleri ise yaramio.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saolun kızlar ya ınsallah gecer esmeralldaa ıns genız etı degıldır canm ya en ıyısı doktora sormak allah bebişlerimizi korusn annısler gercekten annelık zor
Hadi ya ben de anadon çayı içiyorum ne olmuştu ki...
Biz iki kere alışverişe çıktık iyitdi...bu gün de dışarı açık havaya çıktık ama şu an çok huysuz, üşüttü mü anlamadım, aslında çok dikkat ettim...
Alinti yapmadim kizlar,birkac anne bu sorunu yasiyormus..insallah duzelirde bebisler isteyerek emer yine..nette baktim,birsuru nedeni varmis bunun,.paylasmak istedim burda..
1.burun tikanikligi,emzirme pozisyonu,pamukcuk
2.sutun tadı,aci veya koku iceren yiyecek yeme,stres,emzirme saatlerini degistirmek
3.dis cikarma,biberon kullanma..arada birde olsa kullaniliyorsa bebek meme istemeyebilirmis.
4.sutun fazla,az yada yetersiz olusu
5.parfüm kokusu,kulak enfeksiyonu...
Bu donem gecicidir ,sutunuzu sagarak devamliligini saglayin demis.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?