2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

bende omersema doktor önerebilirim nerde oturuyorsun
kızlar kırklarelide oturuyorum ama edirnede doğum yaptım çocuk drumuz da mecburen orada...burda da bi tane özel var ama .....var işte....:)))sağoluuuuunnnn canlarım.istanbul a çoooooooookkkkkk uzağız malesef
Merhaba kızlar.bende ocak annesiyim.Kızım 4 ocakta doğdu.hamileliğimin son ayından beri sizleri takip ediyorum.sonunda üye olmaya karar verdim.
hoş geldin canım

bugün okula gittim izin işlerini halletmek için.4gün rapor alıp iznimi 1 nisanda başlatıcam .1 nisan 16 haziran arası ücretsiz izinli görünüyorum.ilçe milli eğitime de verdim.saat 11 buçuk gibi geldim eve çok özledim ama kızımı aklım ondaydı hep.herkes çelışmayı özledin mi diye soruyor.sanırım hayır kasımdan beri evde oturmaya okadar alıştım ki.idealistlik falan kalmadı.

bir de kızım 2 gündür onunla konuştuğumuzda he ,hı gu gibi sesler çıkarıyor.çok hoşuma gidiyor.ablamız minnak kızım ve ben gülüp konuşuyoruz bakalım

kızlar tatlı yeme isteğinden bahsetmişşiniz çok şükür bende anormallik yokmuş çünkü bebnimde canım acayipp tatlı çekiyoooo:) hamileyken tiksinmiştim tatlıdan şimdide her fırsatta tatlı ve çikolata yiyim diyorum ama kilo almaktanda korkuyorum doğumdan bu yana 8kilo verebildim kızım 70günlük dahabi 10 kilo kadar fazlaqm var

Kızlar merhaba; geçen gün dr a kontrole gittik kalça ultrasonu çektirdik çok şükür iyi çıktı Bizim dr ilk ay istememişti 2. Ay da çekildi Rota virüs aşısını sordum Yaptırmanızı tavsiye ederim dedi Yaptıran arkadaşlar ne kadar acaba fiyatı ?? Gece emzirmeleri de 4 saati geçmesin,uyuyorsa bile memeyi verin alır dedi.
Yaa oğlumla ilgili herşey çok şükür yolunda da Başka bi derdim var Eşim gidiyor... Ayrılık zamanı geldi İş için yurtdışına gidiyor AĞUSTOS sonu gelecek Denizci benm eşim Çok üzülüyorum 1 hafta sonu gidiyor Bende anneme gitcem orada kalcam bi süre Ara ara evime gelirim yine Başka şehirde annemler aynı şehirde değiliz Beş ayy koskoca yazz geçer mi yaa Off sürekli gözlerim doluyor ....

valla canım Allah yardımcın olsun ben eşim 5dk eve geç gelince bile merakta kalıyorum yokluklarını göstermesin rabbim sayılı gün çabuk geçer biran önce kavuşursunuız inşallah önemli olan kalplerinizin bir olması kalça ultrasyonunda bizimde bişey çıkmadı rota virüs aşısı olmadık valla benimde bilgim yok bilen biri anlatsa nasılk oluyo çok iyi olur..yazın oğluşunu çıkarır gezersiniz kafan dağılır canım..

ay ilahi kız zil zurna sarhos olmussun sen :) heheehee bebis iyidir umarim. Tabii rakı rakıkokar anason iiiii sevmem. Gecmis olsun canim....

Allah sağ salim kavuştursun napalım beklicez artık

İnşallahh çabuk geçer ...

Merhaba kızlar.bende ocak annesiyim.Kızım 4 ocakta doğdu.hamileliğimin son ayından beri sizleri takip ediyorum.sonunda üye olmaya karar verdim.
Hosgeldin cnm,benim kizimda 5 ocak dogumlu.

çooook saol chemencim bunları dikkate alıcam inşallah bi çözüm yolu buluruz elifciğimize..
Rica ederim cnm,ins.gecer

Ben yaptrcam nisan basinda ama fiyatini bilmiyrum,,her dr farkli konusuyoir,brnimkide gece uyandirma artik dedi,arada benimki 5-6 saat emmeden uyuyor..
Ayyy Allah sabir versin sana cnm,ins.cabuk gecer zaman sana..uzun bir sure,benim esim de hep yurtdisinda ama en fazla bir hafta kaliyor..hele 1 aydir her h.ici yok,cok zor ama napican is icabi..

Mutlu46 canım Allah kavuştursun. Rotavirüsü biz dün olduk. Bizim ki 2 doz olacak diğeri 1 ay sonra. 142 küsur lirayı ilki ama ikinciyi bilmiyorum. Aşıyı şırınga gibi bişeyle ağızdan yapıyolar. Bi sürü yan etki okuduk internetten ama aile hekimi de çocuk dr u da önerince yaptırdık. Şimdilik bi sorunumuz yok gibi ama. Inşallah olmaz.

Kızlar saçlarım dökülüyor ya elimi attığımda topak topak saç geliyor avucuma. Aynı durumda olan var mıı?

iyi akşamlar kızlar. biz rota virüsü aşısı olduk.140tl küsürdü. her doz için ödeniyormuş. ben tek sefer sanmıştım ama değilmiş. hiç bir yan etki görmedik çok şükür.

geçen ctesi idrar kültürü vermiştik bugün aradım sonuç için, az miktarda üreme var dedi doktor. antibiyotik yazmadan önce testi tekrarlamam gerek dedi. önümüzdeki cumartesi bize yine yol göründü yani.

bu arada Ankaradaki arkadaşlar bana iyi bi çocuk doktoru önerebilir misiniz? kızım hep sağına yatıyor, kafası düzleşti demiştim sanırım daha önce. doktor kafası düzelir çok önemli değil ama boynunu çevirmemesi önemli demişti. burdaki aile hekimi de tortikollis diye bi hastalık olma ihtimalinden bahsetmiş eşime. Türkçesi doğuştan boyunda eğrilik. var mı öyle bişey bilmiyoruz henüz. bi kaç hafta sonra ankaraya gidicez kısmetse. gitmişken gösterelim dedik. tavsiye edebileceğiniz bi doktor varsa memnun olurum.

bugün misafirim vardı. 85 yaşında bi nine geldi. o bile görür görmez kızın başını çevir arada hep aynı yöne yatmasın kafası eğri olur dedi. gösterdim, ağlıyor yatıramıyorum dedim, ağlasa da dövsen de yatır dedi. 9 çocuk doğurmuş kadın. offf inşl düzelir canım sıkılıyor bu işe.

bu arada engteacher, tek elimle iş tutuyorum demişsin, çok zor olur tatlım. bak resim ekliycem o tarz bişi edin mutlaka. ben almadım ihtiyaç duymuyorum ama çok işe yarayacağını düşünüyorum.

ayy bu arada bizim topiğin kızları harikaaaa eee ama hani oğlan anneleri, sizin bebişleri de görelim biraz. böyle kızlar meydanda erkekler yok olmaz ama

Son düzenleme:

Yanlış hatırlamıyorsam 90 tl ye yaptırdık aşıyı.bizim doktor istediği kadar uyusun gece uyandırma dedi.artık kendi düzenini oluşturacakmış.bu arada Allah kavuştursun çok zor ayrılık ama bebişle uğraşınca zaman çabuk geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…