Cnm nerde oturuosun istanbul bahcelievlere yakinsan doktor tavsiye edebilirim kac doktor degistirdim bende hemde en unluler hepsi bole ukala oluo gonlume gore buldum sonumda ama
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar kırklarelide oturuyorum ama edirnede doğum yaptım çocuk drumuz da mecburen orada...burda da bi tane özel var ama .....var işte....:)))sağoluuuuunnnn canlarım.istanbul a çoooooooookkkkkk uzağız malesefbende omersema doktor önerebilirim nerde oturuyorsun
hoş geldin canımMerhaba kızlar.bende ocak annesiyim.Kızım 4 ocakta doğdu.hamileliğimin son ayından beri sizleri takip ediyorum.sonunda üye olmaya karar verdim.
bu da bizim biricik kızımız selenimizEki Görüntüle 1026256
Merhaba kızlar.bende ocak annesiyim.Kızım 4 ocakta doğdu.hamileliğimin son ayından beri sizleri takip ediyorum.sonunda üye olmaya karar verdim.
Kızlar merhaba; geçen gün dr a kontrole gittik kalça ultrasonu çektirdik çok şükür iyi çıktı Bizim dr ilk ay istememişti 2. Ay da çekildi Rota virüs aşısını sordum Yaptırmanızı tavsiye ederim dedi Yaptıran arkadaşlar ne kadar acaba fiyatı ?? Gece emzirmeleri de 4 saati geçmesin,uyuyorsa bile memeyi verin alır dedi.
Yaa oğlumla ilgili herşey çok şükür yolunda da Başka bi derdim var Eşim gidiyor... Ayrılık zamanı geldi İş için yurtdışına gidiyor AĞUSTOS sonu gelecek Denizci benm eşim Çok üzülüyorum 1 hafta sonu gidiyor Bende anneme gitcem orada kalcam bi süre Ara ara evime gelirim yine Başka şehirde annemler aynı şehirde değiliz Beş ayy koskoca yazz geçer mi yaa Off sürekli gözlerim doluyor ....
valla dilzarcım kayınvalidem aktardan anason aldı eve getirdi aktar günde 2 3 su bardaği içebilir demiş tabibizde gazı geçsin die kayınvalidem boyuna yapıyo aman iç iç gazı gitsin bebeğin sütünden geçer die sonuç hüsran benim gözler gitti mosmor oldu bir kusuyorum anlatamam sonunda baygınlık falan geçirdim internetten araştırdılar meğerse anason rakının mayasıymış ve fazla içmemek gerekirmiş tabi bana paso içirdiler şimdi korkumdan eczaneden aldığım rezene çayını içiyorum
selam kızlar bende ocak annesiyim kızım 17 ocak saat 17;50 de dünyaya geldi aranıza kabul ederseniz çok sevinirim
Allah sağ salim kavuştursun napalım beklicez artıkvalla canım Allah yardımcın olsun ben eşim 5dk eve geç gelince bile merakta kalıyorum yokluklarını göstermesin rabbim sayılı gün çabuk geçer biran önce kavuşursunuız inşallah önemli olan kalplerinizin bir olması kalça ultrasyonunda bizimde bişey çıkmadı rota virüs aşısı olmadık valla benimde bilgim yok bilen biri anlatsa nasılk oluyo çok iyi olur..yazın oğluşunu çıkarır gezersiniz kafan dağılır canım..
Rica ederiz işinize yaradıysa ne mutlu bize
Canım alım kapalı diye biliyorum ben eski üyeler var yeni alım yapmıyorlar.
Hoşgeldiniz kızınlabenim doğumgünümde doğmuş kızın:)
Aynı ben de o moddayım. Evin kredisi olmasa hayatta başlamazdım işe
Allah kavuştursun canım. Ayrılık zor tabi de artık bi meşgalemiz var vakit çabuk geçer :)
ay bu kız çok tatlı maşallah annesi güle güle büyüt seleni..bende elifin fotosunu koycam ama nasıl koyuluyo bilmiyorum
Hosgeldin cnm,benim kizimda 5 ocak dogumlu.Merhaba kızlar.bende ocak annesiyim.Kızım 4 ocakta doğdu.hamileliğimin son ayından beri sizleri takip ediyorum.sonunda üye olmaya karar verdim.
Rica ederim cnm,ins.gecerçooook saol chemencim bunları dikkate alıcam inşallah bi çözüm yolu buluruz elifciğimize..
Ben yaptrcam nisan basinda ama fiyatini bilmiyrum,,her dr farkli konusuyoir,brnimkide gece uyandirma artik dedi,arada benimki 5-6 saat emmeden uyuyor..Kızlar merhaba; geçen gün dr a kontrole gittik kalça ultrasonu çektirdik çok şükür iyi çıktı Bizim dr ilk ay istememişti 2. Ay da çekildi Rota virüs aşısını sordum Yaptırmanızı tavsiye ederim dedi Yaptıran arkadaşlar ne kadar acaba fiyatı ?? Gece emzirmeleri de 4 saati geçmesin,uyuyorsa bile memeyi verin alır dedi.
Yaa oğlumla ilgili herşey çok şükür yolunda da Başka bi derdim var Eşim gidiyor... Ayrılık zamanı geldi İş için yurtdışına gidiyor AĞUSTOS sonu gelecek Denizci benm eşim Çok üzülüyorum 1 hafta sonu gidiyor Bende anneme gitcem orada kalcam bi süre Ara ara evime gelirim yine Başka şehirde annemler aynı şehirde değiliz Beş ayy koskoca yazz geçer mi yaa Off sürekli gözlerim doluyor ....
Kızlar merhaba; geçen gün dr a kontrole gittik kalça ultrasonu çektirdik çok şükür iyi çıktı Bizim dr ilk ay istememişti 2. Ay da çekildi Rota virüs aşısını sordum Yaptırmanızı tavsiye ederim dedi Yaptıran arkadaşlar ne kadar acaba fiyatı ?? Gece emzirmeleri de 4 saati geçmesin,uyuyorsa bile memeyi verin alır dedi.
valla canım Allah yardımcın olsun ben eşim 5dk eve geç gelince bile merakta kalıyorum yokluklarını göstermesin rabbim sayılı gün çabuk geçer biran önce kavuşursunuız inşallah önemli olan kalplerinizin bir olması kalça ultrasyonunda bizimde bişey çıkmadı rota virüs aşısı olmadık valla benimde bilgim yok bilen biri anlatsa nasılk oluyo çok iyi olur..yazın oğluşunu çıkarır gezersiniz kafan dağılır canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?