iyi akşamlar kızlar. biz rota virüsü aşısı olduk.140tl küsürdü. her doz için ödeniyormuş. ben tek sefer sanmıştım ama değilmiş. hiç bir yan etki görmedik çok şükür.
geçen ctesi idrar kültürü vermiştik bugün aradım sonuç için, az miktarda üreme var dedi doktor. antibiyotik yazmadan önce testi tekrarlamam gerek dedi. önümüzdeki cumartesi bize yine yol göründü yani.
bu arada Ankaradaki arkadaşlar bana iyi bi çocuk doktoru önerebilir misiniz? kızım hep sağına yatıyor, kafası düzleşti demiştim sanırım daha önce. doktor kafası düzelir çok önemli değil ama boynunu çevirmemesi önemli demişti. burdaki aile hekimi de tortikollis diye bi hastalık olma ihtimalinden bahsetmiş eşime. Türkçesi doğuştan boyunda eğrilik. var mı öyle bişey bilmiyoruz henüz. bi kaç hafta sonra ankaraya gidicez kısmetse. gitmişken gösterelim dedik. tavsiye edebileceğiniz bi doktor varsa memnun olurum.
bugün misafirim vardı. 85 yaşında bi nine geldi. o bile görür görmez kızın başını çevir arada hep aynı yöne yatmasın kafası eğri olur dedi. gösterdim, ağlıyor yatıramıyorum dedim, ağlasa da dövsen de yatır dedi. 9 çocuk doğurmuş kadın. offf inşl düzelir canım sıkılıyor bu işe.
bu arada engteacher, tek elimle iş tutuyorum demişsin, çok zor olur tatlım. bak resim ekliycem o tarz bişi edin mutlaka. ben almadım ihtiyaç duymuyorum ama çok işe yarayacağını düşünüyorum.
ayy bu arada bizim topiğin kızları harikaaaaeee ama hani oğlan anneleri, sizin bebişleri de görelim biraz. böyle kızlar meydanda erkekler yok olmaz ama
Eki Görüntüle 1028739
Eki Görüntüle 1028808 oldumu bilmiyorum ilk defa resim ekliyorum. Kizim nehir neva ve oglum deniz efe
Kızlar merhaba; geçen gün dr a kontrole gittik kalça ultrasonu çektirdik çok şükür iyi çıktı Bizim dr ilk ay istememişti 2. Ay da çekildi Rota virüs aşısını sordum Yaptırmanızı tavsiye ederim dedi Yaptıran arkadaşlar ne kadar acaba fiyatı ?? Gece emzirmeleri de 4 saati geçmesin,uyuyorsa bile memeyi verin alır dedi.
Yaa oğlumla ilgili herşey çok şükür yolunda da Başka bi derdim var Eşim gidiyor... Ayrılık zamanı geldi İş için yurtdışına gidiyor AĞUSTOS sonu gelecek Denizci benm eşim Çok üzülüyorum 1 hafta sonu gidiyor Bende anneme gitcem orada kalcam bi süre Ara ara evime gelirim yine Başka şehirde annemler aynı şehirde değiliz Beş ayy koskoca yazz geçer mi yaa Off sürekli gözlerim doluyor ....
Eki Görüntüle 1028808 oldumu bilmiyorum ilk defa resim ekliyorum. Kizim nehir neva ve oglum deniz efe
Cnm ayni ben de senin durumundayim acayip derecede sacim dokuluyo dun bunun icin hastaneye dermatoloji dr. gittim dogum sonrasi emzirme doneminde saci besleyen hormonlar en dusuk seviyede olurmus stres takinti haline getirme rahat ol dedi herhangi bir ilac vermedi demir hapini hergun kesinlikle kullan dedi ve sac dokulmesini onleyici(en azondan bir nebze)sampuan+losyon verdi sac diplerine uygulamak icin toplam 75 tl yarin oglen gelecek eczaneye siparis verdik
Canım seni telaşlandırmak istemem ama aşıya gittiğimizde aile hekimi bize yatırdığımız da kafasını hep aynı tarafa döndürürse haberimiz olsun dedi. Dikkat edin dedi. Hatta o günden beri kurt düştü içime bakıp duruyorum.benimkide kucakladığımda sağa yatırıyo kafasını gibi geliyo bana ama eşim sorun yok diyor. Ama sizde ağlıyor muş çevirince. Çok özür dilerim, inan telaşlandırmak istemiyorum seni, büyük ihtimal sorun yoktur. Erkenden tedbir almak önemlidir diye paylaşmak istedim.
Hosgeldin cnm,benim kizimda 5 ocak dogumlu.
Rica ederim cnm,ins.gecer
Ben yaptrcam nisan basinda ama fiyatini bilmiyrum,,her dr farkli konusuyoir,brnimkide gece uyandirma artik dedi,arada benimki 5-6 saat emmeden uyuyor..
Ayyy Allah sabir versin sana cnm,ins.cabuk gecer zaman sana..uzun bir sure,benim esim de hep yurtdisinda ama en fazla bir hafta kaliyor..hele 1 aydir her h.ici yok,cok zor ama napican is icabi..
Mutlu46 canım Allah kavuştursun. Rotavirüsü biz dün olduk. Bizim ki 2 doz olacak diğeri 1 ay sonra. 142 küsur lirayı ilki ama ikinciyi bilmiyorum. Aşıyı şırınga gibi bişeyle ağızdan yapıyolar. Bi sürü yan etki okuduk internetten ama aile hekimi de çocuk dr u da önerince yaptırdık. Şimdilik bi sorunumuz yok gibi ama. Inşallah olmaz.
Yanlış hatırlamıyorsam 90 tl ye yaptırdık aşıyı.bizim doktor istediği kadar uyusun gece uyandırma dedi.artık kendi düzenini oluşturacakmış.bu arada Allah kavuştursun çok zor ayrılık ama bebişle uğraşınca zaman çabuk geçer.
Allah kavuştursun canım... Bebeğinle daha çabuk geçer günler, eşine daha zor gelecek... Allah büyük ayrılık vermesin...
azurem arkadaşım çok teşekkürler inan mesajını görünce atmış kadar oldum düşünmen yeter ama ne yazıkki her yolu denedim her seferinde yüklenme sırasında hata oluştu diyo anlamadım gitti
:44:
maşallah. Allah bağışlasın canım pek tatlılar. kızlarımızın oğlanlarımızın maşallahı var yani.Eki Görüntüle 1028808 oldumu bilmiyorum ilk defa resim ekliyorum. Kizim nehir neva ve oglum deniz efe
çok sevindim döndürmesine. yavaş yavaş düzelecek demek ki. Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin. inşallah hayırlı haberlerle dönün dr dan.yok canım ben zaten bi kaç saattir yeterince felaket senaryosu okudum internette. olayın ciddiyetini fark ettim yani. biz çevirdiğimizde hemen geri çeviriyor, ama bugün sırt üstü yatırıp dönencesi sol yanına açtım. hafif hafif döndürmeye başladı. gittikçe solda kalam süresi de arttı. doktora gdinceye kadar bu şekilde kendim egzersiz yaptırmaya karar verdim. cumartesi önce kendi doktorumuza gidicez. sonra naparız şu anda bilmiyorum.
Oncelikle kuzularinin fotograflarini paylasan arkadaslarim alinti yapamadim ayri ayri yazamadim ama ne zaman gorsem masallah dedim ne kadar tatli ve guzeller yaa insan bakmaya doyamiyor) Sanirim bu guzellik genetiktir
Birde yeni gelen arkadaslar vale 14 ve efela sizde hosgeldiniz yavrularinizi Allah bagislasin :)
Biz 4 gun gecikmeli olarak ikinci ay asilarimizi olduk... Tam 4 asi... Hib,pnomokok,hepatit ve rota virusu... Burda rota virusu zorunlu ama verem asisi yapilmiyor. Neyse Nasil gecti diye sormayin garibim canim yavrum yaa durdum durdum kiyafetlerini giydirirken bende agladim artik... Ama cok sukur bir sorunumuz olmadi birazcik atesi cikti sadece o da 37.2 ...Bu ay 1100 gr almisiz. Biraz da uzamisiz.
gunaydin kizlar
kac gundur okuyorum yazamiyorum bisuru de alinti yapmistim aslinda.pastalarima yorumlarinizi okudum tesekkur ederim.bunlari k valide efeye bakarken veya efe uyursa yapiyorum.ayagimla ana dizi sallayip hamur yoguruyorum pek de kolay olmuyo malesef
bebislerinizin fotosunu gordum masallah cook tatli hepsi tam yemelik olmuslar yaa.zaman nasil da geciyo
bizde gecikmelide olsa asilarimizi olduk.rota asisini pnomokok un arkasindan verince sap sup emdi cok sevdi ve aglamayi hemen kesti bizim oglan
bizimkinin de kafasi hep saga donuk.doktor solada yatirin diyo.ben de yatagin bas tarafina ayagi gelcek sekilde koyunca otomatik isigin ve sesin cok oldugu yere ceviriyo.bu benim taktigim
Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?