2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım üşenmedim resimlerle anlatayım dedim bende bu şekşlde gözüküyor. en son eklentiyi yükle de bakalım olcak mı

Cnm ayni ben de senin durumundayim acayip derecede sacim dokuluyo dun bunun icin hastaneye dermatoloji dr. gittim dogum sonrasi emzirme doneminde saci besleyen hormonlar en dusuk seviyede olurmus stres takinti haline getirme rahat ol dedi herhangi bir ilac vermedi demir hapini hergun kesinlikle kullan dedi ve sac dokulmesini onleyici(en azondan bir nebze)sampuan+losyon verdi sac diplerine uygulamak icin toplam 75 tl yarin oglen gelecek eczaneye siparis verdik

Canım seni telaşlandırmak istemem ama aşıya gittiğimizde aile hekimi bize yatırdığımız da kafasını hep aynı tarafa döndürürse haberimiz olsun dedi. Dikkat edin dedi. Hatta o günden beri kurt düştü içime bakıp duruyorum.benimkide kucakladığımda sağa yatırıyo kafasını gibi geliyo bana ama eşim sorun yok diyor. Ama sizde ağlıyor muş çevirince. Çok özür dilerim, inan telaşlandırmak istemiyorum seni, büyük ihtimal sorun yoktur. Erkenden tedbir almak önemlidir diye paylaşmak istedim.

Allah kavuştursun canım... Bebeğinle daha çabuk geçer günler, eşine daha zor gelecek... Allah büyük ayrılık vermesin...

ben de duymuştum emzirme döneminde olur diye ama sinirlerim bozuluyor ya ne zaman elimi saçıma atsam beş on tel saç geliyor elime neyse geçecek inşallah arkadaşım hangi şampuanı verdi ki :)

azurem arkadaşım çok teşekkürler inan mesajını görünce atmış kadar oldum düşünmen yeter ama ne yazıkki her yolu denedim her seferinde yüklenme sırasında hata oluştu diyo anlamadım gitti
:44:

yok canım ben zaten bi kaç saattir yeterince felaket senaryosu okudum internette. olayın ciddiyetini fark ettim yani. biz çevirdiğimizde hemen geri çeviriyor, ama bugün sırt üstü yatırıp dönencesi sol yanına açtım. hafif hafif döndürmeye başladı. gittikçe solda kalam süresi de arttı. doktora gdinceye kadar bu şekilde kendim egzersiz yaptırmaya karar verdim. cumartesi önce kendi doktorumuza gidicez. sonra naparız şu anda bilmiyorum.

Allah kavuştursun canım... Bebeğinle daha çabuk geçer günler, eşine daha zor gelecek... Allah büyük ayrılık vermesin...

Kızlar çok sağolun iyiki hepimiz buradayız ...oğlum yol arkadaşım olacak eşimin yokluğunda Ona daha zor büyüdüğünü bir çok anını göremeyecek İnşallah zaman çabuk geçer Allahım bana yardım eder bebeğimi büyütürken inşallah Tekrar dan çok teşekkürler arkadaşlar

fotografların boyutu büyük olabilir belki bilemedim. rica ederim canım.

Oncelikle kuzularinin fotograflarini paylasan arkadaslarim alinti yapamadim ayri ayri yazamadim ama ne zaman gorsem masallah dedim ne kadar tatli ve guzeller yaa insan bakmaya doyamiyor ) Sanirim bu guzellik genetiktir

Birde yeni gelen arkadaslar vale 14 ve efela sizde hosgeldiniz yavrularinizi Allah bagislasin :)

Biz 4 gun gecikmeli olarak ikinci ay asilarimizi olduk... Tam 4 asi... Hib,pnomokok,hepatit ve rota virusu... Burda rota virusu zorunlu ama verem asisi yapilmiyor. Neyse Nasil gecti diye sormayin garibim canim yavrum yaa durdum durdum kiyafetlerini giydirirken bende agladim artik... Ama cok sukur bir sorunumuz olmadi birazcik atesi cikti sadece o da 37.2 ...Bu ay 1100 gr almisiz. Biraz da uzamisiz.

gunaydin kizlar
kac gundur okuyorum yazamiyorum bisuru de alinti yapmistim aslinda.pastalarima yorumlarinizi okudum tesekkur ederim.bunlari k valide efeye bakarken veya efe uyursa yapiyorum.ayagimla ana dizi sallayip hamur yoguruyorum pek de kolay olmuyo malesef
bebislerinizin fotosunu gordum masallah cook tatli hepsi tam yemelik olmuslar yaa.zaman nasil da geciyo
bizde gecikmelide olsa asilarimizi olduk.rota asisini pnomokok un arkasindan verince sap sup emdi cok sevdi ve aglamayi hemen kesti bizim oglan
bizimkinin de kafasi hep saga donuk.doktor solada yatirin diyo.ben de yatagin bas tarafina ayagi gelcek sekilde koyunca otomatik isigin ve sesin cok oldugu yere ceviriyo.bu benim taktigim

Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app

Eklentiler

• $1395209628518.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1028808 oldumu bilmiyorum ilk defa resim ekliyorum. Kizim nehir neva ve oglum deniz efe
maşallah. Allah bağışlasın canım pek tatlılar. kızlarımızın oğlanlarımızın maşallahı var yani.

çok sevindim döndürmesine. yavaş yavaş düzelecek demek ki. Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin. inşallah hayırlı haberlerle dönün dr dan.

geçmiş olsun canım. rotavirüs ü bende yaptırdım ama hep içimde korku vardı. int de bi sürü yan etki okumuştum. çok şükür maşallah bişey olmadı. bu saatten sonrada olmaz heralde.

maşallah maşallah. artık bebeklerimiz gülmeye başladı güleç güleç fotolar geliyor:) Allah nazardan saklasın herkesin bebeğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…