- 5 Şubat 2012
- 233
- 36
- 318
gunaydin kizlar
kac gundur okuyorum yazamiyorum bisuru de alinti yapmistim aslinda.pastalarima yorumlarinizi okudum tesekkur ederim.bunlari k valide efeye bakarken veya efe uyursa yapiyorum.ayagimla ana dizi sallayip hamur yoguruyorum pek de kolay olmuyo malesef
bebislerinizin fotosunu gordum masallah cook tatli hepsi tam yemelik olmuslar yaa.zaman nasil da geciyo
bizde gecikmelide olsa asilarimizi olduk.rota asisini pnomokok un arkasindan verince sap sup emdi cok sevdi ve aglamayi hemen kesti bizim oglan
bizimkinin de kafasi hep saga donuk.doktor solada yatirin diyo.ben de yatagin bas tarafina ayagi gelcek sekilde koyunca otomatik isigin ve sesin cok oldugu yere ceviriyo.bu benim taktigim
Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app
kızlar 41 kere maşallah bebişlerinize hepsi birbirinden tatlı
hoşgeldin diyen arkadaşlarımada çok teşekkür ederim
kızlar birşey sorucam emzirme düzene girdimi sizde benim kızım gündüzleri saat başı emeyim istiyor sütümmü yetmiyorki acaba
kızlar birşey sorucam emzirme düzene girdimi sizde benim kızım gündüzleri saat başı emeyim istiyor sütümmü yetmiyorki acaba
gunaydin kizlar
kac gundur okuyorum yazamiyorum bisuru de alinti yapmistim aslinda.pastalarima yorumlarinizi okudum tesekkur ederim.bunlari k valide efeye bakarken veya efe uyursa yapiyorum.ayagimla ana dizi sallayip hamur yoguruyorum pek de kolay olmuyo malesef
bebislerinizin fotosunu gordum masallah cook tatli hepsi tam yemelik olmuslar yaa.zaman nasil da geciyo
bizde gecikmelide olsa asilarimizi olduk.rota asisini pnomokok un arkasindan verince sap sup emdi cok sevdi ve aglamayi hemen kesti bizim oglan
bizimkinin de kafasi hep saga donuk.doktor solada yatirin diyo.ben de yatagin bas tarafina ayagi gelcek sekilde koyunca otomatik isigin ve sesin cok oldugu yere ceviriyo.bu benim taktigim
Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app
Eki Görüntüle 1029550 Eki Görüntüle 1029551 Eki Görüntüle 1029550 Eki Görüntüle 1029551
kızlar bu da benim Enes Alim :))
Gunaydin kizlar. Ah su bebeğim sürekli emmek istiyor diyenlere nasil da imreniyorum masaallah size. Benim kuzu da bi emse şöyle istekli istekli... Dun aksam almadi memeyi. Çok agladi kaç saat ugrastim. Biberon da almadi. Kasikla verdim. Üzüntüden stresten hasta oldum nerdeyse. Neyse uyuttum. Gece 10 da uyurken verdim ozaman rahatladim çok şükür. Bırakacak diye aklim cikiyor. Ben de telden foto eklemeye calisayim bakalim olacak mi. Gorunmuyorsa haber verin
Minik kelebek coook tatli masaallah:)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin kizlar. Ah su bebeğim sürekli emmek istiyor diyenlere nasil da imreniyorum masaallah size. Benim kuzu da bi emse şöyle istekli istekli... Dun aksam almadi memeyi. Çok agladi kaç saat ugrastim. Biberon da almadi. Kasikla verdim. Üzüntüden stresten hasta oldum nerdeyse. Neyse uyuttum. Gece 10 da uyurken verdim ozaman rahatladim çok şükür. Bırakacak diye aklim cikiyor. Ben de telden foto eklemeye calisayim bakalim olacak mi. Gorunmuyorsa haber verin
gunaydin kizlar cok tesekkur ederiz teyzeleri Allah yavrularimizin yuzunu hep guldursun insallah.
bizde hic duzen yok canim bazen saatte uc defa memeye tuttugumuz bile oluyo.doktor ne zaman ve ne kadar isterse ver dedi.masallah kilomuz da 7 yi gecti.hala istedikce veriyorum
Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app[/QUOTE
maşallahhh süphanallah kızlar bebişleriniz çok iyi benimki daha 5.5 kilo bende her istdiğinde veriyorumgunaydın :)) canım bizim de bir düzenimiz yok heran emme durumunda olabiliyor. minikkelebek yazmış benim dr da aynısını söyledi emmek isiyorsa emzir annesi dedi. 6 kilo oldu maşallah :))
bu arada alıntı yapamadım ama yavrularının fotoğrafını paylaşan arkadaşlar maşallah ağzım sulanıyor resimleri gördükçe :))
ama bu hafta ishal oldu bağırsaklarında ,iltihap var dedi dr ondan kilo pek alamadı kuzum
hepimiz aynı durumdayız demekki veriyorum canım vermye üşenmiyorumda yetmiyormu acaba dedimBizde de durum hemen hemen ayni. Gunduz en fazla 1 saat uyuyor ve otomatikman emme suresi azaliyor. Elimden geldigince oyalayip emzirmeye calisiyorum. Amakesinlikle anne sutunun fazlaliginin bir zarari yok obez falan olmazmis cocuk dr soylemisti. Ver gitsin canim benimki emerken bir keyif aliyor ki ayaklar surekli hareket halinde) emsinler mutlu olsunlar
ondan sordum demekki normalmiş
canım istediği için vermek zorunda kalıyorum ağlıyor yoksa benimde içim el vermiyor emziriyorumSlm cnm seninde bebisin sanirim iki aylik oldu.bence duzene girmeli artik,her saat basi niye istiyorki emmeyi ,emzige alistirabilirsin..bana dr gunduz 3 saatte bir emzircen dedi,gazi olur bu kadar cok emerse..kizim uc saati pek beklemiyor ama genelde 2.5 oluyor..ben kirkina kadar sik emzirdim artik buyuyorlaf emdigi sut en azindan 2 saat yeter..kilo alimi nasil iyiyse sutun yetiyordur yavastan arayi acmaya bak ilerde zorlanirsin.
emzik kullanıyorum emiyor ama benide istiyor
Maşallah enes ali beye çoook tatlı....Eki Görüntüle 1029550 Eki Görüntüle 1029551 Eki Görüntüle 1029550 Eki Görüntüle 1029551
selam canlar kızımn kaka sorunu var 4 gün oldu daha yapmadı sadece anne sütü veriyorum normal mı kı ya:44: bu arada kızım 47 günlük fitil falan versem mı acaba cok fazla huzursuzlugu yoktu ama bugun baya ıkınıyor kızarıp bozarıyo napcam bilmiyorm doktora mı götürsem :44:
kızlar buraya yazmak pratik olmuyor gnellikle tlfdan giriyorum facebookda grubun adı ne bi yardımcı olabilir msiisniz
Eki Görüntüle 1029550 Eki Görüntüle 1029551 Eki Görüntüle 1029550 Eki Görüntüle 1029551
Sen cok yasa emi yavrunlaBenim oglum Allaha sukur kolik degil ama yeni.bir aglama huyu edindi. Senin videoyu.denedim ve ise yaradi Cok sagolasin canim
selam canlar kızımn kaka sorunu var 4 gün oldu daha yapmadı sadece anne sütü veriyorum normal mı kı ya:44: bu arada kızım 47 günlük fitil falan versem mı acaba cok fazla huzursuzlugu yoktu ama bugun baya ıkınıyor kızarıp bozarıyo napcam bilmiyorm doktora mı götürsem :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?