2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Tesekkur ederim arkadaslar iyi dilekleriniz icin.hepimizin bebisleri saglikla mutlulukla buyur inşallah. Eklediginiz butun bebek fotolari maasallah tam isirmalik.allah bagislasin.telden eklenti yapmak zor oluyor.bu yuzden boyle havadan yazdim.lutfen hepiniz uzerinize alin

Günaydın herkese...

Maşallah efe beye, allah nazarlardan saklasın...

Çok tatlı gelmiş demekki acısını unutturacak kadar....

kızlar 41 kere maşallah bebişlerinize hepsi birbirinden tatlı
hoşgeldin diyen arkadaşlarımada çok teşekkür ederim
kızlar birşey sorucam emzirme düzene girdimi sizde benim kızım gündüzleri saat başı emeyim istiyor sütümmü yetmiyorki acaba

gunaydin kizlar cok tesekkur ederiz teyzeleri Allah yavrularimizin yuzunu hep guldursun insallah.

bizde hic duzen yok canim bazen saatte uc defa memeye tuttugumuz bile oluyo.doktor ne zaman ve ne kadar isterse ver dedi.masallah kilomuz da 7 yi gecti.hala istedikce veriyorum

Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app

gunaydın :)) canım bizim de bir düzenimiz yok heran emme durumunda olabiliyor. minikkelebek yazmış benim dr da aynısını söyledi emmek isiyorsa emzir annesi dedi. 6 kilo oldu maşallah :))

bu arada alıntı yapamadım ama yavrularının fotoğrafını paylaşan arkadaşlar maşallah ağzım sulanıyor resimleri gördükçe :))

Bizde de durum hemen hemen ayni. Gunduz en fazla 1 saat uyuyor ve otomatikman emme suresi azaliyor. Elimden geldigince oyalayip emzirmeye calisiyorum. Amakesinlikle anne sutunun fazlaliginin bir zarari yok obez falan olmazmis cocuk dr soylemisti. Ver gitsin canim benimki emerken bir keyif aliyor ki ayaklar surekli hareket halinde ) emsinler mutlu olsunlar

Gunaydin kizlar. Ah su bebeğim sürekli emmek istiyor diyenlere nasil da imreniyorum masaallah size. Benim kuzu da bi emse şöyle istekli istekli... Dun aksam almadi memeyi. Çok agladi kaç saat ugrastim. Biberon da almadi. Kasikla verdim. Üzüntüden stresten hasta oldum nerdeyse. Neyse uyuttum. Gece 10 da uyurken verdim ozaman rahatladim çok şükür. Bırakacak diye aklim cikiyor. Ben de telden foto eklemeye calisayim bakalim olacak mi. Gorunmuyorsa haber verin
Minik kelebek coook tatli masaallah:)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1395300618464.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 55

maaşallah kızlar yaa nazar değmesin inşallah çok tatlılar

Canim bizim oglan 2 gun once 2. Ay asilarini oldu cok agladi asi olurken. 4 tane ne yapsin yavrum. Sonrada bir huy edindi aglayinca almiyor memeyi... Halbuki benim susturma yerimdi meme simdi inatlasiyor. Bende sustugu an dayiyorum yada uykuya gecerken veriyordum.

2 - 3 gun once Engteacher86 bir kolik videosu paylasmisti. Bizimkine dinlettim hemen sustu sok. Kac tane muzik dinlettim ise yaramamisti. Cok sukut kolik degiliz ama merakimdan denemistim hep. Bu sefer isime yaradi. Sende bir dene istersen

Son düzenleme:
Sen cok yasa emi yavrunla Benim oglum Allaha sukur kolik degil ama yeni.bir aglama huyu edindi. Senin videoyu.denedim ve ise yaradi Cok sagolasin canim

Selma oğlun pek tatli maaşallah. Sincaph videoyu ben görmedim bi paylaşsa n sana zahmet

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm cnm seninde bebisin sanirim iki aylik oldu.bence duzene girmeli artik,her saat basi niye istiyorki emmeyi ,emzige alistirabilirsin..bana dr gunduz 3 saatte bir emzircen dedi,gazi olur bu kadar cok emerse..kizim uc saati pek beklemiyor ama genelde 2.5 oluyor..ben kirkina kadar sik emzirdim artik buyuyorlaf emdigi sut en azindan 2 saat yeter..kilo alimi nasil iyiyse sutun yetiyordur yavastan arayi acmaya bak ilerde zorlanirsin.

Maşallah enes ali beye çoook tatlı....

doğuştan fanatik herhalde.... Tulumlar, nevresimler....

Görünüyor annesi, minik bir prenses gelmiş, maşallah şeker kız... Allahım nazarlardan korusun bebeklerinizi...

canımüzüldüm senin adına kızın çok tatlı maşallahh neden emmek istemiyorki acaba sütünün tadına baktınmı

selam canlar kızımn kaka sorunu var 4 gün oldu daha yapmadı sadece anne sütü veriyorum normal mı kı ya:44: bu arada kızım 47 günlük fitil falan versem mı acaba cok fazla huzursuzlugu yoktu ama bugun baya ıkınıyor kızarıp bozarıyo napcam bilmiyorm doktora mı götürsem :44:

3 aydan sonra 10 güne kadar normal diye duydum ama seninki daha küçük bir dr götür bence

Kızlar günaydın
Ben bugün ilk defa kızımı yıkadım tek başıma emzirdim şimdi sallıyorum uyuyo gibi, arada gözleri açıyo, banyonun keyfini yapıyo kızım
Biz bugün memlekete gidiyoruz
Kısmetse öğleden sonra çıkcaz yola.
3 günü de böyle kurtarıyoruz. Azıcık kollarım dinlenir bari annemlerin yanında

Aysegulcan1 yavrularını Allah bağışlansın, maşallah çok tatlılar

Meşhur kolik videosunu da bidaha paylaşayım dedim, aramayın eski sayfalarda:)

http://m.youtube.com/watch?v=U9f2OrfUQj0

kızlar buraya yazmak pratik olmuyor gnellikle tlfdan giriyorum facebookda grubun adı ne bi yardımcı olabilir msiisniz

'2014 Ocak Anneleri' grubun adı ama artık yeni üye almıyolar diye biliyorum canım:44:

Benim kızım 55 günlük, ben 2 saatte bir emziriyorum. Çok nadir durmazsa 1,5 saatte veriyorum, benim kızım oyun oynuyo her istediğinde verince. Alıyo bırakıyo, mızıldanıyo, doğru düzgün emmiyo. Birsürü de hava yutuyo o arada tabi. Ondan sonra gelsin gaz sancıları. Atıştırma olayına çevirmişti yani işi, doymuyo öyle olunca da. Böyle 2 saatte bir verince nasıl nefessiz emiyo bi görsen acıkmadan vermiyorum ben anlayacağın.

Maşallah Enes Ali'ye Allah bağışlasın, bahtı güzel olsun..

Sen cok yasa emi yavrunla Benim oglum Allaha sukur kolik degil ama yeni.bir aglama huyu edindi. Senin videoyu.denedim ve ise yaradi Cok sagolasin canim

Ne demek canım işinize yaradıysa ne mutlu kızımın şu huysuzluğu, lüzumsuz ağlamaları geçsin, bi dua ediver Allah rızası için

Canım ben de sadece anne sütü veriyorum, kızım 55 günlük. 2 gün kakasını yapmadı, bugün 3. gün olacaktı, çok şükür bu sabah banyo yaptırmadan önce yaptı doğduğundan beri hiç kaka yapmadığı gün olmamıştı. Sonunda yaptı o da rahatladı ben de rahatladım Sen bilirsin fitili falan ama sadece anne sütü alan bebişler 10 güne kadar kabız olarak değerlendirilmiyo. Anne sütünü tamamen sindirebiliyomuş çünkü bebişlerin bağırsaklar, haberin olsun. Endişe ediyosan doktorunu ara.

Son düzenleyen: Moderatör:

Gecmis olsun cnm..pamuk cubuguna zeytin yagi sur poposunun deligini uyar,yapar belki..sadece anne sutu alan bebeklerde normalmis sanirim..ins.yapar cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…