Masallah yakisikli oğlusuna cnm,cok tatlıEki Görüntüle 1029550 Eki Görüntüle 1029551 Eki Görüntüle 1029550 Eki Görüntüle 1029551
kızlar bu da benim Enes Alim :))
Gunaydin kizlar. Ah su bebeğim sürekli emmek istiyor diyenlere nasil da imreniyorum masaallah size. Benim kuzu da bi emse şöyle istekli istekli... Dun aksam almadi memeyi. Çok agladi kaç saat ugrastim. Biberon da almadi. Kasikla verdim. Üzüntüden stresten hasta oldum nerdeyse. Neyse uyuttum. Gece 10 da uyurken verdim ozaman rahatladim çok şükür. Bırakacak diye aklim cikiyor. Ben de telden foto eklemeye calisayim bakalim olacak mi. Gorunmuyorsa haber verin
Minik kelebek coook tatli masaallah:)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar günaydın
Ben bugün ilk defa kızımı yıkadım tek başımaemzirdim şimdi sallıyorum uyuyo gibi, arada gözleri açıyo, banyonun keyfini yapıyo kızım
Biz bugün memlekete gidiyoruz
Kısmetse öğleden sonra çıkcaz yola.
3 günü de böyle kurtarıyoruz. Azıcık kollarım dinlenir bari annemlerin yanında
Aysegulcan1 yavrularını Allah bağışlansın, maşallah çok tatlılar
Meşhur kolik videosunu da bidaha paylaşayım dedim, aramayın eski sayfalarda:)
http://m.youtube.com/watch?v=U9f2OrfUQj0
'2014 Ocak Anneleri' grubun adı ama artık yeni üye almıyolar diye biliyorum canım:44:
Benim kızım 55 günlük, ben 2 saatte bir emziriyorum. Çok nadir durmazsa 1,5 saatte veriyorum, benim kızım oyun oynuyo her istediğinde verince. Alıyo bırakıyo, mızıldanıyo, doğru düzgün emmiyo. Birsürü de hava yutuyo o arada tabi. Ondan sonra gelsin gaz sancıları. Atıştırma olayına çevirmişti yani işi, doymuyo öyle olunca da. Böyle 2 saatte bir verince nasıl nefessiz emiyo bi görsenacıkmadan vermiyorum ben anlayacağın.
Maşallah Enes Ali'yeAllah bağışlasın, bahtı güzel olsun..
Ne demek canım işinize yaradıysa ne mutlukızımın şu huysuzluğu, lüzumsuz ağlamaları geçsin, bi dua ediver Allah rızası için
Canım ben de sadece anne sütü veriyorum, kızım 55 günlük. 2 gün kakasını yapmadı, bugün 3. gün olacaktı, çok şükür bu sabah banyo yaptırmadan önce yaptıdoğduğundan beri hiç kaka yapmadığı gün olmamıştı. Sonunda yaptı o da rahatladı ben de rahatladım Sen bilirsin fitili falan ama sadece anne sütü alan bebişler 10 güne kadar kabız olarak değerlendirilmiyo. Anne sütünü tamamen sindirebiliyomuş çünkü bebişlerin bağırsaklar, haberin olsun. Endişe ediyosan doktorunu ara.
Gecmis olsun cnm..pamuk cubuguna zeytin yagi sur poposunun deligini uyar,yapar belki..sadece anne sutu alan bebeklerde normalmis sanirim..ins.yapar cnm.
Baktim canim normal bence. Nedenini cozemiyorum. İyice acikmadan vermiycem artikcanımüzüldüm senin adına kızın çok tatlı maşallahh neden emmek istemiyorki acaba sütünün tadına baktınmı
Yaaa ben göremiyorum kuzunu
Bi de bu tlf'dan nasıl ekliyorsunuz fotoğraf? Ben yapamıyorum. Bu kk uygulamasını mı yüklediniz akıllı tlf lar için olan? Nasıl güzel mi:44:
aaa ne güzel aynı gün doğmuşlar
bebeğinizin kaç saatte bir emiyor benimki sürekli emmek istiyor doymuyormu bilemedim
Sen cok yasa emi yavrunlaBenim oglum Allaha sukur kolik degil ama yeni.bir aglama huyu edindi. Senin videoyu.denedim ve ise yaradi Cok sagolasin canim
Eki Görüntüle 1029550 Eki Görüntüle 1029551 Eki Görüntüle 1029550 Eki Görüntüle 1029551
kızlar bu da benim Enes Alim :))
Gunaydin kizlar. Ah su bebeğim sürekli emmek istiyor diyenlere nasil da imreniyorum masaallah size. Benim kuzu da bi emse şöyle istekli istekli... Dun aksam almadi memeyi. Çok agladi kaç saat ugrastim. Biberon da almadi. Kasikla verdim. Üzüntüden stresten hasta oldum nerdeyse. Neyse uyuttum. Gece 10 da uyurken verdim ozaman rahatladim çok şükür. Bırakacak diye aklim cikiyor. Ben de telden foto eklemeye calisayim bakalim olacak mi. Gorunmuyorsa haber verin
Minik kelebek coook tatli masaallah:)))
Eki Görüntüle 1028808 oldumu bilmiyorum ilk defa resim ekliyorum. Kizim nehir neva ve oglum deniz efe
gunaydin kizlar cok tesekkur ederiz teyzeleri Allah yavrularimizin yuzunu hep guldursun insallah.
bizde hic duzen yok canim bazen saatte uc defa memeye tuttugumuz bile oluyo.doktor ne zaman ve ne kadar isterse ver dedi.masallah kilomuz da 7 yi gecti.hala istedikce veriyorum
Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app
gunaydın :)) canım bizim de bir düzenimiz yok heran emme durumunda olabiliyor. minikkelebek yazmış benim dr da aynısını söyledi emmek isiyorsa emzir annesi dedi. 6 kilo oldu maşallah :))
bu arada alıntı yapamadım ama yavrularının fotoğrafını paylaşan arkadaşlar maşallah ağzım sulanıyor resimleri gördükçe :))
Bizde de durum hemen hemen ayni. Gunduz en fazla 1 saat uyuyor ve otomatikman emme suresi azaliyor. Elimden geldigince oyalayip emzirmeye calisiyorum. Amakesinlikle anne sutunun fazlaliginin bir zarari yok obez falan olmazmis cocuk dr soylemisti. Ver gitsin canim benimki emerken bir keyif aliyor ki ayaklar surekli hareket halinde) emsinler mutlu olsunlar
Kızlar günaydın
Ben bugün ilk defa kızımı yıkadım tek başımaemzirdim şimdi sallıyorum uyuyo gibi, arada gözleri açıyo, banyonun keyfini yapıyo kızım
Biz bugün memlekete gidiyoruz
Kısmetse öğleden sonra çıkcaz yola.
3 günü de böyle kurtarıyoruz. Azıcık kollarım dinlenir bari annemlerin yanında
Aysegulcan1 yavrularını Allah bağışlansın, maşallah çok tatlılar
Meşhur kolik videosunu da bidaha paylaşayım dedim, aramayın eski sayfalarda:)
http://m.youtube.com/watch?v=U9f2OrfUQj0
'2014 Ocak Anneleri' grubun adı ama artık yeni üye almıyolar diye biliyorum canım:44:
Benim kızım 55 günlük, ben 2 saatte bir emziriyorum. Çok nadir durmazsa 1,5 saatte veriyorum, benim kızım oyun oynuyo her istediğinde verince. Alıyo bırakıyo, mızıldanıyo, doğru düzgün emmiyo. Birsürü de hava yutuyo o arada tabi. Ondan sonra gelsin gaz sancıları. Atıştırma olayına çevirmişti yani işi, doymuyo öyle olunca da. Böyle 2 saatte bir verince nasıl nefessiz emiyo bi görsenacıkmadan vermiyorum ben anlayacağın.
Ne demek canım işinize yaradıysa ne mutlukızımın şu huysuzluğu, lüzumsuz ağlamaları geçsin, bi dua ediver Allah rızası için
Canım ben de sadece anne sütü veriyorum, kızım 55 günlük. 2 gün kakasını yapmadı, bugün 3. gün olacaktı, çok şükür bu sabah banyo yaptırmadan önce yaptıdoğduğundan beri hiç kaka yapmadığı gün olmamıştı. Sonunda yaptı o da rahatladı ben de rahatladım Sen bilirsin fitili falan ama sadece anne sütü alan bebişler 10 güne kadar kabız olarak değerlendirilmiyo. Anne sütünü tamamen sindirebiliyomuş çünkü bebişlerin bağırsaklar, haberin olsun. Endişe ediyosan doktorunu ara.
saol canım bnde doktorumu aradım az önce oda normal dedi takip et eger yaptıgı kaka sertse ozmn getrirsn ama kıvamı ıyıyse ve bebekte cok huzursuzlk yoksa 10 gune kadar normal dedi canım... bu arada hayırlı yolculuklar sıze bnde bu aksam gidiyorum annemlere azcık bnde rahat edeyimben daha tek basıma yıkayamadm cesaretm yok kv ıle yıkıyorz ınsallah bnde alısırm artk tek yıkamaya
hayırlısı tatlım inşallah emer emmezsede sıkma canını sağlıklı oolsun yeterkiBaktim canim normal bence. Nedenini cozemiyorum. İyice acikmadan vermiycem artik
Evet canim uygulamayi yukledim. Ben beğendim kolay oluyor. Foto yu neden göremedin ki. Telefondan uygulamasiz mi giriyorsun? Normal websitesi üzerinden? Su videoya ben de bakayim bi. İse yarar umarim sağol canim
hımm anladım canım hemen hemen herkes aynı ya demekki benimkide normalbenim oğluşum 40 kından sonra emmye başladı canım. o yüzden mama falanda verdim ben. şimdi 1,5 saatte falan emmek istiyor.
offf benim oğlumda ağlama huyu edindi. gözünü bi kapatıyo viyak viyak açtırbilirsen açtır.[/QUOT]
sormayın kızlar benim kızımdada başladı uyanırken viyak viyak ağlayarak uyanıyor her ay huy değiştiriyorlar bıcırıklar
bizde pazartesi olduk aşı beklediğimden az ağladı umarım sizinde cabucacık sorunsuz biterkızlar aşıya gidicez birazdan dua edin bize çok ağlamasın selenim canı da yanmasın üff çok korkuyorum benbu arada 4 aşı yaptıranlar var neler yaptırdınız söyleyebilir misiniz bize 3 demişti hemşire
bebeklerini paylaşan anneler maşallah bebelerinize Allah esirgesin çokkk tatlılar
maaşallah kızlar yaa nazar değmesin inşallah çok tatlılar
Selma oğlun pek tatli maaşallah. Sincaph videoyu ben görmedim bi paylaşsa n sana zahmet
Maşallah enes ali beye çoook tatlı....
doğuştan fanatik herhalde.... Tulumlar, nevresimler....
:) sağol canım. biraz fanatik oldu teyzesi babamız fena beşiktaşlı yürürken giysin diye poposunda kartal olan eşofmanı bile aldı. hastane çıkışımıza kadar herşeyimiz kartal yuvasından dört gözle maç izleyecekleri zamanı bekliyor babası :))
Kızlar günaydın
Sağol canım Allah hepimizin evladını bizlere bağışlasın :))
Masallah yakisikli oğlusuna cnm,cok tatlı
sağol canımm :)
kızlar aşıya gidicez birazdan dua edin bize çok ağlamasın selenim canı da yanmasın üff çok korkuyorum benbu arada 4 aşı yaptıranlar var neler yaptırdınız söyleyebilir misiniz bize 3 demişti hemşire
bebeklerini paylaşan anneler maşallah bebelerinize Allah esirgesin çokkk tatlılar
canım hiç korkma inşallah çok rahat geçer ben de 3 tane yaptırdım 4 diyenler sanırım rotavirüs aşısından bahsediyorlar onu dr umuz 3 aylıkken dedi biz nisanda yaptıracağız.
Maşallah yavru kartala, sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah
Aminn canım çok sağol :))
Kızlarrrmaşallah bebişlerinize çook tatlılar yavrularınız.Allahım sağlıklı bir yaşam nasip eder inşallah.
Bizim de h.ç düzenimiz yok.Sadece anne sütü ile besleniyor ve bazen saatte bir memeyi istiyor ama az az oynayarak içiyor.Artık gezmeye gitmişsek ağlamasın diye de verıyorum bazen, ya da emıyorsa da ben cekıyorum sonra vıcdan yapıyorum gezmede azcık oturcam dıye.:44:
İlk ay 1 kilo almıstı.Kızlar doktor kontrollerınıze saglık ocagındakı tarıhlere gore mı gıdıyorsunuz yoksa kafanıza gore cocuk doktoruna mı???
Engteacher şu meşhur video nerde acaba paylaşır mısın diyecektim ki paylaşmışsın tekrar, sağ ol valla bakacam ben de.Bu arada Maşallahdiyorum sana yalnız başına nasıl yıkadın yaa eşin var mıydı? Ben daha hiç yıkamadım:26: haftaya annem gidicek bakalım nasıl yıkayacağım yaa
Bir de bir şey soracam ben de belki aileme sürprizyapıp bir ara memlekete giderim tek başıma ama uçağa binerken ana kucağıyla mı yoksa artık kucakta mı rahat olur? yani eşim havaalanına bıraktıktan sonra yalnız başıma becerebilir miyim acaba şöyle 2 aylık olunca zor mu olur valiz de küçük alırım.
amin canım inşallah ben hiç sağlık ocağına gitmedim topuk kanı hariç. kendi doktoruna götürüyorum. doğum gününü baz alarak hareket ediyorum. 3 ocak doğumlu 5 nisana hafta sonu olsun diye randevusunu aldım bile mesela.
kızlar 41 kere maşallah bebişlerinize hepsi birbirinden tatlı
hoşgeldin diyen arkadaşlarımada çok teşekkür ederim
kızlar birşey sorucam emzirme düzene girdimi sizde benim kızım gündüzleri saat başı emeyim istiyor sütümmü yetmiyorki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?