2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Yaaa ben göremiyorum kuzunu
Bi de bu tlf'dan nasıl ekliyorsunuz fotoğraf? Ben yapamıyorum. Bu kk uygulamasını mı yüklediniz akıllı tlf lar için olan? Nasıl güzel mi:44:

saol canım bnde doktorumu aradım az önce oda normal dedi takip et eger yaptıgı kaka sertse ozmn getrirsn ama kıvamı ıyıyse ve bebekte cok huzursuzlk yoksa 10 gune kadar normal dedi canım... bu arada hayırlı yolculuklar sıze bnde bu aksam gidiyorum annemlere azcık bnde rahat edeyim ben daha tek basıma yıkayamadm cesaretm yok kv ıle yıkıyorz ınsallah bnde alısırm artk tek yıkamaya

Gecmis olsun cnm..pamuk cubuguna zeytin yagi sur poposunun deligini uyar,yapar belki..sadece anne sutu alan bebeklerde normalmis sanirim..ins.yapar cnm.

saol canm ya evet normals doktoru aradm sordm bakalm bugunde yapmazsa denicem söyledıgını rahatlasn azcık kızım

canımüzüldüm senin adına kızın çok tatlı maşallahh neden emmek istemiyorki acaba sütünün tadına baktınmı
Baktim canim normal bence. Nedenini cozemiyorum. İyice acikmadan vermiycem artik

Yaaa ben göremiyorum kuzunu
Bi de bu tlf'dan nasıl ekliyorsunuz fotoğraf? Ben yapamıyorum. Bu kk uygulamasını mı yüklediniz akıllı tlf lar için olan? Nasıl güzel mi:44:

Evet canim uygulamayi yukledim. Ben beğendim kolay oluyor. Foto yu neden göremedin ki. Telefondan uygulamasiz mi giriyorsun? Normal websitesi üzerinden? Su videoya ben de bakayim bi. İse yarar umarim sağol canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aaa ne güzel aynı gün doğmuşlar
bebeğinizin kaç saatte bir emiyor benimki sürekli emmek istiyor doymuyormu bilemedim

benim oğluşum 40 kından sonra emmye başladı canım. o yüzden mama falanda verdim ben. şimdi 1,5 saatte falan emmek istiyor.

kızlar aşıya gidicez birazdan dua edin bize çok ağlamasın selenim canı da yanmasın üff çok korkuyorum ben bu arada 4 aşı yaptıranlar var neler yaptırdınız söyleyebilir misiniz bize 3 demişti hemşire

bebeklerini paylaşan anneler maşallah bebelerinize Allah esirgesin çokkk tatlılar

Maşallah yanaklar tam ısırmalık :)))

Kızlarrr maşallah bebişlerinize çook tatlılar yavrularınız.Allahım sağlıklı bir yaşam nasip eder inşallah.

Bizim de h.ç düzenimiz yok.Sadece anne sütü ile besleniyor ve bazen saatte bir memeyi istiyor ama az az oynayarak içiyor.Artık gezmeye gitmişsek ağlamasın diye de verıyorum bazen, ya da emıyorsa da ben cekıyorum sonra vıcdan yapıyorum gezmede azcık oturcam dıye.:44:

İlk ay 1 kilo almıstı.Kızlar doktor kontrollerınıze saglık ocagındakı tarıhlere gore mı gıdıyorsunuz yoksa kafanıza gore cocuk doktoruna mı???

Engteacher şu meşhur video nerde acaba paylaşır mısın diyecektim ki paylaşmışsın tekrar, sağ ol valla bakacam ben de.Bu arada Maşallah diyorum sana yalnız başına nasıl yıkadın yaa eşin var mıydı? Ben daha hiç yıkamadım:26: haftaya annem gidicek bakalım nasıl yıkayacağım yaa

Bir de bir şey soracam ben de belki aileme sürprizyapıp bir ara memlekete giderim tek başıma ama uçağa binerken ana kucağıyla mı yoksa artık kucakta mı rahat olur? yani eşim havaalanına bıraktıktan sonra yalnız başıma becerebilir miyim acaba şöyle 2 aylık olunca zor mu olur valiz de küçük alırım.

hayırlısı tatlım inşallah emer emmezsede sıkma canını sağlıklı oolsun yeterki
benim oğluşum 40 kından sonra emmye başladı canım. o yüzden mama falanda verdim ben. şimdi 1,5 saatte falan emmek istiyor.
hımm anladım canım hemen hemen herkes aynı ya demekki benimkide normal

Son düzenleme:
maaşallah kızlar yaa nazar değmesin inşallah çok tatlılar

Selma oğlun pek tatli maaşallah. Sincaph videoyu ben görmedim bi paylaşsa n sana zahmet

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağolun kızlar azurem ben senin kıza bittim ya 41 kere maşallah Allah nazardan sakınsın

Kizlar dogum iznim cmt gunu bitiyor.heyet raporuda bulamadik.canim cok sikkin ya el kadar bebegi birskip gidememki.heran cani emmek isteyebiliyor.uffffff ya

Benim kızımda sık sık emmek istiyor.artık 3saatte bir emzirmek istiyorum 2saat zor dayanıyor.bende doymuyormu diye düşünüyorum ama kilo alımı gayet iyi.

Resim paylaşan arkadaşlar bebişlerinize maşallah.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.bu arada bir sorum olacak birkaç kişiden alıntı yapıp cevaplıyorsunuz ya nasıl yapıyorsunuz onu

KIZLAR merhaba
bebişlerinize bittim...hepsi de çoookkk sevimlii.MAŞALLAH SUBHANALLAH.
BEN AZ ÖNCE İLK DEFA KENDİM YIKADIM KIZIM BAKTIM KV HORLUYO.UYANCAK DAAA YIKIYCAZ DAAA...YA ALLAH YA BİSMİLLAH DEYİP YIKADIM İNANIR MISINIZ HİÇ AĞLAMADI NORMALDE AĞLARDI..
2. ay kontrolumuzde doktor kilosunu az buldu son 1 ayda 700 gr almış..5100 gram olmuş.2 ay 1 haftalık bebeğim.dedim ki saat başı emiyo.ve sürekli kusuyo dedim.en az 2 2-5 saatte emzir dedi.bu gidişle dal gibi bi kızın olur kusmaya da devam ederse yemek borusu büzüşür beslenme sorunu yaşar dedi....napcam yaa çok kusuyo.emziriyorum bi sonraki emzirmeye kadar 4 5 kere kusuyo gazını çıkarırken bile kusuyo...var mı böyle sorun yaşayan...bi de gece 1 kere 90 cc mama verdiğimi söyledim verme dedi anne sütünde bulunan taurin maddesini etkisiz hale getiriyomuş ve zekasını 5 puana kadar geriletebiliyomuş.ama benim kızım zaten yeterince doymuyo sütle.ve demek ki o mamayı da vermesem 500 gram alcakmış.sizce ne yapmalıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…