2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

İlk kez duydum böyle bişey.doktorlar kilo alımı az olunca zaten mama ver diyorlar.ayrıca bende oğlumu mamayla büyüttüm.şuan okula gidiyor ve çok zeki bir çocuk.

Canım benim kızım da öyle, memeye yaklaştırınca basıyor çığlığı sanki canı yanmış gibi. Gündüzleri zor oluyor emzirmemiz, bazen biberonla az mama veriyorum o bitince de hemen memeyi veriyorum alıyor. Yada uykudan uyanınca kendine gelmeden veriyorum ise yarıyor . Benim minik kızım da az kilo alıyor doğdugundan beri ve bu durum beni çok üzüyor :-( dr kontrolüne gittik bu hafta o da gastrolojiye gönderdi . Çok kusuyor benim bebeğim şurup verdi dr onu kullanıyoruz iki gündür insaallah faydası olur. Insan kendini çaresiz hissediyor bebeği kilo almayınca. Rabbim sağlık sıhhat versin kuzucuklara

İşte bunlar da bizim ilk fotoğraflarımız teyzeleri maşallah deyin benim keltoş kızıma
Binbir surat Zeyno, 3. Fotoğraf ilk doğduğu ve 1. ayın sonu. 5 gün sonra 2. ayımız bitince yenileri de gelecek:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oyyy yerim onu MAŞALLAH SUBHANALLAH BAREKALLAH...o dudakları öyle büzmüyolar mı mıncırıp öpesi geliyor insanın....balmış kızın maşallah...nasıl yakaladın o pozları???

Arkadaşlar slm. Bebeğim 49 günlük. Son 1 haftadır uyku problemi yaşıyoruz. Neredeyse tüm gün uyanık. Bugün sabah 7 den beri sadece 45 dk uyudu. Mama verdiğim halde uyumuyor. Kucakta 5-10 dk uyuyor ama yatağa koyunca hemen uyanıyor. Son 3 gündür de elleriyle sürekli burnunu ve gözlerini ovalıyor. Eldivenleri çıkarsam koparacak sanki. Bunun nedenini ve çözümünü bilen var mı ?? Bu kadar az uyuması normal mi ???
izler nasıl bir düzen oluşturdunuz ??

oyyy yerim onu MAŞALLAH SUBHANALLAH BAREKALLAH...o dudakları öyle büzmüyolar mı mıncırıp öpesi geliyor insanın....balmış kızın maşallah...nasıl yakaladın o pozları???

Sağol teyzesi Sıkıştırıyorum zaten bazen dudaklarını kaka ve çiş yaparken büzüyo öyle
Emzirmiştim, kolumda yatarken 2 dk içinde verdi pozların hepsini

Valla canım benimki de 55 günlük, senin dediğin gibi uyutup yatağına bıraksam 45 dk değil, 4,5 dakika uyumuyo. Ya omzumda, ya ayağımda uyuyo. Çok arada omzumda iyi daldıysa uykuya, ana kucağına ters yatırıyorum göbeğini yastığın üstüne denk getirecek şekilde, öyle uyuyo bazen

e nasıl iş güç yapıyorsun ?? Bazen tuvalete gitmeye bile fırsat vermiyor.. Zaten sürekli uykusuzum. Kucağımda uyurken içim geçer de düşürürüm diye aklım çıkıyor..

e nasıl iş güç yapıyorsun ?? Bazen tuvalete gitmeye bile fırsat vermiyor.. Zaten sürekli uykusuzum. Kucağımda uyurken içim geçer de düşürürüm diye aklım çıkıyor..

Valla omzumda uyuyosa öyle gidiyorum tek kolumda kızım tek elle tuvalete giriyorum:)ayağımda ise bırakıyorum bi süre, ağlıyo tabi gelene kadar da, yapacak bişey yok:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar telden alıntı yapamıyorum pc de de eşimden sıra gelmiyor :)) cevaplariniz için teşekkür ederim aşıdan geldik öncesinde evden çıkarken deli gibi agladi hissetmişcesine orda da agladi ama çok değil uyuyup kaldı şimdi inşallah ateş falan da olmaz da rahat geçirir geceyi

ama sen çok tatlısın yaa Allah nazarlardan korusun kızını canım benim. Rabbim sağlık sıhhat versin tüm bebişlere :) bizim yerimize de bol bol op kokla kızını :)

Geçmiş olsun annesi:) darısı başımıza inşallah.

ama sen çok tatlısın yaa Allah nazarlardan korusun kızını canım benim. Rabbim sağlık sıhhat versin tüm bebişlere :) bizim yerimize de bol bol op kokla kızını :)

Allah razı olsun canım, Allah hepsini korusun kollasın inşallah..

kizlar spiral taktiran veya taktirmayi dusunen varmi
daha once konusuldumu bilmiyorum nasil koruncaz kafa karisik
cumartesi doktoruma gittim smear testi yapti bide nasil koruncana karar ver spiral istersen bes senelik takalim dedi.3,5 cm kist olmustu hamileyken.kistim buzulup 1,5 cm olmus operasyona gerek yok dedi.
taktirsammi bilemedim su aleti

eheuehueeeee

Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app

Eklentiler

• $1395331432490.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…