KIZLAR merhaba
bebişlerinize bittim...hepsi de çoookkk sevimlii.MAŞALLAH SUBHANALLAH.
BEN AZ ÖNCE İLK DEFA KENDİM YIKADIM KIZIM BAKTIM KV HORLUYO.UYANCAK DAAA YIKIYCAZ DAAA...YA ALLAH YA BİSMİLLAH DEYİP YIKADIM İNANIR MISINIZ HİÇ AĞLAMADI NORMALDE AĞLARDI..
2. ay kontrolumuzde doktor kilosunu az buldu son 1 ayda 700 gr almış..5100 gram olmuş.2 ay 1 haftalık bebeğim.dedim ki saat başı emiyo.ve sürekli kusuyo dedim.en az 2 2-5 saatte emzir dedi.bu gidişle dal gibi bi kızın olur kusmaya da devam ederse yemek borusu büzüşür beslenme sorunu yaşar dedi....napcam yaa çok kusuyo.emziriyorum bi sonraki emzirmeye kadar 4 5 kere kusuyo gazını çıkarırken bile kusuyo...var mı böyle sorun yaşayan...bi de gece 1 kere 90 cc mama verdiğimi söyledim verme dedi anne sütünde bulunan taurin maddesini etkisiz hale getiriyomuş ve zekasını 5 puana kadar geriletebiliyomuş.ama benim kızım zaten yeterince doymuyo sütle.ve demek ki o mamayı da vermesem 500 gram alcakmış.sizce ne yapmalıyım...
Kizlar canim cok sıkkın. Gökçe emmek istemiyor. Gogsume indirdigim anda basiyor cigligi. Bir anne olarak çok kötü bir duygu yaşamayan bilmez. Sanki bi yerine bisey olmuş gibi içli içli aglior. Zorlarsam 5dakika emiyor. Her seferinde böyle değil gündüzleri bu şekilde. Bu ay çok az kilo almış. Canim skldi. 3 haftada 300-400 gram çok az değil mi????
İdrar tahlili ve kültürü verdik. Tahlil temiz cikti. Kültürü 3 gün sonra alicaz.
Rota virusu asisi olduk. Doktor tavsiye etti. Su anda bile ishalden yatan hastalarim var dedi. Ben o riski göze alamadim. 100 gram bile alması bu kadar önemliyken hele...
Bugün hem sabahtan hem akşamüstü arabasiyla gezmeye cikardik. Acik hava iyi geldi sanki.
Bizden haberler böyle. Keyfim yokkilo almamasini kafaya takmiyim diyorum. Ama emmeyi reddedince çok gücüme gidiyor (( sutum de var cok sukur. ne zormus annelik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar dogum iznim cmt gunu bitiyor.heyet raporuda bulamadik.canim cok sikkin ya el kadar bebegi birskip gidememki.heran cani emmek isteyebiliyor.uffffff ya
İşte bunlar da bizim ilk fotoğraflarımız teyzelerimaşallah deyin benim keltoş kızıma
Binbir surat Zeyno, 3. Fotoğraf ilk doğduğu ve 1. ayın sonu. 5 gün sonra 2. ayımız bitince yenileri de gelecek:)
Eki Görüntüle 1030140
Eki Görüntüle 1030142
Eki Görüntüle 1030144
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İşte bunlar da bizim ilk fotoğraflarımız teyzelerimaşallah deyin benim keltoş kızıma
Binbir surat Zeyno, 3. Fotoğraf ilk doğduğu ve 1. ayın sonu. 5 gün sonra 2. ayımız bitince yenileri de gelecek:)
Eki Görüntüle 1030140
Eki Görüntüle 1030142
Eki Görüntüle 1030144
Allahim masallah maşallah yaa Allah nazarlardan korusun cok tatlı maşallah
oyyy yerim onu MAŞALLAH SUBHANALLAH BAREKALLAH...o dudakları öyle büzmüyolar mı mıncırıp öpesi geliyor insanın....balmış kızın maşallah...nasıl yakaladın o pozları???
Arkadaşlar slm. Bebeğim 49 günlük. Son 1 haftadır uyku problemi yaşıyoruz. Neredeyse tüm gün uyanık. Bugün sabah 7 den beri sadece 45 dk uyudu. Mama verdiğim halde uyumuyor. Kucakta 5-10 dk uyuyor ama yatağa koyunca hemen uyanıyor. Son 3 gündür de elleriyle sürekli burnunu ve gözlerini ovalıyor. Eldivenleri çıkarsam koparacak sanki. Bunun nedenini ve çözümünü bilen var mı ?? Bu kadar az uyuması normal mi ???
izler nasıl bir düzen oluşturdunuz ??
Valla canım benimki de 55 günlük, senin dediğin gibi uyutup yatağına bıraksam 45 dk değil, 4,5 dakika uyumuyo. Ya omzumda, ya ayağımda uyuyo. Çok arada omzumda iyi daldıysa uykuya, ana kucağına ters yatırıyorum göbeğini yastığın üstüne denk getirecek şekilde, öyle uyuyo bazen
e nasıl iş güç yapıyorsun ?? Bazen tuvalete gitmeye bile fırsat vermiyor.. Zaten sürekli uykusuzum. Kucağımda uyurken içim geçer de düşürürüm diye aklım çıkıyor..
Eki Görüntüle 1030140
Eki Görüntüle 1030142
Eki Görüntüle 1030144
Kızlar telden alıntı yapamıyorum pc de de eşimden sıra gelmiyor :)) cevaplariniz için teşekkür ederim aşıdan geldik öncesinde evden çıkarken deli gibi agladi hissetmişcesine orda da agladi ama çok değil uyuyup kaldı şimdi inşallah ateş falan da olmaz da rahat geçirir geceyi
ama sen çok tatlısın yaa Allah nazarlardan korusun kızını canım benim. Rabbim sağlık sıhhat versin tüm bebişlere :) bizim yerimize de bol bol op kokla kızını :)
Allah razı olsun canım, Allah hepsini korusun kollasın inşallah..
vay demek bizim kucuk cadi zeynomuz bu masallah ya yirim onun triplerini ben
hepsi cok tatli bebelerin yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?