2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canim ben yurtdisinda yasiyorum. Once Rota virusu ki burda zorunlu bir asi. Isteyen olursa marka ismi verebilirim. Sonrada Hepatit karma asi ve pnomokok yapildi. Kucagimda ciglik cigliga kaldi yavrum. Teskin etsen ne fayda hemen diger asi geliyor. Cok sukur sadece biraz atesi cikti ama gecti oda. Insallah seninki sorunsuz gecmistir.

Birde Ankarada yasayanlar benim eltim Baskentte yaptirdi asilarini. Cocuk daha az aci ceksin diye ne kadar asi varsa o kadar hemsire gelip ayni anda vuruyorus. Bu da iyi fikir

Cook gecmis olsun canim. Benim oglumda kusuyor gaz cikarirken gaz cikarmazken ama cok sukur gece kusmuyor. Kilosu gecen aya gore az ama iyiydi.Senin kizinin gece kusmasi var mi?

merhaba bayanlaar sukur kavusturana dunden berı bır turlu gıremedımm sonundaa olduu burdayım tekk tek alıntı yapmafdım ama resımlerı paylasılan bebekller çooookkk tatlılar hepsıı maasallh subhanallah hele bır fanatılklı vardıı pess yanııı dedım bız de bjk lıyız ama sız kadar olamayız coook tatlı yanıı yavru kaltalll hele kızlar tamm cımcıme olmuslarr hepsını optumm kokulu kokulu bende ıstıyorum ama hıııc anlamam resım yuklemekten bırara olcak ama nasıll bızzz 66 gunluk oldukk allahın ıznıyle dun tartıldıkk 6 200 olmusuzz ama emmıyoz bu aralar çok ugrasıyoruzz gecen bır arkadaş buyume atakları olan haftaları paylasmıştıı ve bu haftalarda çocukların huy degıstırdınıı bencee harıka bır paylasımdı çook tesekkurler o arkadasa ıyıkı varsınızz

Canim ucakta 0/2 yas arasi kucakta gidiyor. Ana kucagi derken puseti kastediyorsan bebek arabasi ucaga aliniyor ama puset alinmiyor diye biliyorum. 1 saat filan ise ucus kucakta hayda hayda gider. Emzige alistirdiysan kolay. Olmadi kemer cikartildiginda koridorda gez bir sekilde gecer zaman insallah

kızlar unnado da ergo pouch isimli butiğe bi bakar mısınız?benim kız elini kolunu slallarken uyanıveriyor işe yarar mı fikir verin...biraz rahatsız gibi görünüyor öylemidir acaba

Cook gecmis olsun canim. Benim oglumda kusuyor gaz cikarirken gaz cikarmazken ama cok sukur gece kusmuyor. Kilosu gecen aya gore az ama iyiydi.Senin kizinin gece kusmasi var mi?

gece kusmuyor ama gündüz her dakka kusuyor.6 takım değişiyor günde hergün çamaşırı yıkanıyo yine de yetişmiyor...çamaşırdan geçtim kilo alımı azalıyor...bi de gece 1 kere kalkıyo kaç gündür.nasıl acıkmıyor anlamadım fün alarm kurdum emzireyim diye.uyanamamışım üzüldüm sabah.

Kizlar dogum iznim cmt gunu bitiyor.heyet raporuda bulamadik.canim cok sikkin ya el kadar bebegi birskip gidememki.heran cani emmek isteyebiliyor.uffffff ya

peki kim bakacak cocuğa? çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun. benim de on gün sonra bitiyor. nerde oturuyorsun canım şehir olarak?

ben hep kendim yıkıyorum artık. çok daha rahat oluyor gerçekten. off kilo olayını sorma canım ya. biz de bu ay 500-600 arası aldık. ilk 2 ay 1200-1100 almıştı. hayır bu ay ne oldu da yarı yarıya düştü anlamıyorum. haftasonu tekrar idrar kültürü vercez. bişi çıkmasını istemiyorum ama sanki çıksa tedavi edilse ve şu emmeme, kilo almama olayı geçse de istiyorum. seninki çok kusuyormuş canım. benimki ilk aylar kusardı. bacaklarını falan hiç kımıldatmıyordum nerdeyse kusacak diye. şimdi düzeldi. emdikten hemen sonra altını bile açabiliyorum. inş seninki de düzelir. ama mama olayı benim de aklıma yatmadı. sadece mama ile beslenenler var. gayet de zekiler.

offff, düşündükçe içim daralıyor gerçekten. inşl geçici bi süreçtir. ama devam eder diye çok korkuyorum. sabah normal emiyor, öğlenden akşama doğru gittikçe direnç gösteriyor, uykudan önceki beslenme de hiç emmiyor. inanır mısın koluma indirdiğimde daha memeyi açtığımda basıyor çığlığı. katıla katıla ağlıyor ki normalde pek ağlayan bi bebek değil. çok üzülüyorum o yüzden. onu bu derece ağlatacak ne olabilir diye. bu akşam sağdım şırınga ile verdim. toplamda 70ml falan içti. sonra verdiğimi yutmadı çıkardı. 70ml çok az değil mi? doğduğunda da sarılıktan ememiyordu kaşıkla veriyorduk. o zaman bile 40 ml alıyordu. şu anda 3 aylığız. çok daha fazla içmesi lazım. iştahı az sanırım zaten bu ay 500 grm aldı. sütüm de bol Allaha şükür. sağıp buzluğa koyuyorum.

amaaannn kuzucuğa bak ne tatlıbenimki gibi keltoş bu da. bizim yanlarda ve arkada vardı saçımız. önde yoktu. şimdi yandakiler uzadı. tepeden yeni çıkıyor. ama ben kestircem bi ara. benim babam berber. biz de meşhurdur bebeğin saçını kesmek gür çıksın diye. ablamla benim saçların maaşaallhı var

canım şu ana kadar kızımın her ay farklı bi düzeni oldu. ve bu düzenleri hep kendi kurdu. benim çabalarım sonuçsuz kaldı. 3.ay çok rahat geçti. şimdi 3 ay bitti. yeni huylar çıkardı. yani sana verebileceğim tek tavsiye sabırlı olman. kendime de hep böyle diyorum

benim eşim korunuyor, kendim bişi kullanmayı ya da taktırmayı düşünmüyorum canım. her şeyi de biz mi düşüncez arkideşşşş. biraz da adamlar uğraşsın.
eheuehueeeee

Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app
heehee koptum yaaaa.

Son düzenleme:
kızlar unnado da ergo pouch isimli butiğe bi bakar mısınız?benim kız elini kolunu slallarken uyanıveriyor işe yarar mı fikir verin...biraz rahatsız gibi görünüyor öylemidir acaba

baktım canım. bence rahat olabilir. ama sanki pahalı gibi. evde kendin de ince bi tülbentle yapabilirsin kundak bacaklarını sarmadan. hem kundağı sevip sevmediğini denemiş olursun.ilk zamanlar ben hep yaptım artık yapmıyorum.

Eki Görüntüle 1030571
Bu da benim cimcime Hüma'm kızlar Ellerinizden öper

maaşallah çok tatlı bıcırık

canım maaşallah bebeğine çok tatlı.bazı dönemler bebekler memeyi almak istemezler.biz bıkmadan vereceğiz.arkadaşımın ve benim kızım 6 aylıkken zorla emziriyorduk.sıkıyordum kaçmasın diye.arkadaşım pes etti kızı memeyi bıraktı.ben zorla vermeye devam ettim, o dönemi geçince kendisi istekle aldı.sabret geçecek inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…