Selma oğlun pek tatli maaşallah. Sincaph videoyu ben görmedim bi paylaşsa n sana zahmet
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçmiş olsun annesi:) darısı başımıza inşallah.
kızlar aşıya gidicez birazdan dua edin bize çok ağlamasın selenim canı da yanmasın üff çok korkuyorum benbu arada 4 aşı yaptıranlar var neler yaptırdınız söyleyebilir misiniz bize 3 demişti hemşire
bebeklerini paylaşan anneler maşallah bebelerinize Allah esirgesin çokkk tatlılar
KIZLAR merhaba
bebişlerinize bittim...hepsi de çoookkk sevimlii.MAŞALLAH SUBHANALLAH.
BEN AZ ÖNCE İLK DEFA KENDİM YIKADIM KIZIM BAKTIM KV HORLUYO.UYANCAK DAAA YIKIYCAZ DAAA...YA ALLAH YA BİSMİLLAH DEYİP YIKADIM İNANIR MISINIZ HİÇ AĞLAMADI NORMALDE AĞLARDI..
2. ay kontrolumuzde doktor kilosunu az buldu son 1 ayda 700 gr almış..5100 gram olmuş.2 ay 1 haftalık bebeğim.dedim ki saat başı emiyo.ve sürekli kusuyo dedim.en az 2 2-5 saatte emzir dedi.bu gidişle dal gibi bi kızın olur kusmaya da devam ederse yemek borusu büzüşür beslenme sorunu yaşar dedi....napcam yaa çok kusuyo.emziriyorum bi sonraki emzirmeye kadar 4 5 kere kusuyo gazını çıkarırken bile kusuyo...var mı böyle sorun yaşayan...bi de gece 1 kere 90 cc mama verdiğimi söyledim verme dedi anne sütünde bulunan taurin maddesini etkisiz hale getiriyomuş ve zekasını 5 puana kadar geriletebiliyomuş.ama benim kızım zaten yeterince doymuyo sütle.ve demek ki o mamayı da vermesem 500 gram alcakmış.sizce ne yapmalıyım...
İşte bunlar da bizim ilk fotoğraflarımız teyzelerimaşallah deyin benim keltoş kızıma
Binbir surat Zeyno, 3. Fotoğraf ilk doğduğu ve 1. ayın sonu. 5 gün sonra 2. ayımız bitince yenileri de gelecek:)
Eki Görüntüle 1030140
Eki Görüntüle 1030142
Eki Görüntüle 1030144
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cook gecmis olsun canim. Benim oglumda kusuyor gaz cikarirken gaz cikarmazken ama cok sukur gece kusmuyor. Kilosu gecen aya gore az ama iyiydi.Senin kizinin gece kusmasi var mi?
vay demek bizim kucuk cadi zeynomuz bu masallah ya yirim onun triplerini ben
hepsi cok tatli bebelerin yaa
Kizlar dogum iznim cmt gunu bitiyor.heyet raporuda bulamadik.canim cok sikkin ya el kadar bebegi birskip gidememki.heran cani emmek isteyebiliyor.uffffff ya
KIZLAR merhaba
bebişlerinize bittim...hepsi de çoookkk sevimlii.MAŞALLAH SUBHANALLAH.
BEN AZ ÖNCE İLK DEFA KENDİM YIKADIM KIZIM BAKTIM KV HORLUYO.UYANCAK DAAA YIKIYCAZ DAAA...YA ALLAH YA BİSMİLLAH DEYİP YIKADIM İNANIR MISINIZ HİÇ AĞLAMADI NORMALDE AĞLARDI..
2. ay kontrolumuzde doktor kilosunu az buldu son 1 ayda 700 gr almış..5100 gram olmuş.2 ay 1 haftalık bebeğim.dedim ki saat başı emiyo.ve sürekli kusuyo dedim.en az 2 2-5 saatte emzir dedi.bu gidişle dal gibi bi kızın olur kusmaya da devam ederse yemek borusu büzüşür beslenme sorunu yaşar dedi....napcam yaa çok kusuyo.emziriyorum bi sonraki emzirmeye kadar 4 5 kere kusuyo gazını çıkarırken bile kusuyo...var mı böyle sorun yaşayan...bi de gece 1 kere 90 cc mama verdiğimi söyledim verme dedi anne sütünde bulunan taurin maddesini etkisiz hale getiriyomuş ve zekasını 5 puana kadar geriletebiliyomuş.ama benim kızım zaten yeterince doymuyo sütle.ve demek ki o mamayı da vermesem 500 gram alcakmış.sizce ne yapmalıyım...
Canım benim kızım da öyle, memeye yaklaştırınca basıyor çığlığı sanki canı yanmış gibi. Gündüzleri zor oluyor emzirmemiz, bazen biberonla az mama veriyorum o bitince de hemen memeyi veriyorum alıyor. Yada uykudan uyanınca kendine gelmeden veriyorum ise yarıyor . Benim minik kızım da az kilo alıyor doğdugundan beri ve bu durum beni çok üzüyor :-( dr kontrolüne gittik bu hafta o da gastrolojiye gönderdi . Çok kusuyor benim bebeğim şurup verdi dr onu kullanıyoruz iki gündür insaallah faydası olur. Insan kendini çaresiz hissediyor bebeği kilo almayınca. Rabbim sağlık sıhhat versin kuzucuklara
İşte bunlar da bizim ilk fotoğraflarımız teyzelerimaşallah deyin benim keltoş kızıma
Binbir surat Zeyno, 3. Fotoğraf ilk doğduğu ve 1. ayın sonu. 5 gün sonra 2. ayımız bitince yenileri de gelecek:)
Eki Görüntüle 1030140
Eki Görüntüle 1030142
Eki Görüntüle 1030144
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar slm. Bebeğim 49 günlük. Son 1 haftadır uyku problemi yaşıyoruz. Neredeyse tüm gün uyanık. Bugün sabah 7 den beri sadece 45 dk uyudu. Mama verdiğim halde uyumuyor. Kucakta 5-10 dk uyuyor ama yatağa koyunca hemen uyanıyor. Son 3 gündür de elleriyle sürekli burnunu ve gözlerini ovalıyor. Eldivenleri çıkarsam koparacak sanki. Bunun nedenini ve çözümünü bilen var mı ?? Bu kadar az uyuması normal mi ???
izler nasıl bir düzen oluşturdunuz ??
kizlar spiral taktiran veya taktirmayi dusunen varmi
daha once konusuldumu bilmiyorum nasil koruncaz kafa karisik
cumartesi doktoruma gittim smear testi yapti bide nasil koruncana karar ver spiral istersen bes senelik takalim dedi.3,5 cm kist olmustu hamileyken.kistim buzulup 1,5 cm olmus operasyona gerek yok dedi.
taktirsammi bilemedim su aleti
heehee koptum yaaaa.eheuehueeeee
Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app
kızlar unnado da ergo pouch isimli butiğe bi bakar mısınız?benim kız elini kolunu slallarken uyanıveriyor işe yarar mı fikir verin...biraz rahatsız gibi görünüyor öylemidir acaba
Binbir şekle sokuyo suratını yemek geliyo içimden :) bu arada ne paylaştın kuzum sen göremiyorum ben
peki kim bakacak cocuğa? çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun. benim de on gün sonra bitiyor. nerde oturuyorsun canım şehir olarak?
canım bi kaç tane 5 er günlük 10 günlük rapor alacağım.ayrılma fikri aklıma gelince ağlıyorum.sonrada bakıcı tabi.tokat dayız ne yazıkki.sen ne yapacaksın iznin bitince
Canim süt iznini toplu olarak alsan olmaz mi
maşallah tam cimcime :)
Yastıkmı kullanıyorsunuz artık, biz korkumuzdan kullanamıyoruz daha
peki kim bakacak cocuğa? çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun. benim de on gün sonra bitiyor. nerde oturuyorsun canım şehir olarak?
canım bi kaç tane 5 er günlük 10 günlük rapor alacağım.ayrılma fikri aklıma gelince ağlıyorum.sonrada bakıcı tabi.tokat dayız ne yazıkki.sen ne yapacaksın iznin bitince
ben heyet raporu almayı ümit ediyorum Ankaradan. inşl sorun çıkmaz.
Gunaydin kizlar. Ah su bebeğim sürekli emmek istiyor diyenlere nasil da imreniyorum masaallah size. Benim kuzu da bi emse şöyle istekli istekli... Dun aksam almadi memeyi. Çok agladi kaç saat ugrastim. Biberon da almadi. Kasikla verdim. Üzüntüden stresten hasta oldum nerdeyse. Neyse uyuttum. Gece 10 da uyurken verdim ozaman rahatladim çok şükür. Bırakacak diye aklim cikiyor. Ben de telden foto eklemeye calisayim bakalim olacak mi. Gorunmuyorsa haber verin
Minik kelebek coook tatli masaallah:)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?