İşte bunlar da bizim ilk fotoğraflarımız teyzelerimaşallah deyin benim keltoş kızıma
Binbir surat Zeyno, 3. Fotoğraf ilk doğduğu ve 1. ayın sonu. 5 gün sonra 2. ayımız bitince yenileri de gelecek:)
Eki Görüntüle 1030140
Eki Görüntüle 1030142
Eki Görüntüle 1030144
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba bayanlaar sukur kavusturana dunden berı bır turlu gıremedımm sonundaa olduu burdayım tekk tek alıntı yapmafdım ama resımlerı paylasılan bebekller çooookkk tatlılar hepsıı maasallh subhanallah hele bır fanatılklı vardıı pess yanııı dedım bız de bjk lıyız ama sız kadar olamayız coook tatlı yanıı yavru kaltalll hele kızlar tamm cımcıme olmuslarr hepsını optumm kokulu kokulu bende ıstıyorum ama hıııc anlamam resım yuklemekten bırara olcak ama nasıll bızzz 66 gunluk oldukk allahın ıznıyle dun tartıldıkk 6 200 olmusuzz ama emmıyoz bu aralar çok ugrasıyoruzz gecen bır arkadaş buyume atakları olan haftaları paylasmıştıı ve bu haftalarda çocukların huy degıstırdınıı bencee harıka bır paylasımdı çook tesekkurler o arkadasa ıyıkı varsınızz
ilk defa duydum.öyle bişey oluyormu ki
canım maaşallah bebeğine çok tatlı.bazı dönemler bebekler memeyi almak istemezler.biz bıkmadan vereceğiz.arkadaşımın ve benim kızım 6 aylıkken zorla emziriyorduk.sıkıyordum kaçmasın diye.arkadaşım pes etti kızı memeyi bıraktı.ben zorla vermeye devam ettim, o dönemi geçince kendisi istekle aldı.sabret geçecek inş
Ayy bu ne guzellik maşallah maşallah 41 kere maşallah
Aile hekiminden istesene cnm,ogretmendin degilmi..alabilirsin ins.bnimde bir ayim kaldi,bende heyet almaya caliscam kismetse..olmadi seminere gideriz bebislerl artikKizlar dogum iznim cmt gunu bitiyor.heyet raporuda bulamadik.canim cok sikkin ya el kadar bebegi birskip gidememki.heran cani emmek isteyebiliyor.uffffff ya
Cnm 700gr az degilki anlamadim dr niye oyle demis..ve benim kizimda 2. Ay kontrolunde 5200cikti dr cok iyi dedi.sen moralini bozma,bu arada sen edirneye doktora gidiyom dedmistin sanirim.orda ark. Bar isrptersen sana gittigi doktoru ogreneyim..memnun degildiin doktordan oyle hatirliyorum..KIZLAR merhaba
bebişlerinize bittim...hepsi de çoookkk sevimlii.MAŞALLAH SUBHANALLAH.
BEN AZ ÖNCE İLK DEFA KENDİM YIKADIM KIZIM BAKTIM KV HORLUYO.UYANCAK DAAA YIKIYCAZ DAAA...YA ALLAH YA BİSMİLLAH DEYİP YIKADIM İNANIR MISINIZ HİÇ AĞLAMADI NORMALDE AĞLARDI..
2. ay kontrolumuzde doktor kilosunu az buldu son 1 ayda 700 gr almış..5100 gram olmuş.2 ay 1 haftalık bebeğim.dedim ki saat başı emiyo.ve sürekli kusuyo dedim.en az 2 2-5 saatte emzir dedi.bu gidişle dal gibi bi kızın olur kusmaya da devam ederse yemek borusu büzüşür beslenme sorunu yaşar dedi....napcam yaa çok kusuyo.emziriyorum bi sonraki emzirmeye kadar 4 5 kere kusuyo gazını çıkarırken bile kusuyo...var mı böyle sorun yaşayan...bi de gece 1 kere 90 cc mama verdiğimi söyledim verme dedi anne sütünde bulunan taurin maddesini etkisiz hale getiriyomuş ve zekasını 5 puana kadar geriletebiliyomuş.ama benim kızım zaten yeterixnce doymuyo sütle.ve demek ki o mamayı da vermesem 500 gram alcakmış.sizce ne yapmalıyım...
Masallah zeynoya cok tatli annesi,optmmmm kocamanİşte bunlar da bizim ilk fotoğraflarımız teyzelerimaşallah deyin benim keltoş kızıma
Binbir surat Zeyno, 3. Fotoğraf ilk doğduğu ve 1. ayın sonu. 5 gün sonra 2. ayımız bitince yenileri de gelecek:)
Eki Görüntüle 1030140
Eki Görüntüle 1030142
Eki Görüntüle 1030144
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaaa ocak kizlarininda hepsi cok guzel,masallah nasilda tatli cikmis bayildim
maşallah bebislerinize arkadaslar hepsi birbirinden güzel yakışıklı bizde kizcemin aşısını yaptık şükür bir sorun çıkmadı kızım baya cesur çıktı kilomuz cok az 4900 boyu da 56 cm emziriyorum şutum pek yaramıyor galiba 2500 kilo doğdu aslında ben pek takmıyorum kaynanamin lafları bunaltti beni hayırlısı bakalım Allah hepimizin evlatlarına saglık sıhhat versin
Masallah canim cok sirin Allah nazarlardan korusun anali babali buyumek nasip etsin insİşte bunlar da bizim ilk fotoğraflarımız teyzelerimaşallah deyin benim keltoş kızıma
Eki Görüntüle 1030140
Eki Görüntüle 1030142
Eki Görüntüle 1030144
ihone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim benimkide gece 3 saatte bir uyaniyor tekrar uyumasi zor olmuyor emiyor uyuyor tekrar ama gunduz ayagimda salliyoeum indirsem 10 dk surmez belki uyaniyor sessiz ortam saglasamda uyaniyo brnde ayagimdan indirmiyorum uyuyunca duruyorum kiprastigunfa tekrar salliyorum daliyor o sekil 2 saat falan uyutabiliyorum kaldirmasam devam eder ama ayaklarim o kadar dayaniyo gunduz uykusunu alsin huysuz olmasin diye bu sekil yapiyorum buyudukce daha iyi duzene giriyomus canim ins o gunleride goruruz rahatlariz birazArkadaşlar slm. Bebeğim 49 günlük. Son 1 haftadır uyku problemi yaşıyoruz. Neredeyse tüm gün uyanık. Bugün sabah 7 den beri sadece 45 dk uyudu. Mama verdiğim halde uyumuyor. Kucakta 5-10 dk uyuyor ama yatağa koyunca hemen uyanıyor. Son 3 gündür de elleriyle sürekli burnunu ve gözlerini ovalıyor. Eldivenleri çıkarsam koparacak sanki. Bunun nedenini ve çözümünü bilen var mı ?? Bu kadar az uyuması normal mi ???
izler nasıl bir düzen oluşturdunuz ??
Canim bende bu ara arastiriyodum spirali taktirmaya karar verdim yinede bir bakiyim dedim okuyunca netten vazgectim spiralin ucunda bakir varmis spermleri olduruyomus biraz tupleri calismasinada etki ediyomys cikari.nca rahim bir ayda duzeliyomus ama ben cesaret edemedim ilk evlendogimdede 6 ay hapla korunmustim 7 sene sonra oldu cocugum o yuzden zaten tekrar olup olmayacagida mechul zarar verirse diye vazgectim bide eger kayarsa hamile kaliyosun spirali cikariyolar ama tehlikelu oluyo dusebilir. Bide dis gebelik olabiliyomus cok adet olan kisilere onermiyolar cunku kanamayi artiriyomus bide bazilari aciyo falan yazmis ben cikardim kafamdan artik ya takvim yontemi ya prezervatif falan yapcaz biseyler artik :). Zaten bir sene yada bir bucuk sene emzirsrm oglumu sonra korunmam belki olur bitanw dahakizlar spiral taktiran veya taktirmayi dusunen varmi
daha once konusuldumu bilmiyorum nasil koruncaz kafa karisik
cumartesi doktoruma gittim smear testi yapti bide nasil koruncana karar ver spiral istersen bes senelik takalim dedi.3,5 cm kist olmustu hamileyken.kistim buzulup 1,5 cm olmus operasyona gerek yok dedi.
taktirsammi bilemedim su aleti
canım benim kızımda 2440 doğdu bir hafta önce iki ay kontrolüne gittiğimde 4590 çktı ve doktorum çok iyi olduğunu söyledi gelişiminin. Sadece anne sütü veriyorum hiç bunaltma kendini sağlıkları yerinde olsun yeter :)
Merhaba arkadaşlar ben de 8 ocakta doğum yaptım.hamileliğim de gebelik zehirlenmesi yaşadım zor zamanlarimi sizin yazdiklarinizi okuyarak atlattım kendimi toparlayinca ben de sizin aranıza katılmak istedim.beni de aranıza kabul edermisiniz
Merhaba arkadaşlar ben de 8 ocakta doğum yaptım.hamileliğim de gebelik zehirlenmesi yaşadım zor zamanlarimi sizin yazdiklarinizi okuyarak atlattım kendimi toparlayinca ben de sizin aranıza katılmak istedim.beni de aranıza kabul edermisiniz
Masallah canim cok sirin Allah nazarlardan korusun anali babali buyumek nasip etsin ins
Canim benimkide gece 3 saatte bir uyaniyor tekrar uyumasi zor olmuyor emiyor uyuyor tekrar ama gunduz ayagimda salliyoeum indirsem 10 dk surmez belki uyaniyor sessiz ortam saglasamda uyaniyo brnde ayagimdan indirmiyorum uyuyunca duruyorum kiprastigunfa tekrar salliyorum daliyor o sekil 2 saat falan uyutabiliyorum kaldirmasam devam eder ama ayaklarim o kadar dayaniyo gunduz uykusunu alsin huysuz olmasin diye bu sekil yapiyorum buyudukce daha iyi duzene giriyomus canim ins o gunleride goruruz rahatlariz biraz
Canim bende bu ara arastiriyodum spirali taktirmaya karar verdim yinede bir bakiyim dedim okuyunca netten vazgectim spiralin ucunda bakir varmis spermleri olduruyomus biraz tupleri calismasinada etki ediyomys cikari.nca rahim bir ayda duzeliyomus ama ben cesaret edemedim ilk evlendogimdede 6 ay hapla korunmustim 7 sene sonra oldu cocugum o yuzden zaten tekrar olup olmayacagida mechul zarar verirse diye vazgectim bide eger kayarsa hamile kaliyosun spirali cikariyolar ama tehlikelu oluyo dusebilir. Bide dis gebelik olabiliyomus cok adet olan kisilere onermiyolar cunku kanamayi artiriyomus bide bazilari aciyo falan yazmis ben cikardim kafamdan artik ya takvim yontemi ya prezervatif falan yapcaz biseyler artik :). Zaten bir sene yada bir bucuk sene emzirsrm oglumu sonra korunmam belki olur bitanw daha
Oy masaallah Allah uzun hayirli omur versin inscoj guzel kizlariniz massalah talip olabiliriz benki oglumu altin kafese koymayi dusunuyodum ama cimcimeleriniz cok tatli. Insanin talip olasi geliyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?