2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

:) saol canim oğlumun dogum albümüne bile fotografci bjk amblemi yapmis. Masallah gunler nasilda geciyor di mi bizde salı tartildik 74 günlük tu 6 kiloydu canim. Bizde optuk oglumla :))

inşl canım geçer die ümit ediyorum dua ediyorum.sağolasın

Kizlar dogum iznim cmt gunu bitiyor.heyet raporuda bulamadik.canim cok sikkin ya el kadar bebegi birskip gidememki.heran cani emmek isteyebiliyor.uffffff ya
Aile hekiminden istesene cnm,ogretmendin degilmi..alabilirsin ins.bnimde bir ayim kaldi,bende heyet almaya caliscam kismetse..olmadi seminere gideriz bebislerl artik

Cnm 700gr az degilki anlamadim dr niye oyle demis..ve benim kizimda 2. Ay kontrolunde 5200cikti dr cok iyi dedi.sen moralini bozma,bu arada sen edirneye doktora gidiyom dedmistin sanirim.orda ark. Bar isrptersen sana gittigi doktoru ogreneyim..memnun degildiin doktordan oyle hatirliyorum..

Masallah zeynoya cok tatli annesi,optmmmm kocaman
Eki Görüntüle 1030571
Bu da benim cimcime Hüma'm kızlar Ellerinizden öper
Yaaa ocak kizlarininda hepsi cok guzel,masallah nasilda tatli cikmis bayildim

Eki Görüntüle 1030571

Maşallah, nasıl güzel bir kız... Allahım nazarlardan saklasın...

Kızlar benim karnımın sağ tarafına bir ağrı saplandı, bir saat önce şimdi de ara ara girip gidiyor devamlı değil... Bıçak saplanır gibi, girince iki büklüm edecek gibi oluyor ama beş on saniye sürüyor... Apandis o taraftaya apandisit başlangıcı felan değildir de mi, var mı apandisit yaşayan...

maşallah bebislerinize arkadaslar hepsi birbirinden güzel yakışıklı bizde kizcemin aşısını yaptık şükür bir sorun çıkmadı kızım baya cesur çıktı kilomuz cok az 4900 boyu da 56 cm emziriyorum şutum pek yaramıyor galiba 2500 kilo doğdu aslında ben pek takmıyorum kaynanamin lafları bunaltti beni hayırlısı bakalım Allah hepimizin evlatlarına saglık sıhhat versin

kızlar bebişleriniz çok çok tatlı maaşallah hepinizin bebişlerine de tek tek baktım allah hepsine sağlık sıhhat ve mutluluk versin herşeyimiz minik bebişlerimiz:) bu arada öğretmen arkadaşlara heyet raporunu sormuştum normal hakkımızdan önce alabilirmiyiz diye sanırım alınmıyormuş çünkü benim dayım doğum doktoru heyet raporunu da o verecekti bugün aradı öncelikle 10+10 rapor verilecekmiş sonra heyet verilecekmiş dedi o yüzden önce 10 +10 verecek

canım benim kızımda 2440 doğdu bir hafta önce iki ay kontrolüne gittiğimde 4590 çktı ve doktorum çok iyi olduğunu söyledi gelişiminin. Sadece anne sütü veriyorum hiç bunaltma kendini sağlıkları yerinde olsun yeter :)

Masallah canim cok sirin Allah nazarlardan korusun anali babali buyumek nasip etsin ins
Canim benimkide gece 3 saatte bir uyaniyor tekrar uyumasi zor olmuyor emiyor uyuyor tekrar ama gunduz ayagimda salliyoeum indirsem 10 dk surmez belki uyaniyor sessiz ortam saglasamda uyaniyo brnde ayagimdan indirmiyorum uyuyunca duruyorum kiprastigunfa tekrar salliyorum daliyor o sekil 2 saat falan uyutabiliyorum kaldirmasam devam eder ama ayaklarim o kadar dayaniyo gunduz uykusunu alsin huysuz olmasin diye bu sekil yapiyorum buyudukce daha iyi duzene giriyomus canim ins o gunleride goruruz rahatlariz biraz Canim bende bu ara arastiriyodum spirali taktirmaya karar verdim yinede bir bakiyim dedim okuyunca netten vazgectim spiralin ucunda bakir varmis spermleri olduruyomus biraz tupleri calismasinada etki ediyomys cikari.nca rahim bir ayda duzeliyomus ama ben cesaret edemedim ilk evlendogimdede 6 ay hapla korunmustim 7 sene sonra oldu cocugum o yuzden zaten tekrar olup olmayacagida mechul zarar verirse diye vazgectim bide eger kayarsa hamile kaliyosun spirali cikariyolar ama tehlikelu oluyo dusebilir. Bide dis gebelik olabiliyomus cok adet olan kisilere onermiyolar cunku kanamayi artiriyomus bide bazilari aciyo falan yazmis ben cikardim kafamdan artik ya takvim yontemi ya prezervatif falan yapcaz biseyler artik :). Zaten bir sene yada bir bucuk sene emzirsrm oglumu sonra korunmam belki olur bitanw daha
Eki Görüntüle 1030571

Oy masaallah Allah uzun hayirli omur versin inscoj guzel kizlariniz massalah talip olabiliriz benki oglumu altin kafese koymayi dusunuyodum ama cimcimeleriniz cok tatli. Insanin talip olasi geliyo :)

kadaslar alinti yapamadimda 5000 5200 kilo azdegilki niye uzuyosunuz kendinizi.benim oglum guzel kilo aldigi halde (tosuncuk oldu) bebisim elini emse ya da sik sik emse basliyorlar hemen sutun yetmiyo mama ver demeye.bakmayin siz annelerinize kayinvslidelerinize.

Merhaba arkadaşlar ben de 8 ocakta doğum yaptım.hamileliğim de gebelik zehirlenmesi yaşadım zor zamanlarimi sizin yazdiklarinizi okuyarak atlattım kendimi toparlayinca ben de sizin aranıza katılmak istedim.beni de aranıza kabul edermisiniz

Maşallah canım kızına saglıgı yerinde cok şükür bu da bana yeter ablası dahada ufak doğmuştu şimdi masallahi var kaynanayla birlikte oturuyorum sesi sürekli kulağımda ister istemez canımsikiliyor iste

Hosgeldin cnm,bende 5 ocakt dogum taptim kizmi seninki cnm.

Hosgeldin canim. Bebisinle yolundadir umarim hersey... bizde bugub asiya gixicez. Bakalim nasil olcakk

Günaydın kızlar tek tek alıntı yapamadım. Maşallah ocak bebekleri pek tatlılar.
Yeni Gelenler hoşgeldiniz.
kv ve annesi sütünün yetmediği ni söyleyenler, kimseyi umursamayın sütünüz yetiyor. Geçen hafta 10 gün aralıksız gaz sancısı çektik. Anneme telde çığlık çığlığa çocuk diyorum, hemen acaba doymuyo mu diyo. Elini emiyo diyorum açmış bu çocuk acaba diyo. Cocuk ayda kilo sunu ikiye katlasa yine böyle der onlar:)
çocuğu dışarıya alıştır, sese alıştır.... gibi şeyler söylüyo arkadaşlarım. Bende bu aralar ona taktım. Çocuğu gazdan evin içinde zor tutuyorum, bana getirmiyosun, dışarı çıkarmıyosun diyip duruyorlar. Dışarısı 10 derece, AVM yok. Anlatamıyorum. Benim kız da onlar varken uslu duruyo.SSenin çocuğun da bişey yok diyorlar. Onlar gidince çığlık çığlığa. Sonra ben pimpirikli oluyorum. Irtibatı koparcam bazılarıyla o olacak. Dün gün arkadaşlarım bebek görmeye geldiler. 5 çocuk vardiysa 3ü hasta. Be mübarek Düşünsenize el kadar bebek var bu evde... bi tanesi Allah razı olsun,oğlu hastaymış, kendi gelmiş. Diğerleri hiç. Zor iş insanlarla uğraşmak vesselâm.

amin hepimizin bebeğini hayırlı ömürler versin inşallah Rabbim. Oğlunu görmeden bişi diyemeyeceğim canım :) her şeyin hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…