Günaydın kızlar tek tek alıntı yapamadım. Maşallah ocak bebekleri pek tatlılar.
Yeni Gelenler hoşgeldiniz.
kv ve annesi sütünün yetmediği ni söyleyenler, kimseyi umursamayın sütünüz yetiyor. Geçen hafta 10 gün aralıksız gaz sancısı çektik. Anneme telde çığlık çığlığa çocuk diyorum, hemen acaba doymuyo mu diyo. Elini emiyo diyorum açmış bu çocuk acaba diyo. Cocuk ayda kilo sunu ikiye katlasa yine böyle der onlar:)
çocuğu dışarıya alıştır, sese alıştır.... gibi şeyler söylüyo arkadaşlarım. Bende bu aralar ona taktım. Çocuğu gazdan evin içinde zor tutuyorum, bana getirmiyosun, dışarı çıkarmıyosun diyip duruyorlar. Dışarısı 10 derece, AVM yok. Anlatamıyorum. Benim kız da onlar varken uslu duruyo.SSenin çocuğun da bişey yok diyorlar. Onlar gidince çığlık çığlığa. Sonra ben pimpirikli oluyorum. Irtibatı koparcam bazılarıyla o olacak. Dün gün arkadaşlarım bebek görmeye geldiler. 5 çocuk vardiysa 3ü hasta. Be mübarek Düşünsenize el kadar bebek var bu evde... bi tanesi Allah razı olsun,oğlu hastaymış, kendi gelmiş. Diğerleri hiç. Zor iş insanlarla uğraşmak vesselâm.
Hosgeldin canim. Bebisinle yolundadir umarim hersey... bizde bugub asiya gixicez. Bakalim nasil olcakk
Slm herkese..bir sorum olcakti,biz prima premium care 3 numnara aldik bir haftadir kullaniyom ve her gun kaka tasiyor,biktim artik-buyukmu geliyor acaba bilmiyorum.siz hangi bezi kullaniyonuz kizlar..bundan once huggies vardi hic tasmadi.almcam bidaha prima..
Normal bagliyom cnm,sikica beli biraz bol kaliyor tabii ondan acaba buyukmu bize diyorum..ben kullanıyorum 2 küçük diye 3 geçtim hiç taşırmıyo nasıl bağlıyosun oda önemli ama ben bi pakette aktif bebek aldım yeşil paketten onu kullanmadım ama daha
Slm herkese..bir sorum olcakti,biz prima premium care 3 numnara aldik bir haftadir kullaniyom ve her gun kaka tasiyor,biktim artik-buyukmu geliyor acaba bilmiyorum.siz hangi bezi kullaniyonuz kizlar..bundan once huggies vardi hic tasmadi.almcam bidaha prima..
Biz o dusuncesiz misafirler yüzünden 5 gün hastanede yattık yavrum bronsit oldu bi seyde diyemiyoruz ama onların düşünmesi lazım ALlah yardımcımız olsun güle güle büyüt canım bebegini
Aynen cnm bizde huggies kullandik cok guzeldi,esim gitmis prima/almis 3 no,bu hafta hergun tasti.kafaya kafar kaka oldu hep.benim kizimda 15 gun onbce kontrolde 5200 grdi.Bizde önceleri huggies kullanıyorduk cok memnundum bittikten sonra esim primanin 3 No almış kızım 5 kilo ve büyük geliyor Sürekli kakasini tasiriyor bence büyük olmasından dolayı senin bebis kaç kilo ben kiloya bağlıyorum canım
Bende cok sevindim nca kizariyor cildi iz oluyor,.belden bol tabii 3 numara..ben 2 aldircam bu bitince.niye sert geldi huggies ben begendim bir noyu,yesil prima denemedim o da olabilr..sağol canım. bi de buna izin verenler anne. yani orda iki laf etcem, gezcem diye küçücük bebği hasta etmenin ne manası var. ne kadar merhametsizler. iyileşsin çocuğun ondan sonra gel.
ben yeşil prima 3 nmra kullanıyorum, üstüne 4 nmra bağlıyorum. sağ sol yanlardan çişi kaçırıyor. sıkı bağlıyorum kaçmasın diye bu sefer de lastikler poposunu sıkıyo, kıpkırmızı oluyo. ikinci bezide bağladığım için bazen kaçan ikinci beze geçiyor. indirimde diye çok almıştık, bunlar bitince ne yapcam bend hiç bilmiyorum. huggies in 1 nosunu kullanmıştım ben çok sert gelmişti bana. molfixte yanlardan kaçırıyodu. biraz çocuğun yapısı ile mi alakalı acaba diye düşünmeye başladım. şeytan diyo en ucuzunu al, kullan ama pişikten korkuyorum.
Aynen cnm bizde huggies kullandik cok guzeldi,esim gitmis prima/almis 3 no,bu hafta hergun tasti.kafaya kafar kaka oldu hep.benim kizimda 15 gun onbce kontrolde 5200 grdi.
Bende cok sevindim nca kizariyor cildi iz oluyor,.belden bol tabii 3 numara..ben 2 aldircam bu bitince.niye sert geldi huggies ben begendim bir noyu,yesil prima denemedim o da olabilr..
Maşallah zeynebe, hakikaten binbir surat olmuş... Ne tatlı mimikler....
peki kim bakacak cocuğa? çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun. benim de on gün sonra bitiyor. nerde oturuyorsun canım şehir olarak?
ben hep kendim yıkıyorum artık. çok daha rahat oluyor gerçekten. off kilo olayını sorma canım ya. biz de bu ay 500-600 arası aldık. ilk 2 ay 1200-1100 almıştı. hayır bu ay ne oldu da yarı yarıya düştü anlamıyorum. haftasonu tekrar idrar kültürü vercez. bişi çıkmasını istemiyorum ama sanki çıksa tedavi edilse ve şu emmeme, kilo almama olayı geçse de istiyorum. seninki çok kusuyormuş canım. benimki ilk aylar kusardı. bacaklarını falan hiç kımıldatmıyordum nerdeyse kusacak diye. şimdi düzeldi. emdikten hemen sonra altını bile açabiliyorum. inş seninki de düzelir. ama mama olayı benim de aklıma yatmadı. sadece mama ile beslenenler var. gayet de zekiler.
offff, düşündükçe içim daralıyor gerçekten. inşl geçici bi süreçtir. ama devam eder diye çok korkuyorum. sabah normal emiyor, öğlenden akşama doğru gittikçe direnç gösteriyor, uykudan önceki beslenme de hiç emmiyor. inanır mısın koluma indirdiğimde daha memeyi açtığımda basıyor çığlığı. katıla katıla ağlıyor ki normalde pek ağlayan bi bebek değil. çok üzülüyorum o yüzden. onu bu derece ağlatacak ne olabilir diye. bu akşam sağdım şırınga ile verdim. toplamda 70ml falan içti. sonra verdiğimi yutmadı çıkardı. 70ml çok az değil mi? doğduğunda da sarılıktan ememiyordu kaşıkla veriyorduk. o zaman bile 40 ml alıyordu. şu anda 3 aylığız. çok daha fazla içmesi lazım. iştahı az sanırım zaten bu ay 500 grm aldı. sütüm de bol Allaha şükür. sağıp buzluğa koyuyorum.
amaaannn kuzucuğa bak ne tatlıbenimki gibi keltoş bu da. bizim yanlarda ve arkada vardı saçımız. önde yoktu. şimdi yandakiler uzadı. tepeden yeni çıkıyor. ama ben kestircem bi ara. benim babam berber. biz de meşhurdur bebeğin saçını kesmek gür çıksın diye. ablamla benim saçların maaşaallhı var
canım şu ana kadar kızımın her ay farklı bi düzeni oldu. ve bu düzenleri hep kendi kurdu. benim çabalarım sonuçsuz kaldı. 3.ay çok rahat geçti. şimdi 3 ay bitti. yeni huylar çıkardı. yani sana verebileceğim tek tavsiye sabırlı olman. kendime de hep böyle diyorum
benim eşim korunuyor, kendim bişi kullanmayı ya da taktırmayı düşünmüyorum canım. her şeyi de biz mi düşüncez arkideşşşş. biraz da adamlar uğraşsın.
heehee koptum yaaaa.
Allah'ım esirgesin canım çok tatlı bir kızın var maşallah
Aile hekiminden istesene cnm,ogretmendin degilmi..alabilirsin ins.bnimde bir ayim kaldi,bende heyet almaya caliscam kismetse..olmadi seminere gideriz bebislerl artik
Cnm 700gr az degilki anlamadim dr niye oyle demis..ve benim kizimda 2. Ay kontrolunde 5200cikti dr cok iyi dedi.sen moralini bozma,bu arada sen edirneye doktora gidiyom dedmistin sanirim.orda ark. Bar isrptersen sana gittigi doktoru ogreneyim..memnun degildiin doktordan oyle hatirliyorum..
Masallah zeynoya cok tatli annesi,optmmmm kocaman
Yaaa ocak kizlarininda hepsi cok guzel,masallah nasilda tatli cikmis bayildim
Masallah canim cok sirin Allah nazarlardan korusun anali babali buyumek nasip etsin ins
Canim benimkide gece 3 saatte bir uyaniyor tekrar uyumasi zor olmuyor emiyor uyuyor tekrar ama gunduz ayagimda salliyoeum indirsem 10 dk surmez belki uyaniyor sessiz ortam saglasamda uyaniyo brnde ayagimdan indirmiyorum uyuyunca duruyorum kiprastigunfa tekrar salliyorum daliyor o sekil 2 saat falan uyutabiliyorum kaldirmasam devam eder ama ayaklarim o kadar dayaniyo gunduz uykusunu alsin huysuz olmasin diye bu sekil yapiyorum buyudukce daha iyi duzene giriyomus canim ins o gunleride goruruz rahatlariz biraz
Canim bende bu ara arastiriyodum spirali taktirmaya karar verdim yinede bir bakiyim dedim okuyunca netten vazgectim spiralin ucunda bakir varmis spermleri olduruyomus biraz tupleri calismasinada etki ediyomys cikari.nca rahim bir ayda duzeliyomus ama ben cesaret edemedim ilk evlendogimdede 6 ay hapla korunmustim 7 sene sonra oldu cocugum o yuzden zaten tekrar olup olmayacagida mechul zarar verirse diye vazgectim bide eger kayarsa hamile kaliyosun spirali cikariyolar ama tehlikelu oluyo dusebilir. Bide dis gebelik olabiliyomus cok adet olan kisilere onermiyolar cunku kanamayi artiriyomus bide bazilari aciyo falan yazmis ben cikardim kafamdan artik ya takvim yontemi ya prezervatif falan yapcaz biseyler artik :). Zaten bir sene yada bir bucuk sene emzirsrm oglumu sonra korunmam belki olur bitanw daha
Oy masaallah Allah uzun hayirli omur versin inscoj guzel kizlariniz massalah talip olabiliriz benki oglumu altin kafese koymayi dusunuyodum ama cimcimeleriniz cok tatli. Insanin talip olasi geliyo :)
Günaydın kızlar tek tek alıntı yapamadım. Maşallah ocak bebekleri pek tatlılar.
Yeni Gelenler hoşgeldiniz.
kv ve annesi sütünün yetmediği ni söyleyenler, kimseyi umursamayın sütünüz yetiyor. Geçen hafta 10 gün aralıksız gaz sancısı çektik. Anneme telde çığlık çığlığa çocuk diyorum, hemen acaba doymuyo mu diyo. Elini emiyo diyorum açmış bu çocuk acaba diyo. Cocuk ayda kilo sunu ikiye katlasa yine böyle der onlar:)
çocuğu dışarıya alıştır, sese alıştır.... gibi şeyler söylüyo arkadaşlarım. Bende bu aralar ona taktım. Çocuğu gazdan evin içinde zor tutuyorum, bana getirmiyosun, dışarı çıkarmıyosun diyip duruyorlar. Dışarısı 10 derece, AVM yok. Anlatamıyorum. Benim kız da onlar varken uslu duruyo.SSenin çocuğun da bişey yok diyorlar. Onlar gidince çığlık çığlığa. Sonra ben pimpirikli oluyorum. Irtibatı koparcam bazılarıyla o olacak. Dün gün arkadaşlarım bebek görmeye geldiler. 5 çocuk vardiysa 3ü hasta. Be mübarek Düşünsenize el kadar bebek var bu evde... bi tanesi Allah razı olsun,oğlu hastaymış, kendi gelmiş. Diğerleri hiç. Zor iş insanlarla uğraşmak vesselâm.
Merhaba arkadaşlar ben de 8 ocakta doğum yaptım.hamileliğim de gebelik zehirlenmesi yaşadım zor zamanlarimi sizin yazdiklarinizi okuyarak atlattım kendimi toparlayinca ben de sizin aranıza katılmak istedim.beni de aranıza kabul edermisiniz
Normal bagliyom cnm,sikica beli biraz bol kaliyor tabii ondan acaba buyukmu bize diyorum..
Canım teşekkür ederiz cimcimem işte :) 70 günlük oldu büyüyorlar çok şukur ama bu günleri özleyeceğim çok çabuk geçiyor çünkü :/
sağol canım. bi de buna izin verenler anne. yani orda iki laf etcem, gezcem diye küçücük bebği hasta etmenin ne manası var. ne kadar merhametsizler. iyileşsin çocuğun ondan sonra gel.
ben yeşil prima 3 nmra kullanıyorum, üstüne 4 nmra bağlıyorum. sağ sol yanlardan çişi kaçırıyor. sıkı bağlıyorum kaçmasın diye bu sefer de lastikler poposunu sıkıyo, kıpkırmızı oluyo. ikinci bezide bağladığım için bazen kaçan ikinci beze geçiyor. indirimde diye çok almıştık, bunlar bitince ne yapcam bend hiç bilmiyorum. huggies in 1 nosunu kullanmıştım ben çok sert gelmişti bana. molfixte yanlardan kaçırıyodu. biraz çocuğun yapısı ile mi alakalı acaba diye düşünmeye başladım. şeytan diyo en ucuzunu al, kullan ama pişikten korkuyorum.
Maşallah canım kocaman olmuşsunuz siz :)
Nesini özlicez allasen gaz sancılarıyla kudurduğu geceleri mişakası bi yana gerçekten canım gün değil saat sayacak duruma geldim artık, şöyle bi 3-4 aylık olsa da bebeğim var deyip zevkini çıkarsam. Yatırınca ağlayan oyuncak bebekler vardı ya, onlardan bi tane satın almışım gibi şu anda durumum. Gece zor uyuttum, 'yeter kızım artık benimki de can' diye ağladığımı hatırlıyorum en son
Kucakta bile ağlar mı bi bebek? Ağlıyo işte
Nesini özlicez allasen gaz sancılarıyla kudurduğu geceleri mişakası bi yana gerçekten canım gün değil saat sayacak duruma geldim artık, şöyle bi 3-4 aylık olsa da bebeğim var deyip zevkini çıkarsam. Yatırınca ağlayan oyuncak bebekler vardı ya, onlardan bi tane satın almışım gibi şu anda durumum. Gece zor uyuttum, 'yeter kızım artık benimki de can' diye ağladığımı hatırlıyorum en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?