2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Biz o dusuncesiz misafirler yüzünden 5 gün hastanede yattık yavrum bronsit oldu bi seyde diyemiyoruz ama onların düşünmesi lazım ALlah yardımcımız olsun güle güle büyüt canım bebegini

Slm herkese..bir sorum olcakti,biz prima premium care 3 numnara aldik bir haftadir kullaniyom ve her gun kaka tasiyor,biktim artik-buyukmu geliyor acaba bilmiyorum.siz hangi bezi kullaniyonuz kizlar..bundan once huggies vardi hic tasmadi.almcam bidaha prima..

ben kullanıyorum 2 küçük diye 3 geçtim hiç taşırmıyo nasıl bağlıyosun oda önemli ama ben bi pakette aktif bebek aldım yeşil paketten onu kullanmadım ama daha

ben kullanıyorum 2 küçük diye 3 geçtim hiç taşırmıyo nasıl bağlıyosun oda önemli ama ben bi pakette aktif bebek aldım yeşil paketten onu kullanmadım ama daha
Normal bagliyom cnm,sikica beli biraz bol kaliyor tabii ondan acaba buyukmu bize diyorum..

Bizde önceleri huggies kullanıyorduk cok memnundum bittikten sonra esim primanin 3 No almış kızım 5 kilo ve büyük geliyor Sürekli kakasini tasiriyor bence büyük olmasından dolayı senin bebis kaç kilo ben kiloya bağlıyorum canım

Biz o dusuncesiz misafirler yüzünden 5 gün hastanede yattık yavrum bronsit oldu bi seyde diyemiyoruz ama onların düşünmesi lazım ALlah yardımcımız olsun güle güle büyüt canım bebegini

sağol canım. bi de buna izin verenler anne. yani orda iki laf etcem, gezcem diye küçücük bebği hasta etmenin ne manası var. ne kadar merhametsizler. iyileşsin çocuğun ondan sonra gel.

ben yeşil prima 3 nmra kullanıyorum, üstüne 4 nmra bağlıyorum. sağ sol yanlardan çişi kaçırıyor. sıkı bağlıyorum kaçmasın diye bu sefer de lastikler poposunu sıkıyo, kıpkırmızı oluyo. ikinci bezide bağladığım için bazen kaçan ikinci beze geçiyor. indirimde diye çok almıştık, bunlar bitince ne yapcam bend hiç bilmiyorum. huggies in 1 nosunu kullanmıştım ben çok sert gelmişti bana. molfixte yanlardan kaçırıyodu. biraz çocuğun yapısı ile mi alakalı acaba diye düşünmeye başladım. şeytan diyo en ucuzunu al, kullan ama pişikten korkuyorum.

Aynen cnm bizde huggies kullandik cok guzeldi,esim gitmis prima/almis 3 no,bu hafta hergun tasti.kafaya kafar kaka oldu hep.benim kizimda 15 gun onbce kontrolde 5200 grdi.

Bende cok sevindim nca kizariyor cildi iz oluyor,.belden bol tabii 3 numara..ben 2 aldircam bu bitince.niye sert geldi huggies ben begendim bir noyu,yesil prima denemedim o da olabilr..

bende hugis hiç beğenmedim.çok sertti.erkeğini almıştım önü 1 çiş yapmada çok şişiyordu.pipisini acıtıyor sanıyordum .molfixden memnunum

Maşallah zeynebe, hakikaten binbir surat olmuş... Ne tatlı mimikler....

Eki Görüntüle 1030571
Bu da benim cimcime Hüma'm kızlar Ellerinizden öper

Allah'ım esirgesin canım çok tatlı bir kızın var maşallah

Sağolun kızlar öperiz biz de teyzelerimizi
Fatiha maşallah kızına ne kadar sevimli kocaman olmuş maşallah kaç haftalık oldu?

Aynı dert bizde de var. Bize onların fenalığı. Geçen akşam komşum sevmeye geldi Zeynep'i. Gece 12.30'a kadar uyudu insanlar gittikten sonra uyandı dün gece de kudurdu gece yarısı zor uyuttuk 1'e geliyordu saat yattığımda. Her akşam sevmeye misafir çağırcam artık diyorum

Canım benim kızım 5200-5300 civarında sanırım şu anda, 2'den hep kakalar taşmaya başladı ben de 3'e geçtim şu ana kadar sızdırmadı bakalım. Burda konuşuldu daha önce, sızdırıyosa bir üst numaraya geçin diyodu hep arkadaşlar. Bende bi paket beyaz bi paket yeşil var gece beyaz bağlıyorum, dokusu daha yumuşak çünkü. Gündüz de yeşilleri kullanıyorum. Gece bez değiştirmiyorum ben, yatarken koyduğumu taa sabah 7'de 8'de bazen 9'da değiştiriyorum.

Hoşgeldiniz
Geçmiş olsun, inşallah bebişini sağlıkla büyütürsün.

Canım teşekkür ederiz cimcimem işte :) 70 günlük oldu büyüyorlar çok şukur ama bu günleri özleyeceğim çok çabuk geçiyor çünkü :/

Canım teşekkür ederiz cimcimem işte :) 70 günlük oldu büyüyorlar çok şukur ama bu günleri özleyeceğim çok çabuk geçiyor çünkü :/

Maşallah canım kocaman olmuşsunuz siz :)
Nesini özlicez allasen gaz sancılarıyla kudurduğu geceleri mi şakası bi yana gerçekten canım gün değil saat sayacak duruma geldim artık, şöyle bi 3-4 aylık olsa da bebeğim var deyip zevkini çıkarsam. Yatırınca ağlayan oyuncak bebekler vardı ya, onlardan bi tane satın almışım gibi şu anda durumum. Gece zor uyuttum, 'yeter kızım artık benimki de can' diye ağladığımı hatırlıyorum en son
Kucakta bile ağlar mı bi bebek? Ağlıyo işte

ben yapmıştım BİM den bez almıştım hiç kaçırmamıştı denedim onuda kendi markası yani şimdi ben aktif bebe aldım 3 numara ondan önce arkadaşımın hediyesi olan piremium care3 no bitti daha almadım yapışıyo oğluşuma

biz çok şükür öyle çok gaz sancısı çekmedik ama bizim kendinden ağlama potansiyeli var karnı tok altı temiz sürekli onunla konuşmamı onunla oynamamı istiyor başka hiçbir şey yapamıyorum inanır mısın eşim şu anda mutfağı topluyor. Kızım ayaklarımda uyuyor ben tv izliyorum. İstersen kalkmaya çalş hemen nazlı nazlı ağlamaya başlıyor dudaklarını büzerek. Bizim tek sıkıntımız gece ikiden önce uyumuyor bazen dordu bile bulabiliyor gece uyku saati. Senin kızın kaç günlük oldu canım ?

selam canım, bende huggies 2 numaradan çok memnundum 3 numaraya geçtim ama kaka sızdırmayı önleyen bel bandından yok 3 numara huggieste, bende şimdi yeşil paket prima kullanıyorum 3 numara beyaz paketten daha iyi geldi kalıp olarak bana, bizimde bacakları sıkıyordu beyaz paketin 3 numarası bundan memnunum, 5300 gram bu arada oğlum

kızlar mrb. benim bebegimin kakası 15 20 günlük oldugundan beri mukuslu ara ara yesil oluyordu. çocuk doktoruna 1 aylık kontrolünde sorduğumda sorun olmaz demişti üstüne düsmedm ben de. ama biarkadasımın bebeginin coklu gıda alerjisi vardı ve alerji olunca ya da enfeksiyon olunca mukus olduğunu biliyordum. en basından beri gece inlemeleri de vardı. 1 haftadır da bezinde kan da oluyor. mukus zaten her zaman asırı derecede. doktora götürdük kaka tahlili yaptı. inek sütü alerjisi olabilecegini soyledi ki durum onu gösteriyor. sadece inek sütüyle kalsa iyi carpraz etkileşimle diğer gıdalara da alerjisi olabiliyorms. simdilik süt ve süt urünlei yumurta dana eti balık meyveler sebzeler herseyi kestim. sadece makarna patates yiyorum. 2 hafta sonrası icin gastroentrolog tan randevu bulabildim. sıkı bi diyete girmem gerekiyo. ama 2 haftaya kadar da iice kötü olursa diye korkuyorum. cünkü her alt acmada kan görüyorum. aynı durumda olan arkadaslar var mı acaba

ağlar canım ağlar. kucakta da ağlar ayakta da arabada da beşikte de bi sancı tuttu mu ne yapacağımızı bilemezdik artık kollarım dayanırdı babasına bırakırdım kızımı susturamıyorum der bide ben ağlardım babamız ikimizi de susturmaya çalışırdı kucak kuşu olmuştu bizimki de aynı senin kız gibi. kucağımda katıla katıla ağlarken geçecek diyordum içimden geçecek. çok şükür sancılarımız geçti sayılır 3.aya doğru azaldı şimdi geçti diyebiliriz Rabbime şükürler olsun. hee şu an farklı mı pek de değil hala kucakta gezmeye bayılıyor etrafını daha kolay izleyebiliyor biraz daha büyüsün etrafındaki şeylerin farkına varmaya başlasın ağlamaları da azalır inşallah

Ay cok tatlisin aglanacak haline gulmus oldum ama anlatisindan :) benim oglumda gece uyumuyor iki gündür annem burda aksam aglayacaktim kizim sen nasil dayaniyorsun uyuyup dusurursun cok dikkat et diyo. Simdi iceride ikiside bayilmis uyuyolar :) bende sozde temizlik yapiyorum bi yapip iki oturuyorum yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…