- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
biz çok şükür öyle çok gaz sancısı çekmedik ama bizim kendinden ağlama potansiyeli var karnı tok altı temiz sürekli onunla konuşmamı onunla oynamamı istiyor başka hiçbir şey yapamıyorum inanır mısın eşim şu anda mutfağı topluyor. Kızım ayaklarımda uyuyor ben tv izliyorum. İstersen kalkmaya çalş hemen nazlı nazlı ağlamaya başlıyor dudaklarını büzerek. Bizim tek sıkıntımız gece ikiden önce uyumuyor bazen dordu bile bulabiliyor gece uyku saati. Senin kızın kaç günlük oldu canım ?
ağlar canım ağlar. kucakta da ağlar ayakta da arabada da beşikte debi sancı tuttu mu ne yapacağımızı bilemezdik artık kollarım dayanırdı babasına bırakırdım kızımı susturamıyorum der bide ben ağlardım babamız ikimizi de susturmaya çalışırdı kucak kuşu olmuştu bizimki de aynı senin kız gibi. kucağımda katıla katıla ağlarken geçecek diyordum içimden geçecek. çok şükür sancılarımız geçti sayılır 3.aya doğru azaldı şimdi geçti diyebiliriz Rabbime şükürler olsun. hee şu an farklı mı pek de değil hala kucakta gezmeye bayılıyor etrafını daha kolay izleyebiliyor biraz daha büyüsün etrafındaki şeylerin farkına varmaya başlasın ağlamaları da azalır inşallah
Ay cok tatlisin aglanacak haline gulmus oldum ama anlatisindan :) benim oglumda gece uyumuyor iki gündür annem burda aksam aglayacaktim kizim sen nasil dayaniyorsun uyuyup dusurursun cok dikkat et diyo. Simdi iceride ikiside bayilmis uyuyolar :) bende sozde temizlik yapiyorum bi yapip iki oturuyorum yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm herkese..bir sorum olcakti,biz prima premium care 3 numnara aldik bir haftadir kullaniyom ve her gun kaka tasiyor,biktim artik-buyukmu geliyor acaba bilmiyorum.siz hangi bezi kullaniyonuz kizlar..bundan once huggies vardi hic tasmadi.almcam bidaha prima..
Hoşgeldiniz
Geçmiş olsun, inşallah bebişini sağlıkla büyütürsün.
hoşgeldın canımm ne demekk....Merhaba arkadaşlar ben de 8 ocakta doğum yaptım.hamileliğim de gebelik zehirlenmesi yaşadım zor zamanlarimi sizin yazdiklarinizi okuyarak atlattım kendimi toparlayinca ben de sizin aranıza katılmak istedim.beni de aranıza kabul edermisiniz
canım bızımkıde akıskan yapıtor mukuslu gıbı ama bu normal dıye bılıyorum bazen yesıl oluyo bazende sarı hep degısıyor ama kan olayı yokk tabıkıde canım sıkm Cnını ınsallah cabuk duzelırr ..bu alarjı yı nasıl yapıyorlar kı bıde ınek sutu demıssın bunu nasıl anladılar anlayamadımm ama alerjık seyler 3 yasından sonra kayboluyo dıye bılıyorumm sıkma canınıkızlar mrb. benim bebegimin kakası 15 20 günlük oldugundan beri mukuslu ara ara yesil oluyordu. çocuk doktoruna 1 aylık kontrolünde sorduğumda sorun olmaz demişti üstüne düsmedm ben de. ama biarkadasımın bebeginin coklu gıda alerjisi vardı ve alerji olunca ya da enfeksiyon olunca mukus olduğunu biliyordum. en basından beri gece inlemeleri de vardı. 1 haftadır da bezinde kan da oluyor. mukus zaten her zaman asırı derecede. doktora götürdük kaka tahlili yaptı. inek sütü alerjisi olabilecegini soyledi ki durum onu gösteriyor. sadece inek sütüyle kalsa iyi carpraz etkileşimle diğer gıdalara da alerjisi olabiliyorms. simdilik süt ve süt urünlei yumurta dana eti balık meyveler sebzeler herseyi kestim. sadece makarna patates yiyorum. 2 hafta sonrası icin gastroentrolog tan randevu bulabildim. sıkı bi diyete girmem gerekiyo. ama 2 haftaya kadar da iice kötü olursa diye korkuyorum. cünkü her alt acmada kan görüyorum. aynı durumda olan arkadaslar var mı acaba
maasallah cokk tatlılarrMaşallah kuzularına, Rabbim evlatlarımızla sınamasın.
maasallah zeynoo ya cokk tatlı allah bagışlasınnnİşte bunlar da bizim ilk fotoğraflarımız teyzelerimaşallah deyin benim keltoş kızıma
Binbir surat Zeyno, 3. Fotoğraf ilk doğduğu ve 1. ayın sonu. 5 gün sonra 2. ayımız bitince yenileri de gelecek:)
Eki Görüntüle 1030140
Eki Görüntüle 1030142
Eki Görüntüle 1030144
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar grıp olcam galıba herhangı bır ılac kullanılıyomuu benı bılgılendırırsenız sevınırımm
Aynen cnm bizde huggies kullandik cok guzeldi,esim gitmis prima/almis 3 no,bu hafta hergun tasti.kafaya kafar kaka oldu hep.benim kizimda 15 gun onbce kontrolde 5200 grdi.
Bende cok sevindim nca kizariyor cildi iz oluyor,.belden bol tabii 3 numara..ben 2 aldircam bu bitince.niye sert geldi huggies ben begendim bir noyu,yesil prima denemedim o da olabilr..
Sağolun kızlaröperiz biz de teyzelerimizi
Fatiha maşallah kızına ne kadar sevimlikocaman olmuş maşallah kaç haftalık oldu?
Aynı dert bizde de var. Bize onların fenalığı. Geçen akşam komşum sevmeye geldi Zeynep'i. Gece 12.30'a kadar uyudu insanlar gittikten sonra uyandıdün gece de kudurdu gece yarısı zor uyuttuk 1'e geliyordu saat yattığımda. Her akşam sevmeye misafir çağırcam artık diyorum
Canım benim kızım 5200-5300 civarında sanırım şu anda, 2'den hep kakalar taşmaya başladı ben de 3'e geçtim şu ana kadar sızdırmadı bakalım. Burda konuşuldu daha önce, sızdırıyosa bir üst numaraya geçin diyodu hep arkadaşlar. Bende bi paket beyaz bi paket yeşil var gece beyaz bağlıyorum, dokusu daha yumuşak çünkü. Gündüz de yeşilleri kullanıyorum. Gece bez değiştirmiyorum ben, yatarken koyduğumu taa sabah 7'de 8'de bazen 9'da değiştiriyorum.
ben yapmıştım BİM den bez almıştım hiç kaçırmamıştı denedim onuda kendi markası yani şimdi ben aktif bebe aldım 3 numara ondan önce arkadaşımın hediyesi olan piremium care3 no bitti daha almadım yapışıyo oğluşuma
kızlar mrb. benim bebegimin kakası 15 20 günlük oldugundan beri mukuslu ara ara yesil oluyordu. çocuk doktoruna 1 aylık kontrolünde sorduğumda sorun olmaz demişti üstüne düsmedm ben de. ama biarkadasımın bebeginin coklu gıda alerjisi vardı ve alerji olunca ya da enfeksiyon olunca mukus olduğunu biliyordum. en basından beri gece inlemeleri de vardı. 1 haftadır da bezinde kan da oluyor. mukus zaten her zaman asırı derecede. doktora götürdük kaka tahlili yaptı. inek sütü alerjisi olabilecegini soyledi ki durum onu gösteriyor. sadece inek sütüyle kalsa iyi carpraz etkileşimle diğer gıdalara da alerjisi olabiliyorms. simdilik süt ve süt urünlei yumurta dana eti balık meyveler sebzeler herseyi kestim. sadece makarna patates yiyorum. 2 hafta sonrası icin gastroentrolog tan randevu bulabildim. sıkı bi diyete girmem gerekiyo. ama 2 haftaya kadar da iice kötü olursa diye korkuyorum. cünkü her alt acmada kan görüyorum. aynı durumda olan arkadaslar var mı acaba
ağlar canım ağlar. kucakta da ağlar ayakta da arabada da beşikte debi sancı tuttu mu ne yapacağımızı bilemezdik artık kollarım dayanırdı babasına bırakırdım kızımı susturamıyorum der bide ben ağlardım babamız ikimizi de susturmaya çalışırdı kucak kuşu olmuştu bizimki de aynı senin kız gibi. kucağımda katıla katıla ağlarken geçecek diyordum içimden geçecek. çok şükür sancılarımız geçti sayılır 3.aya doğru azaldı şimdi geçti diyebiliriz Rabbime şükürler olsun. hee şu an farklı mı pek de değil hala kucakta gezmeye bayılıyor etrafını daha kolay izleyebiliyor biraz daha büyüsün etrafındaki şeylerin farkına varmaya başlasın ağlamaları da azalır inşallah
kızlar baby slıng dıktımm daha doğrusu dıkmeye calıştımmm neyse oldu ama benımkı hep kucak ıstıyor bırakınca aglıyorduu ıyı olduu sımdı hep yanımda
Maşallah canım kocaman olmuşsunuz siz :)
Nesini özlicez allasen gaz sancılarıyla kudurduğu geceleri mişakası bi yana gerçekten canım gün değil saat sayacak duruma geldim artık, şöyle bi 3-4 aylık olsa da bebeğim var deyip zevkini çıkarsam. Yatırınca ağlayan oyuncak bebekler vardı ya, onlardan bi tane satın almışım gibi şu anda durumum. Gece zor uyuttum, 'yeter kızım artık benimki de can' diye ağladığımı hatırlıyorum en son
Kucakta bile ağlar mı bi bebek? Ağlıyo işte
hoşgeldın canımm ne demekk....
canım bızımkıde akıskan yapıtor mukuslu gıbı ama bu normal dıye bılıyorum bazen yesıl oluyo bazende sarı hep degısıyor ama kan olayı yokk tabıkıde canım sıkm Cnını ınsallah cabuk duzelırr ..bu alarjı yı nasıl yapıyorlar kı bıde ınek sutu demıssın bunu nasıl anladılar anlayamadımm ama alerjık seyler 3 yasından sonra kayboluyo dıye bılıyorumm sıkma canını
maasallah cokk tatlılarr
maasallah zeynoo ya cokk tatlı allah bagışlasınnn
çççookk tatlı bır kız buu kac gunluk sunuz bolee ne guzelde yatmışşş prenses
kızlar baby slıng dıktımm daha doğrusu dıkmeye calıştımmm neyse oldu ama benımkı hep kucak ıstıyor bırakınca aglıyorduu ıyı olduu sımdı hep yanımda
Benim arkadaşımın bebeğide sürekli ağlardı şimdi 3 yaşında.arkadaşım unuttum diyor o günleri.zaman çabuk geçiyor.benim 7 yaşında oğlum var kızım doğunca eşimle sürekli biz bebek özlemişiz diyip duruyoruz.hiç geçmiycek gibi geliyor ama bi bakıcaksın kocaman olmuş.bu arada çok tatlı kızın maşallah.dudaklar tam yemelik
kızlar mrb. benim bebegimin kakası 15 20 günlük oldugundan beri mukuslu ara ara yesil oluyordu. çocuk doktoruna 1 aylık kontrolünde sorduğumda sorun olmaz demişti üstüne düsmedm ben de. ama biarkadasımın bebeginin coklu gıda alerjisi vardı ve alerji olunca ya da enfeksiyon olunca mukus olduğunu biliyordum. en basından beri gece inlemeleri de vardı. 1 haftadır da bezinde kan da oluyor. mukus zaten her zaman asırı derecede. doktora götürdük kaka tahlili yaptı. inek sütü alerjisi olabilecegini soyledi ki durum onu gösteriyor. sadece inek sütüyle kalsa iyi carpraz etkileşimle diğer gıdalara da alerjisi olabiliyorms. simdilik süt ve süt urünlei yumurta dana eti balık meyveler sebzeler herseyi kestim. sadece makarna patates yiyorum. 2 hafta sonrası icin gastroentrolog tan randevu bulabildim. sıkı bi diyete girmem gerekiyo. ama 2 haftaya kadar da iice kötü olursa diye korkuyorum. cünkü her alt acmada kan görüyorum. aynı durumda olan arkadaslar var mı acaba
ilk huggies almıştık, sonra molfix. molfix e göre bana huggies sert gelmişti. molfixte kız çocuğuna kaba geliyor gibi.
işte uslu hallerini görüp, senin çocuğunda bişey yok abartıyosun diyolar. çocuk kısmı insanı yalancı çıkarıyo işte.
canım bim dekinin parfümü çok demişt bi arkadaşım,parfüm kokuyomuş öyle mi? onun da pek bi fiyat farkı yoktu heralde tane hesabına bakınca.
çok geçmiş olsun tatlım. Allah şifa versin.
egeçiyor mu diyosun gaz sancıları? sanki hiç bitmeyecekmiş gibi.
Arkadaslar benim 2010 Eylül doğumlu bir kızım var kardeşi doğdu doğalı huyu 360 derece değişti asırı yaramaz oldu evin her tarafına zarar veriyor duvar kağıtlarını yırtıyor kapıları vuruyor küçüğünün ne sancısı ne sıkıntısı var sürekli yapma etme demekten bunaldım kaynanamdan simartiyor onunda etkisi var tabi acaba kardeşini nasıl sevdirecem edsimle cok ilgileniyoruz ama bizi taktığı yok doktora geri verelim diyor kardeşi 2 cocuğu olanlar siz nasıl alıştırdınız kıskançlık yapiyor mu sizinkilerde artık bunaldım valla
Arkadaslar benim 2010 Eylül doğumlu bir kızım var kardeşi doğdu doğalı huyu 360 derece değişti asırı yaramaz oldu evin her tarafına zarar veriyor duvar kağıtlarını yırtıyor kapıları vuruyor küçüğünün ne sancısı ne sıkıntısı var sürekli yapma etme demekten bunaldım kaynanamdan simartiyor onunda etkisi var tabi acaba kardeşini nasıl sevdirecem edsimle cok ilgileniyoruz ama bizi taktığı yok doktora geri verelim diyor kardeşi 2 cocuğu olanlar siz nasıl alıştırdınız kıskançlık yapiyor mu sizinkilerde artık bunaldım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?