2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

56 günlük canım. Bizimki gazı olmasa da ağlıyo ya huysuz biraz galiba. Ne zaman şöyle gülüp oynamaya başlicak bunlar yahu

Ya kucakta dursun sorun değil ama gerçekten 'dursun'. Akşam yemeğinde kucağıma alıyorum o ağlıyo ben yemek yiyorum en son babası dayanamıyo kalkıp gezdirmeye çalışıyo ama o ağlamaya devam ediyo yemekler buz ve ikimize de zehir oluyo durumun özeti bu. Bundan sonraki hayatımız hep böyle geçecekmiş gibi geliyo bazen çok mutsuz oluyorum bazen de çok sabırlı oluyorum, ruh halim çok değişken.

Gece bazen içim uyuyo sallarken, ağlıyorum bazen de şu günler bi geçse artık yoruldum valla iki ayda

Bugün yola çıkıyoruz bi de memlekete gidiyoruz yolda ağlarsa napcam bilmiyorum

Bende beyaz priminin 3 numarasini kullanıyorum kakasi sürekli taşıyor yeşil primadada kızımın cildi islak kalıyor ne yapmalı hangisini almalı acaba

hoşgeldın canımm ne demekk....
canım bızımkıde akıskan yapıtor mukuslu gıbı ama bu normal dıye bılıyorum bazen yesıl oluyo bazende sarı hep degısıyor ama kan olayı yokk tabıkıde canım sıkm Cnını ınsallah cabuk duzelırr ..bu alarjı yı nasıl yapıyorlar kı bıde ınek sutu demıssın bunu nasıl anladılar anlayamadımm ama alerjık seyler 3 yasından sonra kayboluyo dıye bılıyorumm sıkma canını
Maşallah kuzularına, Rabbim evlatlarımızla sınamasın.
maasallah cokk tatlılarr
maasallah zeynoo ya cokk tatlı allah bagışlasınnn
Eki Görüntüle 1030571
Bu da benim cimcime Hüma'm kızlar Ellerinizden öper

çççookk tatlı bır kız buu kac gunluk sunuz bolee ne guzelde yatmışşş prenses

kızlar baby slıng dıktımm daha doğrusu dıkmeye calıştımmm neyse oldu ama benımkı hep kucak ıstıyor bırakınca aglıyorduu ıyı olduu sımdı hep yanımda

ilk huggies almıştık, sonra molfix. molfix e göre bana huggies sert gelmişti. molfixte kız çocuğuna kaba geliyor gibi.

işte uslu hallerini görüp, senin çocuğunda bişey yok abartıyosun diyolar. çocuk kısmı insanı yalancı çıkarıyo işte.

canım bim dekinin parfümü çok demişt bi arkadaşım,parfüm kokuyomuş öyle mi? onun da pek bi fiyat farkı yoktu heralde tane hesabına bakınca.

çok geçmiş olsun tatlım. Allah şifa versin.

geçiyor mu diyosun gaz sancıları? sanki hiç bitmeyecekmiş gibi.

Benim arkadaşımın bebeğide sürekli ağlardı şimdi 3 yaşında.arkadaşım unuttum diyor o günleri.zaman çabuk geçiyor.benim 7 yaşında oğlum var kızım doğunca eşimle sürekli biz bebek özlemişiz diyip duruyoruz.hiç geçmiycek gibi geliyor ama bi bakıcaksın kocaman olmuş.bu arada çok tatlı kızın maşallah.dudaklar tam yemelik

Sağol canım hepsini korusun Rabbim..

kızlar baby slıng dıktımm daha doğrusu dıkmeye calıştımmm neyse oldu ama benımkı hep kucak ıstıyor bırakınca aglıyorduu ıyı olduu sımdı hep yanımda

Benimki kucakta da ağlıyo yaa eşim de alsak mı şunlardan dedi de durmaz onun içinde, ağlamaya devam eder biliyorum, boşuna para vermiş oluruz

Valla hiç unuturum gibi gelmiyo bugünleri akşam kendimi 'sen büyü de nasıl çıkarcam bak bu akşamların gecelerin acısını' derken buldum el kadar bebeye
İkinci çocukta belki biraz daha sabırlı oluyodur insan bilemiyorum onu tabi de, çocuksuz bi hayattan çocuklu hayata böyle zor bir bebekle geçmek gerçekten baya sınır ve sinir zorlayıcı

Canım gecmis olsun Aralık annelerinde 3 4kiside bu sorun var diye biliyorum çünkü sürekli bu konuyu konuşuyorlar onlara sorsan daha net bilgi alırsın

evet parfümlü 15.5

Teşekkür edriz teyzesi. Cimcimemin uyumak yerine yatıp konuşmayı oynamayı tercih ettiği gecelerden biri saat bir buçk ama gördüğünüz üzere gozlerı fee fecir okuyor. Kızım yetmiş günlük. Bu arada yastık kullanma konusunda bir arkadaş yazmıştı benim kızım çok kusan bir bebek doktorum başının vücuttan biraz yukarda olmasını önerdi ondan erken zamanda yastık kullanmaya başladık :)

Arkadaslar benim 2010 Eylül doğumlu bir kızım var kardeşi doğdu doğalı huyu 360 derece değişti asırı yaramaz oldu evin her tarafına zarar veriyor duvar kağıtlarını yırtıyor kapıları vuruyor küçüğünün ne sancısı ne sıkıntısı var sürekli yapma etme demekten bunaldım kaynanamdan simartiyor onunda etkisi var tabi acaba kardeşini nasıl sevdirecem edsimle cok ilgileniyoruz ama bizi taktığı yok doktora geri verelim diyor kardeşi 2 cocuğu olanlar siz nasıl alıştırdınız kıskançlık yapiyor mu sizinkilerde artık bunaldım valla

canım benim de 2 aylık bi kızım var. kızım doğduğumda oğlum 2.5 yaşındaydı ilk zamanlar annem ve kaynanam vardı çokm şımardı yemek yemedi sakin bi çocuktu aşırı hırçın oldu. bir aydan fazladır evimize döndük hala kıskançlıkları oluyo ama bi kaç hediye almıştık ona klasik kardeşin getirdi numarasını yaptık. öpmesine sarılmasına teşvik ediyoruz onun küçük olduğunu anlatıyoruz. yıkarken altını değiştirirken küçük görevler veriyoruz. şu anda çok şükür ki biraz daha iyi gibi. çok zor bi durum bu ama alışacaklar mecburen marım en kısa zamanda atlatırsın bu durumu

benimde 6 yaşında bir oğlum daha var, kardeşini çok seviyor aşırı derecede belli ediyor, yada biz öyle zannedelim diye çook seviyor, fakat hareketleri çok değişti garip sesler çıkarıyor, çok agresif sinirli, yemek yemeyi reddediyor benim yedirmemi istiyor vs.... liste uzayıp gidiyor, napıcam bende bilmiyorum (

Kiyamam yavruma cooook gecmis olsun Allah sifa versin...

Arkadaşlar merhaba, siz bebişlerinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz? Neler yapıyorsunuz? Onların gelişimine katkıda bulunacak ne tür çalışmalar yapıyorsunuz? Benim oğlum iki ayını bitirdi, ben bebek şarkıları söyleyerek onun vücudunu hareket ettiriyorum (zaten harekli hoşuna gidiyor) , oyunhalısı aldık biraz orada oynatıyorum, eline tutup çekmei için tutabileceği oyuncaklar veriyorum tam tutamıyor elimle destekliyorum, evdeki eşyaları arada bir tanıtıyorum dokunsun istiyorum ama dokunmuyor hala. Hiç yalnız bırakmıyorum, durmuyor zaten. Evimizde televizyon da kurulu değil, kesinlikle faydalı programlar dahi olsa hiç izletilmemesi gerektiğini okumuştum birçok kaynaktan o yüzden tv de izlemiyoruz, zaten eşimle sevmiyoruzda. Ben bunları yapıyorum' sizler neler yapıyorsunuz merak ettim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…