Cnm iki hafta once 5200 du,herhalde 5.5 olmustur..kaç kilosunuz ...
Evt esimde 3 no huggies alcakti o da kaka emen yuzeyi yok diye prima almis.yesil deniyelim bizde.selam canım, bende huggies 2 numaradan çok memnundum 3 numaraya geçtim ama kaka sızdırmayı önleyen bel bandından yok 3 numara huggieste, bende şimdi yeşil paket prima kullanıyorum 3 numara beyaz paketten daha iyi geldi kalıp olarak bana, bizimde bacakları sıkıyordu beyaz paketin 3 numarası bundan memnunum, 5300 gram bu arada oğlum
Benim kizda aglamak yok sukur ama kucakci okdu,hic yatmak istemiyor ana kucaginda da,kucaga aliyoz mutfagi gezmeye bayiliyor,fildr fildur gozler cok alem bunlar yaağlar canım ağlar. kucakta da ağlar ayakta da arabada da beşikte debi sancı tuttu mu ne yapacağımızı bilemezdik artık kollarım dayanırdı babasına bırakırdım kızımı susturamıyorum der bide ben ağlardım babamız ikimizi de susturmaya çalışırdı kucak kuşu olmuştu bizimki de aynı senin kız gibi. kucağımda katıla katıla ağlarken geçecek diyordum içimden geçecek. çok şükür sancılarımız geçti sayılır 3.aya doğru azaldı şimdi geçti diyebiliriz Rabbime şükürler olsun. hee şu an farklı mı pek de değil hala kucakta gezmeye bayılıyor etrafını daha kolay izleyebiliyor biraz daha büyüsün etrafındaki şeylerin farkına varmaya başlasın ağlamaları da azalır inşallah
Bende yesil deniyelim diyrdum islak kaliyir demisin..hugges denedinmi cnm..Bende beyaz priminin 3 numarasini kullanıyorum kakasi sürekli taşıyor yeşil primadada kızımın cildi islak kalıyor ne yapmalı hangisini almalı acaba
Benimde oglum var 2008 eylul dogumlu..cok yaramaz ve bilmistir oglusum,ben cok korkuyordum kuskancak diye Alaha sukur hic olnadi..cok seviyor <Elifim,kızim diyir onaArkadaslar benim 2010 Eylül doğumlu bir kızım var kardeşi doğdu doğalı huyu 360 derece değişti asırı yaramaz oldu evin her tarafına zarar veriyor duvar kağıtlarını yırtıyor kapıları vuruyor küçüğünün ne sancısı ne sıkıntısı var sürekli yapma etme demekten bunaldım kaynanamdan simartiyor onunda etkisi var tabi acaba kardeşini nasıl sevdirecem edsimle cok ilgileniyoruz ama bizi taktığı yok doktora geri verelim diyor kardeşi 2 cocuğu olanlar siz nasıl alıştırdınız kıskançlık yapiyor mu sizinkilerde artık bunaldım valla
[/COLOR]
hoş geldin vale
Benim kızımda sık sık emmek istiyor.artık 3saatte bir emzirmek istiyorum 2saat zor dayanıyor.bende doymuyormu diye düşünüyorum ama kilo alımı gayet iyi.
oraya da yazıp sorayım o zaman cok sağol canımCanım gecmis olsun Aralık annelerinde 3 4kiside bu sorun var diye biliyorum çünkü sürekli bu konuyu konuşuyorlar onlara sorsan daha net bilgi alırsın
Kiyamam yavruma cooook gecmis olsun Allah sifa versin...
oraya da yazıp sorayım o zaman cok sağol canım
sağol canım. umarım atlatır bebegim. altını her açtığımda korkuyla açıyorm
canım bızımkıde akıskan yapıtor mukuslu gıbı ama bu normal dıye bılıyorum bazen yesıl oluyo bazende sarı hep degısıyor ama kan olayı yokk tabıkıde canım sıkm Cnını ınsallah cabuk duzelırr ..bu alarjı yı nasıl yapıyorlar kı bıde ınek sutu demıssın bunu nasıl anladılar anlayamadımm ama alerjık seyler 3 yasından sonra kayboluyo dıye bılıyorumm sıkma canını
benim bebeğimin de en basta ara sıra mukuslu oluyordu sonradan fazlalaştırdı bu mukus olayını canım. zaten alerjik bebeklerin bi kotası oluyorms kota dolunca kan geliyorms. bagırsak larda kanama oluyorms aynı dertten müzdarip olan arkadaşım cocuk doktorlarının yanlış yönlendirmeleri yüzünden cok gec yol katetti. zaten cocuk doktorları da bu konuda sonradan gastroentrolog lara yönlendirme yapıyorlarms. belirtiler inek sütü alerjisiyle aynı cnm hatta korkum besin alerjısı de olup olmadığı. kanlı yoğun mukuslu kakası oluyo, uyurken inleme, hıçkırık, kusma, kızarıklıklar bi de pişik belirtilerimz
çok geçmiş olsun tatlım. Allah şifa versin.
canım bende facede bir arkadaşda duymuştum bir grupta düzenli tedavi sonucu 7 yaşında silinebiliyormuş alerji
ama iyi bir dr tedavi olmanız gerek onu biliyorum sabır biliyorum senin için üzücü bir olay ama internetten falanda araştır
üzerine düş yani bu konunu önemli diye biliyorum
canım bızımkıde akıskan yapıtor mukuslu gıbı ama bu normal dıye bılıyorum bazen yesıl oluyo bazende sarı hep degısıyor ama kan olayı yokk tabıkıde canım sıkm Cnını ınsallah cabuk duzelırr ..bu alarjı yı nasıl yapıyorlar kı bıde ınek sutu demıssın bunu nasıl anladılar anlayamadımm ama alerjık seyler 3 yasından sonra kayboluyo dıye bılıyorumm sıkma canını
benim bebeğimin de en basta ara sıra mukuslu oluyordu sonradan fazlalaştırdı bu mukus olayını canım. zaten alerjik bebeklerin bi kotası oluyorms kota dolunca kan geliyorms. bagırsak larda kanama oluyorms aynı dertten müzdarip olan arkadaşım cocuk doktorlarının yanlış yönlendirmeleri yüzünden cok gec yol katetti. zaten cocuk doktorları da bu konuda sonradan gastroentrolog lara yönlendirme yapıyorlarms. belirtiler inek sütü alerjisiyle aynı cnm hatta korkum besin alerjısı de olup olmadığı. kanlı yoğun mukuslu kakası oluyo, uyurken inleme, hıçkırık, kusma, kızarıklıklar bi de pişik belirtilerimz
çok geçöiş olsun canım Allah şifa versin bi an önce..
Ben 20-25 günlükken çıkardım. Ruhum daralıyodu onu görünce,kendimde sevmem eldiveni.hem hissetsin beni istedim. Bide dokunması beyin gelişimi için önemliymiş.kızlar eldienleri çıkardınızmı ben çıkardım 3 gündür ama bugün bir baktım yüzünü burnunu çizmiz:)
daha 3 gün oldu tırnaklarını keseli üstelik birde törpüledim daha erkenmiki çıkarmasammı::44:
cok sağol cnm Allah hepimizin bebeklerini korusun
çok geçöiş olsun canım Allah şifa versin bi an önce..
sağolasın canım
bualanda uzman bir doktor varmıs normalde randevuları 1 aya kadar dolu oluyorms ama sansıma 2 hafta sonrasına alabildim. ama gdene kadar bebegime neyin dokunup dokunmadıgını bilemedgm için kan olayının fazlalaşmasndan korkuyrm. yine de erken olması da kötü birsey degilmiş en azından ek gıdaya gecene kadar yol katetme sansımız varms. sadece anne sütü aldıgı için simdilik sadece ben diyet yapcam. umarım daha erken iyileşir çünkü en erken 9 aylıkken iyileşenlerde duydum
Ben 20-25 günlükken çıkardım. Ruhum daralıyodu onu görünce,kendimde sevmem eldiveni.hem hissetsin beni istedim. Bide dokunması beyin gelişimi için önemliymiş.
Canım mukuslu dan kastın ne canım. Bizimki ninde bazen sarı renk ama kıvamı yumurtanın beyazı gibi oluyo. Onu mu demek istiyosun mukuslu derken. ?
biz çok şükür öyle çok gaz sancısı çekmedik ama bizim kendinden ağlama potansiyeli var karnı tok altı temiz sürekli onunla konuşmamı onunla oynamamı istiyor başka hiçbir şey yapamıyorum inanır mısın eşim şu anda mutfağı topluyor. Kızım ayaklarımda uyuyor ben tv izliyorum. İstersen kalkmaya çalş hemen nazlı nazlı ağlamaya başlıyor dudaklarını büzerek. Bizim tek sıkıntımız gece ikiden önce uyumuyor bazen dordu bile bulabiliyor gece uyku saati. Senin kızın kaç günlük oldu canım ?
ay canım kızın çok ama çok tatlı maşallah güzellik nazardan korusun rabbim..
Sağol canım hepsini korusun Rabbim..
Benimki kucakta da ağlıyo yaaeşim de alsak mı şunlardan dedi de durmaz onun içinde, ağlamaya devam eder biliyorum, boşuna para vermiş oluruz
Valla hiç unuturum gibi gelmiyo bugünleriakşam kendimi 'sen büyü de nasıl çıkarcam bak bu akşamların gecelerin acısını' derken buldum el kadar bebeye
İkinci çocukta belki biraz daha sabırlı oluyodur insan bilemiyorum onu tabi de, çocuksuz bi hayattan çocuklu hayata böyle zor bir bebekle geçmek gerçekten baya sınır ve sinir zorlayıcı
Arkadaşlar merhaba, siz bebişlerinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz? Neler yapıyorsunuz? Onların gelişimine katkıda bulunacak ne tür çalışmalar yapıyorsunuz? Benim oğlum iki ayını bitirdi, ben bebek şarkıları söyleyerek onun vücudunu hareket ettiriyorum (zaten harekli hoşuna gidiyor) , oyunhalısı aldık biraz orada oynatıyorum, eline tutup çekmei için tutabileceği oyuncaklar veriyorum tam tutamıyor elimle destekliyorum, evdeki eşyaları arada bir tanıtıyorum dokunsun istiyorum ama dokunmuyor hala. Hiç yalnız bırakmıyorum, durmuyor zaten. Evimizde televizyon da kurulu değil, kesinlikle faydalı programlar dahi olsa hiç izletilmemesi gerektiğini okumuştum birçok kaynaktan o yüzden tv de izlemiyoruz, zaten eşimle sevmiyoruzda. Ben bunları yapıyorum' sizler neler yapıyorsunuz merak ettim.
Arkadaslar benim 2010 Eylül doğumlu bir kızım var kardeşi doğdu doğalı huyu 360 derece değişti asırı yaramaz oldu evin her tarafına zarar veriyor duvar kağıtlarını yırtıyor kapıları vuruyor küçüğünün ne sancısı ne sıkıntısı var sürekli yapma etme demekten bunaldım kaynanamdan simartiyor onunda etkisi var tabi acaba kardeşini nasıl sevdirecem edsimle cok ilgileniyoruz ama bizi taktığı yok doktora geri verelim diyor kardeşi 2 cocuğu olanlar siz nasıl alıştırdınız kıskançlık yapiyor mu sizinkilerde artık bunaldım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?