2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kaç kilosunuz ...
Cnm iki hafta once 5200 du,herhalde 5.5 olmustur..

Evt esimde 3 no huggies alcakti o da kaka emen yuzeyi yok diye prima almis.yesil deniyelim bizde.

Benim kizda aglamak yok sukur ama kucakci okdu,hic yatmak istemiyor ana kucaginda da,kucaga aliyoz mutfagi gezmeye bayiliyor,fildr fildur gozler cok alem bunlar ya

Bende beyaz priminin 3 numarasini kullanıyorum kakasi sürekli taşıyor yeşil primadada kızımın cildi islak kalıyor ne yapmalı hangisini almalı acaba
Bende yesil deniyelim diyrdum islak kaliyir demisin..hugges denedinmi cnm..

Benimde oglum var 2008 eylul dogumlu..cok yaramaz ve bilmistir oglusum,ben cok korkuyordum kuskancak diye Alaha sukur hic olnadi..cok seviyor <Elifim,kızim diyir ona yani ona biesey yapmiyor ya,ama simarma bizi deliirtme var tabii,yemegi ben yedir'iyom yasda babannesi-...
Cnm ben kresimizin psikiloguyla konustum dogumdan once ,bana soylediklerini yazayim belki faydasi olur..severken biriniuz bebisi biriniz buyugu svin dedi..
Krese gitmiyormu cnm, bize cocuk eve gelince birakcan bebisi oinla ilgilencen odadinda dedi,babasiyla donusumlu.,sadece ikiniz olcak,faaliyet yapin,boya ,kitap okuyin dedi..ins.zamanla gecer cnm..

[/COLOR]

hoş geldin vale

teşekkür ederim canım
Benim kızımda sık sık emmek istiyor.artık 3saatte bir emzirmek istiyorum 2saat zor dayanıyor.bende doymuyormu diye düşünüyorum ama kilo alımı gayet iyi.

benimkininde iyi dr gayet iyi kaygılanma dedi ama sık sık emme isteği var demekki benim kokumu istiyor tek doysunda kucağımda uyusun

kızlar eldienleri çıkardınızmı ben çıkardım 3 gündür ama bugün bir baktım yüzünü burnunu çizmiz:)
daha 3 gün oldu tırnaklarını keseli üstelik birde törpüledim daha erkenmiki çıkarmasammı::44:

Canım gecmis olsun Aralık annelerinde 3 4kiside bu sorun var diye biliyorum çünkü sürekli bu konuyu konuşuyorlar onlara sorsan daha net bilgi alırsın
oraya da yazıp sorayım o zaman cok sağol canım
Kiyamam yavruma cooook gecmis olsun Allah sifa versin...

sağol canım. umarım atlatır bebegim. altını her açtığımda korkuyla açıyorm

oraya da yazıp sorayım o zaman cok sağol canım

sağol canım. umarım atlatır bebegim. altını her açtığımda korkuyla açıyorm

canım bende facede bir arkadaşda duymuştum bir grupta düzenli tedavi sonucu 7 yaşında silinebiliyormuş alerji
ama iyi bir dr tedavi olmanız gerek onu biliyorum sabır biliyorum senin için üzücü bir olay ama internetten falanda araştır
üzerine düş yani bu konunu önemli diye biliyorum

bualanda uzman bir doktor varmıs normalde randevuları 1 aya kadar dolu oluyorms ama sansıma 2 hafta sonrasına alabildim. ama gdene kadar bebegime neyin dokunup dokunmadıgını bilemedgm için kan olayının fazlalaşmasndan korkuyrm. yine de erken olması da kötü birsey degilmiş en azından ek gıdaya gecene kadar yol katetme sansımız varms. sadece anne sütü aldıgı için simdilik sadece ben diyet yapcam. umarım daha erken iyileşir çünkü en erken 9 aylıkken iyileşenlerde duydum

Ben 20-25 günlükken çıkardım. Ruhum daralıyodu onu görünce,kendimde sevmem eldiveni.hem hissetsin beni istedim. Bide dokunması beyin gelişimi için önemliymiş.

cok sağol cnm Allah hepimizin bebeklerini korusun

Canım mukuslu dan kastın ne canım. Bizimki ninde bazen sarı renk ama kıvamı yumurtanın beyazı gibi oluyo. Onu mu demek istiyosun mukuslu derken. ?

Inşallah iyileşr çabucak. Çok bozma moralini sütün kesilir Allah korusun. Daha kötü sonuçları olur.hayırlı sağlıklı haberlerle dönün dr dan inşallah

evet canım sümük gibi oluyor ya sarı ya da yeşil top top

Benimde oglum gece 1 den once kesinlikle uyumuyor duzenini boyle olusturdu.kizim 9 da uyurdu.boyle olunca hic dinlenemiyoruz.cayimi bile zorla iciyorum.esimle donusumlu olarak.buarada biri hatirlamiyorum kim oldugunu cay iciyormusunuz diye sormustu.acik cayda iciyorum.sutlu az kahvede.bi keyfim o kaldi zaten onu bari yapiyim.

kızlar ne olur yardım edin
az önce paşamın bezini değiştirdim pipisinin olduğu yerde pembemsi kan vardı çok kötü oldum başım ağrımaya dönmeye başladı..
eşim işte miting var ne zaman gelir belli değil dr götüremiyorum bilginiz yada başına gelen var mı ??

canımcım kızın çok tatlı yesinler o ağzını emiiii maşallah kızlar ben daha çözemedim resim nasıl koyuluyo bende elifciğiimi koycem ama bi türlü beceremedim

Arkadaşlar çarşamba günü rota aşısını yaptırdık .o günden beri kızım tuvaletini yapmiyor bugün de karnı arıyormuş gibi ağlıyor aşılar rahatimizi bozdu böyle br durum yaşayan var mi aranızda

Kimse bu konu ile ilgilenmiyor mu?

canım benim de 6 yaşında büyüğü.hazırladığımı düş
ünüyordum ama yanılmışım.ilk günler çok zordu.altını bile ıslattı birkaçkez.ama şimdi bebeğin altını hep beraber temizliyoruz.bezini getiriyor,öpüor kokluyor.beşiğini sallayıp uyutuyor.bberonunu tutuyor vs...artık benimsedi.bi de beni değil babayı çok kıskanıyor.(sinirime gidiyor tabii).gündüz problem yok ama baba gelince bazı akşamlar çekilmez bir hal alabiliyor.babam kapıdan girince önce kime baktı,hangimizi sordu ......inanmayacaksınız ama herşeye dikkat ediyorlar.bebeğe bez almamızı bile kıskanmıştı .
bizde küçüklük anılarını anlatmak işe yaradı gibi .ama annemle babam çok şımartıyrlar.ve sürekli bebek çirkin sen güzelsin falan muhabbetleri .diyalogları oturtmakta çok zorlanıyorum o yüzden.allah yardımcımız olsun.

aslında şu 4-5 çocuk büyüten anneler bu dengeyi nasıl sağlıyorlar merak ediyorum doğrusu.biz mi fazla şımartıyoruz anlmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…