2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kimse bu konu ile ilgilenmiyor mu?
Evde zeka geliştirici oyunlar adlı bir kitap buldum orda bi kaç oyun var 0-3 ay grubu için müzik dinletmek,parlak renkli oyuncaklarla göz takibi yaptirmak ,değişik kumaş çeşitlerini eline vererek dokunma duyusunu geliştirmek, onunla konuşurken kulagindan burnundan gibi ona anlatmakta vücudunu daha çabuk tanımasını sağlıyormuş

ay ilahi kız zil zurna sarhos olmussun sen :) heheehee bebis iyidir umarim. Tabii rakı rakıkokar anason iiiii sevmem. Gecmis olsun canim....

aynen öyle canım zil zurna sarhoş olduk valla..:) bebiş iyi şimdi ana kucağına yatırdım cop cop ellerini yiyo bide çığlık atarak gülüyo keşke hep böyle sakin olsa ne varr

Zamanında asırı derecede ilgilendik şımarttik her dediğini yaptık şimdide o kadar ilgilenemiyoruz yavrum ne yapacagını şaşırıyor sürekli onu sevdiğimi söylüyorum sarılıyorum kardeşiyle birlikte ilgileniyoruz ama bi vakit sonra tekrar nasıl zarar veririm diye uğraşıyor tez zamanda atlatiriz inşallah

Önerileriniz için TSK arkadaşlar her dediğinizi denedim olmuyor kreşe verelim diyoruz şimdiden gitmem sen kardesle yalnız kalacaksınız diyor babası cok ilgileniyor ama fayda yok birimiz asker gibi bebeğin basında valla Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım hemen telaş yapma bence.benim de oğlumun kakasında görmüştüm.doktoru aradık ince damarr damar ise çatlamış bir yerden gelebilecek olduğunu söyledi.yani poposuna bak pişik yer varsa ordan olmuş olabilir.

Bende cikarmadim hala cnm,ciziyor yuzunu.kesiyorum ama kenarlardan hemen uxuyor..

Cnm simdi sakin krese vermeyin gec kalmisiniuz keske bebek olmadan verseydiniz..zaten cok kiskaniyordiyorsun birde krese giderse beni gonderip kardesimle kaliyir evde der..psikolojisi cok bozulur..

Dur canım niye bu kadar panik oluyorsun....

Ben de sabah iki pembe leke gördüm, aynı güne gelmiş... Büyük ihtimal hatta en kötü ihtimal idrar yolu enf.dur... Başka kötü bir şey olacağını tahmin etmem yarın acile gidip tahlil isteyeceğim... Pzt doktoragösteririm diye düşünüyorum, umarım enfeksiyon yoktur... Çok çeltik biz sümeyyede enfeksiyondan, inş zehra da olmaz, olursa da yapacak birşey yok, allah beterinden saklasın...
Kimse bu konu ile ilgilenmiyor mu?
Genelde şarkısöylüyorum,çıngırağı takip etmesini sağlıyorum, bol bol konuşuyorum, çıkardığı sesleri taklit ediyorum, aynaya bakıyoruz, camdan dışarı bakıyoruz... Bol bol ayak kol hareketi, egzersizler.... yüzüne dokunarak, otobüs kamyon.. Bilirsiniz zaten...

Bu annenin yüzü diyerek elini benim yanağıma değdiriyorum, bu zeharanın yüzü diyerek kendi yüzüne değdiriyorum...böyle, daha küçük olduğu için fazla çeşit yok, cee felan diyoruz ama anlamıyor daha...

En çok yaptığım konuşmak, en sevdiğide bu zaten... Bu ayda en sevdikleri şey insan yüzüymüş, haluk yavuzerin çocuğumun altı yılı diye bir kitabi var, onda yazıyordu...

kakasında değildi canım idrarını yaptığı yerdeydi nette baktım bebek susuz kaldığı zaman idrar kristalleşirmiş ve leke olurmuş..

ilk bebeğim canım hiç bi bilgim de yok
hamileliğim telaşla korkuyla geçti korka korka ağlaya ağlaya oldu
eşim hastaneye götürmek istemedi bir daha olursa gideriz çocuğu delik deşik ederler dedi bende kıyamadım..
sık sık emzirin yazıyodu anne sütünden suyunu alsın yeterli olmazsa su verin yazıyodu bende 2 saat de bir emziriyodum artık ağladıkça veriyorum...

Kızlar selam hepinize Kaç gündür bir türlü giremedim topiğe Nasılsınız inşallah herşey yolundadır Bizim evde bir telaş tempo... Eşim gitcek bi yandan o çantasını topluyor Bi yandan oğlumla ben annemlere gitcez onun çanta hazırlıkları 3 aylık kıyafetlerin den götürcem yanımda onları çıkardım Çok da kıyafetimiz yokmuş neyse alırız artık Onun dışında öğlen uykularımız azaldı artık daha az uyuyor Tekrar görüşmek üzere herkese selamlar Bebişi yıkıcaz :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar benim kız sürekli dudağını emiyor. öğlenden beri doğru düzgün bi iki kez bile emmedi. acıktığından mı yapıyor bilemedim. parmağını da emiyor onu hep yapıyordu zaten. ben de parmağımı verince önce ısırıyor sonra da emmeye başlıyor. emzirmeyi denediğimde önce biraz emmeye başlıyor sonra basıyor yaygarayı. neden yapıyordur var mı bir fikri olan:44::44:

slm canım , iyi olmaya çalışıyoruz bebişlerle :) biz bugün 2. ay aşımızı yaptırdık kızıma , çok ağladı kuzum. kıyafetlerle 3.900 geldi kuzum , kilo almıyor ve buna çok üzülüyorum.iki gündür de beni emmek istemiyor, kucağıma yatırırken beraber başlıyor ağlamaya, iyice uykusu geliyor öyle alıyor memeyi. emzirdikten sonra da 40-50 cc mama veriyorum , dr. umuz ve sağlık ocağındaki ebemiz öyle söyledi. kızım çok kusuyor diye mi kilo almıyor yoksa doğru düzgün uyumuyor diye mi anlamadım. canım sana hayırlı yolculuklar bu arada. benim eşim de başka yerde yanımızda değil, kızımla ben başbaşayım. bazen anneme gidiyorum, o geliyor , kayınvalidem geliyor arada ama genelde yalnız bakıyorum kızıma ve o da epey zor oluyor. hayırlısıyla büyürler inşallah

canım bu aralar benim kızımda emmiyor, ne oluyor bebişlere böyle acaba sen biberonla mama falan veriyor musun ben mama da veriyorum ondan mı acaba dedim ama kaşıkla verince de çok hava yutuyor ve daha çok kusuyor. Dr. da biberonla ver mamayı dedi öyle yapıyorum mecbur çünkü kilo alımı yetersiz kızımın

slm arkadaşlar kızım bugün 66 günlük oldu . 3.450 gr.dı , 20 günlükken üşüttük on gün hastanede yattı o zaman 3.000 gr.dı . hastaneden çıkarken de 3.170 gr. bugün aşıya gittik kıyafetlerle 3.900 gr geldi. Seyhan Başkent Üniversitesi Hastanesine götürüyorum ama hiç memnun değilim. Adana'da yaşayan arkadaşlar dr. önerilerinizi bekliyorum lütfen

kreşe bebek doğmadan vercektiniz şimdi onun düşüncesi bebek geldi beni istemiyolar evde

Canımm geçmiş olsun Biz de yaptırmıştık geçtiğimiz haftalarda aşıları çok ağladı oğlum ( gece de ateşi oldu biraz sende dikkat et Calpol verdik bizde Bugünlerde benim oğlumda memeyi alacağı zaman ağlıyor aç ama almak istemiyor Anlam veremedim bu duruma Bende sakinleşmesini bekliyorum emzirmek için Yanlız zor olmuyor mu yaa bende nasıl başa çıkcam bilemiyorum

Aaa alıntılamamışımm az önceki mesajıı Vuslatımmm sana yazmıştım senin mesajına alıntı yapcaktım

Selam kizlar bizde bugun asilari olduk. Bebegim uyuyor simdi. Bebislerin emmek istemediginden bahsetmissiniz. Gazi olabilir. Gazini cikarmadan emzirmeyin. Bir ara kizim da cok kusuyordu. Netten arastirmistim. Kahve çikolata kakao fazla tuketmemek gerekiyormus ben denedim cok sukur kizim artik kusmuyor.

Biberona alışınca bebekler emmek istemiyorlar.bende oğlumda aynı sorunu yaşadım malesef.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…