Evde zeka geliştirici oyunlar adlı bir kitap buldum orda bi kaç oyun var 0-3 ay grubu için müzik dinletmek,parlak renkli oyuncaklarla göz takibi yaptirmak ,değişik kumaş çeşitlerini eline vererek dokunma duyusunu geliştirmek, onunla konuşurken kulagindan burnundan gibi ona anlatmakta vücudunu daha çabuk tanımasını sağlıyormuşKimse bu konu ile ilgilenmiyor mu?
ay ilahi kız zil zurna sarhos olmussun sen :) heheehee bebis iyidir umarim. Tabii rakı rakıkokar anason iiiii sevmem. Gecmis olsun canim....
canım benim de 6 yaşında büyüğü.hazırladığımı düş
ünüyordum ama yanılmışım.ilk günler çok zordu.altını bile ıslattı birkaçkez.ama şimdi bebeğin altını hep beraber temizliyoruz.bezini getiriyor,öpüor kokluyor.beşiğini sallayıp uyutuyor.bberonunu tutuyor vs...artık benimsedi.bi de beni değil babayı çok kıskanıyor.(sinirime gidiyor tabii).gündüz problem yok ama baba gelince bazı akşamlar çekilmez bir hal alabiliyor.babam kapıdan girince önce kime baktı,hangimizi sordu ......inanmayacaksınız ama herşeye dikkat ediyorlar.bebeğe bez almamızı bile kıskanmıştı .
bizde küçüklük anılarını anlatmak işe yaradı gibi .ama annemle babam çok şımartıyrlar.ve sürekli bebek çirkin sen güzelsin falan muhabbetleri .diyalogları oturtmakta çok zorlanıyorum o yüzden.allah yardımcımız olsun.
aslında şu 4-5 çocuk büyüten anneler bu dengeyi nasıl sağlıyorlar merak ediyorum doğrusu.biz mi fazla şımartıyoruz anlmadım
kızlar ne olur yardım edin
az önce paşamın bezini değiştirdim pipisinin olduğu yerde pembemsi kan vardı çok kötü oldum başım ağrımaya dönmeye başladı..
eşim işte miting var ne zaman gelir belli değil dr götüremiyorum bilginiz yada başına gelen var mı ??
Bende cikarmadim hala cnm,ciziyor yuzunu.kesiyorum ama kenarlardan hemen uxuyor..kızlar eldienleri çıkardınızmı ben çıkardım 3 gündür ama bugün bir baktım yüzünü burnunu çizmiz:)
daha 3 gün oldu tırnaklarını keseli üstelik birde törpüledim daha erkenmiki çıkarmasammı::44:
Önerileriniz için TSK arkadaşlar her dediğinizi denedim olmuyor kreşe verelim diyoruz şimdiden gitmem sen kardesle yalnız kalacaksınız diyor babası cok ilgileniyor ama fayda yok birimiz asker gibi bebeğin basında valla Allah hepimizin yardımcısı olsun
Dur canım niye bu kadar panik oluyorsun....kızlar ne olur yardım edin
az önce paşamın bezini değiştirdim pipisinin olduğu yerde pembemsi kan vardı çok kötü oldum başım ağrımaya dönmeye başladı..
eşim işte miting var ne zaman gelir belli değil dr götüremiyorum bilginiz yada başına gelen var mı ??
Genelde şarkısöylüyorum,çıngırağı takip etmesini sağlıyorum, bol bol konuşuyorum, çıkardığı sesleri taklit ediyorum, aynaya bakıyoruz, camdan dışarı bakıyoruz... Bol bol ayak kol hareketi, egzersizler.... yüzüne dokunarak, otobüs kamyon.. Bilirsiniz zaten...Kimse bu konu ile ilgilenmiyor mu?
canım hemen telaş yapma bence.benim de oğlumun kakasında görmüştüm.doktoru aradık ince damarr damar ise çatlamış bir yerden gelebilecek olduğunu söyledi.yani poposuna bak pişik yer varsa ordan olmuş olabilir.
Dur canım niye bu kadar panik oluyorsun....
Ben de sabah iki pembe leke gördüm, aynı güne gelmiş... Büyük ihtimal hatta en kötü ihtimal idrar yolu enf.dur... Başka kötü bir şey olacağını tahmin etmem yarın acile gidip tahlil isteyeceğim... Pzt doktoragösteririm diye düşünüyorum, umarım enfeksiyon yoktur... Çok çeltik biz sümeyyede enfeksiyondan, inş zehra da olmaz, olursa da yapacak birşey yok, allah beterinden saklasın...
Kızlar selam hepinize Kaç gündür bir türlü giremedim topiğe Nasılsınız inşallah herşey yolundadır Bizim evde bir telaş tempo... Eşim gitcek bi yandan o çantasını topluyor Bi yandan oğlumla ben annemlere gitcez onun çanta hazırlıkları 3 aylık kıyafetlerin den götürcem yanımda onları çıkardım Çok da kıyafetimiz yokmuş neyse alırız artık Onun dışında öğlen uykularımız azaldı artık daha az uyuyor Tekrar görüşmek üzere herkese selamlar Bebişi yıkıcaz :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar benim kız sürekli dudağını emiyor. öğlenden beri doğru düzgün bi iki kez bile emmedi. acıktığından mı yapıyor bilemedim. parmağını da emiyor onu hep yapıyordu zaten. ben de parmağımı verince önce ısırıyor sonra da emmeye başlıyor. emzirmeyi denediğimde önce biraz emmeye başlıyor sonra basıyor yaygarayı. neden yapıyordur var mı bir fikri olan:44::44:
Önerileriniz için TSK arkadaşlar her dediğinizi denedim olmuyor kreşe verelim diyoruz şimdiden gitmem sen kardesle yalnız kalacaksınız diyor babası cok ilgileniyor ama fayda yok birimiz asker gibi bebeğin basında valla Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?