canım bu aralar benim kızımda emmiyor, ne oluyor bebişlere böyle acabasen biberonla mama falan veriyor musun ben mama da veriyorum ondan mı acaba dedim ama kaşıkla verince de çok hava yutuyor ve daha çok kusuyor. Dr. da biberonla ver mamayı dedi öyle yapıyorum mecbur çünkü kilo alımı yetersiz kızımın
maasallahh cook yakışıklı ayrıca çokk tarz olmuş bu yakışıklı allah bagıslasın bende resım yuklemek ıstıyorum ama hayatta anlamam kı bakalım nasıl olcakkbuda benım oğluşum
Canımm geçmiş olsun Biz de yaptırmıştık geçtiğimiz haftalarda aşıları çok ağladı oğlum( gece de ateşi oldu biraz sende dikkat et Calpol verdik bizde Bugünlerde benim oğlumda memeyi alacağı zaman ağlıyor aç ama almak istemiyor Anlam veremedim bu duruma Bende sakinleşmesini bekliyorum emzirmek için Yanlız zor olmuyor mu yaa bende nasıl başa çıkcam bilemiyorum
bızz daha ası olmadık ayın eeenn soon gunu olacaz en gec bız olacaz uuuff olsakta kurtulsakk hayırlısıylaa.. benım olum da emmek ıstemıyor duu benn onu hıc zorlamadımm zorlayınca bu sefer bellıyo bıdaha hep aynı tepkıyı verıyoduu bıde benımkı bsagı emıyo solu emmıyoduu bende sagı verıyomuş gıbı sol memeyı verıyodum yanı yanagıı hıçç degışmıyodu hep aynı meme sanıyodu bıraz cekıyodu ben yalancı emzıgı kaldırdım emmesın benı emsın dıyee sac kurutma makınasını acıyorum emzırırken az da olsa cekıyoo yetıyo herhalde hıçç avaz avz aglamadıı çünkü bıde bıberon kullanmadım mama hııçç acsa benı emecek pes etmee baska secenekler sunarsan hemen bırakıyolar bu bır dönemm pes etmeyınn geeçen bır arkadas buyme atakları dıye bıse paylasmıştıı 8 yada 9 uncu haftalarda yasıyomuş cocuklar ve bu donemde huy degıstırıyorlarıs baktımm benımkıde bu donemde emmeyı bırakmaya baslamıstııı ama pes etmıcemm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
dönem buu canım ınsallah gecer sutun belkı fazla gelıyoduurr önden sag bıraz canımmcanım bu aralar benim kızımda emmiyor, ne oluyor bebişlere böyle acabasen biberonla mama falan veriyor musun ben mama da veriyorum ondan mı acaba dedim ama kaşıkla verince de çok hava yutuyor ve daha çok kusuyor. Dr. da biberonla ver mamayı dedi öyle yapıyorum mecbur çünkü kilo alımı yetersiz kızımın
bende ondaan korkuma bıberon veremıyom ama bır yerdde alışması lazım bıberona sız hangı bıberon ucunu kullanıyonuz ved bıberonuu benımde bıberona ıhtıyacım var ıyı bısı olsunnn anne memesıne yakın olanları varmıss ısım varsa yazın lutfenn almışken ıyısı olsunnBiberona alışınca bebekler emmek istemiyorlar.bende oğlumda aynı sorunu yaşadım malesef.
genelde uyku sersemı cekerler ama bızdede oluyo emmedıyse bırakıyorumm yannnıı acıkacak 3 saatte olmazsa 4. saate emecek yanıı bız dayanamıyoruz allah yardımcımız olsunn sabırlar versın dayanma gucu versın tum annelere annelık kolay degılll bıd eben tekım annem ıstanbuldaGünaydın kızlar benim kizima bütün gece beni emmemek için agladi durdu biberonla mamayi yiyince sustu ve mışıl mışıl uyumaya başladı mama vermese aç kalıyor versem anne sutunu bırakacak ne yapicam bilmem :44:
kızlar gunaydınnnn kafama bır sey takıldıı sabah sabh bebışlerınızın kakası nasıl akışkanmı sıvımı yanıı ne renk te yapıyorlarr ..afedersınız ama sormam lazımm :44::44::44:aralık annelerınde mukuslu kaka alerjık oldunu gosterıyomuşş bazı belırtıler eslıgın de benımde aklıma takıldı mukuslu nasıl dıyee
Bende 24 ocak annesiyim yeni geliyorum araniza şimdiye kadar biraz problem yasadik allaha sşükürler olsun atlatiyoruz hepsini sahada iyi olucaz inşallah herkesin bebisine duaciyiz
Bende 24 ocak annesiyim yeni geliyorum araniza şimdiye kadar biraz problem yasadik allaha sşükürler olsun atlatiyoruz hepsini sahada iyi olucaz inşallah herkesin bebisine duaciyiz
Uzayan kaka, mukuslu yani afedersin sümük gibi... Ama tek başına alerjil olduğunu göstermezmiş, başka bulguları da varmış...rengi çok da önemli değil, beslenme durumuna göre sarı yeşil olabilir....kızlar gunaydınnnn kafama bır sey takıldıı sabah sabh bebışlerınızın kakası nasıl akışkanmı sıvımı yanıı ne renk te yapıyorlarr ..afedersınız ama sormam lazımm :44::44::44:aralık annelerınde mukuslu kaka alerjık oldunu gosterıyomuşş bazı belırtıler eslıgın de benımde aklıma takıldı mukuslu nasıl dıyee
Vayyyy, ne karizmatik bakışlar... Allahım size bağışlasın, nazarlardan saklasın....buda benım oğluşum
Bence de en güzeli kış anneleri, iki kızım da kış bebeği... Bahara yaza ele kola geliyor, anneler de rahat rahat geziyor... Bi de yazın ne giydireceğim derdi çok oluyor isilik oluyor...Bence en guzel bahar anneleri :)
kakasında değildi canım idrarını yaptığı yerdeydi nette baktım bebek susuz kaldığı zaman idrar kristalleşirmiş ve leke olurmuş..
ilk bebeğim canım hiç bi bilgim de yok
hamileliğim telaşla korkuyla geçti korka korka ağlaya ağlaya oldu
eşim hastaneye götürmek istemedi bir daha olursa gideriz çocuğu delik deşik ederler dedi bende kıyamadım..
sık sık emzirin yazıyodu anne sütünden suyunu alsın yeterli olmazsa su verin yazıyodu bende 2 saat de bir emziriyodum artık ağladıkça veriyorum...
maasallahh cook yakışıklı ayrıca çokk tarz olmuş bu yakışıklı allah bagıslasın bende resım yuklemek ıstıyorum ama hayatta anlamam kı bakalım nasıl olcakk
dönem buu canım ınsallah gecer sutun belkı fazla gelıyoduurr önden sag bıraz canımm
bende ondaan korkuma bıberon veremıyom ama bır yerdde alışması lazım bıberona sız hangı bıberon ucunu kullanıyonuz ved bıberonuu benımde bıberona ıhtıyacım var ıyı bısı olsunnn anne memesıne yakın olanları varmıss ısım varsa yazın lutfenn almışken ıyısı olsunn
genelde uyku sersemı cekerler ama bızdede oluyo emmedıyse bırakıyorumm yannnıı acıkacak 3 saatte olmazsa 4. saate emecek yanıı bız dayanamıyoruz allah yardımcımız olsunn sabırlar versın dayanma gucu versın tum annelere annelık kolay degılll bıd eben tekım annem ıstanbuldabır yerde ınsan alısıyo ve öle duzen kuruyo
Uzayan kaka, mukuslu yani afedersin sümük gibi... Ama tek başına alerjil olduğunu göstermezmiş, başka bulguları da varmış...rengi çok da önemli değil, beslenme durumuna göre sarı yeşil olabilir....
Vayyyy, ne karizmatik bakışlar... Allahım size bağışlasın, nazarlardan saklasın....
Bence de en güzeli kış anneleri, iki kızım da kış bebeği... Bahara yaza ele kola geliyor, anneler de rahat rahat geziyor... Bi de yazın ne giydireceğim derdi çok oluyor isilik oluyor...
Bence götürün canım, ben götüreceğim.... Delik deşik olacak bir durum yok, tahlil alacaklar sadece... İnş enf yoktur ama varsa tedavi olmadan geçmez.... Bir de erkek bebeklerde idrar yolu enf pek olmaz, kızlar da daha çabuk olur, eğer erkek bebekte iye varsa sebebine bakmak gerek...
tesekkur ederız teyzeleri amin cumlemızınkını rabbım korusun anneli babalı buyutsun ıns
Maşallah cok tatlisin sen
canım ne bılım bende anlamıyorum vede anlatamıyorum ama sen aralıkannelerını dunu bugununu bır oku belkı anlarsınn kafam karısık yanı çözmeye çalısıyorumm..günaydın canım. bizimki yeşil ve sümüksüydü sanırım mukusludan bunu kasdediyolar neyse dün dra götürdük tahlil yaptı temiz çıktı bide ishal salgını varmış temiz çıkınca senin yediklerinden olabilir geçer dedi bizde geldik geri bilmiyom valla içim çok da rahat değil açıkçası sizinde mi o şekilde normalde sarı renkte yapıyodu ve az sümüksüydü
hosgeldın canımm aramıza bende 13 ocakk erkek bebek annesıyımmBende 24 ocak annesiyim yeni geliyorum araniza şimdiye kadar biraz problem yasadik allaha sşükürler olsun atlatiyoruz hepsini sahada iyi olucaz inşallah herkesin bebisine duaciyiz
Uzayan kaka, mukuslu yani afedersin sümük gibi... Ama tek başına alerjil olduğunu göstermezmiş, başka bulguları da varmış...rengi çok da önemli değil, beslenme durumuna göre sarı yeşil olabilir..
Vayyyy, ne karizmatik bakışlar... Allahım size bağışlasın, nazarlardan saklasın....
Bence de en güzeli kış anneleri, iki kızım da kış bebeği... Bahara yaza ele kola geliyor, anneler de rahat rahat geziyor... Bi de yazın ne giydireceğim derdi çok oluyor isilik oluyor...
Bence götürün canım, ben götüreceğim.... Delik deşik olacak bir durum yok, tahlil alacaklar sadece... İnş enf yoktur ama varsa tedavi olmadan geçmez.... Bir de erkek bebeklerde idrar yolu enf pek olmaz, kızlar da daha çabuk olur, eğer erkek bebekte iye varsa sebebine bakmak gerek...
tesekkur ederız teyzeleri amin cumlemızınkını rabbım korusun anneli babalı buyutsun ıns
deniz kısaca anlatıyım ıns olur mesaj yazdıgın yerın altında eklentı ekle var oraya gııyosun cıkan kutuda sag ustte dosya ekle var oraya tıkla gözattan resmı sec ve yukle sag altta da bitir ıns işine yarar
Gunaydin cnm,beninde su kaka olayi kafamda..mukuslu nasil bilmiyorum ama benim kide bu hafta hep tasirdi bezden kakalari.bugun altini actim yoktu kaka degistireyim dedim acinca birkızlar gunaydınnnn kafama bır sey takıldıı sabah sabh bebışlerınızın kakası nasıl akışkanmı sıvımı yanıı ne renk te yapıyorlarr ..afedersınız ama sormam lazımm :44::44::44:aralık annelerınde mukuslu kaka alerjık oldunu gosterıyomuşş bazı belırtıler eslıgın de benımde aklıma takıldı mukuslu nasıl dıyee
Hosgeldin cnm,kizinmi var oglunmu..bende 5 ocakta dogum yaptim,kizim varBende 24 ocak annesiyim yeni geliyorum araniza şimdiye kadar biraz problem yasadik allaha sşükürler olsun atlatiyoruz hepsini sahada iyi olucaz inşallah herkesin bebisine duaciyiz
Sıvı kaka zaten normal canım, kaka uzuyorsa ya böyle yumurtanınakı gibicanım ne bılım bende anlamıyorum vede anlatamıyorum ama sen aralıkannelerını dunu bugununu bır oku belkı anlarsınn kafam karısık yanı çözmeye çalısıyorumm..
hosgeldın canımm aramıza bende 13 ocakk erkek bebek annesıyımm
yanııı bebekler nasıl kaka yapıyokı normalde hep sıvı degılmı hangı bebış sert kaka yapıyokı yanı bılmıyorum yapanda varmıı daha sert olmaz herhalde baska belırtılerde varmıs tabııı allah dermansız dertler vermesınn .bende kışı sevmıyorumm yaz ıyıdır dıyorum ama o zamanda baska sorunlar olacak çok ınce gıydırecez hasta olacaklar kalın kacırsak ısılık olacak cocuklar sıcaktan uyuyamıcak bıde yaz gecelerıı kısa hıııç uyku falan kalmıcaktı bıde bole dusunelımde durumumuz ıyı yanıı yza raaahaat raaahahat çıkcaz gezcez iiiiinnsallah belkıde denızlere gıtcezzz bıcı bıcı yapcazzz ay bende ıkı dakkada hemen hayallere dalldımmm
Gunaydin cnm,beninde su kaka olayi kafamda..mukuslu nasil bilmiyorum ama benim kide bu hafta hep tasirdi bezden kakalari.bugun altini actim yoktu kaka degistireyim dedim acinca bir
Baktim bez su gibi kaka olnus,sizde oluyormu hic boyle,belkide bizim ondan tasti hep..resmen sanki su dokmusun beze ,sok oldum yaas.ishalmi acaba bilmiyorum.
Hosgeldin cnm,kizinmi var oglunmu..bende 5 ocakta dogum yaptim,kizim var
Hosgeldin aramiza bende gruba yeni katıldım ama arkadaşlar çok sıcak ve samimiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?