2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Bizde bugun asiya gittik kizlar. 6600 olmus bebisim. Dr. Rota asisini sordum. Yaptirsan iyi olur 3. Ayinda dedi. Babasida bunu duydu. Durmaz yaptirir hemen. Aksamdan liste yapmistim dr.a sorcaklarim diye (cunku gidince unutuyorum sorcklarimi) buseferde listeyi goturmeyi unutmusum :) esim soyleniyo kagidi gotur diye ayri bi liste yapsaydin yada parmana ip baglasaydin diye. Neyse amlima gelenleri sordum. Bugun de ne cok kisi asiya gitmis. Herkese gecmis olsun. Aksamda misafirlerim vardi. Onlari ugurladim biraz once. Oglusumda huysuzdu. Memeyle bitisik yasadik biraz . Surupta verdim ara ara simdi uyuyor. Umarim rahat uyur bi damla yavrusum...

Günaydın kızlar benim kizima bütün gece beni emmemek için agladi durdu biberonla mamayi yiyince sustu ve mışıl mışıl uyumaya başladı mama vermese aç kalıyor versem anne sutunu bırakacak ne yapicam bilmem :44:

kızlar gunaydınnnn kafama bır sey takıldıı sabah sabh bebışlerınızın kakası nasıl akışkanmı sıvımı yanıı ne renk te yapıyorlarr ..afedersınız ama sormam lazımm :44::44::44:aralık annelerınde mukuslu kaka alerjık oldunu gosterıyomuşş bazı belırtıler eslıgın de benımde aklıma takıldı mukuslu nasıl dıyee

buda benım oğluşum
maasallahh cook yakışıklı ayrıca çokk tarz olmuş bu yakışıklı allah bagıslasın bende resım yuklemek ıstıyorum ama hayatta anlamam kı bakalım nasıl olcakk

dönem buu canım ınsallah gecer sutun belkı fazla gelıyoduurr önden sag bıraz canımm
Biberona alışınca bebekler emmek istemiyorlar.bende oğlumda aynı sorunu yaşadım malesef.
bende ondaan korkuma bıberon veremıyom ama bır yerdde alışması lazım bıberona sız hangı bıberon ucunu kullanıyonuz ved bıberonuu benımde bıberona ıhtıyacım var ıyı bısı olsunnn anne memesıne yakın olanları varmıss ısım varsa yazın lutfenn almışken ıyısı olsunn
genelde uyku sersemı cekerler ama bızdede oluyo emmedıyse bırakıyorumm yannnıı acıkacak 3 saatte olmazsa 4. saate emecek yanıı bız dayanamıyoruz allah yardımcımız olsunn sabırlar versın dayanma gucu versın tum annelere annelık kolay degılll bıd eben tekım annem ıstanbulda bır yerde ınsan alısıyo ve öle duzen kuruyo

Bende 24 ocak annesiyim yeni geliyorum araniza şimdiye kadar biraz problem yasadik allaha sşükürler olsun atlatiyoruz hepsini sahada iyi olucaz inşallah herkesin bebisine duaciyiz

günaydın canım. bizimki yeşil ve sümüksüydü sanırım mukusludan bunu kasdediyolar neyse dün dra götürdük tahlil yaptı temiz çıktı bide ishal salgını varmış temiz çıkınca senin yediklerinden olabilir geçer dedi bizde geldik geri bilmiyom valla içim çok da rahat değil açıkçası sizinde mi o şekilde normalde sarı renkte yapıyodu ve az sümüksüydü

Bende 24 ocak annesiyim yeni geliyorum araniza şimdiye kadar biraz problem yasadik allaha sşükürler olsun atlatiyoruz hepsini sahada iyi olucaz inşallah herkesin bebisine duaciyiz

slam hoş geldin canım,
emin ol problemsiz olanımız yok ama burda birbirimize destek olarak bilgiler vererek atlatıyoruz Allah'ın izniyle.bebişin de sen de tekrar hoş geldiniz aramıza :)

Uzayan kaka, mukuslu yani afedersin sümük gibi... Ama tek başına alerjil olduğunu göstermezmiş, başka bulguları da varmış...rengi çok da önemli değil, beslenme durumuna göre sarı yeşil olabilir....
buda benım oğluşum
Vayyyy, ne karizmatik bakışlar... Allahım size bağışlasın, nazarlardan saklasın....
Bence en guzel bahar anneleri :)
Bence de en güzeli kış anneleri, iki kızım da kış bebeği... Bahara yaza ele kola geliyor, anneler de rahat rahat geziyor... Bi de yazın ne giydireceğim derdi çok oluyor isilik oluyor...

Bence götürün canım, ben götüreceğim.... Delik deşik olacak bir durum yok, tahlil alacaklar sadece... İnş enf yoktur ama varsa tedavi olmadan geçmez.... Bir de erkek bebeklerde idrar yolu enf pek olmaz, kızlar da daha çabuk olur, eğer erkek bebekte iye varsa sebebine bakmak gerek...

Maşallah cok tatlisin sen
tesekkur ederız teyzeleri amin cumlemızınkını rabbım korusun anneli babalı buyutsun ıns
deniz kısaca anlatıyım ıns olur mesaj yazdıgın yerın altında eklentı ekle var oraya gııyosun cıkan kutuda sag ustte dosya ekle var oraya tıkla gözattan resmı sec ve yukle sag altta da bitir ıns işine yarar

canım ne bılım bende anlamıyorum vede anlatamıyorum ama sen aralıkannelerını dunu bugununu bır oku belkı anlarsınn kafam karısık yanı çözmeye çalısıyorumm..
hosgeldın canımm aramıza bende 13 ocakk erkek bebek annesıyımm

yanııı bebekler nasıl kaka yapıyokı normalde hep sıvı degılmı hangı bebış sert kaka yapıyokı yanı bılmıyorum yapanda varmıı daha sert olmaz herhalde baska belırtılerde varmıs tabııı allah dermansız dertler vermesınn .bende kışı sevmıyorumm yaz ıyıdır dıyorum ama o zamanda baska sorunlar olacak çok ınce gıydırecez hasta olacaklar kalın kacırsak ısılık olacak cocuklar sıcaktan uyuyamıcak bıde yaz gecelerıı kısa hıııç uyku falan kalmıcaktı bıde bole dusunelımde durumumuz ıyı yanıı yza raaahaat raaahahat çıkcaz gezcez iiiiinnsallah belkıde denızlere gıtcezzz bıcı bıcı yapcazzz ay bende ıkı dakkada hemen hayallere dalldımmm

ugırbcegı çok tesekkurler canım aslında daha çok secmıstım ama bı tane resım yuklendıı neyse öğrettın ya bı dahakıne öptum saol bacımm:80::80::80::80:

Gunaydin cnm,beninde su kaka olayi kafamda..mukuslu nasil bilmiyorum ama benim kide bu hafta hep tasirdi bezden kakalari.bugun altini actim yoktu kaka degistireyim dedim acinca bir
Baktim bez su gibi kaka olnus,sizde oluyormu hic boyle,belkide bizim ondan tasti hep..resmen sanki su dokmusun beze ,sok oldum yaas.ishalmi acaba bilmiyorum.

Hosgeldin cnm,kizinmi var oglunmu..bende 5 ocakta dogum yaptim,kizim var

Sıvı kaka zaten normal canım, kaka uzuyorsa ya böyle yumurtanınakı gibi
Neyebenzetsem bilemedim işteo mukuslu, mukuslu olunca da illa alerji var denmez da kan varsa yavaş kilo alımı varsa test yapıyorlar, anne diyet yapıyor, mama kullanıyorsaalerji maması kullanıyor vs...zorbir durum, allah yardımcılrı olsun...

Hosbulduk kizim var benim mila

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…