2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

benımkı sarı renkte orta kıvamda yapıyor potur potur parcalı gıbı ama bazen cıvık oluyo baya nette okumustum cok beslendıgınde de oluyomus dıkkat ettım cok sut ıctıgınde oyle oluyor gercekten ıyı beslendıgını gösterır falan dıyodu ıns kötu bısey dııldır

canım çok saol ya valla oyle ıyı anlattınkııı anladımm dunku bezlerıne bakıyorum resmen daha kak yapmadıda telaslandımm acabalar beynımı kemırdı resmenn ALLAHIMMM OO ANNELERE GUUÇ VE PEYGAMBER SABRI VERSINN BEBEKLEREDE ACIL ŞIFALAR NASIP ETSIN HEEPE DUA EDIYORUMM INANIN YANI BIRIR BURDAA UZULUYO YA INANIN BENDE UZULUYORUMM ..BURDA FARKLI ILLERDE OLSAKTA BEBEKLERIMIZ HAKKINDA BILGI ALIŞVERISI NDE BULUNUYORUZ KAYNANAMA VEYA KOMSUMA DESEM SUU ŞÖYLE DIYE BANA NE KADAR YARDIMCI OLACAKLARKI YANLIŞ BILGI SAHIBI OLACAM BELKIDE SAOLUN ALLAH RAZI OLSUNN OCAK ANNELERII KIMSE DUYARSIZ DEGIL BURDA

ugırbcegı çok tesekkurler canım aslında daha çok secmıstım ama bı tane resım yuklendıı neyse öğrettın ya bı dahakıne öptum saol bacımm:80::80::80::80:

sevındım ışe yaradıgına en son bıtır demeden önce tekrar dosya ekleden secersın resım altta zaten cogalıyo resımler ıstedıgın kadar ekle artık bol bol beklerız bebısın resımlerını

merhaba anneler, bebişler nasılsınız? nası gidiyo hayat? Bi halinizi hatırınızı sorayım dedim. babamız bugün nöbetçi, akşam 10 da gelecek inşallah. hava da güzel, kızımı balkona çıkarayım diyorum :) bizimde gezmemiz bu kadar:)
ugurbcegi ve denizardafatih maşallah bebeklerinize. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.

dün bebeğim neden emmiyor diye düşünürken bugün belli oldu. dün az az öksürüyordu bol bol salya çıkartıyor ya boğazına o kaçıyor zannediyordum. meğersem kuzucum hasta oluyormuş. köh köh diye öksürüyor nasıl içim gidiyor anlatamam. acile de götürmedik biraz bekleyelim bağışıklık kazansın diye düşündük ama içim içimi kemiriyor bir yandan da götürsem mi acaba azıcık ilerleyecek olursa hemen götürürüz gibi. daha ilk öksürükte ilaca başlarsak kendisi hiç hastalıkla savaşmayı öğrenemeyecek. var mı önerisi olan? inş ilerlemez atlatır kuzum

kızlar merabalar.bişi sorcam benim bebeğim sabah 8 de yatıyo saat 3 e kadar sadece emmek için uyanıyo akşam üstü saat 6 dan sonra kolik gaz sancıları başlıyo gece 12 gibi bitiyo 12 de uyuyo sabaha kadar. sizinkiler nasıl

canım çok geçmiş olsun. ben olsam götürürdüm tatlım. götürün dr a da hemen ilaç kullanmasak olur mu diye sorarsın, ona göre davranırsınız. hem için rahat etmiş olur.

çok güzel canım maşallah , kolik dışında tabi.:) aç olsa, gazı olsa bi derdi olsa uyanır merak etme. kaç günlük oldu bebeğin? bizim daha düzene oturmadı hiç, o yüzden şu vakit uyuyo bu vakit uyuyo diye yazamıyorum.

Canim gecmis olsun enes de pazartesi aksamo basladi oksurmeye sali iyice artti götürdüm kendi dr uniz yokttu baska dr bakti daha cok kucuk ilac veremem dedi burnu da cok tikaniyor serum fizyolojik olmaz dedi deniz suyu varya onu verdi damlatip otri bebeyle çekiyorum. Oyle dedi dr. Ateslenirse öksürük artarsa tekrar getirin dedi canim henüz ilac vermiyorlar da cigerlerini dinledi icim rahat etti.

canım benim bebiş 2 aylık valla kitaplarda 1.5 saat uyuyayacak 1.5 saat ayık kalcak yazıyo ya oyüzden emin olamadım. gündüz 6 saat uyuyo gece 9 saat falan. tamam gece güzelde gündüz uykusu bölük bölük olması lazım değilmi? ıyandırıyorum kızıyo beni neden uyandırdın diye bırakıyom yatağına uyumaya devam ediyo.

Amin canim cumlmizinkine ins hep berabwr buyutucez yumurcaklari o gunleride gormek nasip olur ins
Bizimde oldu canim ilk bir kac oksurdu sonra hiriltili oksuruk oldu banyo yaptiktan sonra oldu bizim ya ince giydirdim ondan ya terledi teri sogudu onceden terlemiyolardi artik terllar bende doktora gitmedim burnunu temizledim serum fizyolojik otri bebeyle cektim odanin nemini ayarladim basini yuksek tuttum
ahat nefes alsin diye bide uyurken tek kat uyaninca cift kat giydirdim her uyandigindada sirtina baktim terliyosa havlu kagit koydum kiyafetinide degistiriyorum ama usumesin diye havlu kagit koymak daha iyi oldu teri cok deildi bu sekilde 3 gun ugrastim sanirim gecti cocugu terletmemek.mumkun deil ama usumeden degostirince iyilesiyor hatta terleyince o soguk alginligini atiyor sanirim sanki bana o zamanlar iyi geldi gibi hissettim burnunu ilk gun cok sık araliklarla cektim hatta korkuyodum burnunada zarar veririm diye ama iceri akip cigerine gitmesinden iyidir dedim ikinci gun daha azaldi ucuncu gun bir kere temizledim seninki daha burnu tikanmaya baslamamistir belki kontrol et ona gore temizlwrsin acik olsun burnu ins cabuk gecer canim cok gecmis olsun

cnm hiç bekleme çocuk druna götür yoksa acile götür...bizimki de öksürüyodu götürdük bişeyi yok dedi ama bi öksürükte götürmek gerekiyomuş bronşite çevirmesin diye...yani kaç dakkada bi öksürdüğü bile önemli

kızlar bugün oğlum 56 günlük ve gaz sancısı tavan yaptı nerdeyse 1-2 gündür gündüzde çekiyor yavrum gecede çekiyor yatıyor kalkıyor ağlıyor böyle durum yaşayanlar var mı aranızda gün geçtikçe azalacak derken nerdeyse artıyor çok zor cidden

adanada yaşamıyorum canım ama eşim adanalı ilk oğlumun kontrolleirnde billur gülek hanıma gitmiştik. sonra 2 3 yaşına gelince turgut özal tarafında ilk adım mı öle bi yer keşfetmiştik 4 5 tane uzman çocuk dr u var nöbetçi olarak da kendileri kalıyorlar pratisyen hekim değil yani sonra oraya hötürmeye başladım adıyamndayım ben. adanaya gelince yine oraya götürürüm ama orda dr ismi sorarsan hatırlayaıyorum 24 saat uzman dr olması çok hoşuma gitmişti bir de bsk metroparkta deniz ışık senan vardı o da iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…