kızlar gunaydınnnn kafama bır sey takıldıı sabah sabh bebışlerınızın kakası nasıl akışkanmı sıvımı yanıı ne renk te yapıyorlarr ..afedersınız ama sormam lazımm :44::44::44:aralık annelerınde mukuslu kaka alerjık oldunu gosterıyomuşş bazı belırtıler eslıgın de benımde aklıma takıldı mukuslu nasıl dıyee
Sıvı kaka zaten normal canım, kaka uzuyorsa ya böyle yumurtanınakı gibi
Neyebenzetsem bilemedim işteo mukuslu, mukuslu olunca da illa alerji var denmez da kan varsa yavaş kilo alımı varsa test yapıyorlar, anne diyet yapıyor, mama kullanıyorsaalerji maması kullanıyor vs...zorbir durum, allah yardımcılrı olsun...
ugırbcegı çok tesekkurler canım aslında daha çok secmıstım ama bı tane resım yuklendıı neyse öğrettın ya bı dahakıne öptum saol bacımm:80::80::80::80:
buda benım yusuf aras ım
dün bebeğim neden emmiyor diye düşünürken bugün belli oldu. dün az az öksürüyordu bol bol salya çıkartıyor ya boğazına o kaçıyor zannediyordum. meğersem kuzucum hasta oluyormuş. köh köh diye öksürüyor nasıl içim gidiyor anlatamam. acile de götürmedik biraz bekleyelim bağışıklık kazansın diye düşündük ama içim içimi kemiriyor bir yandan da götürsem mi acaba azıcık ilerleyecek olursa hemen götürürüz gibi. daha ilk öksürükte ilaca başlarsak kendisi hiç hastalıkla savaşmayı öğrenemeyecek. var mı önerisi olan? inş ilerlemez atlatır kuzum
kızlar merabalar.bişi sorcam benim bebeğim sabah 8 de yatıyo saat 3 e kadar sadece emmek için uyanıyo akşam üstü saat 6 dan sonra kolik gaz sancıları başlıyo gece 12 gibi bitiyo 12 de uyuyo sabaha kadar. sizinkiler nasıl
oy buda tosun maşallah :) Allah nazarlardan saklasın hayırlı uzun omur nasıp etsın ıns[/QUOTE şükür bunada uğurbçegı tesekkurler senınkıı ne kadarlıkk bız 13 ocak doğumluyuzz
çokk tesekkurlr canımm senın bebış ne kadarlık bız sabah çıktık balkona hava çok guzeldı batanıneye sardım bası ve kolları dısarda kaalcak sekılse kollarını kıvırdım kuzum gunesı gorunce nasıl burusturdu suratıını ama keyfı yerındeydı valla camdan gunes olmuyomus ılla bırebır gormesı lazımmıssmerhaba anneler, bebişler nasılsınız? nası gidiyo hayat? Bi halinizi hatırınızı sorayım dedim. babamız bugün nöbetçi, akşam 10 da gelecek inşallah. hava da güzel, kızımı balkona çıkarayım diyorum :) bizimde gezmemiz bu kadar:)
ugurbcegi ve denizardafatih maşallah bebeklerinize. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
çok geçmış olsun canım amasn hep takıp et kı asagıya ınmeden mudale etoksuruguu ınsallah çabuk attlatır benımkı daha 1 aylıkken hasta oldudün bebeğim neden emmiyor diye düşünürken bugün belli oldu. dün az az öksürüyordu bol bol salya çıkartıyor ya boğazına o kaçıyor zannediyordum. meğersem kuzucum hasta oluyormuş. köh köh diye öksürüyor nasıl içim gidiyor anlatamam. acile de götürmedik biraz bekleyelim bağışıklık kazansın diye düşündük ama içim içimi kemiriyor bir yandan da götürsem mi acaba azıcık ilerleyecek olursa hemen götürürüz gibi. daha ilk öksürükte ilaca başlarsak kendisi hiç hastalıkla savaşmayı öğrenemeyecek. var mı önerisi olan? inş ilerlemez atlatır kuzum6 tane ığne yedı de ole duzeldı kuzumm allah bı daha hasta etmesınn:18::18: ama bagısıklık ta kazansınlar ama ıste bole bole buyucekler yavrularımız
oy buda tosun maşallah :) Allah nazarlardan saklasın hayırlı uzun omur nasıp etsın ıns[/QUOTE şükür bunada uğurbçegı tesekkurler senınkıı ne kadarlıkk bız 13 ocak doğumluyuzz
çokk tesekkurlr canımm senın bebış ne kadarlık bız sabah çıktık balkona hava çok guzeldı batanıneye sardım bası ve kolları dısarda kaalcak sekılse kollarını kıvırdım kuzum gunesı gorunce nasıl burusturdu suratıını ama keyfı yerındeydı valla camdan gunes olmuyomus ılla bırebır gormesı lazımmıss
çok geçmış olsun canım amasn hep takıp et kı asagıya ınmeden mudale etoksuruguu ınsallah çabuk attlatır benımkı daha 1 aylıkken hasta oldu6 tane ığne yedı de ole duzeldı kuzumm allah bı daha hasta etmesınn:18::18: ama bagısıklık ta kazansınlar ama ıste bole bole buyucekler yavrularımız
bizde 14 ocak doğumluyuz. uyuyo kızım, uyansın çıkarcam bende balkona inşallah.
dün bebeğim neden emmiyor diye düşünürken bugün belli oldu. dün az az öksürüyordu bol bol salya çıkartıyor ya boğazına o kaçıyor zannediyordum. meğersem kuzucum hasta oluyormuş. köh köh diye öksürüyor nasıl içim gidiyor anlatamam. acile de götürmedik biraz bekleyelim bağışıklık kazansın diye düşündük ama içim içimi kemiriyor bir yandan da götürsem mi acaba azıcık ilerleyecek olursa hemen götürürüz gibi. daha ilk öksürükte ilaca başlarsak kendisi hiç hastalıkla savaşmayı öğrenemeyecek. var mı önerisi olan? inş ilerlemez atlatır kuzum
canım benim bebiş 2 aylık valla kitaplarda 1.5 saat uyuyayacak 1.5 saat ayık kalcak yazıyo ya oyüzden emin olamadım. gündüz 6 saat uyuyo gece 9 saat falan. tamam gece güzelde gündüz uykusu bölük bölük olması lazım değilmi? ıyandırıyorum kızıyo beni neden uyandırdın diye bırakıyom yatağına uyumaya devam ediyo.çok güzel canım maşallah , kolik dışında tabi.:) aç olsa, gazı olsa bi derdi olsa uyanır merak etme. kaç günlük oldu bebeğin? bizim daha düzene oturmadı hiç, o yüzden şu vakit uyuyo bu vakit uyuyo diye yazamıyorum.
Amin canim cumlmizinkine ins hep berabwr buyutucez yumurcaklari o gunleride gormek nasip olur insmerhaba anneler, bebişler nasılsınız? nası gidiyo hayat? Bi halinizi hatırınızı sorayım dedim. babamız bugün nöbetçi, akşam 10 da gelecek inşallah. hava da güzel, kızımı balkona çıkarayım diyorum :) bizimde gezmemiz bu kadar:)
ugurbcegi ve denizardafatih maşallah bebeklerinize. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
Bizimde oldu canim ilk bir kac oksurdu sonra hiriltili oksuruk oldu banyo yaptiktan sonra oldu bizim ya ince giydirdim ondan ya terledi teri sogudu onceden terlemiyolardi artik terllar bende doktora gitmedim burnunu temizledim serum fizyolojik otri bebeyle cektim odanin nemini ayarladim basini yuksek tuttumdün bebeğim neden emmiyor diye düşünürken bugün belli oldu. dün az az öksürüyordu bol bol salya çıkartıyor ya boğazına o kaçıyor zannediyordum. meğersem kuzucum hasta oluyormuş. köh köh diye öksürüyor nasıl içim gidiyor anlatamam. acile de götürmedik biraz bekleyelim bağışıklık kazansın diye düşündük ama içim içimi kemiriyor bir yandan da götürsem mi acaba azıcık ilerleyecek olursa hemen götürürüz gibi. daha ilk öksürükte ilaca başlarsak kendisi hiç hastalıkla savaşmayı öğrenemeyecek. var mı önerisi olan? inş ilerlemez atlatır kuzum
çokk tesekkurlr canımm senın bebış ne kadarlık bız sabah çıktık balkona hava çok guzeldı batanıneye sardım bası ve kolları dısarda kaalcak sekılse kollarını kıvırdım kuzum gunesı gorunce nasıl burusturdu suratıını ama keyfı yerındeydı valla camdan gunes olmuyomus ılla bırebır gormesı lazımmıss
çok geçmış olsun canım amasn hep takıp et kı asagıya ınmeden mudale etoksuruguu ınsallah çabuk attlatır benımkı daha 1 aylıkken hasta oldu6 tane ığne yedı de ole duzeldı kuzumm allah bı daha hasta etmesınn:18::18: ama bagısıklık ta kazansınlar ama ıste bole bole buyucekler yavrularımız
3 aylik olduk bizde 21 aralik dogumluyuz :)
buda benım yusuf aras ım
buda benım oğluşum
slm arkadaşlar kızım bugün 66 günlük oldu . 3.450 gr.dı , 20 günlükken üşüttük on gün hastanede yattı o zaman 3.000 gr.dı . hastaneden çıkarken de 3.170 gr. bugün aşıya gittik kıyafetlerle 3.900 gr geldi. Seyhan Başkent Üniversitesi Hastanesine götürüyorum ama hiç memnun değilim. Adana'da yaşayan arkadaşlar dr. önerilerinizi bekliyorum lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?