kızlar bugün oğlum 56 günlük ve gaz sancısı tavan yaptı nerdeyse 1-2 gündür gündüzde çekiyor yavrum gecede çekiyor yatıyor kalkıyor ağlıyor böyle durum yaşayanlar var mı aranızda gün geçtikçe azalacak derken nerdeyse artıyor çok zor cidden
Canımm geçmiş olsun Biz de yaptırmıştık geçtiğimiz haftalarda aşıları çok ağladı oğlum( gece de ateşi oldu biraz sende dikkat et Calpol verdik bizde Bugünlerde benim oğlumda memeyi alacağı zaman ağlıyor aç ama almak istemiyor Anlam veremedim bu duruma Bende sakinleşmesini bekliyorum emzirmek için Yanlız zor olmuyor mu yaa bende nasıl başa çıkcam bilemiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biberona alışınca bebekler emmek istemiyorlar.bende oğlumda aynı sorunu yaşadım malesef.
evet canım ya hatırlıyorum ama sen olduğunu bilemediğim için isim yazamadım bende merak etmiştim sizin kaç gün sürdü diye inş. o kadar sürmez bizimCanım benim kız da tam o günlerde gazı artmıştı. 10-11 gün aralıksız ağlıyodu. Burda çok yazmıştım belki hatırlarsın. Bi ara bende ağlıyodum onunla. Çok yorulmuştum. Maşallah Şimdi biraz daha iyiyiz. Elhamdulillah Yada ben alıştım, bilemiyorum. Yavaş yavaş azalıyor artık inşallah. Inşallah siz çabucak geçirirsiniz bu gazlı dönemi.
Aynen öyle canım biberonla içince memeyi emmek zor geliyor kuzucuklara. Ben bugün kaşıkla vermeye başladim mamayı çünkü kızım memeyi bıraksın istemiyorum :-(
iyi geceler kizlar
efenin karni doydu kakasi temizlendi dakikalarca salladim uyudu nihayet.
biz cok fena kucaga alistik.yere koyunca acikli acikli bakiyo tukuruk sacarak agliyo.bide ben butun gun onunla konusuyorum hic susmuyorum.kocamla bile bu kadar konusmadim inanin.bu yuzden surekli konusmak istiyo.agzini acip bekliyo.konusurken o da konusur gibi sesler cikariyo.dun arkadaslar geldi.biz siyaset konusuyoruz bi baktik efe de ana dizinde yattigi yerden bize bakiyo auuuu euuuu yapiyo moderator gibi sirayla konusanlara bakip konusuyo.biz koptuk tabi
artik buyudugunu hissediyorum beni taniyo ve baskasinda agladiginda kucagima gelince susuyo.tabi ac degilse
gittikce daha da zorlasiyo ve guzellesiyo annelik rabbim herkese nasip etsin amin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım ya hatırlıyorum ama sen olduğunu bilemediğim için isim yazamadım bende merak etmiştim sizin kaç gün sürdü diye inş. o kadar sürmez bizimgaz olayı mahvetti bizi doktor sap simplex verdi ama bence hiç bir faydası yok yediklerimede dikkat ediyorum ama yinede oğlumun sancı çekmediği gün yok Allah yardımcımız olsun bir atlatsakta sıkıntılı günlerimizi tadına varabilsek artık anneliğin
Biz dogdugu gunddn beri cekiyoruz sancilari cok siddetli. Denemedigimiz yol kalmadi. Sanci saatlerinin en siddetli oldugu zamana yakim kimyon ve rezene tohumu kaynatip veriyoz faydasini gorduk. Bjde sebepsiz aglama krizlerinde ince battaniyeye kollrini icine alacak sekilde sariyorum emzirip hafif sallayarak pispisliyorum aninda susuyor. Muzikler kisa sureli etki gosterdi bize. Bazende ortam degisikligi yaptiriyoruz evde gezdiriyoruzevet canım ya hatırlıyorum ama sen olduğunu bilemediğim için isim yazamadım bende merak etmiştim sizin kaç gün sürdü diye inş. o kadar sürmez bizimgaz olayı mahvetti bizi doktor sap simplex verdi ama bence hiç bir faydası yok yediklerimede dikkat ediyorum ama yinede oğlumun sancı çekmediği gün yok Allah yardımcımız olsun bir atlatsakta sıkıntılı günlerimizi tadına varabilsek artık anneliğin
kızlar oyun halısı almak ıstıyorum bır turlu karar veremedımm şimdi tam zamanlarıı butun gununu onları ıncelemekle gecırır dıye dusunuyorumm sız ne dusunuyosunuz tavsıyelerınıze ıhtıyacım varr
iyi geceler kizlar
efenin karni doydu kakasi temizlendi dakikalarca salladim uyudu nihayet.
biz cok fena kucaga alistik.yere koyunca acikli acikli bakiyo tukuruk sacarak agliyo.bide ben butun gun onunla konusuyorum hic susmuyorum.kocamla bile bu kadar konusmadim inanin.bu yuzden surekli konusmak istiyo.agzini acip bekliyo.konusurken o da konusur gibi sesler cikariyo.dun arkadaslar geldi.biz siyaset konusuyoruz bi baktik efe de ana dizinde yattigi yerden bize bakiyo auuuu euuuu yapiyo moderator gibi sirayla konusanlara bakip konusuyo.biz koptuk tabi
artik buyudugunu hissediyorum beni taniyo ve baskasinda agladiginda kucagima gelince susuyo.tabi ac degilse
gittikce daha da zorlasiyo ve guzellesiyo annelik rabbim herkese nasip etsin amin
Benim oğlumda başkasının kucağında ağlıyorsa ben alınca susuyor Bayılıyorummmm bu duruma çok hoşuma gidiyor :))) ama tabii dediğin gibi aç yada başka bi sıkıntısı yoksa Ee açsa bile meme bende :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tiny love Maymun adasi yada tekmeleyi tavsiye ederim. Gercekten cok egleniyo bizim ki
evet canım ya hatırlıyorum ama sen olduğunu bilemediğim için isim yazamadım bende merak etmiştim sizin kaç gün sürdü diye inş. o kadar sürmez bizimgaz olayı mahvetti bizi doktor sap simplex verdi ama bence hiç bir faydası yok yediklerimede dikkat ediyorum ama yinede oğlumun sancı çekmediği gün yok Allah yardımcımız olsun bir atlatsakta sıkıntılı günlerimizi tadına varabilsek artık anneliğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?