adanada yaşamıyorum canım ama eşim adanalı ilk oğlumun kontrolleirnde billur gülek hanıma gitmiştik. sonra 2 3 yaşına gelince turgut özal tarafında ilk adım mı öle bi yer keşfetmiştik 4 5 tane uzman çocuk dr u var nöbetçi olarak da kendileri kalıyorlar pratisyen hekim değil yani sonra oraya hötürmeye başladım adıyamndayım ben. adanaya gelince yine oraya götürürüm ama orda dr ismi sorarsan hatırlayaıyorum 24 saat uzman dr olması çok hoşuma gitmişti bir de bsk metroparkta deniz ışık senan vardı o da iyiydi
İyi akşamlar kızlarrrrrr, bugün biz avmye gittik hemen bir çay içmek bile iyi geldi:) anakucağı ile gezdirdik biraz zordu bebek arabası baktık ama chicco yoktu.
iyi akşamlar kızlarr
bebeğim 2,5 aylık oldu doğduğunda poposunda anal fissür (çatlak) var dedi doktor ben gazdan sanıyodum kıvranmalarını gecen kontrolümüzde meğerse çatlak iyileşmemiş krem ve oturma banyosu onerdi Böyle bir durumla karşılaşan var mı? bebeğim yalnızca anne sütü almasına rağmen dünden beri kakasını yapmadı bugüne kadar hiç böyle bi durum olmamıştı anne sütü olan bebek kabız olur mu yarın doktora gidicez ama ben çok endişeliyim bilgisi olanlar bilgilerini paylaşabilirler mi ?
kızlar bugün oğlum 56 günlük ve gaz sancısı tavan yaptı nerdeyse 1-2 gündür gündüzde çekiyor yavrum gecede çekiyor yatıyor kalkıyor ağlıyor böyle durum yaşayanlar var mı aranızda gün geçtikçe azalacak derken nerdeyse artıyor çok zor cidden
Slm cnm,bizde sab kullandik fayda etmedi,biodaia aldik oda ayni..bu nasil bir damla cnm,duymadim adinimrb arkadaşlar bende ocak annelerindendim ama kızım inatçı çıkınca 3 şubatda dogum yaptım son konuşulanlarda gaz sancısı şikayetini okudumda bir arkadaşın belki yardımı olur biz infacol kullandık 3 gün içinde kayboldu diyebilirim gaz sancılarımız kızım toplana toplana sıkıla sıkıla perişan oluyordu o damladan sonra hiç bir şikayeti kalmadı
Bence aksamustu saatlerinde uytmamaya calis,gece uykusu gibi olmaz..benimkide gunduz uyumaz gece uyurAllahımmm benim bebiş şimdi uyuyor ama gece uyumuyooorr( öyle olan var mııı ??
Cok gecmis olsun cnm,ins.duzelir cabucak bebsin..neyse sebebi ortaya cikims ya emer ins. Artik annesi guzelce seni.bizde yeni huggies 3 numara aldik,iyi gibi simdilik.kaka azcik tasti bugun,primada yukari kafaya kjadar tasti hergun..bugün tam 3 aylık olduk biz. hafta sonu yine doktordaydık. geçen hafta yapılan idrar kültürü tekrarlandı. Allah'ım o torbaya çiş doldurmak ne zor işmiş. bütün gün onunla uğraştık. tam 4 poşet harcadık. sonunda oldu.
memeyi görünce çığlık atmalar, kaşıkla, şırıngayla vs beslenmek istememesi de anlaşıldı, orta kulak enfeksiyonuhem idrar yolları hem de kulak enfeksiyonuna iyi gelecek bi antibiyotik yazdı doktor. umarım işe yarar. küçücük yavrum atlatır umarım hepsini. gece emmeleri biraz fark etti gündüz hala reddediyor. aslında emmek istiyor ama ağrısı var sanırım ememiyor. kulak enfeksiyonunda çene ağrırmış diye duydum.
1 haftada sadece 100 gram almışız. az dedi doktor. zorla besleyin dedi.zorla da olmuyor kişu anda 5300 gram, bu ay 600 gram aldık toplamda. boyu da 56 cm, kısa biraz dedi. off, bu ay yavrum toparlar inşl.
bebeği emmeyi reddeden bi çok kişi var şu anda. mutlaka doktora gidin ve kulaklarını kontrol ettirin. kilo alımını az buluyorsanız da idrar ve kulak incelemesi yaptırmanızı tavsiye ederim. vakit kaybetmeyin yani.
antibiyotik aldığımız için ishal gibiyiz. huggies 3 almıştım ilk defa. kakası çok sulu olduğundan sanırım taa sırtına çıktı bugün. bi de yapar yapmaz aldım. ona rağmen yani.. diyeceğim huggies 3 numaranın prima yeşilden sızdırmazlık konusunda farkını göremedim. bunlardan daha iyi bi bez olduğunu da sanmıyorum hiç duymadım.
bizden haberler böyle.. önceki iletilerde 2 yakışıklı gördüm.maşallah çok tatlılar.
Bizde 2.5 aylik olduk..gecmis olsun cnm..benim kizimda herbezi kakali olurdu,dun baya sulu 3 kere cok yapti,anam dedim ishalmi oldu bugunde hic kaka yaspmadi,aksamustu emerken yati.bugunde kabizmi diye korktum,annelik boyle iste paranoyak oluyoiz sanirim..merak etme cnm normalmis,2-3 gun yapmayanlasr varms...iyi akşamlar kızlarr
bebeğim 2,5 aylık oldu doğduğunda poposunda anal fissür (çatlak) var dedi doktor ben gazdan sanıyodum kıvranmalarını gecen kontrolümüzde meğerse çatlak iyileşmemiş krem ve oturma banyosu onerdi Böyle bir durumla karşılaşan var mı? bebeğim yalnızca anne sütü almasına rağmen dünden beri kakasını yapmadı bugüne kadar hiç böyle bi durum olmamıştı anne sütü olan bebek kabız olur mu yarın doktora gidicez ama ben çok endişeliyim bilgisi olanlar bilgilerini paylaşabilirler mi ?
İyi akşamlar kızlarrrrrr, bugün biz avmye gittik hemen bir çay içmek bile iyi geldi:) anakucağı ile gezdirdik biraz zordu bebek arabası baktık ama chicco yoktu. [/QUOTE
Ne güzel geliyor insana disari cikmak deilmi cnm...ana kucagini tasimak zor ya,bizimki hele cok agir,eee bebiste 5.5 kilo..chicco bizimkide trio modeli..siz hangsini alcanz.
Bizde bugun dedniz kenarinda yuruduk,pusette uyudu hep kizimda,sonra bir cafede oturduk,kucakta bakindi etrafi izledihavada guzeldi...
:2:si
Sizin adınıza sevindim darısı bizim basımıza inşallah
Slm cnm,bizde sab kullandik fayda etmedi,biodaia aldik oda ayni..bu nasil bir damla cnm,duymadim adini
Bence aksamustu saatlerinde uytmamaya calis,gece uykusu gibi olmaz..benimkide gunduz uyumaz gece uyur
ya benımkı de uyuyor gun boyu masallah da bırazdan kalkacak gece ne yapacaz bılmem:)))
Cok gecmis olsun cnm,ins.duzelir cabucak bebsin..neyse sebebi ortaya cikims ya emer ins. Artik annesi guzelce seni.bizde yeni huggies 3 numara aldik,iyi gibi simdilik.kaka azcik tasti bugun,primada yukari kafaya kjadar tasti hergun.
ben huggıes ı hıc sevmedım yaa tas gıbı prıma daha yumusak, sızdırma olayına gelınce benım de prımada ıkı kez oldu ama ondan sonra olmadı. cok bekleyınce de oluyor ya da ıyı sıkıstırmayınca.
Bizde 2.5 aylik olduk..gecmis olsun cnm..benim kizimda herbezi kakali olurdu,dun baya sulu 3 kere cok yapti,anam dedim ishalmi oldu bugunde hic kaka yaspmadi,aksamustu emerken yati.bugunde kabizmi diye korktum,annelik boyle iste paranoyak oluyoiz sanirim..merak etme cnm normalmis,2-3 gun yapmayanlasr varms...
İyi akşamlar kızlarrrrrr, bugün biz avmye gittik hemen bir çay içmek bile iyi geldi:) anakucağı ile gezdirdik biraz zordu bebek arabası baktık ama chicco yoktu. [/QUOTE
Ne güzel geliyor insana disari cikmak deilmi cnm...ana kucagini tasimak zor ya,bizimki hele cok agir,eee bebiste 5.5 kilo..chicco bizimkide trio modeli..siz hangsini alcanz.
Bizde bugun dedniz kenarinda yuruduk,pusette uyudu hep kizimda,sonra bir cafede oturduk,kucakta bakindi etrafi izledihavada guzeldi...
ohh ne guzel sız de gezmıssınızcok ıyı gelıyor valla cok mutlu oldum bugun,azıcık da olsa. buna da sukur.cnm chıcco lıteway baston olanlardan dusunuyorduk ne bılım burda okudum herkes memnun dıye. benım bebıs de bundan 20 gun once 5 kıloydu. agır ya zor oluyor ana kucagı ıle. onumuzdekı aya alırız havalar da guzellesıyor sart oldu.
Sallıyorum sallıyorum uyumuyor gündüz hiiiççç uyanmıyor , yoruyum diyorum uyutmayım diyorum bakarken bakarken gidiyo gözler .. Gece de perişan ediyorama o uykusuzluk bile nasıl güzel birşeyy :)
Allahımmm benim bebiş şimdi uyuyor ama gece uyumuyooorr( öyle olan var mııı ??
Iyi geceler biz de variz hala bekliyorum uyuyacak diye gündüz geceye gore daha fazla uyuyor oğlum
bugün tam 3 aylık olduk biz. hafta sonu yine doktordaydık. geçen hafta yapılan idrar kültürü tekrarlandı. Allah'ım o torbaya çiş doldurmak ne zor işmiş. bütün gün onunla uğraştık. tam 4 poşet harcadık. sonunda oldu.
memeyi görünce çığlık atmalar, kaşıkla, şırıngayla vs beslenmek istememesi de anlaşıldı, orta kulak enfeksiyonuhem idrar yolları hem de kulak enfeksiyonuna iyi gelecek bi antibiyotik yazdı doktor. umarım işe yarar. küçücük yavrum atlatır umarım hepsini. gece emmeleri biraz fark etti gündüz hala reddediyor. aslında emmek istiyor ama ağrısı var sanırım ememiyor. kulak enfeksiyonunda çene ağrırmış diye duydum.
1 haftada sadece 100 gram almışız. az dedi doktor. zorla besleyin dedi.zorla da olmuyor kişu anda 5300 gram, bu ay 600 gram aldık toplamda. boyu da 56 cm, kısa biraz dedi. off, bu ay yavrum toparlar inşl.
bebeği emmeyi reddeden bi çok kişi var şu anda. mutlaka doktora gidin ve kulaklarını kontrol ettirin. kilo alımını az buluyorsanız da idrar ve kulak incelemesi yaptırmanızı tavsiye ederim. vakit kaybetmeyin yani.
antibiyotik aldığımız için ishal gibiyiz. huggies 3 almıştım ilk defa. kakası çok sulu olduğundan sanırım taa sırtına çıktı bugün. bi de yapar yapmaz aldım. ona rağmen yani.. diyeceğim huggies 3 numaranın prima yeşilden sızdırmazlık konusunda farkını göremedim. bunlardan daha iyi bi bez olduğunu da sanmıyorum hiç duymadım.
bizden haberler böyle.. önceki iletilerde 2 yakışıklı gördüm.maşallah çok tatlılar.
Benim cadı da öyleee :)) iyi geceler bu arada biz erkenden bi yattık 11 gibi şimdi uyandık emdik gaz çıkardık kustuk ayakta sallanıyoruz :)) siz ne durumdasınız ?
Ohh kolay gelsin :) 1 de yattik 1.39 da uyandik bizde en son emdi debelendi gazını cikardi biraktim hoba uyandi kalkti emdi biraktim kalkti :) suan kucagimda az dalsin umuduyla bekliyorum :) o küçük cadiyi da öp benim icin yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?