2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Tamam sağol canım, ben söyledigin yerleri bir araştırayim bakayım

İyi akşamlar kızlarrrrrr, bugün biz avmye gittik hemen bir çay içmek bile iyi geldi:)anakucağı ile gezdirdik biraz zordu bebek arabası baktık ama chicco yoktu.

Gecmis olsun canım valla çatlak konusunda bir bilgim yok ama kakasini yapmaması normal 1 günle kabiz olunmaz sıkma canını benim kızımda 4 gün yapmadı ufak bi parça fitil kullandım dayanamadım artık hemen yapti

Arkadaslar benim oglum da anne sutu ile besleniyor ara ara kabiz oluyor masajlarla kakasini yaptirabilioruz.kolik icin bacak egzersizlerinin faydasi var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım cok iyi anlıyorum seni Ahhh Ahhh az çekmedik bizde suan gaz sancılarının en cok arttığı dönemdesin biraz daha sabret az kalmış 2 haftaya kadar azalarak kaybolmaya başlayacak akşamları mutlaka banyo yaptir öyle uyut

Slm cnm,bizde sab kullandik fayda etmedi,biodaia aldik oda ayni..bu nasil bir damla cnm,duymadim adini

Allahımmm benim bebiş şimdi uyuyor ama gece uyumuyooorr ( öyle olan var mııı ??
Bence aksamustu saatlerinde uytmamaya calis,gece uykusu gibi olmaz..benimkide gunduz uyumaz gece uyur

Cok gecmis olsun cnm,ins.duzelir cabucak bebsin..neyse sebebi ortaya cikims ya emer ins. Artik annesi guzelce seni.bizde yeni huggies 3 numara aldik,iyi gibi simdilik.kaka azcik tasti bugun,primada yukari kafaya kjadar tasti hergun..

Bizde 2.5 aylik olduk..gecmis olsun cnm..benim kizimda herbezi kakali olurdu,dun baya sulu 3 kere cok yapti,anam dedim ishalmi oldu bugunde hic kaka yaspmadi,aksamustu emerken yati.bugunde kabizmi diye korktum,annelik boyle iste paranoyak oluyoiz sanirim..merak etme cnm normalmis,2-3 gun yapmayanlasr varms...

Sallıyorum sallıyorum uyumuyor gündüz hiiiççç uyanmıyor , yoruyum diyorum uyutmayım diyorum bakarken bakarken gidiyo gözler .. Gece de perişan ediyor ama o uykusuzluk bile nasıl güzel birşeyy :)

Son düzenleme:
:2:si

Sizin adınıza sevindim darısı bizim basımıza inşallah

ınsallah canım cok ıyı gelıyor gercekten hele bebek arabasını da alırsak ohhh daha cok gezerız ınsallah

Sallıyorum sallıyorum uyumuyor gündüz hiiiççç uyanmıyor , yoruyum diyorum uyutmayım diyorum bakarken bakarken gidiyo gözler .. Gece de perişan ediyor ama o uykusuzluk bile nasıl güzel birşeyy :)

Bizde aynı durumdayız canım saat 4 5 e kadar yatmayiz artık gündüzde uyanmak bilmiyor iki cocuk olunca gündüz dinlenemiyorum zombi gibi dolanıyorum Allah yardımcımız olsun inşallah

ayy bidaha mı vaaarrr :))) allah yardımcınız olsunnnn ikiside mi bebek ??

Iyi geceler biz de variz hala bekliyorum uyuyacak diye gündüz geceye gore daha fazla uyuyor oğlum

Benim cadı da öyleee :)) iyi geceler bu arada biz erkenden bi yattık 11 gibi şimdi uyandık emdik gaz çıkardık kustuk ayakta sallanıyoruz :)) siz ne durumdasınız ?

Canim çok cok geçmiş olsun Allah yardimciniz olsun en kisa zamanda sagligina kavussun insallah. Dua ediyorum size guzel haberlerini bekliyoz.

Bu arada ben prima beyaz kullaniyorum bi pakette yesil aldim bi sıkıntı yasamadim arada bir biraz üstü kirleniyor ama oyle sürekli degil.

Benim cadı da öyleee :)) iyi geceler bu arada biz erkenden bi yattık 11 gibi şimdi uyandık emdik gaz çıkardık kustuk ayakta sallanıyoruz :)) siz ne durumdasınız ?

Ohh kolay gelsin :) 1 de yattik 1.39 da uyandik bizde en son emdi debelendi gazını cikardi biraktim hoba uyandi kalkti emdi biraktim kalkti :) suan kucagimda az dalsin umuduyla bekliyorum :) o küçük cadiyi da öp benim icin yaa

Bende daha bugün bez aldım huggies almayı çok düşündüm normalde hastaneden beri molfix kıllanıyoruz değişik bez alınması gerektiğini duydum sürekli aynı bez iyi olmazmış .. Ne alaka bilmiyorum ama .. Neyse bi tane molfix bi tane de orima almıştık prima cildini tahriş etti ve o yüzden hiç kullanmadık hughıes almaya da korktum bu yüzden .. Molfix aldım yine hiç sırtına çıkma taşma durumu filan olmuyor tavsiye ederim ama işte bebişlerin cildi değişik oluyor .. Kimisine iyi geliyor kimisi de prima gibi cildini yahriş ediyor .. Ama ben çok hevesliyorum huggıesi.. Kızlara pembe erkeklere mavı ya :) bizim ki de pembe olcak prensesime :)

Ohh kolay gelsin :) 1 de yattik 1.39 da uyandik bizde en son emdi debelendi gazını cikardi biraktim hoba uyandi kalkti emdi biraktim kalkti :) suan kucagimda az dalsin umuduyla bekliyorum :) o küçük cadiyi da öp benim icin yaa

Bizde 2'den beri sallanıyoruz bakalım esniyo ağzı yırtılcak gözünü kapatmıyor :)) cadının yüzü babasının sakalları yüzünden tahriş olmuuşşş ( sizinki ne kadarlık kız erkek ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…