:) prima tahriş etmedi çok şükür değişiyor demekki cilde göre her bezde pisik önleyici de kullanıyorum bez değişikliğini ilk defa duydum canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim kayınvalide tecrübeli benden 7 ay önce eltimin çocuğuna baktı baya faydası oluyor saolsun :)
O güzelmiş benim kv de ac bu cocuk dan başka birsey soylemiyor. :) agladigi her an aç maşallah :)
Canım ben biraktim yerine oglumu ses yok bakalım :) annem uyudu radarini acmadan bende uyuyayim iyi geceler inşallah hemen uyanmaz ve umarım senin guzellikte uyurda belki uykuyu alirlarsa duzene girerler
Bizde oglumda hep farkli bvez kullandik,markette hangisi ucuzsa huggues,prima molfiks.simdide kizimda ilk ay hep prina premium care,hic tasma olmadi,3 numaraya gectik,buyukmu geldi de ondan asti bilmiyoirum hergun kaka tasti..bekletmedim hic hemde,emzirirken corrrt sesler geliyor hemen emme bitince acmaya gidiyom kafaya kadar kakaBende daha bugün bez aldım huggies almayı çok düşündüm normalde hastaneden beri molfix kıllanıyoruz değişik bez alınması gerektiğini duydum sürekli aynı bez iyi olmazmış .. Ne alaka bilmiyorum ama .. Neyse bi tane molfix bi tane de orima almıştık prima cildini tahriş etti ve o yüzden hiç kullanmadık hughıes almaya da korktum bu yüzden .. Molfix aldım yine hiç sırtına çıkma taşma durumu filan olmuyor tavsiye ederim ama işte bebişlerin cildi değişik oluyor .. Kimisine iyi geliyor kimisi de prima gibi cildini yahriş ediyor .. Ama ben çok hevesliyorum huggıesi.. Kızlara pembe erkeklere mavı ya :) bizim ki de pembe olcak prensesime :)
Siz eldiven şapka takıyo musunuz ?
Bir de kundak yapıyomusunuz ?
Bizde oglumda hep farkli bvez kullandik,markette hangisi ucuzsa huggues,prima molfiks.simdide kizimda ilk ay hep prina premium care,hic tasma olmadi,3 numaraya gectik,buyukmu geldi de ondan asti bilmiyoirum hergun kaka tasti..bekletmedim hic hemde,emzirirken corrrt sesler geliyor hemen emme bitince acmaya gidiyom kafaya kadar kakaesimde hemen huggies 3 aldirdim,ins.bunda tasmaz artik.
Takiyorum ben cnm hic cikarmam ikisinide
Yarim kundak yapiyoruz,penye battaniyesine kolllarini duz yapip sariyoz,bacaklari bol kaliyoir,doktorda guldu gorunce bizim boyle sardigimizi,bacaklari sikmiyorsunuz guzell dedi
Ayyy bana zahmet olmazsa o kundaklamayı resımlı gosterebılırmısınızzz?? Bizde kundak olmuyoruz sadece yatarken birde ben emzirirken yapıyorum .. Uyurken elleri kımıldadıkça uyanıyor.. Emzirirkende kolunu bişey olur diye korktuğum için yapıyorum ..
Yaa cnm ben resim yuklemeyi bilmiyorumm..hemm bir ozelligi yok ki,anlatmaya calisayim.battaniyesini koseli ser,ust koseye basi gelcek sekild bebisini koy,sonra bir kolunu vucuduna yapistir battaniyeyi kapatkarnina dogru diger kolunuda duzlet kapat sik iyice,yani baglanmadigi icin benim kız bir bvakiyom kolunu cikarmis,eskiler baglarmis iyice..ins.anlamisindir,nettede bak ornekler var cnm...
Ayy tmam tmam anladım kollar içinde ayaklar serbest doğru muyum ??
bugün tam 3 aylık olduk biz. hafta sonu yine doktordaydık. geçen hafta yapılan idrar kültürü tekrarlandı. Allah'ım o torbaya çiş doldurmak ne zor işmiş. bütün gün onunla uğraştık. tam 4 poşet harcadık. sonunda oldu.
memeyi görünce çığlık atmalar, kaşıkla, şırıngayla vs beslenmek istememesi de anlaşıldı, orta kulak enfeksiyonuhem idrar yolları hem de kulak enfeksiyonuna iyi gelecek bi antibiyotik yazdı doktor. umarım işe yarar. küçücük yavrum atlatır umarım hepsini. gece emmeleri biraz fark etti gündüz hala reddediyor. aslında emmek istiyor ama ağrısı var sanırım ememiyor. kulak enfeksiyonunda çene ağrırmış diye duydum.
1 haftada sadece 100 gram almışız. az dedi doktor. zorla besleyin dedi.zorla da olmuyor kişu anda 5300 gram, bu ay 600 gram aldık toplamda. boyu da 56 cm, kısa biraz dedi. off, bu ay yavrum toparlar inşl.
bebeği emmeyi reddeden bi çok kişi var şu anda. mutlaka doktora gidin ve kulaklarını kontrol ettirin. kilo alımını az buluyorsanız da idrar ve kulak incelemesi yaptırmanızı tavsiye ederim. vakit kaybetmeyin yani.
antibiyotik aldığımız için ishal gibiyiz. huggies 3 almıştım ilk defa. kakası çok sulu olduğundan sanırım taa sırtına çıktı bugün. bi de yapar yapmaz aldım. ona rağmen yani.. diyeceğim huggies 3 numaranın prima yeşilden sızdırmazlık konusunda farkını göremedim. bunlardan daha iyi bi bez olduğunu da sanmıyorum hiç duymadım.
bizden haberler böyle.. önceki iletilerde 2 yakışıklı gördüm.maşallah çok tatlılar.
Bemim k.v de doğumdan sonra geldiğinde çocuk ağladıkça doymuyomu,sütün azmı deyip durdu.oğlumu büyütürken aç olduğundan ağlıyor sanırdım mamayla büyüdü yavrum.hep bu aç lafları yüzünden.ama şimdi o söyledikçe bebek bu ağlar deyip durdum.çok şükür hep anne sütüyle besledim.kulakları tıkamak lazım etraftakilere.Ay evet bende sinir oluyorum .. Oturmaya gidiyoruz oturduğumuz semtte kimseyi tanımıyoruz herkes çalışıyor bende ev hanımıyım sıkılıyorum haliyle.. Evleri sobalı sıcaktan bunalıp ağlıyor onlarda çocuk üşümesin diye yakıyoda yakıyo :)) bide zaten bizim ki huysuz sürekli ağlıyor sanki bi yeri ağrımış gibi halbu ki birşey yok huy artık onun ki .. Ama gelde anlat .. Ağlıyo neyse emzirip getiriyorum geri ağlamaya başlıyo emzir aç bu .. Tmm diyorum bidha çocuk tutmam diye bağrıyp aksileniyo :) geri getiriyorum aç bu .. Ay bi sinir oluyorum habire aç aç diyolar :)
Merhaba kızlar.c.tesi çok kötü ishal oldum.kusmada başlayınca akşam acile gittik.serum verdiler hemen toparlandım.giderken kızımı komşuya bıraktım gurbette olduğumuz için.aklım hep ondaydı.neyseki uyumuş ben gelene kadar.ertesi günde kendimi iyi hissedince avm ye gittik.kızım biraz uyudu, biraz kucakta etrafı seyretti.ağlamaya başlayınca eve döndük.bukadarı da bana yetti.insan içine karıştım en azından
kızlar merhaba
nasılsınız , yavrularınız nasıl
benim oğluş çok yaramaz yaa uyku düzenimiz hiç yok
sürekli meme istiyo göğüslerim çok acıdı yaa dayanamıyorum artık
Canım benim akıl vermek gibi olmasın kesinlikle ama tracy hogg yeni annelere mucize çözümler kitabını mutlaka edin. Bence her annenin okuması gerek. Ben çok şey öğrendim. Kızım 3 aylık bugün itibari ile düzenlerimiz oturdu. Ben hiç kimsenin dediğini diil kitabın dediğini yaptım hep. En başlarda herkesi dinlerken çok zorlandım her açıdan şimdi huzurluyuz kızımdabende. Kayınvalidem kitapla çocuk büyülüyorsun diyor ama banyo düzeni mama saatleri herşeyi rayında gidiyor. Dilinizi ısırın. :)) ben sadece mamayla besliyorum çünkü çok sorunlar yaşadım baya vicdan azabı çektim ama kızımda bende hayatımızdan memnunuz artık. 3 ay boyunca hiç eve tıkılmadım. Bi gün yıkadım evde durdum ertesi gün dışarı çıktım. Ben şimdi sizlere bi soru soruyorum. Ek gıda konusunda neler düşünüyorsunuz. Ben bu ayın ortalarında yavaş yavaş tattırmayı düşünüyorum. Çünkü 6 aydan sonra ek gıdaya geçişteçocuk çok zorlanıyormuş. 4 aydan sonra Muhallebi ve elma armut başlicam bu ay yavaş yavaş tattırıcam. Bide sadece mamayla beslenenler bu ay kaç cc veriyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?