2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
:) prima tahriş etmedi çok şükür değişiyor demekki cilde göre her bezde pisik önleyici de kullanıyorum bez değişikliğini ilk defa duydum canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim kayınvalide tecrübeli benden 7 ay önce eltimin çocuğuna baktı baya faydası oluyor saolsun :)

Canım ben biraktim yerine oglumu ses yok bakalım :) annem uyudu radarini acmadan bende uyuyayim iyi geceler inşallah hemen uyanmaz ve umarım senin guzellikte uyurda belki uykuyu alirlarsa duzene girerler

O güzelmiş benim kv de ac bu cocuk dan başka birsey soylemiyor. :) agladigi her an aç maşallah :)

Ay evet bende sinir oluyorum .. Oturmaya gidiyoruz oturduğumuz semtte kimseyi tanımıyoruz herkes çalışıyor bende ev hanımıyım sıkılıyorum haliyle.. Evleri sobalı sıcaktan bunalıp ağlıyor onlarda çocuk üşümesin diye yakıyoda yakıyo :)) bide zaten bizim ki huysuz sürekli ağlıyor sanki bi yeri ağrımış gibi halbu ki birşey yok huy artık onun ki .. Ama gelde anlat .. Ağlıyo neyse emzirip getiriyorum geri ağlamaya başlıyo emzir aç bu .. Tmm diyorum bidha çocuk tutmam diye bağrıyp aksileniyo :) geri getiriyorum aç bu .. Ay bi sinir oluyorum habire aç aç diyolar :)

Hemen yat hemen iyi geceler :)). İnşallah görüşürüz sonraaa ben dha burdayım :))

Bizde oglumda hep farkli bvez kullandik,markette hangisi ucuzsa huggues,prima molfiks.simdide kizimda ilk ay hep prina premium care,hic tasma olmadi,3 numaraya gectik,buyukmu geldi de ondan asti bilmiyoirum hergun kaka tasti..bekletmedim hic hemde,emzirirken corrrt sesler geliyor hemen emme bitince acmaya gidiyom kafaya kadar kaka esimde hemen huggies 3 aldirdim,ins.bunda tasmaz artik.

Siz eldiven şapka takıyo musunuz ?
Bir de kundak yapıyomusunuz ?

Takiyorum ben cnm hic cikarmam ikisinide
Yarim kundak yapiyoruz,penye battaniyesine kolllarini duz yapip sariyoz,bacaklari bol kaliyoir,doktorda guldu gorunce bizim boyle sardigimizi,bacaklari sikmiyorsunuz guzell dedi

Ayyy bana zahmet olmazsa o kundaklamayı resımlı gosterebılırmısınızzz?? Bizde kundak olmuyoruz sadece yatarken birde ben emzirirken yapıyorum .. Uyurken elleri kımıldadıkça uyanıyor.. Emzirirkende kolunu bişey olur diye korktuğum için yapıyorum ..

Yaa cnm ben resim yuklemeyi bilmiyorumm..hemm bir ozelligi yok ki,anlatmaya calisayim.battaniyesini koseli ser,ust koseye basi gelcek sekild bebisini koy,sonra bir kolunu vucuduna yapistir battaniyeyi kapatkarnina dogru diger kolunuda duzlet kapat sik iyice,yani baglanmadigi icin benim kız bir bvakiyom kolunu cikarmis,eskiler baglarmis iyice..ins.anlamisindir,nettede bak ornekler var cnm...

Ayy tmam tmam anladım kollar içinde ayaklar serbest doğru muyum ??

Geçmiş olsun canım, allah şifalar versin.... İnş, çabucak iyileşir...

Ben de yarın dr götüreceğim, bezinde pembe leke görmüştüm, çişli bezinde... Az emiyor, çiş yapması da azaldı..Bugün eşim uygun değildi yarına kaldı... O poşet derdini iyi bilirim, popoyu iyice yıkayacağım sonra miikrop çıktı tahlil iptal demesinler....

Merhaba kızlar.c.tesi çok kötü ishal oldum.kusmada başlayınca akşam acile gittik.serum verdiler hemen toparlandım.giderken kızımı komşuya bıraktım gurbette olduğumuz için.aklım hep ondaydı.neyseki uyumuş ben gelene kadar.ertesi günde kendimi iyi hissedince avm ye gittik.kızım biraz uyudu, biraz kucakta etrafı seyretti.ağlamaya başlayınca eve döndük.bukadarı da bana yetti.insan içine karıştım en azından

kızlar merhaba
nasılsınız , yavrularınız nasıl
benim oğluş çok yaramaz yaa uyku düzenimiz hiç yok
sürekli meme istiyo göğüslerim çok acıdı yaa dayanamıyorum artık

Bemim k.v de doğumdan sonra geldiğinde çocuk ağladıkça doymuyomu,sütün azmı deyip durdu.oğlumu büyütürken aç olduğundan ağlıyor sanırdım mamayla büyüdü yavrum.hep bu aç lafları yüzünden.ama şimdi o söyledikçe bebek bu ağlar deyip durdum.çok şükür hep anne sütüyle besledim.kulakları tıkamak lazım etraftakilere.

geçmiş olsun canım.gurbet zor olmalı.annem ve kızkardeşimle aynı şehirdeyim ben .onlar olmasaydı ne yapardım hiç bilmiyorum.biz de 2 aylık olduk.cmtesi teyzoşa gittik.pazar günü de 2 saatliğine fuar vardı burada orayı gezdik.kızım bebek arabasında uyuydu.dışarıyı özlemişim.hamileliğimin son 1 ayında da erken doğum riskim olduğu için hep evdeydim.köyden indim şehire gibi hissettim valla....

kızlar merhaba
nasılsınız , yavrularınız nasıl
benim oğluş çok yaramaz yaa uyku düzenimiz hiç yok
sürekli meme istiyo göğüslerim çok acıdı yaa dayanamıyorum artık

Canım benim akıl vermek gibi olmasın kesinlikle ama tracy hogg yeni annelere mucize çözümler kitabını mutlaka edin. Bence her annenin okuması gerek. Ben çok şey öğrendim. Kızım 3 aylık bugün itibari ile düzenlerimiz oturdu. Ben hiç kimsenin dediğini diil kitabın dediğini yaptım hep. En başlarda herkesi dinlerken çok zorlandım her açıdan şimdi huzurluyuz kızımdabende. Kayınvalidem kitapla çocuk büyülüyorsun diyor ama banyo düzeni mama saatleri herşeyi rayında gidiyor. Dilinizi ısırın. :)) ben sadece mamayla besliyorum çünkü çok sorunlar yaşadım baya vicdan azabı çektim ama kızımda bende hayatımızdan memnunuz artık. 3 ay boyunca hiç eve tıkılmadım. Bi gün yıkadım evde durdum ertesi gün dışarı çıktım. Ben şimdi sizlere bi soru soruyorum. Ek gıda konusunda neler düşünüyorsunuz. Ben bu ayın ortalarında yavaş yavaş tattırmayı düşünüyorum. Çünkü 6 aydan sonra ek gıdaya geçişteçocuk çok zorlanıyormuş. 4 aydan sonra Muhallebi ve elma armut başlicam bu ay yavaş yavaş tattırıcam. Bide sadece mamayla beslenenler bu ay kaç cc veriyorsunuz.

Son düzenleme:

Canim benim oglum 60 gunu gectikten sonra bir iki kere kofteden ve tavuktan cook.azicik dilinin ucuna degdirdik yalandi. Zaten yemek degil o mideye bagirsaklara bisi yapmaz. 4. Ayda bu sefer salata suyu yemek suyu coook az vermeyi dusunuyorum. Ama ara ara 6 ayda hooop yogurt kabak avokado tatli patates ile baslicakmisim da o zaman gelsin gene konusuruz. Purelerden corbalardan kahvalti tariflerinden ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…