2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Aynen tıkamalı :)) bende çok şükür emziriyorum

Evt cnm ustten sik iyice kollar ciknasin,alt bacaklar serbest kalicak

Derler ya yeni doğan bebek yılano boğabilirmiş okadar güçlü olurmuş .. Gerçekten öyle.. 2 kat kundak yapıyorum bide bebek battaniyesi oluyor ya kalın .. Onada koyuorum eller ondan çıkıyor tısılaya tısılaya çıkıyor :))

Sağol canım.evet gerçekten zor.özellikle hasta olduğumda hissediyorum zorluğunu neyseki eşim çok yardımcı oluyor her konuda.bizde ilkkez 2aylıkken çıkmıştık.ilk çıktığımda bende öyle hissetmiştim

Son düzenleme:
Canim oglunun durumunda birsey var mi dr goturdun mu merak ettim ?

Kiz annesi olunca idrar yolu nfeksiyonu derdi cok. Erkek annesi oluncada iste pipi derdi ile ugrasios. Benim oglumda sunnetli her gun pipisini siyirmam gerekiyormus kayinvalidem oyle dedi yoksa kapanirmis. Kilo aldikca icine giriyor ucu. Seiss seninde sunnetli ise yapisma gb yada sunnetsiz ise bir arkadas bahsetmisti kristallesme oluyormus.O da kana sebep olabiliyor yada idrar yolu enfeksiyonu da olabilir benim aklima gelenler bunlar.Oglun nasil yazarsan sevinirim gecmis olsun canim...

:52l ayni bizim oglan ben iyice skiyorum kollarini Allahim kivraniyor iteliyor o el Burdayim der gibi hooop havaya komedi :52

Ben hiçbirşey takmıyorum canım, kundakta yapmıyorum, koca adam oldu :))) (2 aylık) dışarı çıkarken kot pantolon gömlek felan giydiriyorum evdede eşofman

Ayyy kim bilir nasıl tatlı oluyodur :)) bende elbise gilan giydiryorum okadar tatlı oluyo kii :) boyu 50 cm kadar .. Belki geçmiştir seçimden sonraki p.tesi hastaneye gidice tam 2 aylık olucak ozaman inşallah .. Yazarım sonuçlarımızı ..
Kv kızıyor kumdak yap eldiven tak şapka tak .. Şapkaya hastanede taktılar alıştırdılar çocuk saçlı terlediği için kafasında kepek gibi şeyler oldu sezeryanlı olduğum iççin mudahalede edemedim onlar geldiği zaman yalandan takıyorum onlar gidince çıkarıyorum :))

Bende oğlumu mamayla büyüttüm.doktorumuz sadece mama aldığı halde 5 aydan sonra başlatmıştı ek gıdaya.hiç sorun yaşamadım.çok iştahlıydı ne versem yedi.sen bilirsin ama bence enazından 4 ayın dolmasını bekle canım.

Ben 9 ay boyunca sürekli gezdim :)) artık benle dalga geçiyolardı sen yolda doğurursun diye :))
Doğumdan sonrada 1 haftalıkken sağlık ocağına topuk kanı için gittik bir de 1 aylıkken aşıya .. 40 günlük olmadan çıkılmaz kuralı bana geçerli değildi :)) 22 günlükken gezmelere çıktık :))

Anneleeerr benim sizlere birşey sormam lazııımmm , hanı ayaklı takımlar oluyor ya ilk zamanlar giydiriyoruz .. Onları ne zaman giydirmeyi bıraktınızzz ??

Anneleeerr benim sizlere birşey sormam lazııımmm , hanı ayaklı takımlar oluyor ya ilk zamanlar giydiriyoruz .. Onları ne zaman giydirmeyi bıraktınızzz ??

Ben bırakmadım daha. Dışarı çıkarken kot pantolon elbise falan giyiyoruz. Evde tulumumuzu giyiyoruz rahat oluyoruz :)))

Ben bırakmadım daha. Dışarı çıkarken kot pantolon elbise falan giyiyoruz. Evde tulumumuzu giyiyoruz rahat oluyoruz :)))
O ayaklılar çok zararlıymoş çocuğun bacağını kasıyormuş ya .. Ayakları bükük duruyor yani .. Bizimkinin boyu uzun biraz maşallah sanırım 50 cm filandı seçimden sonraki p.tesi gitcez öğrenince yazarım da .. Bacak hafif kırık duruyor .. Giydirmedim ondan sonra 2 aylık olmadık bile dha ..

kızlar merhaba
nasılsınız , yavrularınız nasıl
benim oğluş çok yaramaz yaa uyku düzenimiz hiç yok
sürekli meme istiyo göğüslerim çok acıdı yaa dayanamıyorum artık

Slm canim iyiyiz çok şükür sen ve oglun nasilsiniz. Uyku ve emme dışında. Al benden de o kadar uyku duzenini gectim emzirme düzenini de tam oturtamadim yarim saat araylada emse dersin saatler ce ac kalmis burada emmek istemeyen yavrulari okudukça sukrediyorum yalniz surekli yemek zorunda kalıyorum sanki gücüm de çekiliyor memeden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun canim iyi olmana sevindim kizina gecmeden toparlamissin şükür. gezmek gercekten cok iyi geliyor gecen hafta iki gun ciktim bende bi gun kendi isyerime gittik oglumla birgun de babayi ziyarete ilac gibi geldi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pantolonunun altına giydiriyorum canım hala, hava soğuksa birkatta çorap takıyorum üzerine, gece yatarkende 2 kat giydiriyorum alt katında ayaklı pijama oluyor.

50 cm mi, eminmisin yanlış yazdın galiba

:))))) bizimki hiç sevmedi şapkayı 1 hafta felan takmıştır belki, ben biraz gıcık bir tipim kimse şunu yap diyemiyo şerrimden :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…