Bemim k.v de doğumdan sonra geldiğinde çocuk ağladıkça doymuyomu,sütün azmı deyip durdu.oğlumu büyütürken aç olduğundan ağlıyor sanırdım mamayla büyüdü yavrum.hep bu aç lafları yüzünden.ama şimdi o söyledikçe bebek bu ağlar deyip durdum.çok şükür hep anne sütüyle besledim.kulakları tıkamak lazım etraftakilere.
Evt cnm ustten sik iyice kollar ciknasin,alt bacaklar serbest kalicak
geçmiş olsun canım.gurbet zor olmalı.annem ve kızkardeşimle aynı şehirdeyim ben .onlar olmasaydı ne yapardım hiç bilmiyorum.biz de 2 aylık olduk.cmtesi teyzoşa gittik.pazar günü de 2 saatliğine fuar vardı burada orayı gezdik.kızım bebek arabasında uyuydu.dışarıyı özlemişim.hamileliğimin son 1 ayında da erken doğum riskim olduğu için hep evdeydim.köyden indim şehire gibi hissettim valla....
Siz eldiven şapka takıyo musunuz ?
Bir de kundak yapıyomusunuz ?
Slm cnm,bizde sab kullandik fayda etmedi,biodaia aldik oda ayni..bu nasil bir damla cnm,duymadim adini
Bence aksamustu saatlerinde uytmamaya calis,gece uykusu gibi olmaz..benimkide gunduz uyumaz gece uyur
Cok gecmis olsun cnm,ins.duzelir cabucak bebsin..neyse sebebi ortaya cikims ya emer ins. Artik annesi guzelce seni.bizde yeni huggies 3 numara aldik,iyi gibi simdilik.kaka azcik tasti bugun,primada yukari kafaya kjadar tasti hergun..
Bizde 2.5 aylik olduk..gecmis olsun cnm..benim kizimda herbezi kakali olurdu,dun baya sulu 3 kere cok yapti,anam dedim ishalmi oldu bugunde hic kaka yaspmadi,aksamustu emerken yati.bugunde kabizmi diye korktum,annelik boyle iste paranoyak oluyoiz sanirim..merak etme cnm normalmis,2-3 gun yapmayanlasr varms...
İyi akşamlar kızlarrrrrr, bugün biz avmye gittik hemen bir çay içmek bile iyi geldi:) anakucağı ile gezdirdik biraz zordu bebek arabası baktık ama chicco yoktu. [/QUOTE
Ne güzel geliyor insana disari cikmak deilmi cnm...ana kucagini tasimak zor ya,bizimki hele cok agir,eee bebiste 5.5 kilo..chicco bizimkide trio modeli..siz hangsini alcanz.
Bizde bugun dedniz kenarinda yuruduk,pusette uyudu hep kizimda,sonra bir cafede oturduk,kucakta bakindi etrafi izledihavada guzeldi...
Bizde cumartesi pikniğe gittik :) denizkenarında yürüdük hayal kurduk, yaz tatilini düşündük düşündük :))))
Derler ya yeni doğan bebek yılano boğabilirmiş okadar güçlü olurmuş .. Gerçekten öyle.. 2 kat kundak yapıyorum bide bebek battaniyesi oluyor ya kalın .. Onada koyuorum eller ondan çıkıyor tısılaya tısılaya çıkıyor :))
Ben hiçbirşey takmıyorum canım, kundakta yapmıyorum, koca adam oldu :))) (2 aylık) dışarı çıkarken kot pantolon gömlek felan giydiriyorum evdede eşofman
:52layni bizim oglan ben iyice skiyorum kollarini Allahim kivraniyor iteliyor o el Burdayim der gibi hooop havaya komedi :52
Canım benim akıl vermek gibi olmasın kesinlikle ama tracy hogg yeni annelere mucize çözümler kitabını mutlaka edin. Bence her annenin okuması gerek. Ben çok şey öğrendim. Kızım 3 aylık bugün itibari ile düzenlerimiz oturdu. Ben hiç kimsenin dediğini diil kitabın dediğini yaptım hep. En başlarda herkesi dinlerken çok zorlandım her açıdan şimdi huzurluyuz kızımdabende. Kayınvalidem kitapla çocuk büyülüyorsun diyor ama banyo düzeni mama saatleri herşeyi rayında gidiyor. Dilinizi ısırın. :)) ben sadece mamayla besliyorum çünkü çok sorunlar yaşadım baya vicdan azabı çektim ama kızımda bende hayatımızdan memnunuz artık. 3 ay boyunca hiç eve tıkılmadım. Bi gün yıkadım evde durdum ertesi gün dışarı çıktım. Ben şimdi sizlere bi soru soruyorum. Ek gıda konusunda neler düşünüyorsunuz. Ben bu ayın ortalarında yavaş yavaş tattırmayı düşünüyorum. Çünkü 6 aydan sonra ek gıdaya geçişteçocuk çok zorlanıyormuş. 4 aydan sonra Muhallebi ve elma armut başlicam bu ay yavaş yavaş tattırıcam. Bide sadece mamayla beslenenler bu ay kaç cc veriyorsunuz.
Ben 9 ay boyunca sürekli gezdim :)) artık benle dalga geçiyolardı sen yolda doğurursun diye :))Sağol canım.evet gerçekten zor.özellikle hasta olduğumda hissediyorum zorluğununeyseki eşim çok yardımcı oluyor her konuda.bizde ilkkez 2aylıkken çıkmıştık.ilk çıktığımda bende öyle hissetmiştim
Anneleeerr benim sizlere birşey sormam lazııımmm , hanı ayaklı takımlar oluyor ya ilk zamanlar giydiriyoruz .. Onları ne zaman giydirmeyi bıraktınızzz ??
O ayaklılar çok zararlıymoş çocuğun bacağını kasıyormuş ya .. Ayakları bükük duruyor yani .. Bizimkinin boyu uzun biraz maşallah sanırım 50 cm filandı seçimden sonraki p.tesi gitcez öğrenince yazarım da .. Bacak hafif kırık duruyor .. Giydirmedim ondan sonra 2 aylık olmadık bile dha ..Ben bırakmadım daha. Dışarı çıkarken kot pantolon elbise falan giyiyoruz. Evde tulumumuzu giyiyoruz rahat oluyoruz :)))
kızlar merhaba
nasılsınız , yavrularınız nasıl
benim oğluş çok yaramaz yaa uyku düzenimiz hiç yok
sürekli meme istiyo göğüslerim çok acıdı yaa dayanamıyorum artık
Merhaba kızlar.c.tesi çok kötü ishal oldum.kusmada başlayınca akşam acile gittik.serum verdiler hemen toparlandım.giderken kızımı komşuya bıraktım gurbette olduğumuz için.aklım hep ondaydı.neyseki uyumuş ben gelene kadar.ertesi günde kendimi iyi hissedince avm ye gittik.kızım biraz uyudu, biraz kucakta etrafı seyretti.ağlamaya başlayınca eve döndük.bukadarı da bana yetti.insan içine karıştım en azından
Selam kizlar ve minnakimin arkadaslari
Anneleeerr benim sizlere birşey sormam lazııımmm , hanı ayaklı takımlar oluyor ya ilk zamanlar giydiriyoruz .. Onları ne zaman giydirmeyi bıraktınızzz ??
O ayaklılar çok zararlıymoş çocuğun bacağını kasıyormuş ya .. Ayakları bükük duruyor yani .. Bizimkinin boyu uzun biraz maşallah sanırım 50 cm filandı seçimden sonraki p.tesi gitcez öğrenince yazarım da .. Bacak hafif kırık duruyor .. Giydirmedim ondan sonra 2 aylık olmadık bile dha ..
Ayyy kim bilir nasıl tatlı oluyodur :)) bende elbise gilan giydiryorum okadar tatlı oluyo kii :) boyu 50 cm kadar .. Belki geçmiştir seçimden sonraki p.tesi hastaneye gidice tam 2 aylık olucak ozaman inşallah .. Yazarım sonuçlarımızı ..
Kv kızıyor kumdak yap eldiven tak şapka tak .. Şapkaya hastanede taktılar alıştırdılar çocuk saçlı terlediği için kafasında kepek gibi şeyler oldu sezeryanlı olduğum iççin mudahalede edemedimonlar geldiği zaman yalandan takıyorum onlar gidince çıkarıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?