2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
:))))) bizimki hiç sevmedi şapkayı 1 hafta felan takmıştır belki, ben biraz gıcık bir tipim kimse şunu yap diyemiyo şerrimden :)))))

:)) en guzeli biraz bende olabilsem keşke. Bende takmiyorum şapka eldiven eldiveni 40 i cikana kadar taktim sapkayi hic sevmedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anneleeerr benim sizlere birşey sormam lazııımmm , hanı ayaklı takımlar oluyor ya ilk zamanlar giydiriyoruz .. Onları ne zaman giydirmeyi bıraktınızzz ??

Patikli altlardanmi bahsediyon cnm,ben surekli giydiriyorum.alta patikli uste tulum.neden zarari varki ,hicduymadim.baska birseymi senin dedigin acaba

kızlarr...
bikaç gündür oğluşumun oyun halısıyla ugraşıyordum . bitirdim sayılır. aynasını ve tekmeliğini takıcam tamam. satında alınabilirdi ama ben kendim yapmayı dikmeyi seviyorum. rahatlıyorum :))

Eklentiler

• $CAM00659.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 51
  • $CAM00660.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 53
  • $CAM00661.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 57

ay çok şeker olmuşşş valla bizim beşikte oyun parklı daha babası dönengeçlerini takacak kızımın hergün söylüyorum unutuyo bebiş büyüycek ha takacak ha takacak:) oyun halısı çok güzel güle güle oynasın paşa..

valla canım ayaklı tulumlarının çoğu küçük geliyo bizim genelde alt üstlü takımlarını giydiriyorum bi iki tane var şimdi tam olan boyu çabuk uzadı maşallah tulumlar kısaldı :) ta geçen ay bıraktık biz ayaklı tulumu..

Ay çok güzel yapmışsın ellerin dert görmesin bayıldım valla, bende yapmak istedim birden :) nasıl yaptın kiiiii

Anneleeerr benim sizlere birşey sormam lazııımmm , hanı ayaklı takımlar oluyor ya ilk zamanlar giydiriyoruz .. Onları ne zaman giydirmeyi bıraktınızzz ??

Canım bu arada hastane çıkışınınkiler olmuyor, başka aldım ben ayaklı pijama, daha uzun olanlardan, bizimkide 59 cm idi 2 aylıkken

kızlar dün hava çok güzeldi oğlum umut boranı ve minnak kızım elifimi aldık babasıyla dışarı çıktık bebek arabasını ilk defa kullandık evden çıkmadan önce oğlum kardeşini biraz hırpaladı bi güzel ağlattı dolayısıyla onun hırsından bizim bebiş susmak bilmedi dışarda.sütümüde evde biberona sağdım her ihtimale karşı dışarda verdim biberona alışık olmadığı için ememedi yavrucum:)) uzak bi yere gitmedik sitemizin içindeki parka çıkardık biraz güneşlendik ordanda yürüyüş parkuruna gittik hem bebek arabasıyla kızımı gezdirdim hem yürüyüş yaptım zra pantolonlarım gelmiyo göbüş fırlıyo bugünde çıkcak tım ama elifi sabah banyo yaptırdım o yüzden cesaret edemedim dün açık hava o kadar iyi geldiki parkta arabasında uyudu 1 buçuk saat falan dün çook güzeldi hava aldım biraz moralim yerine geldi:)))sizler naptınız hafta sonu..

Son düzenleme:

canım o kitap bende de var
okumaya başladım da yarıya bile gelemedim
oğlandan fırsat bulamıyorum ki bi okusam
çalışmak zorunda da olduğum için o easy yöntemini uygulamak maalesef bakacak kişinin uygulaması gereken bi yöntem
kitapla çocuk mu büyür mantığı ve aman ağlamasın mantığı sonucu bu hale geldik diyebilirim
senin adına çok sevindim maşallah size
ne güzel oturduysa düzeniniz
ben anne sütü dışında hiçbişey vermedim daha
4. ayın ortalarında tattırmaya başlarım belki diye düşünüyorum
peki su veriyo musun sen?
doktor süt verdiğim için suya gerek yok dedi ama kafam karışık

canım benim kızımda çok elini emiyo şip şip ses çıkarıyo o derece ama çook sevimli oluyo yerken heralde ellerini keşfediyo o şekilde benim oğlumda çok kıskanıyoda belli etmiyo elifin resmini çekerken bile hemen dio ki umut hıı onun resmini çekin benimkini çekmeyin :)) oğlum gel bide beraber çekinin diyorum onu başta söyliycektin gelmiyorum dio:)) aralarında 5 yaş var bizimkilerinde..

kızlar bizde sadece anne sütüyle besleniyoruz ek gıdayada 4.ayda başlamayı düşünüyorum ama ben kızıma ene bikaç bişey tattırdım hurma verdim mesela kuru kayısı sürdüm ağzına vşne reçeli vs.ilk çocuğuma çok geç tattırdım buna öyle yapmıcam ne kadar erken başlarsa yemek seçme olayı olmuyo su vermiyorum çünkü ilk 6 ay anne sütünden su ihtiyacını alıyomuş.

kızlar merhaba
nasılsınız , yavrularınız nasıl
benim oğluş çok yaramaz yaa uyku düzenimiz hiç yok
sürekli meme istiyo göğüslerim çok acıdı yaa dayanamıyorum artık

iyiyiz canım gaz sancıları dışında. onlarda geçecek inşallah. bizde de uyku düzeni emme düzeni yok daha. sen nasılsın? çoktandır görmüyorduk seni.

10 haftalık oluyoruz biz yarın, anne sütü olduğu için ben ek gıdada 6 ayı bklerim ama 4 ayı tamamlayınca tadını alsın, alışsın diye tattırırım diye düşünüyorum. bakalım zaman... ne güzel hep gezmişsiniz, ben daha ev gezmeleri dışında çıkarmadım, korkuyorum. kendimi hazır hissetmiyorum:)

Selam kizlar ve minnakimin arkadaslari
merhaba canım.:)

tatlım ya bende dünden beri internette nasıl yaparım diye araştırıyorum. lütfen nasıl yaptığını ayrıntılarını anlatırmısın? lütfen:)

Eminimm :))) ...
Yanlış olmasın canım, ne kadarlık oldu ki, 50 kısa değilmi...

Ellerine sağlık, güzel olmuş....nasıl yaptın... Bize de anlatsana.., ben de merak ediyorum...

Maşallah canim ogluna da sanada ne guzel olmus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya azurem çoook üzüldüm rabbim bi an çnce şifasını versin yavrunun benim kızda emmeyii reddediyo çığlık atıyo emmemek için hatta burayada yazmıştım ama kilo alımı gayet güzel onda sorunumuz yok acaba bendemi bi kulaklarını göstersem canım antibiyotik aldığın için ishal gibi olur huggiesi hiç denemedim hep prima kullanıyorum 3 nosunu bunlardan daha iyi de bi bez markası yok bencede bebişini öp yerime iyi haberlerini bekliyorum

iyi sayılırız teyzesi uğraşıp duruyoruz
her gün yeni şeyler keşfediyoruz
bu sıralar ağız salyamız artıı, dişlerden mi bilemiyorum
siz napıyosunuz? sağlıklı sıhhatlidir bebişin umarım

al benden de o kadar yaaa emzirme düzeni diye hiçbişey yok
memeler yara oldu 7 24 emesi var resmen benim oğluşunda
emip emip kusuyo mideyi boşaltıyo ve yeniden emmek istiyo sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…