:))))) bizimki hiç sevmedi şapkayı 1 hafta felan takmıştır belki, ben biraz gıcık bir tipim kimse şunu yap diyemiyo şerrimden :)))))
Anneleeerr benim sizlere birşey sormam lazııımmm , hanı ayaklı takımlar oluyor ya ilk zamanlar giydiriyoruz .. Onları ne zaman giydirmeyi bıraktınızzz ??
Anneleeerr benim sizlere birşey sormam lazııımmm , hanı ayaklı takımlar oluyor ya ilk zamanlar giydiriyoruz .. Onları ne zaman giydirmeyi bıraktınızzz ??
kızlarr...
bikaç gündür oğluşumun oyun halısıyla ugraşıyordum . bitirdim sayılır. aynasını ve tekmeliğini takıcam tamam. satında alınabilirdi ama ben kendim yapmayı dikmeyi seviyorum. rahatlıyorum :))
50 cm mi, eminmisin yanlış yazdın galiba
kızlarr...
bikaç gündür oğluşumun oyun halısıyla ugraşıyordum . bitirdim sayılır. aynasını ve tekmeliğini takıcam tamam. satında alınabilirdi ama ben kendim yapmayı dikmeyi seviyorum. rahatlıyorum :))
buda benım yusuf aras ım
Canım benim akıl vermek gibi olmasın kesinlikle ama tracy hogg yeni annelere mucize çözümler kitabını mutlaka edin. Bence her annenin okuması gerek. Ben çok şey öğrendim. Kızım 3 aylık bugün itibari ile düzenlerimiz oturdu. Ben hiç kimsenin dediğini diil kitabın dediğini yaptım hep. En başlarda herkesi dinlerken çok zorlandım her açıdan şimdi huzurluyuz kızımdabende. Kayınvalidem kitapla çocuk büyülüyorsun diyor ama banyo düzeni mama saatleri herşeyi rayında gidiyor. Dilinizi ısırın. :)) ben sadece mamayla besliyorum çünkü çok sorunlar yaşadım baya vicdan azabı çektim ama kızımda bende hayatımızdan memnunuz artık. 3 ay boyunca hiç eve tıkılmadım. Bi gün yıkadım evde durdum ertesi gün dışarı çıktım. Ben şimdi sizlere bi soru soruyorum. Ek gıda konusunda neler düşünüyorsunuz. Ben bu ayın ortalarında yavaş yavaş tattırmayı düşünüyorum. Çünkü 6 aydan sonra ek gıdaya geçişteçocuk çok zorlanıyormuş. 4 aydan sonra Muhallebi ve elma armut başlicam bu ay yavaş yavaş tattırıcam. Bide sadece mamayla beslenenler bu ay kaç cc veriyorsunuz.
gunaydın kızlar bebışlerınızle mutlu h-pazarlar olsun esım çalısıyp-or bu gub-nde bızde evde takılıyoz balkona yıne çıktıkkk guneslendık bıı guzelll ..benımkı çok elını emıyo cok cok valla. benı emmıyo elını emıyo oğluşummamann kefı yerınde yaaa gerısı booşşş ya bu arada benımmm buyuk oğlan da acayıp kıskanç oldu ne yapcamm bılemıyorumm..ıkı arada kaldımm ne kadar zor ışım allah yrdım etsınn 8 yas araları varrr bebek özledık ya azıcık yaglı ballı konuşşak hgemen baslıyo konuşmaya
Eminimm :))) ...
canım o kitap bende de var
okumaya başladım da yarıya bile gelemedim
oğlandan fırsat bulamıyorum ki bi okusam
çalışmak zorunda da olduğum için o easy yöntemini uygulamak maalesef bakacak kişinin uygulaması gereken bi yöntem
kitapla çocuk mu büyür mantığı ve aman ağlamasın mantığı sonucu bu hale geldik diyebilirim
senin adına çok sevindim maşallah size
ne güzel oturduysa düzeniniz
ben anne sütü dışında hiçbişey vermedim daha
4. ayın ortalarında tattırmaya başlarım belki diye düşünüyorum
peki su veriyo musun sen?
doktor süt verdiğim için suya gerek yok dedi ama kafam karışık
kızlar merhaba
nasılsınız , yavrularınız nasıl
benim oğluş çok yaramaz yaa uyku düzenimiz hiç yok
sürekli meme istiyo göğüslerim çok acıdı yaa dayanamıyorum artık
10 haftalık oluyoruz biz yarın, anne sütü olduğu için ben ek gıdada 6 ayı bklerim ama 4 ayı tamamlayınca tadını alsın, alışsın diye tattırırım diye düşünüyorum. bakalım zaman... ne güzel hep gezmişsiniz, ben daha ev gezmeleri dışında çıkarmadım, korkuyorum. kendimi hazır hissetmiyorum:)Canım benim akıl vermek gibi olmasın kesinlikle ama tracy hogg yeni annelere mucize çözümler kitabını mutlaka edin. Bence her annenin okuması gerek. Ben çok şey öğrendim. Kızım 3 aylık bugün itibari ile düzenlerimiz oturdu. Ben hiç kimsenin dediğini diil kitabın dediğini yaptım hep. En başlarda herkesi dinlerken çok zorlandım her açıdan şimdi huzurluyuz kızımdabende. Kayınvalidem kitapla çocuk büyülüyorsun diyor ama banyo düzeni mama saatleri herşeyi rayında gidiyor. Dilinizi ısırın. :)) ben sadece mamayla besliyorum çünkü çok sorunlar yaşadım baya vicdan azabı çektim ama kızımda bende hayatımızdan memnunuz artık. 3 ay boyunca hiç eve tıkılmadım. Bi gün yıkadım evde durdum ertesi gün dışarı çıktım. Ben şimdi sizlere bi soru soruyorum. Ek gıda konusunda neler düşünüyorsunuz. Ben bu ayın ortalarında yavaş yavaş tattırmayı düşünüyorum. Çünkü 6 aydan sonra ek gıdaya geçişteçocuk çok zorlanıyormuş. 4 aydan sonra Muhallebi ve elma armut başlicam bu ay yavaş yavaş tattırıcam. Bide sadece mamayla beslenenler bu ay kaç cc veriyorsunuz.
merhaba canım.:)Selam kizlar ve minnakimin arkadaslari
kızlarr...
Yanlış olmasın canım, ne kadarlık oldu ki, 50 kısa değilmi...Eminimm :))) ...
kızlarr...
kızlarr...
bugün tam 3 aylık olduk biz. hafta sonu yine doktordaydık. geçen hafta yapılan idrar kültürü tekrarlandı. Allah'ım o torbaya çiş doldurmak ne zor işmiş. bütün gün onunla uğraştık. tam 4 poşet harcadık. sonunda oldu.
memeyi görünce çığlık atmalar, kaşıkla, şırıngayla vs beslenmek istememesi de anlaşıldı, orta kulak enfeksiyonuhem idrar yolları hem de kulak enfeksiyonuna iyi gelecek bi antibiyotik yazdı doktor. umarım işe yarar. küçücük yavrum atlatır umarım hepsini. gece emmeleri biraz fark etti gündüz hala reddediyor. aslında emmek istiyor ama ağrısı var sanırım ememiyor. kulak enfeksiyonunda çene ağrırmış diye duydum.
1 haftada sadece 100 gram almışız. az dedi doktor. zorla besleyin dedi.zorla da olmuyor kişu anda 5300 gram, bu ay 600 gram aldık toplamda. boyu da 56 cm, kısa biraz dedi. off, bu ay yavrum toparlar inşl.
bebeği emmeyi reddeden bi çok kişi var şu anda. mutlaka doktora gidin ve kulaklarını kontrol ettirin. kilo alımını az buluyorsanız da idrar ve kulak incelemesi yaptırmanızı tavsiye ederim. vakit kaybetmeyin yani.
antibiyotik aldığımız için ishal gibiyiz. huggies 3 almıştım ilk defa. kakası çok sulu olduğundan sanırım taa sırtına çıktı bugün. bi de yapar yapmaz aldım. ona rağmen yani.. diyeceğim huggies 3 numaranın prima yeşilden sızdırmazlık konusunda farkını göremedim. bunlardan daha iyi bi bez olduğunu da sanmıyorum hiç duymadım.
bizden haberler böyle.. önceki iletilerde 2 yakışıklı gördüm.maşallah çok tatlılar.
Slm canim iyiyiz çok şükür sen ve oglun nasilsiniz. Uyku ve emme dışında. Al benden de o kadar uyku duzenini gectim emzirme düzenini de tam oturtamadim yarim saat araylada emse dersin saatler ce ac kalmis burada emmek istemeyen yavrulari okudukça sukrediyorum yalniz surekli yemek zorunda kalıyorum sanki gücüm de çekiliyor memeden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?