2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
tatlım ya bende dünden beri internette nasıl yaparım diye araştırıyorum. lütfen nasıl yaptığını ayrıntılarını anlatırmısın? lütfen:)

canım, benim evde nevresimlik aldığım artan kumaşlarım vardı. fiyatları çok uygun. onları istediğim şekilde kesip birleştirdim. altınada bütün bi kumaştan parça koydum yorgan kılıfı gibi diktim. bir ağzı açık. oraya 3-4 parça cırt cırt diktim. içine elyaf alacaktım ama vazgeçtim. eski bi yorganım vardı. katlayıp onu koydum içine pufpuf oldu :) bebişim büyüyüncede yorganı çıkarırım. üstündeki halkalar ise 5 tanesini 3.5 tl ye aldığım tel elbise askıları (gardolabımdan :)). 4 tane askı kullandım. kimileri deniz makarnası almışlar kimileride su borusu alıp birleştirmiş. kafana göre. ben askıların tepelerini kesip telleri düzelttim. biraz kalın olsun diye eski kumaşlarımdan şerit kesip doladım. üstünede kılıf gibi diktim içine soktum. ayaklarını yine kumaş sararak kalınlaştırdım ve yorgana diktim. tepe ortadan bağladım.
fotoları çektikten sonra ayağın birisine ayna ve tekmelik koydum. yuvarlak bi aynam vardı. dışını bezle kaplayıp ayağın birine diktim. tekmeliğide ayakkabı kutusunun kapağını yapışkanlı kağıtla kapladım. kenarlarına eşimin balık tutarken oltaya taktığı çıngıraklar vardı ondan istedim 4 tane yapıştırdım. oluşum vurdukça çıngırdıyo :)

inşallah sanada fikir verir... şimdiden kolay gelsin...

canım nefes almaya zor fırsat buluyorum inan
benimki tam bi annecil
annede olsa emse kucağında uyusa oynasa herşeyi annede yapsa hiç derdi yok
ama annede tükeniyo totosu bile uyuştu o uyurken karnında
emme düzeni sanırım herkeste aynı yaaa
bu çocuklar dünyaya uyum sağlayacaklar diye biz neler çekiyoruz dimi

ben hurma ve zemzem verdim şimdiye kadar
birde doğar doğmaz gazı olmasın diye maden suyu vermiştim azıcık
4. ayda kilolu bebekler için önermiyoruz ek gıdaya başlamayı dedi doktor

kızlar geçmiş almış başını gitmiş o yüzden göremedim
yavruşlarınız nasıl, kilo boy durumları ne?
ben bilmiyorum oğlum normal mi uzun mu kısa mı zayıf mı şişman mı

sğaol canım. bizim park yatağı var oğluşumun. onunda böyle süsleri falan var ama yatak odasında duruyo yatak. ben gündüzleri bebişi oturma odasına getiriyorum. yatak odasını akşam kullanıyoruz.o yüzden gerekliydi.. iyi oldu.

ayyyy ne kadar güzel yaaaa
eline sağlık
valla okurken heveslendim benim bile yapasım geldi
ellerine sağlık canım

Ellerine sağlık çok güzel olmuş.ben hiç becerikli değilimdir bu konularda.

biz dönenceyi beşikten çıkardık salona getirdik
kanepenin arkasına sıkıştırdık onu izliyoruz kanepeye yatınca oğluşumla

Çok şükür canim bi ara bi öksürük basladi gecti sonunda. Iyiyiz şimdi uyaniksa hep laf istiyor hergun evin tanitimini yapıyorum mutlaka :) masal anlatıyorum. Kiyamam cok kucukler disleri zamaninda cikar inşallah.

Canim emzirirken o kahverengi kısmını aldiriyor musun sadece ucunu alirsa yara olur cok. Benimki kavriyo yara yok ama sizliyor bazen.

Teyzesi yesin onu kusma azcik de annesi benim yavrum cok kusmuyor ama cok kaka yapiyor. Dr umuz anne sütü alsinda nasil alirsa alsin modunda. Soyleyince ee biraz obur annesi diyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağol canım bende çok korktum geçer diye ama lökosit düşük çıkınca doktor geçmez dedi.ohh iyi yapmışsın.havalar biraz daha ısınsın ben hergün yürüyüşe çıkıcam kızımla.

evet canım bizde hurma verdik doğar doğmaz maden suyunuda maalesef bu ay öğrendim doğduğunda yapmak gerekiyomuş valla cnm ek gıdaya başlamasamda herseyden tattırırım bi parça önümüzdeki ay..benim bebiş okadar kilolu deği ama zayıfta değil ayına göre kilosu ve boyu gayet iyi demişti doktor

aynen canım çok iyi akıl etmişşin bizim beşikte abisin odasında gündüz salonda oturuyoruz ana kucağına yatırıyorm uyumadığı zamanlar.bizimkide şıngırdaklarını çok seviyoonlarla oynatıyoruz şimdilik dönengeci takarsak daha bi hoşuna gitcek tabi

Kızlar emzirdiğiniz sürece kendi ve bebeğinizin çamaşırlarını kimyasal barındırmayan deterjanlar ile yıkamayı ihmal etmeyin. Anne tenine değen kıyafet üzerinde ki kimyasallar meme ucunu emme ile bebeklerde astıma varan alerjik durumlar gelişebiliyormuş.

Ben 4 yada 5. Ay gibi başlarım die düşünüyorum ek gıdaya yaZ meyveleri çıkar püre yaparız biz 70 günlüğüz daha Şuan için erken die düşünüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sağol canım. çok tşk ederim. minderim bar benim, kv evlenirken vermişti bi küçük minder. sadece üstünü nasıl yapacağımı bilememiştim, elektrik borularından yapmayı düşünüyodum. ama askılarda iyi fikir, tel askılarımı kullanmıyorum zaten ben, elbiselerde iz yapıyor diye. çok pahalı geldi bana oyun halılarıda, kendi çapımda yapayım diye düşünmüştüm. malum ücretsiz izindeyiz, biraz kısmak lazım.

Son düzenleme:
Selam kızlar ; nasılsınız ? Bebekler de iyidir inşallah Bizde durumlar fena değil sadece uyanırken ağlama huyu edindi Bi hırsla uyanıyor Memeye devam arada da mama :)) Şuan yoldayız evimizi kapattık ÇantamıZı hazırladık memlekete annemlere gidiyoruz Mayısa kadar kalmayı planlıyorum Bu arada bebeği arabadayken araç kullanan var mı Oto koltuğu için erken Onun yerine ne kullanabilirim şu el puseteleri olur mu ana kucağı yani emniyetli olur mu Nasıl yaparım bu konuda fikri olan var mı? Yoksa erken mi daha bebekle çıkmak için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anneleeerr benim sizlere birşey sormam lazııımmm , hanı ayaklı takımlar oluyor ya ilk zamanlar giydiriyoruz .. Onları ne zaman giydirmeyi bıraktınızzz ??
ben gıydırmıyorum canımm kılotlu corabı var onu gıydırıyorum altına çook rahatt oluyo ötekınden hep ayaklarını oynatırken tulumu bı saga sola kayıyo
hamarat hanı valla çok guzel olmuş ne ara basardınn masallah yanıı bende dıkıyodumm amann benımkı bır daralttı benıı durmadı bıde kumasımmıstedıgım gıbı yoktu ee tabıı malzemede lazımm sonra bosverdımm hazırları daha bı guzel geldı gozumee bıde yavruma doğru duazgun bıse almadım hep abısının kılerı gıyıyo yavrumm ee hedıyede cok geldıı yanıı dedım barı ona özell bır sey alalımm ıyı vakıt gecırsınn bıır nebze vıcdan yaptım yanııı
oooh ne guzelll sefan olsun banada bole bıse lazım benımkı pazar pzar bıle calıştı dusun yanı tek alan balkon du yanı gezıp gorecegım
Allah bağışlasın güle güle büyüt paşayı..
çok tesekkurler canımm ...
yaa aynen kulube o gun fotosunu koydumm neymış onun zamanın da bole seyler yapmamışızz yaa daha neler yanıı belkı 1 saat agladı bende hep ona eskılerı gıydırıyorum hepp senın resmını koydum dıyorum faceye ıste hep sana yenı araba oyuncaklar alıyoz o hep senın eskılerını kullancask yazık ona dıyorumm yanıı zooooor anlıcagın sevmeye çoook sevıyo valla gecen altını actımm baktım şop şop öpuyo popoyuu hııç te tıksınmıyo yanıı olcak mo kadar kardeş candır sonuçta
azuremmm hıç bence kafana takma normal zaten 500 gr la 1 kılo arası yanı sana nıye ole dedıkı doktor yarım kılonun altındaysa az denır kılo bakma sen canı ıçınde olsun derler bızım buralarda gerısı boşş yanııı ıyı o ıyı
4 ay derken 3 bıttıp 4. gun alıncamı oluyo yanııı....yada 120 gunlukten sonramı dedınızz bıde kılo alımı ıyıyse ek gıdaya acele etmeyın derım çünkü daha bagırsaklar tam anlamıyla calışmıyoo yanııı alısacaklar onlarr enınde sonundaa ılk ek gıdada ev yoğurdu olmalıymıss
geçmış olsun canımm sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…