2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Dun bizde ciktik disari,Elifler gezmis ne guzel kordona gittik,pusette uyudu kizim,sonrabir cafede oturduk uyandi,kucakta etrafa bakindi,iyi geldi valla gezmek benimde iki tane hamile pant.var onlari giyiyom,digerleri ancak seneye olur .maalesef daha 7 kilom duruyor,14 almistim(

2 aylıkken 59 cm 5200 gramdı canım, doğum 51 cm 3100 gr sadece anne sütü alıyor.
Masallah bebisin uzun olcak bence,benim kizimda 2 aylikken 5200. Gr 57 cm di..kilolar ayniymis,merak ediyom bu ay ne kadar kilo almis

Ellerine sağlık bende bu fikri çok begendim hemen yapasim geldi

3-5 ay kullancamız şeylere o kadar para vermek banada fazla geliyor. o parayı bi kenara koyarız bebişimiz için. tabii ben ne zaman böyle bişeyler yapsam eşim " ordan arttırdığın parayı ayakkabı çantaya verecen dimiiii" diye dalga geçeer benimle :)

denizardafatih cim al tabi istediğini. pek bişey almamışsın zaten bebişine. ben böyle uğraşırken keyif alıyorum. gündüz uykum zaten hiç olmadı benim. oğluş uyurken bende yatayım uyuyayım yapamıyorum. oğluşun uyuduğu zamanlar işgüç yapıp bunlarada vakit ayırmaya çalışıyorum.

Kizlar benim oglum 40indan sonrra emmeye basladi.simdi deli gibi emiyor. Ben philips aventin biberonunu kullaniyordum dogumdan itibaren 1 numarasini. Deligi okadar inceki. Memeyle arasinda secim yapmiyo o yuzden. Ikisinide emiyo.

Canim ben de philips aventin biberonunu kullaniyordum ama benim kız beni emmiyor diye kaşıkla veriyorum o da hem zor oluyor hem de bebeğim hava yutuyor ve gazi artıyor maalesef :-(

Diğer oğlum 2 aylıkken 60 cm idi 3. ayda azalmıştı hem kilosu hem boyu, bu ay 3 cm uzar en fazla, 800 gram alsa razıyım inşallah alır gereği kadar hepimizinki

Sağol canm t.ederim yarın ben bi bakayım mağazalara

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam kızlar sizi uzun zamandır takip ediyorum ama yazma fırsatım hiç olmadı..bende ocak annesi olacaktım ama kızım inatçı çıkınca 4 şubatta ancak doğum yapabildim..okuyarak sizden faydalandığım çok şey oldu bende gaz konusunda ufak bi tavsiye vermek istiyorum kendi kendime keşfettim bunu..kızım gazdan dolayı sancı çekerken ıkınıyo ya o zaman bacaklarını karnına doğru bastırıyorum hemen pırtlayıveriyo :) veya ıkınırken karnına elimle iki yandan bastırarak masaj yapıyorum..biz çok faydasını gördük size de tavsiye ederim..benimde size sorum olacak..

kızım çok fazla kusuyo artık onunda kendiminde üst değiştirmekten bıktım..siz böyle bi sorun yaşıyosanız neler yapıyosunuz..bi de burda fatiha diye bi arkadaş yastık kullanımından bahsetmişti..ne kadarlıkken başladı ve ne kalınlıktaydı onu merak ettim..

birde kızım uyurken kafası terliyo hep normal mi acaba biz mi çok sarıyoruz..

ve en önemli sorunum gece uyumuyo kızım 4 5 6 kaçta uyutmayı başarabirsek hatta bi gün 9da uyudu..sizlerin uykusu düzene oturdu mu gece uyuyabiliyomusunuz?

bazı bebekler için doktorlar 3 bitip 4den gün alınca öneriyolarmış
bende 6. ayını doldurana kadar beklemek niyetindeyim
ev yoğurdunu yapmak için de alet almak lazım yaaa offf offf ağlayacam artık
dünyaya bir bebek getirmek demek maddi olarak batmak demekmiş meğer
ilk bebeğim olduğundan herşey eksik

kızlar reflüsü yok diyo doktorlar ama oğluşum çok kusuyo yaaa
günde her emdiğinde en az 2-3 kez kusuyo
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
var mı benim gibi dr reflüsü yok dediği halde bebişi kusan?
kilo alımı iyi o yüzden korkma fazlasını kusuyordur diyor dr ama korkuyorum

canım zaten tattırın diyolar da ne bileyim hiçbişey veresim yok benim
bugün yoğurt çorbası içiyordum oğlumda kucağımdaydı bir şapırdattı ki ağzını ben çorbayı içerken
sanki canı istemiş gibiydi şok olduk
acaba versem mi dedim sonra dur kız daha erken dedim kendi kendime

ahah :)sizinki daha zekice olmuş bence valla benim kızçem de bol bol avizeyi izliyo dönengeç yerine onlara bakıyo gülüyo..

canım benim oğlumun dikkatini çeken çok az şey var o yüzden çözüm üretmek zorundayız
yürüyen hav hav diye bişey bile aldım kırmızıyı seviyo diye ama boşuna para veriyorum gibi duruyo
ya da erken de ondan mı dikkatini çekmiyo acaba diyorum
benimkinin en sevdiği şey saati izlemek
nedendir bilemiyorum ama her odada mutlaka gözüyle saati bulur ve bakar
ama salondakine özel bi ilgisi var
kırmızı renkli ondan sanırım, ne zaman altını alsak yatırsak gözüyle saati bulur
hatta konuşuyo bile onunla

ohhh çok şükür canım
küçücük olduklarından öksürükleri de hastalıkları da çok korkutuyo dimi
bizimki de çok laf istiyo ama acayip anacıl yaaa
beni göremedi mi basıyor yaygarayı
sizde de öyle oldu mu bilmiyorum da ilk kez anlattıklarıma çığlıkla karşılık verdiğinde çok şaşırmıştım
öyle şekerler ki insan gözünden korkuyo nazar değecek diye
canım alıyor almasına da çok kıstırıyor ucunu
sürekli emdiğinden süt yeterince oluşmuyor ve zorluyor süt gelsin diye
bu da hırpalıyor göğüs ucumu açıkcası
benim oğlan aşırı kusuyo yaaa reflüsü de yok
dr çok emdiğinden fazlasını kusuyo dedi ama ben çok tedirginim ve korkuyorum
demek ki obur olcak bizim sıpalar
o kadar emmesine rağmen hala kilo alımı az bence benimkinin
dr normal dedi bebeklerin gelişim süreci için
ama benimki aşırı emdiğinden daha çok bekliyorum dedim
dr da fazlasını kusuyo ondan normal devam ediyo kilo alımı dedi

Diğer oğlum 2 aylıkken 60 cm idi 3. ayda azalmıştı hem kilosu hem boyu, bu ay 3 cm uzar en fazla, 800 gram alsa razıyım inşallah alır gereği kadar hepimizinki
Oooo seninkiler uzun boylu olcak demekki cnm

Slm cnm.bu gazdan cogumuz cekiyoz ,offf iki cesit dama kullandim fayda/ etmedi.sab ve biogaia-.bende biraktim artik kullanmiyom.cnm kusma arar ara artiyor bizdede,bazen surekli kusuyor ,fazlasini cikariyor dedi hep annem ..terlemede genetik biraz sanirim,oglum cok terler hala 5.5 yasinda..kizim terlemiyor emerken.uyku duzeni gece iyide bizde gunduz uyku hic yok gibi,emerken dalar ve yatirinca uyanir hemen..ben gece yastik kullanmiyom ama gunduz su alt acmalar var ya onun incecik yastigi zaten onda yatiyor
Slm cnm,endiselenme bence reflu olsa dr soylerdi mutlaka,cokmu emiyorki..bende bazen uykutya dalsin diye uzun tutuyom memede o zaman kusuyor genelde..kilo alimida iyiymis .

canım birinci ay kontrolüne gittiğimde doktora çok kustuğundan şikayet ettim o da bana 45 derecelik açıda yatır dedi ve gerçekten işe yarıyor uyku düzenine gelince benim kızım 74 günlük ve artık yavaş yavaş oturuyor düzeni gündüz eskisi kadar çok uyumuyor muhabbet oyun istiyor ben de akşam üzeri iyice yoruyorum onu muhabbet spor falan derken saat on on bir gibi uyku çığlıkları atmaya başlıyor ve yarım saate kalmaz uyuyor bir kaç gündür böyle ama oncesinde gece uç dört gibi ancak uyuyordu çünkü bütün gününü uyuyarak geçiriyordu.Allah hepimizin yardımcısı olsun annelik çok zor ama bir o kadar da harika 😊

Bizde kusuyoruz ama ilk zamanki kadar değil maşallah. Ben emzirdikten sonra 15-20 dk dik tutuyorum kucağımda. Böyle biraz biraz azaldı kusması. Emzik veriyor musun. ? Belkisık emmesine çözüm olur.

Günaydın arkadaşlar, biz bugün yeniden kalça ultrasonu na gitcez inşallah. Dua ya çok ihtiyacımız var. Inşallah çift bez işe yaramıştır. Lütfen dua edin, sağlıklı haberlerle gelelim

İnşallah canım hepimizin sırım gibi oğulları, manken gibi kızları olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…