Dun bizde ciktik disari,Elifler gezmis ne guzelkızlar dün hava çok güzeldi oğlum umut boranı ve minnak kızım elifimi aldık babasıyla dışarı çıktık bebek arabasını ilk defa kullandık evden çıkmadan önce oğlum kardeşini biraz hırpaladı bi güzel ağlattı dolayısıyla onun hırsından bizim bebiş susmak bilmedi dışarda.sütümüde evde biberona sağdım her ihtimale karşı dışarda verdim biberona alışık olmadığı için ememedi yavrucum:)) uzak bi yere gitmedik sitemizin içindeki parka çıkardık biraz güneşlendik ordanda yürüyüş parkuruna gittik hem bebek arabasıyla kızımı gezdirdim hem yürüyüş yaptım zra pantolonlarım gelmiyo göbüş fırlıyo bugünde çıkcak tım ama elifi sabah banyo yaptırdım o yüzden cesaret edemedim dün açık hava o kadar iyi geldiki parkta arabasında uyudu 1 buçuk saat falan dün çook güzeldi hava aldım biraz moralim yerine geldi:)))sizler naptınız hafta sonu..
Masallah bebisin uzun olcak bence,benim kizimda 2 aylikken 5200. Gr 57 cm di..kilolar ayniymis,merak ediyom bu ay ne kadar kilo almis2 aylıkken 59 cm 5200 gramdı canım, doğum 51 cm 3100 gr sadece anne sütü alıyor.
Selam kızlar ; nasılsınız ? Bebekler de iyidir inşallah Bizde durumlar fena değil sadece uyanırken ağlama huyu edindi Bi hırsla uyanıyor Memeye devam arada da mama :)) Şuan yoldayız evimizi kapattık ÇantamıZı hazırladık memlekete annemlere gidiyoruz Mayısa kadar kalmayı planlıyorum Bu arada bebeği arabadayken araç kullanan var mı Oto koltuğu için erken Onun yerine ne kullanabilirim şu el puseteleri olur mu ana kucağı yani emniyetli olur mu Nasıl yaparım bu konuda fikri olan var mı? Yoksa erken mi daha bebekle çıkmak için
Slm cnm sagol biz iyiyiz ..iyi yolculuklar cnm,ohh ne guzel annende baya kalican.bende yaza giderim kismetse,simdi kv ler yanimda.cnm 13 kg.a kadar ana kucagiyla seyahat etti'oglusum arabafa,sonra koltuk aldik.simdi kizimda onu kullaniyoz sehiricinde.bizimki chicco bazasi var altinda kemerle sabitleniyor,ustune koltuk oturtuluyor..ters monte ediliyor,guvenlik acisindan bebis arkaya bakiyor..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım, benim evde nevresimlik aldığım artan kumaşlarım vardı. fiyatları çok uygun. onları istediğim şekilde kesip birleştirdim. altınada bütün bi kumaştan parça koydum yorgan kılıfı gibi diktim. bir ağzı açık. oraya 3-4 parça cırt cırt diktim. içine elyaf alacaktım ama vazgeçtim. eski bi yorganım vardı. katlayıp onu koydum içine pufpuf oldu :) bebişim büyüyüncede yorganı çıkarırım. üstündeki halkalar ise 5 tanesini 3.5 tl ye aldığım tel elbise askıları (gardolabımdan :)). 4 tane askı kullandım. kimileri deniz makarnası almışlar kimileride su borusu alıp birleştirmiş. kafana göre. ben askıların tepelerini kesip telleri düzelttim. biraz kalın olsun diye eski kumaşlarımdan şerit kesip doladım. üstünede kılıf gibi diktim içine soktum. ayaklarını yine kumaş sararak kalınlaştırdım ve yorgana diktim. tepe ortadan bağladım.
fotoları çektikten sonra ayağın birisine ayna ve tekmelik koydum. yuvarlak bi aynam vardı. dışını bezle kaplayıp ayağın birine diktim. tekmeliğide ayakkabı kutusunun kapağını yapışkanlı kağıtla kapladım. kenarlarına eşimin balık tutarken oltaya taktığı çıngıraklar vardı ondan istedim 4 tane yapıştırdım. oluşum vurdukça çıngırdıyo :)
inşallah sanada fikir verir... şimdiden kolay gelsin...
sağol canım. çok tşk ederim. minderim bar benim, kv evlenirken vermişti bi küçük minder. sadece üstünü nasıl yapacağımı bilememiştim, elektrik borularından yapmayı düşünüyodum. ama askılarda iyi fikir, tel askılarımı kullanmıyorum zaten ben, elbiselerde iz yapıyor diye. çok pahalı geldi bana oyun halılarıda, kendi çapımda yapayım diye düşünmüştüm. malum ücretsiz izindeyiz, biraz kısmak lazım.
hamarat hanı valla çok guzel olmuş ne ara basardınn masallah yanıı bende dıkıyodumm amann benımkı bır daralttı benıı durmadı bıde kumasımmıstedıgım gıbı yoktu ee tabıı malzemede lazımm sonra bosverdımm hazırları daha bı guzel geldı gozumee bıde yavruma doğru duazgun bıse almadım hep abısının kılerı gıyıyo yavrumm ee hedıyede cok geldıı yanıı dedım barı ona özell bır sey alalımm ıyı vakıt gecırsınn bıır nebze vıcdan yaptım yanııı
geçmış olsun canımm sanada
Kizlar benim oglum 40indan sonrra emmeye basladi.simdi deli gibi emiyor. Ben philips aventin biberonunu kullaniyordum dogumdan itibaren 1 numarasini. Deligi okadar inceki. Memeyle arasinda secim yapmiyo o yuzden. Ikisinide emiyo.
Dun bizde ciktik disari,Elifler gezmis ne guzelkordona gittik,pusette uyudu kizim,sonrabir cafede oturduk uyandi,kucakta etrafa bakindi,iyi geldi valla gezmek benimde iki tane hamile pant.var onlari giyiyom,digerleri ancak seneye olur .maalesef daha 7 kilom duruyor,14 almistim (
Masallah bebisin uzun olcak bence,benim kizimda 2 aylikken 5200. Gr 57 cm di..kilolar ayniymis,merak ediyom bu ay ne kadar kilo almis
Sağol canm t.ederim yarın ben bi bakayım mağazalaraDun bizde ciktik disari,Elifler gezmis ne guzelkordona gittik,pusette uyudu kizim,sonrabir cafede oturduk uyandi,kucakta etrafa bakindi,iyi geldi valla gezmek benimde iki tane hamile pant.var onlari giyiyom,digerleri ancak seneye olur .maalesef daha 7 kilom duruyor,14 almistim (
Masallah bebisin uzun olcak bence,benim kizimda 2 aylikken 5200. Gr 57 cm di..kilolar ayniymis,merak ediyom bu ay ne kadar kilo almis
4 ay derken 3 bıttıp 4. gun alıncamı oluyo yanııı....yada 120 gunlukten sonramı dedınızz bıde kılo alımı ıyıyse ek gıdaya acele etmeyın derım çünkü daha bagırsaklar tam anlamıyla calışmıyoo yanııı alısacaklar onlarr enınde sonundaa ılk ek gıdada ev yoğurdu olmalıymıss
geçmış olsun canımm sanada
Bizde doğduğunda hurma ve zemzem vermiştik :))
2 aylıkken 59 cm 5200 gramdı canım, doğum 51 cm 3100 gr sadece anne sütü alıyor.
evet canım bizde hurma verdik doğar doğmaz maden suyunuda maalesef bu ay öğrendim doğduğunda yapmak gerekiyomuşvalla cnm ek gıdaya başlamasamda herseyden tattırırım bi parça önümüzdeki ay..benim bebiş okadar kilolu deği ama zayıfta değil ayına göre kilosu ve boyu gayet iyi demişti doktor
ahah :)sizinki daha zekice olmuş bence valla benim kızçem de bol bol avizeyi izliyo dönengeç yerine onlara bakıyo gülüyo..
Çok şükür canim bi ara bi öksürük basladi gecti sonunda. Iyiyiz şimdi uyaniksa hep laf istiyor hergun evin tanitimini yapıyorum mutlaka :) masal anlatıyorum. Kiyamam cok kucukler disleri zamaninda cikar inşallah.
Canim emzirirken o kahverengi kısmını aldiriyor musun sadece ucunu alirsa yara olur cok. Benimki kavriyo yara yok ama sizliyor bazen.
Teyzesi yesin onu kusma azcik de annesi benim yavrum cok kusmuyor ama cok kaka yapiyor. Dr umuz anne sütü alsinda nasil alirsa alsin modunda. Soyleyince ee biraz obur annesi diyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oooo seninkiler uzun boylu olcak demekki cnmDiğer oğlum 2 aylıkken 60 cm idi 3. ayda azalmıştı hem kilosu hem boyu, bu ay 3 cm uzar en fazla, 800 gram alsa razıyım inşallah alır gereği kadar hepimizinki
Slm cnm.bu gazdan cogumuz cekiyoz ,offf iki cesit dama kullandim fayda/ etmedi.sab ve biogaia-.bende biraktim artik kullanmiyom.cnm kusma arar ara artiyor bizdede,bazen surekli kusuyor ,fazlasini cikariyor dedi hep annem ..terlemede genetik biraz sanirim,oglum cok terler hala 5.5 yasinda..kizim terlemiyor emerken.uyku duzeni gece iyide bizde gunduz uyku hic yok gibi,emerken dalar ve yatirinca uyanir hemen..ben gece yastik kullanmiyom ama gunduz su alt acmalar var ya onun incecik yastigi zaten onda yatiyorselam kızlar sizi uzun zamandır takip ediyorum ama yazma fırsatım hiç olmadı..bende ocak annesi olacaktım ama kızım inatçı çıkınca 4 şubatta ancak doğum yapabildim..okuyarak sizden faydalandığım çok şey oldu bende gaz konusunda ufak bi tavsiye vermek istiyorum kendi kendime keşfettim bunu..kızım gazdan dolayı sancı çekerken ıkınıyo ya o zaman bacaklarını karnına doğru bastırıyorum hemen pırtlayıveriyo :) veya ıkınırken karnına elimle iki yandan bastırarak masaj yapıyorum..biz çok faydasını gördük size de tavsiye ederim..benimde size sorum olacak..
kızım çok fazla kusuyo artık onunda kendiminde üst değiştirmekten bıktım..siz böyle bi sorun yaşıyosanız neler yapıyosunuz..bi de burda fatiha diye bi arkadaş yastık kullanımından bahsetmişti..ne kadarlıkken başladı ve ne kalınlıktaydı onu merak ettim..
birde kızım uyurken kafası terliyo hep normal mi acaba biz mi çok sarıyoruz..
ve en önemli sorunum gece uyumuyo kızım 4 5 6 kaçta uyutmayı başarabirsekhatta bi gün 9da uyudu..sizlerin uykusu düzene oturdu mu gece uyuyabiliyomusunuz?
Slm cnm,endiselenme bence reflu olsa dr soylerdi mutlaka,cokmu emiyorki..bende bazen uykutya dalsin diye uzun tutuyom memede o zaman kusuyor genelde..kilo alimida iyiymis .kızlar reflüsü yok diyo doktorlar ama oğluşum çok kusuyo yaaa
günde her emdiğinde en az 2-3 kez kusuyo
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
var mı benim gibi dr reflüsü yok dediği halde bebişi kusan?
kilo alımı iyi o yüzden korkma fazlasını kusuyordur diyor dr ama korkuyorum
selam kızlar sizi uzun zamandır takip ediyorum ama yazma fırsatım hiç olmadı..bende ocak annesi olacaktım ama kızım inatçı çıkınca 4 şubatta ancak doğum yapabildim..okuyarak sizden faydalandığım çok şey oldu bende gaz konusunda ufak bi tavsiye vermek istiyorum kendi kendime keşfettim bunu..kızım gazdan dolayı sancı çekerken ıkınıyo ya o zaman bacaklarını karnına doğru bastırıyorum hemen pırtlayıveriyo :) veya ıkınırken karnına elimle iki yandan bastırarak masaj yapıyorum..biz çok faydasını gördük size de tavsiye ederim..benimde size sorum olacak..
kızım çok fazla kusuyo artık onunda kendiminde üst değiştirmekten bıktım..siz böyle bi sorun yaşıyosanız neler yapıyosunuz..bi de burda fatiha diye bi arkadaş yastık kullanımından bahsetmişti..ne kadarlıkken başladı ve ne kalınlıktaydı onu merak ettim..
birde kızım uyurken kafası terliyo hep normal mi acaba biz mi çok sarıyoruz..
ve en önemli sorunum gece uyumuyo kızım 4 5 6 kaçta uyutmayı başarabirsekhatta bi gün 9da uyudu..sizlerin uykusu düzene oturdu mu gece uyuyabiliyomusunuz?
kızlar reflüsü yok diyo doktorlar ama oğluşum çok kusuyo yaaa
günde her emdiğinde en az 2-3 kez kusuyo
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
var mı benim gibi dr reflüsü yok dediği halde bebişi kusan?
kilo alımı iyi o yüzden korkma fazlasını kusuyordur diyor dr ama korkuyorum
Oooo seninkiler uzun boylu olcak demekki cnm
Slm cnm.bu gazdan cogumuz cekiyoz ,offf iki cesit dama kullandim fayda/ etmedi.sab ve biogaia-.bende biraktim artik kullanmiyom.cnm kusma arar ara artiyor bizdede,bazen surekli kusuyor ,fazlasini cikariyor dedi hep annem ..terlemede genetik biraz sanirim,oglum cok terler hala 5.5 yasinda..kizim terlemiyor emerken.uyku duzeni gece iyide bizde gunduz uyku hic yok gibi,emerken dalar ve yatirinca uyanir hemen..ben gece yastik kullanmiyom ama gunduz su alt acmalar var ya onun incecik yastigi zaten onda yatiyor
Slm cnm,endiselenme bence reflu olsa dr soylerdi mutlaka,cokmu emiyorki..bende bazen uykutya dalsin diye uzun tutuyom memede o zaman kusuyor genelde..kilo alimida iyiymis .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?