oooooooooh maşallah kuuzuuna canım yaaa
çok iyi kilo almış maşallaaaaaaaaaaah tü tü tü
sütün yarıyor desene
Allah nazardan saklasın
kızlar reflüsü yok diyo doktorlar ama oğluşum çok kusuyo yaaa
günde her emdiğinde en az 2-3 kez kusuyo
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
var mı benim gibi dr reflüsü yok dediği halde bebişi kusan?
kilo alımı iyi o yüzden korkma fazlasını kusuyordur diyor dr ama korkuyorum
bazı bebekler için doktorlar 3 bitip 4den gün alınca öneriyolarmış
bende 6. ayını doldurana kadar beklemek niyetindeyim
ev yoğurdunu yapmak için de alet almak lazım yaaa offf offf ağlayacam artık
dünyaya bir bebek getirmek demek maddi olarak batmak demekmiş meğer
ilk bebeğim olduğundan herşey eksik
Günaydın arkadaşlar, biz bugün yeniden kalça ultrasonu na gitcez inşallah. Dua ya çok ihtiyacımız var. Inşallah çift bez işe yaramıştır. Lütfen dua edin, sağlıklı haberlerle gelelim
Günaydın arkadaşlar, biz bugün yeniden kalça ultrasonu na gitcez inşallah. Dua ya çok ihtiyacımız var. Inşallah çift bez işe yaramıştır. Lütfen dua edin, sağlıklı haberlerle gelelim
Merhaba kızlar bende 37 haftalik prensesimi dunyaya getirdim 16 Ocak'ta doğdu kızım. .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım inşallah güzel haberini alırsın yawrunun dualarımız seninle
kızlar ben bişi yaptım ama iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum :18: kızım her emmeden sona kakasını yapar duruma gelmişti hemen hemen kilo alımımz da yavaş biraz neyse yeşil ve sümüksüye dönünce dr a götürdük bişi çıkmadı öyledim böle böle çok yapıyor diye metabolizması hızlı çalışıyodur dedi bende muz yedim biraz tutsun diye dün akşamdan beri kaka yapmadı allahım kendimi kötü hissediyorum bu seferde
Merhaba kızlar bende 37 haftalik prensesimi dunyaya getirdim 16 Ocak'ta doğdu kızım. .
canım inşallah güzel haberini alırsın yawrunun dualarımız seninle
kızlar ben bişi yaptım ama iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum :18: kızım her emmeden sona kakasını yapar duruma gelmişti hemen hemen kilo alımımz da yavaş biraz neyse yeşil ve sümüksüye dönünce dr a götürdük bişi çıkmadı öyledim böle böle çok yapıyor diye metabolizması hızlı çalışıyodur dedi bende muz yedim biraz tutsun diye dün akşamdan beri kaka yapmadı allahım kendimi kötü hissediyorum bu seferde
bazı bebekler için doktorlar 3 bitip 4den gün alınca öneriyolarmış
bende 6. ayını doldurana kadar beklemek niyetindeyim
ev yoğurdunu yapmak için de alet almak lazım yaaa offf offf ağlayacam artık
dünyaya bir bebek getirmek demek maddi olarak batmak demekmiş meğer
ilk bebeğim olduğundan herşey eksik
Canım yoğurt makinasına gerek yok bence, ben ilk denememden beri hep tutturuyorum, 1 litrelik kavanozlara mayalıyorum, niyetin varsa veriririm tarifini.
Merhaba canim Allah bagislasin prensesini bende 37+2 de oglumu aldim kucagima :) 3 ocakta
Sağlıkla büyüt inşallah
Amin cumlemizinkini canim.
Senin bebis kaç kg ve kac cm doğdu.
Suan kac kilo ?
Kizlar yarin benim dogum gunum eşim dun dedi ki hali saha kiyafetlerim temiz mi carsamba abim mac ayarlamis diye. Insallah supriz yapacaktır yoksa cok uzulucem
Kizlar yarin benim dogum gunum eşim dun dedi ki hali saha kiyafetlerim temiz mi carsamba abim mac ayarlamis diye. Insallah supriz yapacaktır yoksa cok uzulucem
İnşallah sürprizdir, değilse de üzülme zira biraz odun oluyorlar, yani benimki öyle en azından(((
Şimdiden mutlu yıllar canım, sağlık sıhhatle nice yaşlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?