2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Bir ara benim oğlanda çok kusuyodu çok üzülüyordum, sonra çorabımın üzerine çetik (patik) giymeye başladım tabi terlikte var ayağımda, sonradan kesildi kusması maşallah, belki sütün üşüyodur, kayınvalidem öyle der, bir dene istersen, inşallah hemen kesilir kusması

Canım yoğurt makinasına gerek yok bence, ben ilk denememden beri hep tutturuyorum, 1 litrelik kavanozlara mayalıyorum, niyetin varsa veriririm tarifini.

Günaydın arkadaşlar, biz bugün yeniden kalça ultrasonu na gitcez inşallah. Dua ya çok ihtiyacımız var. Inşallah çift bez işe yaramıştır. Lütfen dua edin, sağlıklı haberlerle gelelim

Gunaydin canım dualarimiz seninle inşallah guzel haberlerle guler yuzle geleceksin. Bekliyoruz allah yardımcınız olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar bende 37 haftalik prensesimi dunyaya getirdim 16 Ocak'ta doğdu kızım. .

Günaydın arkadaşlar, biz bugün yeniden kalça ultrasonu na gitcez inşallah. Dua ya çok ihtiyacımız var. Inşallah çift bez işe yaramıştır. Lütfen dua edin, sağlıklı haberlerle gelelim

canım inşallah güzel haberini alırsın yawrunun dualarımız seninle

kızlar ben bişi yaptım ama iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum :18: kızım her emmeden sona kakasını yapar duruma gelmişti hemen hemen kilo alımımz da yavaş biraz neyse yeşil ve sümüksüye dönünce dr a götürdük bişi çıkmadı öyledim böle böle çok yapıyor diye metabolizması hızlı çalışıyodur dedi bende muz yedim biraz tutsun diye dün akşamdan beri kaka yapmadı allahım kendimi kötü hissediyorum bu seferde

Merhaba kızlar bende 37 haftalik prensesimi dunyaya getirdim 16 Ocak'ta doğdu kızım. .

Merhaba canim Allah bagislasin prensesini bende 37+2 de oglumu aldim kucagima :) 3 ocakta

Bozma moralini canim benim ogluma sabah 4.30 dan 9.30 a 3 bez değiştirdim. Dr karni doyuyor ki yapıyor diyor ki ben muzu hergun yiyiyorum bi tane ondan degildir yapar bence

Dur dur sakin ol bende muz yiyorum ama maşallah benim oğlan kabız olmuyor, günde 2 yada 3 kez yapıyor, daha fazla yapınca ertesi gün daha geç saatte yapıyor kakasını, merak etme kabız değildir inşallah, bikere muz yemeyle bebek kabız olmaz

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin dualarımız seninle...

Canım yoğurt makinasına gerek yok bence, ben ilk denememden beri hep tutturuyorum, 1 litrelik kavanozlara mayalıyorum, niyetin varsa veriririm tarifini.

evet canım ya bende hep evde yaparım yoğurdumu çokta güzel olur. makinaya falan ne gerek. ama ben bebiş için küçük kavanozlar alıp haftalık mayalıcam. taze taze acayımda yesin diye. milupanın 1tl ye kavanozda meyvemi mamamı ne vardı minik minik. ondan 7 tane alsam hergün taze taze açarım diye düşünüyorum bakalım :)

Merhaba canim Allah bagislasin prensesini bende 37+2 de oglumu aldim kucagima :) 3 ocakta

Amin cumlemizinkini canim.
Senin bebis kaç kg ve kac cm doğdu.
Suan kac kilo ?

Amin cumlemizinkini canim.
Senin bebis kaç kg ve kac cm doğdu.
Suan kac kilo ?

Canim 3890 50 cm dogdu. Gecen hafta sali 74 gunlukken tam 6 kg 57 cm di. Bi dahaki kontrolumuz 5 nisanda. Senin prenses nasil

Kizlar yarin benim dogum gunum eşim dun dedi ki hali saha kiyafetlerim temiz mi carsamba abim mac ayarlamis diye. Insallah supriz yapacaktır yoksa cok uzulucem

İnşallah sürprizdir, değilse de üzülme zira biraz odun oluyorlar, yani benimki öyle en azından (((

İnşallah sürprizdir, değilse de üzülme zira biraz odun oluyorlar, yani benimki öyle en azından (((

İnşallah birseyler dusunmustur odunluk kabul ediliyorda yilda bi iki gun özel gunde dusunceli olsalar ya yoksa doğum yaptim bi cicek bile getirmedi sagolsun (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…