Canim 3890 50 cm dogdu. Gecen hafta sali 74 gunlukken tam 6 kg 57 cm di. Bi dahaki kontrolumuz 5 nisanda. Senin prenses nasil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallah canım iyi doğmuş.
Ben dün gittim sağlık ocağı na
5 kg tam 55 cm mis
canım inşallah güzel haberini alırsın yawrunun dualarımız seninle
kızlar ben bişi yaptım ama iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum :18: kızım her emmeden sona kakasını yapar duruma gelmişti hemen hemen kilo alımımz da yavaş biraz neyse yeşil ve sümüksüye dönünce dr a götürdük bişi çıkmadı öyledim böle böle çok yapıyor diye metabolizması hızlı çalışıyodur dedi bende muz yedim biraz tutsun diye dün akşamdan beri kaka yapmadı allahım kendimi kötü hissediyorum bu seferde
İnşallah birseyler dusunmustur odunluk kabul ediliyorda yilda bi iki gun özel gunde dusunceli olsalar ya yoksa doğum yaptim bi cicek bile getirmedi sagolsun(
Günaydın arkadaşlar, biz bugün yeniden kalça ultrasonu na gitcez inşallah. Dua ya çok ihtiyacımız var. Inşallah çift bez işe yaramıştır. Lütfen dua edin, sağlıklı haberlerle gelelim
Merhabalar herkese...
Bu ara misafirler felan derken fazla giremedim, okuyup okuyup çıkıyorum, bugünde hastanedeydik, sonra biraz çarşıyı dolaştım, hava çokgüxel ama çarptı herhalde... Tuhaf bi yorgunluk var üstümde...
Neyse en güzeli kızımda enf, yokmuş... Korkmuştum... İlk poşet takışım fiyaskoydu, azıcık çiş girebilmiş... Onu da kabul etmediler tabi... Ama ikinciyi taktım... Unutmuşum onu bile....
Devlet hastanesine gittik, tartacak mısınız diye sordum arızalıymış, sağlık ocağında yaptırın dedi... Merak etmiştim... On günde ne kilo alacak diye bir de doktor azarı işittik geldik... Neyse sonuç iyi ya çok şükür..
Hepsi aynı demekki.ben doğumdan 1 ay önce başladım doğum hediyesi telefon istiyorum demeye.aldı ama ben söyledim sonuçta.napayım onun düşüneceği yok.bu arada sanada bebişinle ve sevdiklerinle mutlu yıllar diliyorum.
Merhabalar herkese...
Bu ara misafirler felan derken fazla giremedim, okuyup okuyup çıkıyorum, bugünde hastanedeydik, sonra biraz çarşıyı dolaştım, hava çokgüxel ama çarptı herhalde... Tuhaf bi yorgunluk var üstümde...
Neyse en güzeli kızımda enf, yokmuş... Korkmuştum... İlk poşet takışım fiyaskoydu, azıcık çiş girebilmiş... Onu da kabul etmediler tabi... Ama ikinciyi taktım... Unutmuşum onu bile....
Devlet hastanesine gittik, tartacak mısınız diye sordum arızalıymış, sağlık ocağında yaptırın dedi... Merak etmiştim... On günde ne kilo alacak diye bir de doktor azarı işittik geldik... Neyse sonuç iyi ya çok şükür..
Merhabalar herkese...
Canim cok cok sevindim herseyin yolunda olmasina Allah bi daha gerektirmesin inşallah. Oh gezip gelmisiniz ana kiz ne güzel olmuş.
Sorma canım, allah sağlık versin bebişlerimize...çok sevindim canım. bi sıkıntınız olmasında. bebişlerimize bişey olcak mı diye diken üstündeyim valla. Allah korusun hepsini.
İnş, gitmez canım, ama olur da giderse kendini de bebişini de çok üzme... İyi yönlerini düşün...Bizim kadar dusunceli olamiyorlar malesef benimki sınırın yok dogum hediyesi ne istersen onu al dedi ama hükmü kalmadi alip gelmeliydi . Cok sagol canim umarim gercekten maca gitmez :)
Canm merhaba herşeyin yolunda olmasına sevindm Kaç zamandır bende sana yazayım diorum ama ben okumak için bile giremedim topiğe Bir kaç güne düzenim olur inşallah bol bol görüşürüz bebişe ve kendine iyi bak cnm
Sorma canım, allah sağlık versin bebişlerimize...
İnş, gitmez canım, ama olur da giderse kendini de bebişini de çok üzme... İyi yönlerini düşün...
Bu arada doğum günün şimdiden kutlu olsun....
Sen ne yaptın canım, annenlere gidecektin değil mi... İnş düzeninizi kurarsınız, sen de bebeğin de rahat olursunuz... Çok çom öptüm...
Sorma canım, allah sağlık versin bebişlerimize...
İnş, gitmez canım, ama olur da giderse kendini de bebişini de çok üzme... İyi yönlerini düşün...
Bu arada doğum günün şimdiden kutlu olsun....
Sen ne yaptın canım, annenlere gidecektin değil mi... İnş düzeninizi kurarsınız, sen de bebeğin de rahat olursunuz... Çok çom öptüm...
evet canım ya bende hep evde yaparım yoğurdumu çokta güzel olur. makinaya falan ne gerek. ama ben bebiş için küçük kavanozlar alıp haftalık mayalıcam. taze taze acayımda yesin diye. milupanın 1tl ye kavanozda meyvemi mamamı ne vardı minik minik. ondan 7 tane alsam hergün taze taze açarım diye düşünüyorum bakalım :)
Canım yoğurt makinasına gerek yok bence, ben ilk denememden beri hep tutturuyorum, 1 litrelik kavanozlara mayalıyorum, niyetin varsa veriririm tarifini.
Bir ara benim oğlanda çok kusuyodu çok üzülüyordum, sonra çorabımın üzerine çetik (patik) giymeye başladım tabi terlikte var ayağımda, sonradan kesildi kusması maşallah, belki sütün üşüyodur, kayınvalidem öyle der, bir dene istersen, inşallah hemen kesilir kusması
İyi aksamlar cnm.bende emzrdi dalmusti yataga birakinca uyandi,sindi esine verdim o uyutmayta calisiyor,hic boyle yapmazdi gece uyurdu ..goruyordur bebisin cnm,cok tatli oluyorlar ulunce .bizimkide agu diyor artik,80 gunluk olduk biz..benin kizim sabah 5 gibi kaljar birdaha uyumuyor yaa,erkenci olcak.bizim hic duzen yok gunduz,genelde memede daliyor uzun uykusu yok.senin bebis hemen uyuyorsa super yani,anlisi yok cnm,,benimkide oyleydi baslarda emer durur biraz uyurdu..simdide uyaninca emziriyom sonra bir saate ytakin uyanik duruyor ve uyku geliyor..2.5 -3 saatte bir emziriyom ben...İyi akşamlar kızlar, neler yapıyorsunuz? bebişi uyuttum şimdi azcık nete gireyim dedim,bebeğim 54 günlük oldu, ya görüyorlar mı tam şimdi? bazen bakıyor ama acaba diyorum net görüyor mu beni.Bir de sabahları çok tatlı oluyor yiyesim geliyor bazen de agu diyor:))) ama sabahları çok uykum oluyor 7 8 gıbı kalkıyor sonra tekrar meme verıp uyumasını saglıyorum..
bu arada mesela kalkınca sız emzırdıkten sonra ne kadar ayık tutup ne zaman yatırıyorsunuz? ben emzırıyorum sonra gazını cıkarıyorum azcık oyalıyom tekrar uyuyor yanlıs mı yapıyorum acaba? zaten kucakta olacak mutlaka yatakta ya da koltukta durmaz ayıkken.ay bır de konus konus ama cok konusamıyorum ya ben :2:
Ben emzirme yastigi kullaniyom cok rahat gercekten..altta kalan kola biirsey olmaz cnm,duz yap korkma.kızlar siz bebekleri nasıl emzırıyorsunuz? once emzırme yastıgı aldım ama sımdı kullanmıyorum dırek kucagıma yatırıyorum bır de yuzu bana donuk oluyor ama bedenı duz yatıyor aslında ıkımızın karnı bırbırıne degmelı dımı? ama bır de ben altta kalan kolunu ıncıtecem dıye korkuyorum onu kendı belımden asagıya sarkıtıyorum anlatabıldım mı bılmıyorum ama yanlıs mı yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?