2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Canim 3890 50 cm dogdu. Gecen hafta sali 74 gunlukken tam 6 kg 57 cm di. Bi dahaki kontrolumuz 5 nisanda. Senin prenses nasil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşallah canım iyi doğmuş.
Ben dün gittim sağlık ocağı na
5 kg tam 55 cm mis

Maşallah canım iyi doğmuş.
Ben dün gittim sağlık ocağı na
5 kg tam 55 cm mis

Maşallah canim cimcime ye. Benim ki iyi dogdu yalniz 5 gunlukken kontrolde 3630 olmuştu sonra toparladi tekrar

Kendini kötü hissetmene gerek yok bence.muz zararlı birşey değil sonuçta.bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama bir süre sonra zaten azalıyor kaka yapmaları.kızımın her bezini kakalı alırdım bende son 4 gündür günde 1 yapmaya başladı.dahada az yapanlar varmış.

Hepsi aynı demekki.ben doğumdan 1 ay önce başladım doğum hediyesi telefon istiyorum demeye.aldı ama ben söyledim sonuçta.napayım onun düşüneceği yok.bu arada sanada bebişinle ve sevdiklerinle mutlu yıllar diliyorum.

Son düzenleme:
Merhabalar herkese...

Bu ara misafirler felan derken fazla giremedim, okuyup okuyup çıkıyorum, bugünde hastanedeydik, sonra biraz çarşıyı dolaştım, hava çokgüxel ama çarptı herhalde... Tuhaf bi yorgunluk var üstümde...

Neyse en güzeli kızımda enf, yokmuş... Korkmuştum... İlk poşet takışım fiyaskoydu, azıcık çiş girebilmiş... Onu da kabul etmediler tabi... Ama ikinciyi taktım... Unutmuşum onu bile....

Devlet hastanesine gittik, tartacak mısınız diye sordum arızalıymış, sağlık ocağında yaptırın dedi... Merak etmiştim... On günde ne kilo alacak diye bir de doktor azarı işittik geldik... Neyse sonuç iyi ya çok şükür..

çok sevindim canım. bi sıkıntınız olmasında. bebişlerimize bişey olcak mı diye diken üstündeyim valla. Allah korusun hepsini.

Bizim kadar dusunceli olamiyorlar malesef benimki sınırın yok dogum hediyesi ne istersen onu al dedi ama hükmü kalmadi alip gelmeliydi . Cok sagol canim umarim gercekten maca gitmez :)

Canm merhaba herşeyin yolunda olmasına sevindm Kaç zamandır bende sana yazayım diorum ama ben okumak için bile giremedim topiğe Bir kaç güne düzenim olur inşallah bol bol görüşürüz bebişe ve kendine iyi bak cnm

Canim cok cok sevindim herseyin yolunda olmasina Allah bi daha gerektirmesin inşallah. Oh gezip gelmisiniz ana kiz ne güzel olmuş.

Canim cok cok sevindim herseyin yolunda olmasina Allah bi daha gerektirmesin inşallah. Oh gezip gelmisiniz ana kiz ne güzel olmuş.

Çok teşekkür ederim... Allah bebişlerimize hastalık vermesin...

Gezdik, gezdik.. Bir de güneşi görünce nasıl atıyor kendini geri geri, kaçacak sanki... Yarın yağmurluymuş, artık güneşli günlerde yarım saatliğine olsun çıkarayım diyorum hem bana iyi gelir hem ona...

çok sevindim canım. bi sıkıntınız olmasında. bebişlerimize bişey olcak mı diye diken üstündeyim valla. Allah korusun hepsini.
Sorma canım, allah sağlık versin bebişlerimize...
İnş, gitmez canım, ama olur da giderse kendini de bebişini de çok üzme... İyi yönlerini düşün...

Bu arada doğum günün şimdiden kutlu olsun....

Sen ne yaptın canım, annenlere gidecektin değil mi... İnş düzeninizi kurarsınız, sen de bebeğin de rahat olursunuz... Çok çom öptüm...

Teşekkür ederim canim :))

Dün geldik annemlere canım Bende tedirginim inşallah bebeğimde alışır Annemlerin evi de hep kalabalık olur Ablamın kızına bakıyor annem Bakalımm nasıl olacak Tek başıma bakabileceğimi gözüm kesse eve geçerim ama korkuyorum yapamam die Neyse bi süre kalalım bakalım hayırlısı olsun Eşim dönünceye kadar oğluma sağ salim bakarsam çok şükür

İyi akşamlar kızlar, neler yapıyorsunuz? bebişi uyuttum şimdi azcık nete gireyim dedim,bebeğim 54 günlük oldu, ya görüyorlar mı tam şimdi? bazen bakıyor ama acaba diyorum net görüyor mu beni.Bir de sabahları çok tatlı oluyor yiyesim geliyor bazen de agu diyor:))) ama sabahları çok uykum oluyor 7 8 gıbı kalkıyor sonra tekrar meme verıp uyumasını saglıyorum..

bu arada mesela kalkınca sız emzırdıkten sonra ne kadar ayık tutup ne zaman yatırıyorsunuz? ben emzırıyorum sonra gazını cıkarıyorum azcık oyalıyom tekrar uyuyor yanlıs mı yapıyorum acaba? zaten kucakta olacak mutlaka yatakta ya da koltukta durmaz ayıkken.ay bır de konus konus ama cok konusamıyorum ya ben :2:

kızlar siz bebekleri nasıl emzırıyorsunuz? once emzırme yastıgı aldım ama sımdı kullanmıyorum dırek kucagıma yatırıyorum bır de yuzu bana donuk oluyor ama bedenı duz yatıyor aslında ıkımızın karnı bırbırıne degmelı dımı? ama bır de ben altta kalan kolunu ıncıtecem dıye korkuyorum onu kendı belımden asagıya sarkıtıyorum anlatabıldım mı bılmıyorum ama yanlıs mı yapıyorum

evde hiç yoğurt yapmadım ben daha yaaa
nasıl yapılır bilmiyorum da açıkcası
o minik mamalara ne zaman başlanıyor peki

Canım yoğurt makinasına gerek yok bence, ben ilk denememden beri hep tutturuyorum, 1 litrelik kavanozlara mayalıyorum, niyetin varsa veriririm tarifini.

valla canım tarifini verirsen çok mutlu olurum
hayatıma girdi yaaa artık yeni şeyler öğrenmenin ve yapmanın vakti geldi
özel mesajla atsan tarifi de silinmese olur mu

bende deniyim canım yaaa
çok yanıyo ayaklarım da giyemiyorum ben çorap üstüne hiçbişey
geceleri zorla çorapla yatıyorum
birde öyle deneyeyim bakalım geçecek mi
saol canım öneri için

İyi aksamlar cnm.bende emzrdi dalmusti yataga birakinca uyandi,sindi esine verdim o uyutmayta calisiyor,hic boyle yapmazdi gece uyurdu ..goruyordur bebisin cnm,cok tatli oluyorlar ulunce .bizimkide agu diyor artik,80 gunluk olduk biz..benin kizim sabah 5 gibi kaljar birdaha uyumuyor yaa,erkenci olcak.bizim hic duzen yok gunduz,genelde memede daliyor uzun uykusu yok.senin bebis hemen uyuyorsa super yani,anlisi yok cnm,,benimkide oyleydi baslarda emer durur biraz uyurdu..simdide uyaninca emziriyom sonra bir saate ytakin uyanik duruyor ve uyku geliyor..2.5 -3 saatte bir emziriyom ben...
Ben emzirme yastigi kullaniyom cok rahat gercekten..altta kalan kola biirsey olmaz cnm,duz yap korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…