amin canım, hepimize bol sütlü günler, emen bebekler inşallah
valla canım tarifini verirsen çok mutlu olurum
hayatıma girdi yaaa artık yeni şeyler öğrenmenin ve yapmanın vakti geldi
özel mesajla atsan tarifi de silinmese olur mu
Bizde kusuyoruz ama ilk zamanki kadar değil maşallah. Ben emzirdikten sonra 15-20 dk dik tutuyorum kucağımda. Böyle biraz biraz azaldı kusması. Emzik veriyor musun. ? Belkisık emmesine çözüm olur.
kızlar siz bebekleri nasıl emzırıyorsunuz? once emzırme yastıgı aldım ama sımdı kullanmıyorum dırek kucagıma yatırıyorum bır de yuzu bana donuk oluyor ama bedenı duz yatıyor aslında ıkımızın karnı bırbırıne degmelı dımı? ama bır de ben altta kalan kolunu ıncıtecem dıye korkuyorum onu kendı belımden asagıya sarkıtıyorum anlatabıldım mı bılmıyorum ama yanlıs mı yapıyorum
kızlar daha öncede yazmıştım gaz sıkıntımızı ve sağolsun çoğu arkadaş yardımcı oldu bugün de oğlum 58 günlük oldu gaz sıkıntımız tam gaz devam ediyor ama 2 gündür farklı bişey oldu oğlum dalgın uyuyamıyor çıt sesine kalkıyor hele bugün sabahtan beri hiç uyumadı nerdeyse, uyuyor en fazla 15 dk sonra kalkıyor ve kalkarkende resmen sıçrıyor bazan ağlıyor bazan ağlamıyor acaba gaz sancısı mı oluyor onamı uyanıyorki anlamadım önceden belli saatlerde uyurdu ama bu gün uyku sıfır bu dönemden geçen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim bu arada fenlife kalça ultrasonundan inş. güzel haberler almışsınızdır.
tamam canım becerebilirsem gönderiyim
Oooo seninkiler uzun boylu olcak demekki cnm
Slm cnm.bu gazdan cogumuz cekiyoz ,offf iki cesit dama kullandim fayda/ etmedi.sab ve biogaia-.bende biraktim artik kullanmiyom.cnm kusma arar ara artiyor bizdede,bazen surekli kusuyor ,fazlasini cikariyor dedi hep annem ..terlemede genetik biraz sanirim,oglum cok terler hala 5.5 yasinda..kizim terlemiyor emerken.uyku duzeni gece iyide bizde gunduz uyku hic yok gibi,emerken dalar ve yatirinca uyanir hemen..ben gece yastik kullanmiyom ama gunduz su alt acmalar var ya onun incecik yastigi zaten onda yatiyor
Slm cnm,endiselenme bence reflu olsa dr soylerdi mutlaka,cokmu emiyorki..bende bazen uykutya dalsin diye uzun tutuyom memede o zaman kusuyor genelde..kilo alimida iyiymis .
valla canım tarifini verirsen çok mutlu olurum
hayatıma girdi yaaa artık yeni şeyler öğrenmenin ve yapmanın vakti geldi
özel mesajla atsan tarifi de silinmese olur mu
Kizlar yarin benim dogum gunum eşim dun dedi ki hali saha kiyafetlerim temiz mi carsamba abim mac ayarlamis diye. Insallah supriz yapacaktır yoksa cok uzulucem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hepsi aynı demekki.ben doğumdan 1 ay önce başladım doğum hediyesi telefon istiyorum demeye.aldı ama ben söyledim sonuçta.napayım onun düşüneceği yok.bu arada sanada bebişinle ve sevdiklerinle mutlu yıllar diliyorum.
İyi akşamlar kızlar, neler yapıyorsunuz? bebişi uyuttum şimdi azcık nete gireyim dedim,bebeğim 54 günlük oldu, ya görüyorlar mı tam şimdi? bazen bakıyor ama acaba diyorum net görüyor mu beni.Bir de sabahları çok tatlı oluyor yiyesim geliyor bazen de agu diyor:))) ama sabahları çok uykum oluyor 7 8 gıbı kalkıyor sonra tekrar meme verıp uyumasını saglıyorum..
bu arada mesela kalkınca sız emzırdıkten sonra ne kadar ayık tutup ne zaman yatırıyorsunuz? ben emzırıyorum sonra gazını cıkarıyorum azcık oyalıyom tekrar uyuyor yanlıs mı yapıyorum acaba? zaten kucakta olacak mutlaka yatakta ya da koltukta durmaz ayıkken.ay bır de konus konus ama cok konusamıyorum ya ben :2:
bende deniyim canım yaaa
çok yanıyo ayaklarım da giyemiyorum ben çorap üstüne hiçbişey
geceleri zorla çorapla yatıyorum
birde öyle deneyeyim bakalım geçecek mi
saol canım öneri için
bende deniyim canım yaaa
çok yanıyo ayaklarım da giyemiyorum ben çorap üstüne hiçbişey
geceleri zorla çorapla yatıyorum
birde öyle deneyeyim bakalım geçecek mi
saol canım öneri için
İyi aksamlar cnm.bende emzrdi dalmusti yataga birakinca uyandi,sindi esine verdim o uyutmayta calisiyor,hic boyle yapmazdi gece uyurdu ..goruyordur bebisin cnm,cok tatli oluyorlar ulunce .bizimkide agu diyor artik,80 gunluk olduk biz..benin kizim sabah 5 gibi kaljar birdaha uyumuyor yaa,erkenci olcak.bizim hic duzen yok gunduz,genelde memede daliyor uzun uykusu yok.senin bebis hemen uyuyorsa super yani,anlisi yok cnm,,benimkide oyleydi baslarda emer durur biraz uyurdu..simdide uyaninca emziriyom sonra bir saate ytakin uyanik duruyor ve uyku geliyor..2.5 -3 saatte bir emziriyom ben...
Ben emzirme yastigi kullaniyom cok rahat gercekten..altta kalan kola biirsey olmaz cnm,duz yap korkma.
haha evet onu ben de arada yapıyorum otururu gıbı oluyor sankı keyıf yapıyor gıbı.. bır kez de babası tuttu ıkımız de ayakta o ortada ayaktayız ucumuz emıyor benı ayyy cok komıktı yaacanım ben bir dizim daha yukarıda olacak şekilde oturup kucağıma yatırıyorum yüzü bana dönük vücudu oturur pozisyona yakın yani başı poposuna göre daha yukarıda kalıyor, o şekilde emziriyorum emerken burnundan çıkıyor gazı :)))))
gelmiş canım çok saol
gece giymiyorum ama terliğime bile çorapsız bassam gazım oluyor, kapalı terlik giyemiyorum çok terliyor ozaman ayaklarım daha kötü oluyor, inşallah yarar işine canım
Dün geldik annemlere canım Bende tedirginim inşallah bebeğimde alışır Annemlerin evi de hep kalabalık olur Ablamın kızına bakıyor annem Bakalımm nasıl olacak Tek başıma bakabileceğimi gözüm kesse eve geçerim ama korkuyorum yapamam die Neyse bi süre kalalım bakalım hayırlısı olsun Eşim dönünceye kadar oğluma sağ salim bakarsam çok şükür
hos geldın zırsızdelı nerelerdesın yaa neden nete hıc gırmıyorsun? umarım bebısın ve sen ıyısınıdır..
bu arada gece corapla mı yatıyorsun ayy ben hayatta yatamam cok sıcak olmuyor mu rahatsız olmuyor musun? ben nerdeyse cıplak yatacam ısıtıcı ıle yatıyoz derece de 25 falan oluyor kucucuk odada.
canım hayır sabah kalkınca emzırıyorum hemen de uyumuyor uykuya zor dalıyor ama ben uyutmaya calısıyorum emzırerek ya da baska turlu. yanlıs acaba su mu ben fazla ayakta tutmuyom cocugu zorla da olsa uyutıyorum..
bu arada kolu duz degıl de nasıl anlatsam altta kalan kolu sankı bana sarılıyor gıbı belımden arkaya dogru koyuyorum yanlıs mı???? ya da o alttakı kolu ne yapacam bı akıl verın yaa
haha evet onu ben de arada yapıyorum otururu gıbı oluyor sankı keyıf yapıyor gıbı.. bır kez de babası tuttu ıkımız de ayakta o ortada ayaktayız ucumuz emıyor benı ayyy cok komıktı yaa
Allahıma sukurler olsun bu guzel anları yasattıgı ıcın...bazen ogluma bakıp onun o masumluguna aglayasaım gelıyor sıze de oluyor mu? Hep dıyorum Allahım ısteyen herkese, hamıle kalamayanlara yasatır ınsallah bu guzel duyguyu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?