2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar daha öncede yazmıştım gaz sıkıntımızı ve sağolsun çoğu arkadaş yardımcı oldu bugün de oğlum 58 günlük oldu gaz sıkıntımız tam gaz devam ediyor ama 2 gündür farklı bişey oldu oğlum dalgın uyuyamıyor çıt sesine kalkıyor hele bugün sabahtan beri hiç uyumadı nerdeyse, uyuyor en fazla 15 dk sonra kalkıyor ve kalkarkende resmen sıçrıyor bazan ağlıyor bazan ağlamıyor acaba gaz sancısı mı oluyor onamı uyanıyorki anlamadım önceden belli saatlerde uyurdu ama bu gün uyku sıfır bu dönemden geçen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim bu arada fenlife kalça ultrasonundan inş. güzel haberler almışsınızdır.

Bizde kusuyoruz ama ilk zamanki kadar değil maşallah. Ben emzirdikten sonra 15-20 dk dik tutuyorum kucağımda. Böyle biraz biraz azaldı kusması. Emzik veriyor musun. ? Belkisık emmesine çözüm olur.

dik tutsam da yatırsam da değişmiyo maalesef kusuyo sürekli
ahh teyzesi emzik alsa vercem de öğürüyo hemen
ya tükürür ya öğürür emziği ağzına verdim mi
azıcık fazla tutsam da kusuyo öyle belli ediyo tepkisini

canım ben bir dizim daha yukarıda olacak şekilde oturup kucağıma yatırıyorum yüzü bana dönük vücudu oturur pozisyona yakın yani başı poposuna göre daha yukarıda kalıyor, o şekilde emziriyorum emerken burnundan çıkıyor gazı :)))))

benimki de özellikle 3 gündür herşeye sıçramaya başladı canım
acaba bu haftaların genel özelliğimi yoksa başka bişey mi var
benimde kafama takılıyor ama sebebini bulamadım

reflü olup olmadığı nasıl anlaşılıyomuş ki canım
benim burdaki doktorlara hiç güvenim yok
çok emiyor valla yaaa hiç memeden kafayı kaldırmıyor diyebilirim
emiyo emiyo kusup mideyi boşaltıyo sonra yine emiyo işte

umarım bi süpriz yapıyodur da canım o yüzden seni kandırıyodur
halı sahaya gideceğini düşünmeni sağlayıp büyük bi süpriz yapacaktır inşallah

bende doğumdan önce tablet istedim ve kendim seçtim aldım eşimin hediyesi olarak
naparsın işte kendisine bıraksam düşünmeyecek bende kökten çözdüm

ben gördüğüne inanıyorum canım
görmeseler göz ucuyla odada nasıl takip etsinler bizi diye düşünüyorum
benim oğlum çok asık suratlı yaaa hiç çekilmiyo

bende deniyim canım yaaa
çok yanıyo ayaklarım da giyemiyorum ben çorap üstüne hiçbişey
geceleri zorla çorapla yatıyorum
birde öyle deneyeyim bakalım geçecek mi
saol canım öneri için

gece giymiyorum ama terliğime bile çorapsız bassam gazım oluyor, kapalı terlik giyemiyorum çok terliyor ozaman ayaklarım daha kötü oluyor, inşallah yarar işine canım

bende deniyim canım yaaa
çok yanıyo ayaklarım da giyemiyorum ben çorap üstüne hiçbişey
geceleri zorla çorapla yatıyorum
birde öyle deneyeyim bakalım geçecek mi
saol canım öneri için

hos geldın zırsızdelı nerelerdesın yaa neden nete hıc gırmıyorsun? umarım bebısın ve sen ıyısınıdır..

bu arada gece corapla mı yatıyorsun ayy ben hayatta yatamam cok sıcak olmuyor mu rahatsız olmuyor musun? ben nerdeyse cıplak yatacam ısıtıcı ıle yatıyoz derece de 25 falan oluyor kucucuk odada.

canım hayır sabah kalkınca emzırıyorum hemen de uyumuyor uykuya zor dalıyor ama ben uyutmaya calısıyorum emzırerek ya da baska turlu. yanlıs acaba su mu ben fazla ayakta tutmuyom cocugu zorla da olsa uyutıyorum..

bu arada kolu duz degıl de nasıl anlatsam altta kalan kolu sankı bana sarılıyor gıbı belımden arkaya dogru koyuyorum yanlıs mı???? ya da o alttakı kolu ne yapacam bı akıl verın yaa

haha evet onu ben de arada yapıyorum otururu gıbı oluyor sankı keyıf yapıyor gıbı.. bır kez de babası tuttu ıkımız de ayakta o ortada ayaktayız ucumuz emıyor benı ayyy cok komıktı yaa

Allahıma sukurler olsun bu guzel anları yasattıgı ıcın...bazen ogluma bakıp onun o masumluguna aglayasaım gelıyor sıze de oluyor mu? Hep dıyorum Allahım ısteyen herkese, hamıle kalamayanlara yasatır ınsallah bu guzel duyguyu...

Boş ver canım sen de kafanı dağıt, bu durumun nimetlerinden faydalan...hem bebeklerin de alışması lazım ortam değişikliklerine, yalnız zor, insan konuşacak birini arıyor, yardımcı arıyor.. Ben de bir ara memlekete gideceğm özledim... İnş öyle güzel zaman geçirirsin ki bir gün gibi gelir...

tatlım giremiyorum pek fazla nete
ilk zamanlar zombiden farksızdım
ne uyku uyuyordu , gaz sancısından kıvranıyordu, sürekli bağırdığı ağladığı için de lohusalığın üstüne depresyona girecektim nerdeyse

sen nasılsın

oğluşun naısl
adını ne koydunuz kaç cm kilosu ne kadar
ne kadarlık oldu
epeydir görüşemedik yaa

bu arada öyle zor oluyor ki benim için çorapla yatmak anlatamam
çok ama çok zorlanıyorum uyurken
ama sütümden gaz geçmesin diye zorluyorum kendimi
terden sırılsıklamız ikimizde
benimle de uyuyo , bırakmıyo ki peşimi danam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…