tatlım giremiyorum pek fazla nete
ilk zamanlar zombiden farksızdım
ne uyku uyuyordu , gaz sancısından kıvranıyordu, sürekli bağırdığı ağladığı için de lohusalığın üstüne depresyona girecektim nerdeyse
sen nasılsın
oğluşun naısl
adını ne koydunuz kaç cm kilosu ne kadar
ne kadarlık oldu
epeydir görüşemedik yaa
bu arada öyle zor oluyor ki benim için çorapla yatmak anlatamam
çok ama çok zorlanıyorum uyurken
ama sütümden gaz geçmesin diye zorluyorum kendimi
terden sırılsıklamız ikimizde
benimle de uyuyo , bırakmıyo ki peşimi danam
İyi akşamlar kızlar, neler yapıyorsunuz? bebişi uyuttum şimdi azcık nete gireyim dedim,bebeğim 54 günlük oldu, ya görüyorlar mı tam şimdi? bazen bakıyor ama acaba diyorum net görüyor mu beni.Bir de sabahları çok tatlı oluyor yiyesim geliyor bazen de agu diyor:))) ama sabahları çok uykum oluyor 7 8 gıbı kalkıyor sonra tekrar meme verıp uyumasını saglıyorum..
bu arada mesela kalkınca sız emzırdıkten sonra ne kadar ayık tutup ne zaman yatırıyorsunuz? ben emzırıyorum sonra gazını cıkarıyorum azcık oyalıyom tekrar uyuyor yanlıs mı yapıyorum acaba? zaten kucakta olacak mutlaka yatakta ya da koltukta durmaz ayıkken.ay bır de konus konus ama cok konusamıyorum ya ben :2:
Görüyorlar canım, ablasını odanın içinde bir izliyor, bir sağa bir sola... Acayip güldürüyor bizi...
Karnı tok altı temiz olduğu halde oyun istemiyor, ağlıyorsa uyutuyorum... Hiç düzenimiz yok yani... Bir de konuşmaktan sıkılmışsam çıngırakla oynatıyorum... Bir de çıkardığı sesleri taklit ediyorum onu daha çok seviyor... Daha da sıkılmışsam evin içinde geziniyoruz, zaten uykusu geliyor çoğunlukla...
yaşasıııııııııın
cnm 51cm dogdu 4kılo 54 gunluk olduk masallah...senınkı ne kadarlık oldu ?
ben corapla yatamam yaa bazen gunduz bıle hatta su anda da corapsınızım belkı de gaz oluyordur dogrudur annnem de hep der sen usutuyon ondan cocuk boyle dıye
umarım bi süpriz yapıyodur da canım o yüzden seni kandırıyodur
halı sahaya gideceğini düşünmeni sağlayıp büyük bi süpriz yapacaktır inşallah
Görüyorlar canım, ablasını odanın içinde bir izliyor, bir sağa bir sola... Acayip güldürüyor bizi...
Karnı tok altı temiz olduğu halde oyun istemiyor, ağlıyorsa uyutuyorum... Hiç düzenimiz yok yani... Bir de konuşmaktan sıkılmışsam çıngırakla oynatıyorum... Bir de çıkardığı sesleri taklit ediyorum onu daha çok seviyor... Daha da sıkılmışsam evin içinde geziniyoruz, zaten uykusu geliyor çoğunlukla...
ya kızlar oyun halısı bızım ıcın erken mı acaba 54 gunluguz???? bır de alanlar ne marka aldınız memnun musunuz? keske ben kendım yapabılsem ama o becerı yok ben de
ayyy demın yemek yedım gene acıktım yaa sureklı tatlı bır seyler yıyorum catlıcam artıkcıkolata nutella aldı basını gıdıyro zaten
şimdi de bır meyve yıyeyecem susleyıp ama soylemeyım canınız cekmesıncunku bana oyle oluyor burda bırı yazınca hemen canım cekıyor
evet cnm bakıyor ama acaba net goruyor mu dıyorum arada takıp edıyor ama uyanıkken hep mızıldanıyo yaa soyle oturup dınlemesı 5 dk suruyor sonra kıprasıyor ben de pıspıslayıp uyutmaya calısyroum hele babasını ıyı kullanıyor ayakta gezdırıyor ona gıdınce
İnşallah canim bekliyorum bakalim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşallah kuzucuğa canım
3 Nisan da 3. ayımız doluyor teyzesi maşallah ne günler geçirmişiz yavv
bana da öyle diyolar ben üşüttüğümden gazlıymış paşam
inanıyorum artık bu laflara
haber ver mutlaka canım yaaa merak ederim
Slm cnm.bu gazdan cogumuz cekiyoz ,offf iki cesit dama kullandim fayda/ etmedi.sab ve biogaia-.bende biraktim artik kullanmiyom.cnm kusma arar ara artiyor bizdede,bazen surekli kusuyor ,fazlasini cikariyor dedi hep annem ..terlemede genetik biraz sanirim,oglum cok terler hala 5.5 yasinda..kizim terlemiyor emerken.uyku duzeni gece iyide bizde gunduz uyku hic yok gibi,emerken dalar ve yatirinca uyanir hemen..ben gece yastik kullanmiyom ama gunduz su alt acmalar var ya onun incecik yastigi zaten onda yatiyor
canım birinci ay kontrolüne gittiğimde doktora çok kustuğundan şikayet ettim o da bana 45 derecelik açıda yatır dedi ve gerçekten işe yarıyor uyku düzenine gelince benim kızım 74 günlük ve artık yavaş yavaş oturuyor düzeni gündüz eskisi kadar çok uyumuyor muhabbet oyun istiyor ben de akşam üzeri iyice yoruyorum onu muhabbet spor falan derken saat on on bir gibi uyku çığlıkları atmaya başlıyor ve yarım saate kalmaz uyuyor bir kaç gündür böyle ama oncesinde gece uç dört gibi ancak uyuyordu çünkü bütün gününü uyuyarak geçiriyordu.Allah hepimizin yardımcısı olsun annelik çok zor ama bir o kadar da harika 😊
Veririm canım yok yok gitmez diye avutuyorum kendimi gitmez ya gitmez gitmez :))
Canım 3 ocak doğumlu o halde benim oglumda 3 ocakta dogdu :)
kızlar idrar tahlili yaptırcaz nasıl napılıyo ne kadar sürüyo bilen var mı acaba..yardımcı olabilirmisiniz?
bi de ben kızım emziğe alışsın diye susarken bile ağzına emziğini veriyorum acaba dil gelişimini olumsuz etkiliyomudur? sizin bebekleriniz ne zaman agulamaya başladı bizim ki 1 haftadır falan sadece bağırarak ses çıkartıyo artık agulaması gerekmiyo mu..
biz gazdan çok rahatsız olmadık ama bazen çıkartamadığında ben öyle yardımcı oluyorum hemen çıkıyo bi dene istersen..bugün doktora gitmiştik kalça ultasonu çektirdik gitmişken doktora da söyledim çok kusuyo diye kilo alımı iyiyse normal bebekler kusar dedi..uykusu düzensiz bi de memede kavga ediyo deyince idrar tahlili yaptır dedi belki ondan kaynaklabilir dedi..şimdi onu yaptırcaz baaklım..
bizim kızın ne zaman uyuduğu ne kadar uyuduğu da belli olmuyo ki canım bazen gece uyumadığı halde gündüzde uyumuyo..ne yapsam uyutamıyorum çok ağlayan bi bebek acaba uykusunu alamıyo ondan mı huysuzlanıyo diyorum..uyumayan yorulan bebek daha zor ve huzursuz uyurmuş..artık ne olduğunu bulmaya çalışarak geçiriyorum vaktimi :) hemde ne kadar harika bazen ağlarken bile bakıyorum ne hoşuma gidiyo :) bi yandan etrafı izliyo bi yandan da susup rahatlık vermiyeyim diye bağırıyo sanki bize garezi var
benim oğlan hiç emzik almadı ki
idrar tahlili uzun sürmüyo da idrarı almak uzun sürebiliyo
kızlarda daha zor olmasına rağmen o poşeti yanlış yerleştirdin mi çiş dolmuyor torbaya
bizimkininkine bebek hemşiresi taktı , ona rağmen taşmış ve ıslatmış altını
benim oğlanın da gece uykusu , gündüz uykusu yok
o kadar ağlıyo ki çıldıracak gibi oluyorum bazen sinirden
kucağımdan inmiyo yaaa , anneyi kaybetme korkusu var
normalde kim takıyo o torbayı peki..ben artık ağlamasını uykusuzluğa bağlıyorum daha küçükler bunlar uyumaları lazım uyumadıkça uykuya geçmeleri daha zor oluyo..inşallah kısa zamanda düzene otururlar ya..bu arada sen sürekli emmek istiyo demişsin canım bence saatli emzirmeye çalış hem senin göğsün hırpalanmaz hem sütün gelir o arada hemde kusması azalır..onun emmek istemesi açlıktan değil annesini istiyo veya huzursuzluğu varsa memeyle gidermeye çalışıyo..iyice acıkınca güzel emer bidahaki emme süreside uzar diye düşünüyorum..kustu emzireyim diye de düşünme canım o midesinin fazlasını atıyo ben ne kadar ağlarsa ağlasın 2 saatten önce emzirmiyorum oyalamaya çalışıyorum..
canım bebek hemşiresi takıyo iyi bi hastahaneye gittiysen
yoksa sen takıyosun
inşallah bi düzene oturur yaaa çok zor oluyo böyle
tatlım mümkün değilki benimkini oyalamak
meeeeeee diye bi başladımı avutmanın imkanı yok gerçekten
memeyi verene kadar ağlıyo hatta mosmor kesiliyo tıkanıyo
korkuyorum
ağlamaktan boğazını tahriş edip öksürmeye başlıyo
mecbur kalıyorum anlayacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?