2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

cnm 51cm dogdu 4kılo 54 gunluk olduk masallah...senınkı ne kadarlık oldu ?

ben corapla yatamam yaa bazen gunduz bıle hatta su anda da corapsınızım belkı de gaz oluyordur dogrudur annnem de hep der sen usutuyon ondan cocuk boyle dıye

Görüyorlar canım, ablasını odanın içinde bir izliyor, bir sağa bir sola... Acayip güldürüyor bizi...

Karnı tok altı temiz olduğu halde oyun istemiyor, ağlıyorsa uyutuyorum... Hiç düzenimiz yok yani... Bir de konuşmaktan sıkılmışsam çıngırakla oynatıyorum... Bir de çıkardığı sesleri taklit ediyorum onu daha çok seviyor... Daha da sıkılmışsam evin içinde geziniyoruz, zaten uykusu geliyor çoğunlukla...

ya kızlar oyun halısı bızım ıcın erken mı acaba 54 gunluguz???? bır de alanlar ne marka aldınız memnun musunuz? keske ben kendım yapabılsem ama o becerı yok ben de

ayyy demın yemek yedım gene acıktım yaa sureklı tatlı bır seyler yıyorum catlıcam artık cıkolata nutella aldı basını gıdıyro zaten

şimdi de bır meyve yıyeyecem susleyıp ama soylemeyım canınız cekmesın cunku bana oyle oluyor burda bırı yazınca hemen canım cekıyor

evet cnm bakıyor ama acaba net goruyor mu dıyorum arada takıp edıyor ama uyanıkken hep mızıldanıyo yaa soyle oturup dınlemesı 5 dk suruyor sonra kıprasıyor ben de pıspıslayıp uyutmaya calısyroum hele babasını ıyı kullanıyor ayakta gezdırıyor ona gıdınce

maşallah kuzucuğa canım
3 Nisan da 3. ayımız doluyor teyzesi maşallah ne günler geçirmişiz yavv
bana da öyle diyolar ben üşüttüğümden gazlıymış paşam
inanıyorum artık bu laflara

benim oğlum da oyun istemiyor hiç yaaa
konuşmamızı istiyor
onun seslerini taklit ettikce gülümsüyor kereta
herşeye rağmen çok güzel bir duyguymuş annelik rabbim herkese yaşatır umarım

ben almadım henüz canım
aslında almak gerek 2. aya girince ama ben almadım burda uzun kalmayacaz diye
taşıyamıyorum onca eşyayı
kız çikolata gaz yapıyomuş bebeğe de anneye de
benimde her duyduğumu canım çekiyor

kız bu bebeler bizi parmaklarında oynatıyolar resmen
doğdu doğalı çok çabuk sıkılıyo benim oğluş

maşallah kuzucuğa canım
3 Nisan da 3. ayımız doluyor teyzesi maşallah ne günler geçirmişiz yavv
bana da öyle diyolar ben üşüttüğümden gazlıymış paşam
inanıyorum artık bu laflara

Canım 3 ocak doğumlu o halde benim oglumda 3 ocakta dogdu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar idrar tahlili yaptırcaz nasıl napılıyo ne kadar sürüyo bilen var mı acaba..yardımcı olabilirmisiniz?

bi de ben kızım emziğe alışsın diye susarken bile ağzına emziğini veriyorum acaba dil gelişimini olumsuz etkiliyomudur? sizin bebekleriniz ne zaman agulamaya başladı bizim ki 1 haftadır falan sadece bağırarak ses çıkartıyo artık agulaması gerekmiyo mu..

biz gazdan çok rahatsız olmadık ama bazen çıkartamadığında ben öyle yardımcı oluyorum hemen çıkıyo bi dene istersen..bugün doktora gitmiştik kalça ultasonu çektirdik gitmişken doktora da söyledim çok kusuyo diye kilo alımı iyiyse normal bebekler kusar dedi..uykusu düzensiz bi de memede kavga ediyo deyince idrar tahlili yaptır dedi belki ondan kaynaklabilir dedi..şimdi onu yaptırcaz baaklım..

bizim kızın ne zaman uyuduğu ne kadar uyuduğu da belli olmuyo ki canım bazen gece uyumadığı halde gündüzde uyumuyo..ne yapsam uyutamıyorum çok ağlayan bi bebek acaba uykusunu alamıyo ondan mı huysuzlanıyo diyorum..uyumayan yorulan bebek daha zor ve huzursuz uyurmuş..artık ne olduğunu bulmaya çalışarak geçiriyorum vaktimi :) hemde ne kadar harika bazen ağlarken bile bakıyorum ne hoşuma gidiyo :) bi yandan etrafı izliyo bi yandan da susup rahatlık vermiyeyim diye bağırıyo sanki bize garezi var

benim oğlan hiç emzik almadı ki
idrar tahlili uzun sürmüyo da idrarı almak uzun sürebiliyo
kızlarda daha zor olmasına rağmen o poşeti yanlış yerleştirdin mi çiş dolmuyor torbaya
bizimkininkine bebek hemşiresi taktı , ona rağmen taşmış ve ıslatmış altını
benim oğlanın da gece uykusu , gündüz uykusu yok
o kadar ağlıyo ki çıldıracak gibi oluyorum bazen sinirden
kucağımdan inmiyo yaaa , anneyi kaybetme korkusu var

normalde kim takıyo o torbayı peki..ben artık ağlamasını uykusuzluğa bağlıyorum daha küçükler bunlar uyumaları lazım uyumadıkça uykuya geçmeleri daha zor oluyo..inşallah kısa zamanda düzene otururlar ya..bu arada sen sürekli emmek istiyo demişsin canım bence saatli emzirmeye çalış hem senin göğsün hırpalanmaz hem sütün gelir o arada hemde kusması azalır..onun emmek istemesi açlıktan değil annesini istiyo veya huzursuzluğu varsa memeyle gidermeye çalışıyo..iyice acıkınca güzel emer bidahaki emme süreside uzar diye düşünüyorum..kustu emzireyim diye de düşünme canım o midesinin fazlasını atıyo ben ne kadar ağlarsa ağlasın 2 saatten önce emzirmiyorum oyalamaya çalışıyorum..

canım bebek hemşiresi takıyo iyi bi hastahaneye gittiysen
yoksa sen takıyosun
inşallah bi düzene oturur yaaa çok zor oluyo böyle
tatlım mümkün değilki benimkini oyalamak
meeeeeee diye bi başladımı avutmanın imkanı yok gerçekten
memeyi verene kadar ağlıyo hatta mosmor kesiliyo tıkanıyo
korkuyorum
ağlamaktan boğazını tahriş edip öksürmeye başlıyo
mecbur kalıyorum anlayacağın

benimki de çok ağlıyo ama evde gezdiriyorum atıp tutuyorum falan öyle oyalıyorum..ozaman sen oyalayabildiğin kadarla başlayıp zamanla arayı uzatabilirsin bence..böyle olmaz çünkü büyüyo artık düzenli olması lazım bence..sen hiçbir yere gidemezsin ozaman dimi..ne zaman istiyeceği belli değil..

nasıl ben takarım canım öyle şey olur mu ben nerden bilicem nerden takıldığını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…