2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Geçmiş olsun canım. Ateş yapıyor mastit sanırım ölçtün mü ateşini? Huzursuzluğunu hissetmiştir belki bebeğin. sende gurbette sin dimi, varmı yardım edecek birileri. Allah acilemi falan versin.

boza yeyin kızlar kefir için tohum olarak alın rezene çayı için birde çörek otu çok süt yapıyor tarçında öyle. rezene cayı vücuttaki yağları da yakarmış
Bende boza cok ictim,ama bir aydir flan almiyom..artik hgavalar isininca bulamamis esdim tansasta yokmus.

Ayy bende reklamını gördüm ama izleyenedin bebişi yıkadın o arada Yazdığın için çok sağol canımm çok mutlu oldum :))
Rica ederim cnm,ins.faydasi olur hepimizin bol sutleri olur

Gecmis olsun cnm..

Bizde 7 nisanda gidicez 3 aylik kontrolumuze..goz muayenesi ve batin ultrasonuda istedi doktorumuz..kiloyu bende cok merak ediyorum.ilk iki ay 1 kilo aldi kizim.bebek sutu neymis cnm ilk defa duydum,mama gibi birseymi.,genelde sutu az olana mama verin diyor dr lar.benim oglumda 4.ayda cok az kilo aslmisti,dr istersenn mama ver dedfi ama benimkide biberon bilmedigi icin icmedi. bende sut arttirmak icin ne duysam yedim ictim..vitamalt bile aldim sise sise eczaneden..cokta az degil cnm ya,bence daha sik ve uzun emzir artar kilosu..

Geçmiş olsun canım. Ateş yapıyor mastit sanırım ölçtün mü ateşini? Huzursuzluğunu hissetmiştir belki bebeğin. sende gurbette sin dimi, varmı yardım edecek birileri. Allah acilemi falan versin.
Sağol canım, inş. İyileşirim....şimdi eşim var da inş geçer haftasonu...ateş yok, sadece arada sıtma geliyor....

boza yeyin kızlar kefir için tohum olarak alın rezene çayı için birde çörek otu çok süt yapıyor tarçında öyle. rezene cayı vücuttaki yağları da yakarmış
Bende boza cok ictim,ama bir aydir flan almiyom..artik hgavalar isininca bulamamis esdim tansasta yokmus.

Ayy bende reklamını gördüm ama izleyenedin bebişi yıkadın o arada Yazdığın için çok sağol canımm çok mutlu oldum :))
Rica ederim cnm,ins.faydasi olur hepimizin bol sutleri olur

Gecmis olsun cnm..

Bizde 7 nisanda gidicez 3 aylik kontrolumuze..goz muayenesi ve batin ultrasonuda istedi doktorumuz..kiloyu bende cok merak ediyorum.ilk iki ay 1 kilo aldi kizim.bebek sutu neymis cnm ilk defa duydum,mama gibi birseymi.,genelde sutu az olana mama verin diyor dr lar.benim oglumda 4.ayda cok az kilo aslmisti,dr istersenn mama ver dedfi ama benimkide biberon bilmedigi icin icmedi. bende sut arttirmak icin ne duysam yedim ictim..vitamalt bile aldim sise sise eczaneden..cokta az degil cnm ya,bence daha sik ve uzun emzir artar kilosu..

Ben normal yaptm ama bende de kuruluk var..3 ay olcak nerdeyse dogum yapali,daha 2 kere oldu bizde,sizde de oylemi hic cnm istemiyor,esimde zaten is seyahatinde genelde..2 cocuk olunca birde evdekv ler var

Sağol canım, inş. İyileşirim....şimdi eşim var da inş geçer haftasonu...ateş yok, sadece arada sıtma geliyor....

canım bendede olmuştu aynı şey. oğluşum emmediği için sürekli sağıp veriyodum sütümü. bi gece üşendim sağmadım. sabaha senin gibi kalkmıştım. one ağrıydı öyle. sonra düzenli sağmaya devam ettim. araarada masaj yaptım duş falan. ama agrısı 3-4 günde anca azalıp gitti.

Canım bu sütyen konusunu kızlara bi sorayım diyodum bende :))) Ben hiç kullanmadım ne misafir geldiğinde ne de dışarıya çıkarken Emzirme atleti kullanıyorum içinede gögüs pedi Hiç belli olmuyor Atletlerden çok menmunum gögüsün altına gelen kısımda lastik var sarkma çok olmuyor Bi kez sütyenle denedim zor oldu emzirmek Ama hep böylemi olacak bilmiyorum sarkma işinden korkmuyorda değilim Diğer arkadaşlar nasıl yapıyor kızlar paylaşırsa fikir olur en azından

ben dogum yaptıgım ılk gunden berı sutyen kullanıyorum gogus pedınıde takıyorum bende takmazsam rahatsız oluyorum sezeryanla dogum yaptım ılk iki ilişkimizde kuruluk olustu sonrada gectı normal duzenımıze gectık

Ben normal yaptm ama bende de kuruluk var..3 ay olcak nerdeyse dogum yapali,daha 2 kere oldu bizde,sizde de oylemi hic cnm istemiyor,esimde zaten is seyahatinde genelde..2 cocuk olunca birde evdekv ler var

:))) yazdıklarının aynısı bende de var canım Kuruluk 3 ay 2 kez isteksizlik... :))))eşim yok artık 4-5 ay korunma derdimde yok bu aaralıkta

sezaryen, 2,5 ay sadece 1 kez (((( ve kuruuuuuuu
kayganlaştırıcı alıcam işe yarıyomuş tabi 2 çocuktan fırsat bulabilirsek

Kızlar,başınızı şişirdim biliyorum ama ağrıyan göğsümden sarı sütgelmeye başladı, tuhaf kokuyotür, iltihap galiba yeni de emzirdim.... Zararı olur mu, emzirmeyip sağıp atayım mı, zaten sütüm az tekgöğüs nasıl yetecek....

Son düzenleme:

Belki bu ay değişir, biz anneler bebeğin kilosunu çok ama çok önemsiyoruz, boyuda yeterince uzamadıysa ozaman endişelen bence, benimkide biberon bilmiyor evde mama var çok yorgun olduğumda süt az olunca veriyim diyorum dilini deydiriyor biberonun ucuna et olmayınca yaygarayı koparıyor, bir alıştırabilsem biberona, abiside hiç almadı biberon memeden direk bardağa geçtik

Aşk olsun ne dmkk baş şişirmek Dediğin gibi iltihap olabilir dr a gidene kadar mama ver istersen canm

gecmis olsun canim ins cabuk gecer . Findik olabilir canom tv de bir kere findigin cok sut yaptigini duymustum denemedim ama sanirim o etkilemistir
Bizimde gecen ay 1500 du bu ay biraz istahsizlik hissrttim az kilo alir diye tahmin ediyodim 1 kilo almis alismisim cok kilo almasina doktora dedim az almis bu ay dediki normalde 450 gr fazlaligi var hala az almamis insan alisinca boyle oluyo simdi gwne sık sık emzitiyorum birde genel olarak bak canim bu ay az almis olsa bile belki ayina gore normaldir ek gida icin erken deilmi suan.kac kilo

Bende evde emzirme atleti kullaniyorum sadece gogsum akmiyor ped kullanmiyorum sarkik duruyo sanki disari cikinca toparlayici kullaniyorum pedide takiyorum emzirme atletinife biraz zor oluyo emzirmesi evt ama napim diger turlu guzel durmuyo kiyafetler zaten.cok cikmiyorum disari

Zarari yok diue biloyorum ben bebek yapabiliyomus iltihabi emerken netten bi arastircanim ama iciliyo ben bir kere bakmistimnette sebep olan seyleri anlatiyodu sagmadigin icinde olabilir ama basja seylerde yaziyodu

Zarari yok diue biloyorum ben bebek yapabiliyomus iltihabi emerken netten bi arastircanim ama iciliyo ben bir kere bakmistimnette sebep olan seyleri anlatiyodu sagmadigin icinde olabilir ama basja seylerde yaziyodu
Sağol, mutlu hep verin demişler... Bol bol dinlenin, göğsün üzerine yatmayın diyor, ben hep öyle yatarım, dikkat etmek gerekiyormuş...
Sağol canım, evet bir iki yere baktım verilir deniyor... Tadı ve kokusu da bir tuhaf.... Yarın da pazar. Dr gidemem, inş kendiliğinden geçer...

Biz de dün doktordaydık, 64 günlük bugün, 600 gr almış geçen ay benim de çok canım sıkkındı dün de bugün daha iyiyim. Sizin bir sebebi varmış iyileşince normale döner inşallah. Bizim bi sebebi de yok, sütüm mü yaramıyo acaba düye çok üzülüyorum çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir yavrum da emmeye başlar eskisi gibi

Ben emzirme atleti kullanıyorum, diğer türlü karnım üşüyo çünkü açınca. Normal atlet rahat olmuyo, akıyo sütlerim sürekli göğüs pedi kullanıyorum. Yaz için de emzirme atleti aldım. İçine göğüs pedini koyunca zaten sütyen gibi oluyo.

Canım sarı süt iltihap demek değil ana doktora görünmende fayda var. Mastit veya benzeri şeyler acayip vücut kırgınlığı yapar etlerin acır grip olcak gibi. Üşürsün terlersin titreme gelir yorganın altında bile. Bi de kontrol et memende kızarıklıklar var mı? Geniş bir alan kızarır ve sıcak olur. Geçmiş olsun canım inşallah iyileşirsin hemen de emzirmeye devam edersin.

:))) yazdıklarının aynısı bende de var canım Kuruluk 3 ay 2 kez isteksizlik... :))))eşim yok artık 4-5 ay korunma derdimde yok bu aaralıkta

Tek degilmisim demek ki))evt esinde gitti artik rahatsın bu konuda cnm..offf ya dogumdan sonra cocuklarla ugrasirken kocisler ihmal ediliyor yanlis ama elde degil...

Canim oncelikle gecms olsun ben mastit olmustum hatirlarsan sana belirtilerini yazayim ates titreme ve eklem agrisi yapar benm ateşim 39.5 lara cikmisti goguste agri kizariklikta oluyor canim ve koltuk alti lenf bezleri bile sisiyor insallah mastit olmazsn canim bol bol emizir atlatirsn insallah ben emzirememistm cunku bnde apsede oluşmuştu ama antibiyotkle atlattm cok şükür... insallah yardmci olabilmisimdir umarim mastit değildir tekrar gecms olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…