Öğlene kadar çoktu, emzirip sağdım, ama şimdi az herhalde... Sabahtan beribir şey yiyemiyorum, midem ağzımda.... Koltuk altım acayip hassaslaştı dokunamıyorum, mastit böyle mi oluyor, vücut ağrısı da yapar mı...
Sağol canım...
Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum, inş kısa zamanda iyikeşirim çünkü çok fenayım, bacaklarım hem ağrıyor hem titriyor,tutamıyorum... Şimdi yine aprı kesici aldım... Nispeten iyiyim, doğum sonrası için yazılan o bilindik hapı içiyorum... Allahım bebeğime bakmak için şifalar versin... Galiba süt azaldı, deli gibi emzik emiyor, doyunca memeyi reddederdi, şimdi saatlerce emmek istiyor...
Hepinizi öpüyorum...
Bende boza cok ictim,ama bir aydir flan almiyom..artik hgavalar isininca bulamamis esdim tansasta yokmus.boza yeyin kızlar kefir için tohum olarak alın rezene çayı için birde çörek otu çok süt yapıyor tarçında öyle. rezene cayı vücuttaki yağları da yakarmış
Rica ederim cnm,ins.faydasi olur hepimizin bol sutleri olurAyy bende reklamını gördüm ama izleyenedin bebişi yıkadın o arada Yazdığın için çok sağol canımm çok mutlu oldum :))
Gecmis olsun cnm..Merhabalar kızlar...
Çok fenayım, sol göğsüm ağrıyor, başım, bacaklarım da eşlik ediyor... Sabah ağrı kesici içtim, duş aldım, biraz iyiydim yine başladı...
Sütü arttırmak için soğan kavurması iyi geliyor... Bir de marul, kıvırcık yedim dün akşam, bir kase de fındık yemişim eşimle yiyecektik, o uyudu hepsini ben yedim...Farketti hangisi iyi geldi bilmiyorum...
Bizde 7 nisanda gidicez 3 aylik kontrolumuze..goz muayenesi ve batin ultrasonuda istedi doktorumuz..kiloyu bende cok merak ediyorum.ilk iki ay 1 kilo aldi kizim.bebek sutu neymis cnm ilk defa duydum,mama gibi birseymi.,genelde sutu az olana mama verin diyor dr lar.benim oglumda 4.ayda cok az kilo aslmisti,dr istersenn mama ver dedfi ama benimkide biberon bilmedigi icin icmedi. bende sut arttirmak icin ne duysam yedim ictim..vitamalt bile aldim sise sise eczaneden..cokta az degil cnm ya,bence daha sik ve uzun emzir artar kilosu..kızlar bebeklerınız 3.aydakac kg alıyo bnmkı sadece 450gr almışçok üzüldüm 4. ay bıtınce ek gıdaya basla dedı ebemız şimdide sütün olmadıgı zamanlar bebek sütü aldım ondan verıcem dün zorla 60 cc verdım bıberonuda bılmıyo yavrum bakıyo öle ben sıkıyorum ağzına..
işin ılgıncı doymuyo gıbı bı halı de yok ıstemıyo meme...:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Sağol canım, inş. İyileşirim....şimdi eşim var da inş geçer haftasonu...ateş yok, sadece arada sıtma geliyor....Geçmiş olsun canım. Ateş yapıyor mastit sanırım ölçtün mü ateşini? Huzursuzluğunu hissetmiştir belki bebeğin. sende gurbette sin dimi, varmı yardım edecek birileri. Allah acilemi falan versin.
Bende boza cok ictim,ama bir aydir flan almiyom..artik hgavalar isininca bulamamis esdim tansasta yokmus.boza yeyin kızlar kefir için tohum olarak alın rezene çayı için birde çörek otu çok süt yapıyor tarçında öyle. rezene cayı vücuttaki yağları da yakarmış
Rica ederim cnm,ins.faydasi olur hepimizin bol sutleri olurAyy bende reklamını gördüm ama izleyenedin bebişi yıkadın o arada Yazdığın için çok sağol canımm çok mutlu oldum :))
Gecmis olsun cnm..Merhabalar kızlar...
Çok fenayım, sol göğsüm ağrıyor, başım, bacaklarım da eşlik ediyor... Sabah ağrı kesici içtim, duş aldım, biraz iyiydim yine başladı...
Sütü arttırmak için soğan kavurması iyi geliyor... Bir de marul, kıvırcık yedim dün akşam, bir kase de fındık yemişim eşimle yiyecektik, o uyudu hepsini ben yedim...Farketti hangisi iyi geldi bilmiyorum...
Bizde 7 nisanda gidicez 3 aylik kontrolumuze..goz muayenesi ve batin ultrasonuda istedi doktorumuz..kiloyu bende cok merak ediyorum.ilk iki ay 1 kilo aldi kizim.bebek sutu neymis cnm ilk defa duydum,mama gibi birseymi.,genelde sutu az olana mama verin diyor dr lar.benim oglumda 4.ayda cok az kilo aslmisti,dr istersenn mama ver dedfi ama benimkide biberon bilmedigi icin icmedi. bende sut arttirmak icin ne duysam yedim ictim..vitamalt bile aldim sise sise eczaneden..cokta az degil cnm ya,bence daha sik ve uzun emzir artar kilosu..kızlar bebeklerınız 3.aydakac kg alıyo bnmkı sadece 450gr almışçok üzüldüm 4. ay bıtınce ek gıdaya basla dedı ebemız şimdide sütün olmadıgı zamanlar bebek sütü aldım ondan verıcem dün zorla 60 cc verdım bıberonuda bılmıyo yavrum bakıyo öle ben sıkıyorum ağzına..
işin ılgıncı doymuyo gıbı bı halı de yok ıstemıyo meme...:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
kızlar bişi soracağım size hatta iki şeyçamaşır kullanıyomusunuz siz daha doğrusu südyen ben kullanmıyorum artık kullanmalı diyorum da acaba sütüme bi etkisi olur mu bide benim göğüsler mübarek süzek gibi sanırım ne var ne yok akıyo dışarı
Evtvcnm ben surekli takarim emzirme sutyeni..hic sutyensiz durmadim.
ikinci sorum şu kankalığı bozan sezeryanlılara :) kluruluk olmadı mı nasıl çözdünüz o sorunu ilaç mı kullandınız yardım pleaseeeee
Sağol canım, inş. İyileşirim....şimdi eşim var da inş geçer haftasonu...ateş yok, sadece arada sıtma geliyor....
kızlar bişi soracağım size hatta iki şeyçamaşır kullanıyomusunuz siz daha doğrusu südyen ben kullanmıyorum artık kullanmalı diyorum da acaba sütüme bi etkisi olur mu bide benim göğüsler mübarek süzek gibi sanırım ne var ne yok akıyo dışarı
ikinci sorum şu kankalığı bozan sezeryanlılara :) kluruluk olmadı mı nasıl çözdünüz o sorunu ilaç mı kullandınız yardım pleaseeeee
Ben normal yaptm ama bende de kuruluk var..3 ay olcak nerdeyse dogum yapali,daha 2 kere oldu bizde,sizde de oylemi hic cnm istemiyor,esimde zaten is seyahatinde genelde..2 cocuk olunca birde evdekv ler var
Ben normal yaptm ama bende de kuruluk var..3 ay olcak nerdeyse dogum yapali,daha 2 kere oldu bizde,sizde de oylemi hic cnm istemiyor,esimde zaten is seyahatinde genelde..2 cocuk olunca birde evdekv ler var
kızlar bebeklerınız 3.aydakac kg alıyo bnmkı sadece 450gr almışçok üzüldüm 4. ay bıtınce ek gıdaya basla dedı ebemız şimdide sütün olmadıgı zamanlar bebek sütü aldım ondan verıcem dün zorla 60 cc verdım bıberonuda bılmıyo yavrum bakıyo öle ben sıkıyorum ağzına..
Kızlar,başınızı şişirdim biliyorum ama ağrıyan göğsümden sarı sütgelmeye başladı, tuhaf kokuyotür, iltihap galiba yeni de emzirdim.... Zararı olur mu, emzirmeyip sağıp atayım mı, zaten sütüm az tekgöğüs nasıl yetecek....
gecmis olsun canim ins cabuk gecer . Findik olabilir canom tv de bir kere findigin cok sut yaptigini duymustum denemedim ama sanirim o etkilemistirMerhabalar kızlar...
Bizimde gecen ay 1500 du bu ay biraz istahsizlik hissrttim az kilo alir diye tahmin ediyodim 1 kilo almis alismisim cok kilo almasina doktora dedim az almis bu ay dediki normalde 450 gr fazlaligi var hala az almamis insan alisinca boyle oluyo simdi gwne sık sık emzitiyorum birde genel olarak bak canim bu ay az almis olsa bile belki ayina gore normaldir ek gida icin erken deilmi suan.kac kilokızlar bebeklerınız 3.aydakac kg alıyo bnmkı sadece 450gr almışçok üzüldüm 4. ay bıtınce ek gıdaya basla dedı ebemız şimdide sütün olmadıgı zamanlar bebek sütü aldım ondan verıcem dün zorla 60 cc verdım bıberonuda bılmıyo yavrum bakıyo öle ben sıkıyorum ağzına..
Canım bu sütyen konusunu kızlara bi sorayım diyodum bende :))) Ben hiç kullanmadım ne misafir geldiğinde ne de dışarıya çıkarken Emzirme atleti kullanıyorum içinede gögüs pedi Hiç belli olmuyor Atletlerden çok menmunum gögüsün altına gelen kısımda lastik var sarkma çok olmuyor Bi kez sütyenle denedim zor oldu emzirmek Ama hep böylemi olacak bilmiyorum sarkma işinden korkmuyorda değilim Diğer arkadaşlar nasıl yapıyor kızlar paylaşırsa fikir olur en azından
Kızlar,başınızı şişirdim biliyorum ama ağrıyan göğsümden sarı sütgelmeye başladı, tuhaf kokuyotür, iltihap galiba yeni de emzirdim.... Zararı olur mu, emzirmeyip sağıp atayım mı, zaten sütüm az tekgöğüs nasıl yetecek....
Sağol, mutlu hep verin demişler... Bol bol dinlenin, göğsün üzerine yatmayın diyor, ben hep öyle yatarım, dikkat etmek gerekiyormuş...Zarari yok diue biloyorum ben bebek yapabiliyomus iltihabi emerken netten bi arastircanim ama iciliyo ben bir kere bakmistimnette sebep olan seyleri anlatiyodu sagmadigin icinde olabilir ama basja seylerde yaziyodu
kızlar merabalar .bşzimde dün 2. ay kontrolümüz vardı bebeğim sadece550 gr almışdoktor kakasını kontrol etti yeşilimsi mukusluydu sonra kötü kokuyodu analize gönderdi aşırı derecede enfeksiyon varmış bu yüzden iştahıda yok bebeğimin.antibiyotik verdi hemencik iyileşirde güzel güzel emer inşallah.bende bu çocuk neden emmiyo diyodum. rabbim bebeklerimize şifa versin.
Öğlene kadar çoktu, emzirip sağdım, ama şimdi az herhalde... Sabahtan beribir şey yiyemiyorum, midem ağzımda.... Koltuk altım acayip hassaslaştı dokunamıyorum, mastit böyle mi oluyor, vücut ağrısı da yapar mı...
Sağol canım...
Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum, inş kısa zamanda iyikeşirim çünkü çok fenayım, bacaklarım hem ağrıyor hem titriyor,tutamıyorum... Şimdi yine aprı kesici aldım... Nispeten iyiyim, doğum sonrası için yazılan o bilindik hapı içiyorum... Allahım bebeğime bakmak için şifalar versin... Galiba süt azaldı, deli gibi emzik emiyor, doyunca memeyi reddederdi, şimdi saatlerce emmek istiyor...
Hepinizi öpüyorum...
:))) yazdıklarının aynısı bende de var canım Kuruluk 3 ay 2 kez isteksizlik... :))))eşim yok artık 4-5 ay korunma derdimde yok bu aaralıkta
Sağol canım...
Hepinizi öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?