2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Geçmiş olsun canım umarım duzelmissindir

öyle oluyomuş diye bişi yok demekki canım sende olmadıgına göre geçer inş

Ben normal yaptm ama bende de kuruluk var..3 ay olcak nerdeyse dogum yapali,daha 2 kere oldu bizde,sizde de oylemi hic cnm istemiyor,esimde zaten is seyahatinde genelde..2 cocuk olunca birde evdekv ler var

aynen canım ya hiç istek yok bide korkuyorum

canım süt durumun nasıl peki ilk kırk gün önermiyorum demişti bana dr azakltıyomuş sütü

:))) yazdıklarının aynısı bende de var canım Kuruluk 3 ay 2 kez isteksizlik... :))))eşim yok artık 4-5 ay korunma derdimde yok bu aaralıkta

ohhh hayat sana güzel mutlu46 adet oldun mu bu arada kaçıncı aydasın

sezaryen, 2,5 ay sadece 1 kez (((( ve kuruuuuuuu
kayganlaştırıcı alıcam işe yarıyomuş tabi 2 çocuktan fırsat bulabilirsek

canım dr bana bi fitil verdi alttan koyuluyo kullanmadım daha bakalım başlıcam bu gece

Ben doğumdan beri hiç sütyensiz gezmedim.zaten göğüslerim büyük rahat edemem.sütümde gayet iyi.bende sezeryanlıyım ilkinde biraz gergindim acırmı diye kuruluk oldu,sonrakilerde olmadı.ama başlangıçta hala acıyor.ilk doğumumda yoktu böyle birşey bunda neden böyle oldu anlamadım.

Biberon alsada dert almasada.bugün sağıp eşime süt bıraktım.azcık hava alayım dedim.ama kızım biberon almamış.böylede kimseye bırakılmıyor.oğlum biberona alıştı memeyi bıraktı diye üzülüyordum ama birine bırakıp çıkmak rahat oluyordu.ikiside dert yani.

Geçmiş olsun canım.çabucak iyileşirsin inşallah.sayende bizde bilgilendik.bende hep öyle yatarım dikkat edeyim bundan sonra.

Canım göğüslerim büyük 90 dı 95 oldu şimdi sütyen takmazsam görüntü cok kötü valla sütümü hiç etkilemedi hatta annem takta sütun bosa akmasın sütyen tutuyor sutu demişti ameliyattan çıktım hemen taktım günlük göğüs pedi kullanıyorum Sutyenin ne faydası nede zararı var süt ıcın kafana takma

Aynen cnm 4-5 kere yapiyo.ama kalasi cook sulu .henuz hic kati kaka yapmadi.sulu mu sizinkide?ishalmi die dusunmeye basladim

Haklısın canım, kilo değil sağlığı önemli, canı içinde olsun der bizimkiler doktor direk çok az almış, mama ver falan deyince canım sıkıldı. Yoksa çok takılmıyorum maşallah fıkır fıkır kızım. Bu hareketlilikle et tutmaz bu diye dalga geçiyorum artık doğduğundan beri yattığı yerde yeni doğan pelte gibi durmadı bu hiç. Karnımda da böyleydi ilk günden beri de hala aynı.

Aynen cnm 4-5 kere yapiyo.ama kalasi cook sulu .henuz hic kati kaka yapmadi.sulu mu sizinkide?ishalmi die dusunmeye basladim

Bizim de öyle canım endişe etme bence. Katı kakaya daha vardır. Kabız olacağına (ki bildiğim kadarıyla anne sütü kabız yapmaz) sulu olsun. Benim kızım da kakayla birlikte çişini de yapıyo, farkediyorum onu ben açtığımda, su gibi oluyo:) diğer zamanlarda da bezin her tarafına sıvanıyo kakası öyle toplu biyerde olmuyo. Çok iğrenç anlattım ama açık olsun dedim

Son düzenleyen: Moderatör:
6 yasindaki ipte sapta durmaz kizim omzunu kirdi.evde cani sikildikca benimle kavga etmeye calisiyo.iyilesene kadar gunler gecmez artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

6 yasindaki ipte sapta durmaz kizim omzunu kirdi.evde cani sikildikca benimle kavga etmeye calisiyo.iyilesene kadar gunler gecmez artik

cok gecmis olsun senin kizin aynisinin bir kucuk modelinden bizdede var gunum onu durdukmakla yapma etme kizim demekle geciyor bebiside cok kiskaniyor basinda nobet tutuyoz resmez Allah yardimcimiz olsun insallah tez zamanda iyilesirde sikintisiz atlatirsiniz

Gunaydin kizlar. Esim erkenden seçime gitti. Pazar pazar aksama kadar yalnizim bir de uykum var gozumu zor aciyorum. Hic kizimla ilgilenesim bile yok. Kendime kiziyorum. Bi de su emmeme olayi yine basladi dün. Ona da çok bozuluyorum coook nolcak bu halimiz. Antibiyotik iyi gelmişti simdi noldu da yine basladi anlamiyorum.

Simdi kapi calsa annem içeri gelse

Kizlar siz bebislerinizi nasil uyuyuyorsunuz? Benimki yatagina yatinca bi de emzigi verince uyurdu.2 gündür uyuyamiyor o şekilde. agliyor. Ben de ayagima koyuyorum. Çok sallamiyorum alismasin diye. Alisir mi sizce? Yoksa geçici bi donem midir?

Geçmiş olsun canım, allah şifalar versin kuzuna....

Evet canım, seni hatırlıyorum, nasıl iyi misin...

Ateş dışında belirtiler aynı canım, vücut ağrısı, sıtma, kızarıklık, sarı pis kokan, tuzlu bir süt, koltuk altıma yayılan bir ağrı... İnt araştırdım da mastit olmadan ilk evrede sık boşaltarak ve sıcak uygulayarak geçermiş.... Ben de öyle yapıyorum bakalım ne olacak...
Geçmiş olsun canım umarım duzelmissindir

Geçmiş olsun canım.çabucak iyileşirsin inşallah.sayende bizde bilgilendik.bende hep öyle yatarım dikkat edeyim bundan sonra.
Sağolun kızlar.. İnş çok sürmeden geçer...

Ben bazen yatırıyorum bazen sallıyorum onun keyfine kalmış.. Bilmiyorum alışırsa d alışacak artık...

(( malesef öyle, ek gıdaya az kaldı rahat ederiz biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…