Merhabalar kızlar...
Çok fenayım, sol göğsüm ağrıyor, başım, bacaklarım da eşlik ediyor... Sabah ağrı kesici içtim, duş aldım, biraz iyiydim yine başladı...
Sütü arttırmak için soğan kavurması iyi geliyor... Bir de marul, kıvırcık yedim dün akşam, bir kase de fındık yemişim eşimle yiyecektik, o uyudu hepsini ben yedim...Farketti hangisi iyi geldi bilmiyorum...
Bende kullanamıyorum sütyen. sarkacak diye korkuyorum ama giydiğimde dediğin gibi kaşıntı oluyo,ağrı oluyo. Bide ben acayip terliyorum günde 7-8 kere atlet değiştiriyorum. O yüzden sütyen bana şu an yük gibi. Inşallah sarkma olmaz, olacak gibi görünüyor ama... :)
bende sezeryanlıyım, kuruluk filan yaşamadım. Sezeryanda öyle mi oluyormuş ki?
Ben normal yaptm ama bende de kuruluk var..3 ay olcak nerdeyse dogum yapali,daha 2 kere oldu bizde,sizde de oylemi hic cnm istemiyor,esimde zaten is seyahatinde genelde..2 cocuk olunca birde evdekv ler var
Canım bu sütyen konusunu kızlara bi sorayım diyodum bende :))) Ben hiç kullanmadım ne misafir geldiğinde ne de dışarıya çıkarken Emzirme atleti kullanıyorum içinede gögüs pedi Hiç belli olmuyor Atletlerden çok menmunum gögüsün altına gelen kısımda lastik var sarkma çok olmuyor Bi kez sütyenle denedim zor oldu emzirmek Ama hep böylemi olacak bilmiyorum sarkma işinden korkmuyorda değilim Diğer arkadaşlar nasıl yapıyor kızlar paylaşırsa fikir olur en azından
ben dogum yaptıgım ılk gunden berı sutyen kullanıyorum gogus pedınıde takıyorum bende takmazsam rahatsız oluyorum sezeryanla dogum yaptım ılk iki ilişkimizde kuruluk olustu sonrada gectı normal duzenımıze gectık
:))) yazdıklarının aynısı bende de var canım Kuruluk 3 ay 2 kez isteksizlik... :))))eşim yok artık 4-5 ay korunma derdimde yok bu aaralıkta
sezaryen, 2,5 ay sadece 1 kez(((( ve kuruuuuuuu
kayganlaştırıcı alıcam işe yarıyomuş tabi 2 çocuktan fırsat bulabilirsek
Biz de dün doktordaydık, 64 günlük bugün, 600 gr almış geçen aybenim de çok canım sıkkındı dün de bugün daha iyiyim. Sizin bir sebebi varmış iyileşince normale döner inşallah. Bizim bi sebebi de yok, sütüm mü yaramıyo acaba düye çok üzülüyorum çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir yavrum da emmeye başlar eskisi gibi
canlar şu kiloyu takmayın artık valla benim cimcime 2500 doğdu ilk ay hatta 40 ında 3100 idi ikinci ay 700 gr almış şimdi 3. ayımıza 10gün var ama 4 kilo falan sanırım emiyoda süt de yetiyo ama kilo almıyo ben napayımdr 4500 olmazsa mama ver dedi 3. ay da
Ben emzirme atleti kullanıyorum, diğer türlü karnım üşüyo çünkü açınca. Normal atlet rahat olmuyo, akıyo sütlerim sürekli göğüs pedi kullanıyorum. Yaz için de emzirme atleti aldım. İçine göğüs pedini koyunca zaten sütyen gibi oluyo.
ondada rahat edemedimki özgür ruhlu oldu benimkiler sıkıya gelemiyolar
Arkadaslar bisey sorucam 2.5 aylik bebeklerinizin kakasi nasil?gunde kac kere yapiyorlar?
valla canım bizimsütller zatenkakaya çalışıyo günde 4 5 kere yapıyo 24 saat bazında kkakası bazen sarı bazen yeşil hayırdır neden kafana takıldı az mı yapıyo
kızlar bişi soracağım size hatta iki şeyçamaşır kullanıyomusunuz siz daha doğrusu südyen ben kullanmıyorum artık kullanmalı diyorum da acaba sütüme bi etkisi olur mu bide benim göğüsler mübarek süzek gibi sanırım ne var ne yok akıyo dışarı
ikinci sorum şu kankalığı bozan sezeryanlılara :) kluruluk olmadı mı nasıl çözdünüz o sorunu ilaç mı kullandınız yardım pleaseeeee
Belki bu ay değişir, biz anneler bebeğin kilosunu çok ama çok önemsiyoruz, boyuda yeterince uzamadıysa ozaman endişelen bence, benimkide biberon bilmiyor evde mama var çok yorgun olduğumda süt az olunca veriyim diyorum dilini deydiriyor biberonun ucuna et olmayınca yaygarayı koparıyor, bir alıştırabilsem biberona, abiside hiç almadı biberon memeden direk bardağa geçtik
Sağol, mutlu hep verin demişler... Bol bol dinlenin, göğsün üzerine yatmayın diyor, ben hep öyle yatarım, dikkat etmek gerekiyormuş...
Sağol canım, evet bir iki yere baktım verilir deniyor... Tadı ve kokusu da bir tuhaf.... Yarın da pazar. Dr gidemem, inş kendiliğinden geçer...
öyle oluyomuş diye bişi yok demekki canım sende olmadıgına göregeçer inş
aynen canım ya hiç istek yok bide korkuyorum
canım süt durumun nasıl peki ilk kırk gün önermiyorum demişti bana dr azakltıyomuş sütü
ohhh hayat sana güzel mutlu46adet oldun mu bu arada kaçıncı aydasın
canım dr bana bi fitil verdi alttan koyuluyo kullanmadım daha bakalım başlıcam bu gece
Biz de dün doktordaydık, 64 günlük bugün, 600 gr almış geçen aybenim de çok canım sıkkındı dün de bugün daha iyiyim. Sizin bir sebebi varmış iyileşince normale döner inşallah. Bizim bi sebebi de yok, sütüm mü yaramıyo acaba düye çok üzülüyorum çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir yavrum da emmeye başlar eskisi gibi
canlar şu kiloyu takmayın artık valla benim cimcime 2500 doğdu ilk ay hatta 40 ında 3100 idi ikinci ay 700 gr almış şimdi 3. ayımıza 10gün var ama 4 kilo falan sanırım emiyoda süt de yetiyo ama kilo almıyo ben napayımdr 4500 olmazsa mama ver dedi 3. ay da
Ben emzirme atleti kullanıyorum, diğer türlü karnım üşüyo çünkü açınca. Normal atlet rahat olmuyo, akıyo sütlerim sürekli göğüs pedi kullanıyorum. Yaz için de emzirme atleti aldım. İçine göğüs pedini koyunca zaten sütyen gibi oluyo.
valla canım bizimsütller zatenkakaya çalışıyo günde 4 5 kere yapıyo 24 saat bazında kkakası bazen sarı bazen yeşil hayırdır neden kafana takıldı az mı yapıyo
Alemsin yaa güldüm walla sana :))) 79 günlüğüz canım 3 gün hafif kanamam oldu kırkım çıktıktan sonra bilmiyorum adet mi oldum Tarihide not etmedim Amaaannn sorun değil artık olurum bi ara herhaldee :)))
canım süt durumun nasıl peki ilk kırk gün önermiyorum demişti bana dr azakltıyomuş sütü
canım dr bana bi fitil verdi alttan koyuluyo kullanmadım daha bakalım başlıcam bu gece
Aynen cnm 4-5 kere yapiyo.ama kalasi cook sulu .henuz hic kati kaka yapmadi.sulu mu sizinkide?ishalmi die dusunmeye basladim
6 yasindaki ipte sapta durmaz kizim omzunu kirdi.evde cani sikildikca benimle kavga etmeye calisiyo.iyilesene kadar gunler gecmez artik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçmiş olsun canım, allah şifalar versin kuzuna....6 yasindaki ipte sapta durmaz kizim omzunu kirdi.evde cani sikildikca benimle kavga etmeye calisiyo.iyilesene kadar gunler gecmez artik
Canim oncelikle gecms olsun ben mastit olmustum hatirlarsan sana belirtilerini yazayim ates titreme ve eklem agrisi yapar benm ateşim 39.5 lara cikmisti goguste agri kizariklikta oluyor canim ve koltuk alti lenf bezleri bile sisiyor insallah mastit olmazsn canim bol bol emizir atlatirsn insallah ben emzirememistm cunku bnde apsede oluşmuştu ama antibiyotkle atlattm cok şükür... insallah yardmci olabilmisimdir umarim mastit değildir tekrar gecms olsun
Geçmiş olsun canım umarım duzelmissindir
Sağolun kızlar.. İnş çok sürmeden geçer...Geçmiş olsun canım.çabucak iyileşirsin inşallah.sayende bizde bilgilendik.bende hep öyle yatarım dikkat edeyim bundan sonra.
Kizlar siz bebislerinizi nasil uyuyuyorsunuz? Benimki yatagina yatinca bi de emzigi verince uyurdu.2 gündür uyuyamiyor o şekilde. agliyor. Ben de ayagima koyuyorum. Çok sallamiyorum alismasin diye. Alisir mi sizce? Yoksa geçici bi donem midir?
Biberon alsada dert almasada.bugün sağıp eşime süt bıraktım.azcık hava alayım dedim.ama kızım biberon almamış.böylede kimseye bırakılmıyor.oğlum biberona alıştı memeyi bıraktı diye üzülüyordum ama birine bırakıp çıkmak rahat oluyordu.ikiside dert yani.
6 yasindaki ipte sapta durmaz kizim omzunu kirdi.evde cani sikildikca benimle kavga etmeye calisiyo.iyilesene kadar gunler gecmez artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?