2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Herkese günaydın kızlar
Kızım ilk oyunu kullandı geldi
Kalabalık olmasın diye sabah gittik, eşimin de işi vardı ondan erkenden halledelim dedik ama baya sıra vardı. Allah'tan sandık başkanı falan insaflıymış, hamile bebekli yaşlı varsa önden alalım deyince hemen atladım benim 2 aylık bebem var durmaz diye kullandık geldik. Vatana millete hayırlı olsun 😐

6 yasindaki ipte sapta durmaz kizim omzunu kirdi.evde cani sikildikca benimle kavga etmeye calisiyo.iyilesene kadar gunler gecmez artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok geçmiş olsun canım. Biz bir tanesiyle zor uğraşıyoruz sende iki tane Allah kolaylık versin 🙏

Günaydın canım. Ben kızımı gündüz hep ayakta sallayarak uyutuyorum. Gece emip yatıyo, uyumasa da gözler yarı açık yatırıyorum yanıma kendi dalıyo. Sabah 6-7-8-9 saat başı emiyo, onlarda da uyumasa da yanıma yatırıp ben uyuyorum arada bakıyorum kendi uyumuş oluyo. Gündüz keyif yapıyo benim kızım:) ne zamana kadar yapcak Allah aşkına boşver alışsın istediği şeye. Takmıyorum artık ona alışmış buna alışmış, hayatının sonuna kadar ne ayağımda sallattırcak ne de kucağımda taşıttırcak. Tadını çıkarıyorum bana bağımlı olduğu günlerin
Ama ara ara annem sürpriz yapıp kapıyı çalıverse dediğim de olmuyo değil😕

Oh negüzel biz de birazdan gideceğiz, keşke bizim sandık başkanı daöyle olsa".

Ben de senin gibi düşünüyorum... Alıştırmıyım diye çocuğu ağlatacağıma sonrasında vazgeçirmek için biraz uğraşırım... Büyük kızımı emzirirken yanıma alırdım emmeyi bırakıncayatağına alıştırdım...şimdi çok şükür bizim yanı ıza gelmez'. Öbür türlü hem uykusuz kalacaktım, hem çocuk huzursuz olacaktı.

6 yasindaki ipte sapta durmaz kizim omzunu kirdi.evde cani sikildikca benimle kavga etmeye calisiyo.iyilesene kadar gunler gecmez artik

geçmiş olsun tatlım Allah acil şifa versin kuzucuğuna.

kızlar ben oyun halısı yapıyorum :) evdeki malzemeler + borulara verilen 5 tl ile kurtarcaz bu durumu inşallah. kıyamadım seçim paramıza:) eşim bi köyde görevli, teli çekmiyor. bakalım kaçta gelebilecek. kızımın gazı arttı iki gündür eğer fırsat bulursam oyun halımızı tamamlayıp size fotosunu göstercem inşallah. daha kahvaltımı bile tam yapamadım.

Kızlar herkese merhaba,

Hamileliğim öncesi olsun hamileliğimin başından sonuna kdar olsun düşünmediğimiz isim kalmadı. Benim beğendiklerimi eşim eşimin beğendiklerini ben beğenmedim. Eşim eski isimleri seviyor ben ise modern isimleri. Ortak beğendiklerimizde oldu fakat sonradan bi türlü içime sindiremedim. Artık çok az zamanımız kaldı bebek doğduktan sonrada acelece konsun istemiyorum. Şimdi ikinci kızım gelecek Allahın izniyle size bikaç isim sunmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

Ablamızın ismi Nefise Naz

Beğeninize sunacağım isimler ise şöyle :

Sare Nur

Elif Beste

Zeynep Duru

Elif Sare

kızlar bizimde babamız seçimde görevli sanırım çok geç gelirmiş oğluşumla başbaşayız bugün inş. gaz sancılarımız olmaz dilzarcığım çok geçmiş olsun inş. iyisndir fenlife canım oyun halını merakla bekliyoruz bakalım valla bizim kızlar pek bir hamarat çıktı maaşallah hepimize bebişlerimizle beraber güzel günler

Engteacher86 fenlife konya87 dilzar tesekkur ederim kizlar ins cabucak iyilesir sikintidan bana sariyo.hala hoplayip zipliyo.inanin minigin hic zorlugu yükü yok.buyuyunce daha da zorlasiyor.allah hepimize kolaylik versin.cocuklarimiza da akil ve saglik

günaydın canım valla iyi yapmışınız bizimde babamız köyde sandık görevlisi sabah 5.30 da çıktı akişam da geç gelirmiş bizde yalnızız valla ben gidemeyeceğim oy kullanmaya arabamız yok daha ana kucağını da taşıyamam ben tek başıma ya ağlarsa bide durduramam falan bu seferklik böle oluversin napalım

bende yapıyorum canım aynen evdeki malzemelerle su borusu olayını da evdeki hortumdan kestik daha bitmedi bakalım minderini yapamadım henüz pamuk alcak babamız daha sen önce bitirde biraz da senden kopya çekeyim

Hadi bakalım kolay gelsin merakla bekliyoruz
dilzar nasıl oldun?
Bende merak ettim dilzarı iyileşti mi acaba?

canım benimki sürekli sallanarak uyuyor annem başında uyanınca sallıyor tek bakıma kalınca yandım ama şimdilik durum bu sıra

dilzar nasıl oldun?

Hadi bakalım kolay gelsin merakla bekliyoruz

Bende merak ettim dilzarı iyileşti mi acaba?

Çok teşekkür ederim kızlar....
Ağrı kesiciyle iyiyim, kızarıklık azaldı, inş, kendiliğinden geçer...

oy vermeden geldik, bir kalabalık aman allahım neyse bebeğimiz var diye beş dk.sonra girdik, yoksa havasızlıktan fenalaşabilirdi, minik zehra....

Burda fena bir tipi var, koşa koşaarabaya bindik...

Merakla bekliyoruz...

Ben de almam herhalde, kıyamıyorum, yapmaya da üşeniyorumhadi siz yapın da belki cesaret ederim...

Ilk zamanlar bana da oyle oluyordu. Gogus asiri hassas. Hatta bir kac gun kayinvalidem kiloludur ona burdan 3XL tshirt almistik siftahlarini ben yaptim ama o zaman bol bol lansinoh kullandigimdan herhalde gogus pedide iyice yumusayinca biraz da hassasiyet azalinca giymeye basladim. Maalesef normal yapisi buyuk oldugu icin sutyen kullansamda sarkmaya mahkumlar :26: ama hep dedigim gibi coluk cocuk bitsin hooop.estetik yaptircam insallah

Fenlife 4 gozle oyun halin8 bekliyorum.bana arkadsim alm8s ama ustune asilanlardan degil.baska sehirden almis degistiremedimde

Canim bizde ana kucaginda uyutuyoruz. Dalana kadar salliyorum sonra biraktim hep sallanmaya alismasin diye. Ama gozum ustunde mirildanirsa hemen mudahale ediyorum.
Buna alismasi benim icin sorun oldu gecen ev gezmesinde. Ana kucagini goturmedim pusette sallasam uyur dedim uyumadi dalamadi bana sorun oldu.Ayakta salla ama sallanmaya alistirma dalinca birak derim. Zaten uyku duzeni olusturma 4. ayda basliyor diye biliyorum.

Birde bu aralar bu büyüme ataklarini okuyorum. Sninkide oyle olmasin. Uykusuzluk huzursuzluk emmeme yada memeye duskun olma gb davranislar gosteriyormus. Kimi ay bazinda kimi hafta bazinda demis bu atak zamanlarini hatta Engteacher86 da yazmisti sanirim 8. Hafta12. hafta 15 19. haftalar arasi diye devam ediyor. Seninki bu haftalarda olabilir mi?

Oo kizlar pek bi hamarat. Ben de yapsam mi diye düşündüm ama benim kiz sevmezse sinir olurum diye vaz geçtim
Off ne kadar sıkıci bi gün ya..
Oy da kullanamadim. Okul yakin ama arabayi Esim aldi köye gitti sandiga. Ben de kucakta cikamam hava buz. Kar yagdi

Ben iyiyim canim cok sukur antibiyotik tedavisiyle atlattim ama benim ki ilerlemis ve apse olusmaya başlamıştı o yuzdeb emziremedm ama sen bol bol emzir sicak havlu uygula canm insallah kendiliginden gecer ve sana bi tavsiye bana doktor onermisti bebegi emzirmeden once gogsunu 2 dakka kadar sag ucunda biriken sut aksin iltahapli olabilir çünkü allah sana ve bebegine saglik versin canım

Biz 14. Haftadayiz canim büyüme atagi olabilir. O hftalari ben de not almistim.benim kizim en bastan beri kendi kendine uyuyor. Çok seviniyordum. Hep boyle gider sanmistim. 2 gündür ne istediği anlasilmiyor. Kendisi uyumak istemiyor. Ben de tüm yöntemleri deniyorum. kucagimda, ayakta,ana kucaginda,sarilarak hepsini deniyorum. Umarim geçici bi süreçtir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…