- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
6 yasindaki ipte sapta durmaz kizim omzunu kirdi.evde cani sikildikca benimle kavga etmeye calisiyo.iyilesene kadar gunler gecmez artik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin kizlar. Esim erkenden seçime gitti. Pazar pazar aksama kadar yalnizimbir de uykum var gozumu zor aciyorum. Hic kizimla ilgilenesim bile yok. Kendime kiziyorum. Bi de su emmeme olayi yine basladi dün. Ona da çok bozuluyorum coook nolcak bu halimiz. Antibiyotik iyi gelmişti simdi noldu da yine basladi anlamiyorum.
Simdi kapi calsa annem içeri gelse
Kizlar siz bebislerinizi nasil uyuyuyorsunuz? Benimki yatagina yatinca bi de emzigi verince uyurdu.2 gündür uyuyamiyor o şekilde. agliyor. Ben de ayagima koyuyorum. Çok sallamiyorum alismasin diye. Alisir mi sizce? Yoksa geçici bi donem midir?
Kizlar siz bebislerinizi nasil uyuyuyorsunuz? Benimki yatagina yatinca bi de emzigi verince uyurdu.2 gündür uyuyamiyor o şekilde. agliyor. Ben de ayagima koyuyorum. Çok sallamiyorum alismasin diye. Alisir mi sizce? Yoksa geçici bi donem midir?
Herkese günaydın kızlar
Kızım ilk oyunu kullandı geldi
Kalabalık olmasın diye sabah gittik, eşimin de işi vardı ondan erkenden halledelim dedik ama baya sıra vardı. Allah'tan sandık başkanı falan insaflıymış, hamile bebekli yaşlı varsa önden alalım deyince hemen atladım benim 2 aylık bebem var durmaz diyekullandık geldik. Vatana millete hayırlı olsun 😐
Çok geçmiş olsun canım. Biz bir tanesiyle zor uğraşıyoruz sende iki tane Allah kolaylık versin 🙏
Günaydın canım. Ben kızımı gündüz hep ayakta sallayarak uyutuyorum. Gece emip yatıyo, uyumasa da gözler yarı açık yatırıyorum yanıma kendi dalıyo. Sabah 6-7-8-9 saat başı emiyo, onlarda da uyumasa da yanıma yatırıp ben uyuyorum arada bakıyorum kendi uyumuş oluyo. Gündüz keyif yapıyo benim kızım:) ne zamana kadar yapcak Allah aşkına boşver alışsın istediği şeye. Takmıyorum artık ona alışmış buna alışmış, hayatının sonuna kadar ne ayağımda sallattırcak ne de kucağımda taşıttırcak. Tadını çıkarıyorum bana bağımlı olduğu günlerin
Ama ara ara annem sürpriz yapıp kapıyı çalıverse dediğim de olmuyo değil😕
6 yasindaki ipte sapta durmaz kizim omzunu kirdi.evde cani sikildikca benimle kavga etmeye calisiyo.iyilesene kadar gunler gecmez artik
Herkese günaydın kızlar
Kızım ilk oyunu kullandı geldi
Kalabalık olmasın diye sabah gittik, eşimin de işi vardı ondan erkenden halledelim dedik ama baya sıra vardı. Allah'tan sandık başkanı falan insaflıymış, hamile bebekli yaşlı varsa önden alalım deyince hemen atladım benim 2 aylık bebem var durmaz diyekullandık geldik. Vatana millete hayırlı olsun 😐
Çok geçmiş olsun canım. Biz bir tanesiyle zor uğraşıyoruz sende iki tane Allah kolaylık versin 🙏
Günaydın canım. Ben kızımı gündüz hep ayakta sallayarak uyutuyorum. Gece emip yatıyo, uyumasa da gözler yarı açık yatırıyorum yanıma kendi dalıyo. Sabah 6-7-8-9 saat başı emiyo, onlarda da uyumasa da yanıma yatırıp ben uyuyorum arada bakıyorum kendi uyumuş oluyo. Gündüz keyif yapıyo benim kızım:) ne zamana kadar yapcak Allah aşkına boşver alışsın istediği şeye. Takmıyorum artık ona alışmış buna alışmış, hayatının sonuna kadar ne ayağımda sallattırcak ne de kucağımda taşıttırcak. Tadını çıkarıyorum bana bağımlı olduğu günlerin
Ama ara ara annem sürpriz yapıp kapıyı çalıverse dediğim de olmuyo değil😕
geçmiş olsun tatlım Allah acil şifa versin kuzucuğuna.
kızlar ben oyun halısı yapıyorum :) evdeki malzemeler + borulara verilen 5 tl ile kurtarcaz bu durumu inşallah. kıyamadım seçim paramıza:) eşim bi köyde görevli, teli çekmiyor. bakalım kaçta gelebilecek. kızımın gazı arttı iki gündür eğer fırsat bulursam oyun halımızı tamamlayıp size fotosunu göstercem inşallah. daha kahvaltımı bile tam yapamadım.
Ben gündüzleri genelde ayakta sallayarak geceleride emzirerek uyutuyorum sabah 6 da bi uyanıyor genellikle tekrar kendi uyuyor biz birlikte yatıyoruz oğlumla
Hadi bakalım kolay gelsin merakla bekliyoruzgeçmiş olsun tatlım Allah acil şifa versin kuzucuğuna.
kızlar ben oyun halısı yapıyorum :) evdeki malzemeler + borulara verilen 5 tl ile kurtarcaz bu durumu inşallah. kıyamadım seçim paramıza:) eşim bi köyde görevli, teli çekmiyor. bakalım kaçta gelebilecek. kızımın gazı arttı iki gündür eğer fırsat bulursam oyun halımızı tamamlayıp size fotosunu göstercem inşallah. daha kahvaltımı bile tam yapamadım.
Bende merak ettim dilzarı iyileşti mi acaba?dilzar nasıl oldun?
Engteacher86 fenlife konya87 dilzar tesekkur ederim kizlar ins cabucak iyilesir sikintidan bana sariyo.hala hoplayip zipliyo.inanin minigin hic zorlugu yükü yok.buyuyunce daha da zorlasiyor.allah hepimize kolaylik versin.cocuklarimiza da akil ve saglik
Bende bi an önce büyüsün ayaklansın istiyorum sanki daha kolay olcakmış gibi geliyor
kızlar bizimde babamız seçimde görevli sanırım çok geç gelirmiş oğluşumla başbaşayız bugün inş. gaz sancılarımız olmaz dilzarcığım çok geçmiş olsun inş. iyisndir fenlife canım oyun halını merakla bekliyoruz bakalım valla bizim kızlar pek bir hamarat çıktı maaşallahhepimize bebişlerimizle beraber güzel günler
dilzar nasıl oldun?
Hadi bakalım kolay gelsin merakla bekliyoruz
Bende merak ettim dilzarı iyileşti mi acaba?
geçmiş olsun tatlım Allah acil şifa versin kuzucuğuna.
valla canım evde oldugum için günde 3 4 tişörtlre idare ediyodum misafir gelince veya ben çıkacaksam o zamanlar takıyorum ama çok ağrıtıyo göğüslerimi bide kaşıntı oluyo üstünde böyle nereye kadar giderki mecbur takcam püfbenim taktıklarımda öle nbb nin almıştım dışı böle parlak gibi içi pamuk gün içinde gögüs pedi kullanmıyodum canım
Geçmiş olsun canım, allah şifalar versin kuzuna....
Evet canım, seni hatırlıyorum, nasıl iyi misin...
Ateş dışında belirtiler aynı canım, vücut ağrısı, sıtma, kızarıklık, sarı pis kokan, tuzlu bir süt, koltuk altıma yayılan bir ağrı... İnt araştırdım da mastit olmadan ilk evrede sık boşaltarak ve sıcak uygulayarak geçermiş.... Ben de öyle yapıyorum bakalım ne olacak...
Sağolun kızlar.. İnş çok sürmeden geçer...
Canim bizde ana kucaginda uyutuyoruz. Dalana kadar salliyorum sonra biraktim hep sallanmaya alismasin diye. Ama gozum ustunde mirildanirsa hemen mudahale ediyorum.
Buna alismasi benim icin sorun oldu gecen ev gezmesinde. Ana kucagini goturmedim pusette sallasam uyur dedim uyumadi dalamadi bana sorun oldu.Ayakta salla ama sallanmaya alistirma dalinca birak derim. Zaten uyku duzeni olusturma 4. ayda basliyor diye biliyorum.
Birde bu aralar bu büyüme ataklarini okuyorum. Sninkide oyle olmasin. Uykusuzluk huzursuzluk emmeme yada memeye duskun olma gb davranislar gosteriyormus. Kimi ay bazinda kimi hafta bazinda demis bu atak zamanlarini hatta Engteacher86 da yazmisti sanirim 8. Hafta12. hafta 15 19. haftalar arasi diye devam ediyor. Seninki bu haftalarda olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?