bende yapıyorum canım aynen evdeki malzemelerle su borusu olayını da evdeki hortumdan kestikdaha bitmedi bakalım minderini yapamadım henüz pamuk alcak babamız daha sen önce bitirde biraz da senden kopya çekeyim
geçmiş olsun tatlım Allah acil şifa versin kuzucuğuna.
kızlar ben oyun halısı yapıyorum :) evdeki malzemeler + borulara verilen 5 tl ile kurtarcaz bu durumu inşallah. kıyamadım seçim paramıza:) eşim bi köyde görevli, teli çekmiyor. bakalım kaçta gelebilecek. kızımın gazı arttı iki gündür eğer fırsat bulursam oyun halımızı tamamlayıp size fotosunu göstercem inşallah. daha kahvaltımı bile tam yapamadım.
Kızlar oyun halımız oyuncakları hariç tamamdır. Deyiverin bakam fotoğraf nasıl yükleniyor
Telefon dan yüklenmiyor mu?
Salyasi artan bir ben miyim herkes yasiyor mu? Kusmasinin yani sira baloncuklarimiz ve salyalarimiz artiyor ... Onluklerimiz penyeydi en iyisi silinebilir almak galiba
Bide gobeginde kahverengi cizgi olusanlarin cizgileri gecti mi benim hala var etrafini süsleyen catlaklarimla beraber
Salyasi artan bir ben miyim herkes yasiyor mu? Kusmasinin yani sira baloncuklarimiz ve salyalarimiz artiyor ... Onluklerimiz penyeydi en iyisi silinebilir almak galiba
Bide gobeginde kahverengi cizgi olusanlarin cizgileri gecti mi benim hala var etrafini süsleyen catlaklarimla beraber
Fenlife 4 gozle oyun halin8 bekliyorum.bana arkadsim alm8s ama ustune asilanlardan degil.baska sehirden almis degistiremedimde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bir seçim sonuçlarını bir senin oyun halını bekliyorum bak, fenlife...
Eki Görüntüle 1044834 Eki Görüntüle 1044835
işte Şebnem in oyun halısı:) sakın alıp boşa para vermeyin kızlar, ben dikişten filan hiç anlamam, neleri birleştirdim duysanız rezilliğimi. ama işe yarar bişey çıktı. oyuncakları yeğenimden kaldı yıkamadan asmak istemedim. o yüzden onları sonra koyup resmini yine eklerim. halının maliyeti = 5 tl+kurdele parası :)
işte Şebnem in oyun halısı:) sakın alıp boşa para vermeyin kızlar, ben dikişten filan hiç anlamam, neleri birleştirdim duysanız rezilliğimi. ama işe yarar bişey çıktı. oyuncakları yeğenimden kaldı yıkamadan asmak istemedim. o yüzden onları sonra koyup resmini yine eklerim. halının maliyeti = 5 tl+kurdele parası :)
sağol canım.canım ellerine sağlık harika görünüyor valla
çok güzel canım. eline sağlık.
bak benim fotoda daire içinde tekmelik var. ayakkabı kutusunun kapağı, kenarlarına çan diktim ( olta- balık çanı). kapağıda ayağa diktim. oğluşum ayaklarını kıpırdattıkça yukarıdaki oyuncaklar sallanıyo keyifleniyo oğlum. zillerde çınlıyo. ekleyebilirsin sende.
bi kaç oyuncak ekledim. daha yatırmadım şebnem i, uyuyor. yatırınca yerlerini değiştiririm duruşuna göre. oyuncakları lastikle astım yakalasın diye ama, yüzüne filan gelmez inşallah lastikler gerilince. o kadar mutlu oldum ki bunu yapınca. kızıma bi battaniye, yelek hiç bişey örememiştim becerim yok öyle şeylere. şimdi onun için bişey yapmak huzur verdi.
Eki Görüntüle 1044931
Eki Görüntüle 1044933
Çok güzel olmuş, ellerine sağlık... Şarj bitti hemen bakamadım ama...ne borusu bunlar kaç metre aldın bir de üzerine ne geçirdin, nasıl monte ettin, heves ettim bak... Bizim oyuncaklarımız çok zaten bebeği bbirleştşrdiğimimize gönderdi, sağolsunlar... Çeşit çeşit takardım, tabi üşenmezsem... Şimdi heveslendim ama caymaminşallah....
Canm bizde de salyalar çoğaldı önlükleri çıkardım ama dediğin gibi penye olduğu için kıyafetine geçiyor ıslaklıkSalyasi artan bir ben miyim herkes yasiyor mu? Kusmasinin yani sira baloncuklarimiz ve salyalarimiz artiyor ... Onluklerimiz penyeydi en iyisi silinebilir almak galiba
geçmiş olsun dilzar ..benımde ara ara çok agrıyor göğüslerım gece hıç rahat uyuyamıyorumm bıde acıyorlar bende hep sagmaya calısıyorumÇok teşekkür ederim kızlar....
Ağrı kesiciyle iyiyim, kızarıklık azaldı, inş, kendiliğinden geçer...
oy vermeden geldik, bir kalabalık aman allahım neyse bebeğimiz var diye beş dk.sonra girdik, yoksa havasızlıktan fenalaşabilirdi, minik zehra....
Burda fena bir tipi var, koşa koşaarabaya bindik...
aynen benımkıde bu aralar hıçç rahat uyumuyor ne guzel dı uykusu şu atakların bırır bıtıyor diğeri baslıyorr üüüfff ne zaman düzene gırecez kı çok merak edıyormBiz 14. Haftadayiz canim büyüme atagi olabilir. O hftalari ben de not almistim.benim kizim en bastan beri kendi kendine uyuyor. Çok seviniyordum. Hep boyle gider sanmistim. 2 gündür ne istediği anlasilmiyor. Kendisi uyumak istemiyor. Ben de tüm yöntemleri deniyorum. kucagimda, ayakta,ana kucaginda,sarilarak hepsini deniyorum. Umarim geçici bi süreçtir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bızdede var salya çk tatlı oluyo o halıyle kuzumm bıde ne gulucukler ne agulamalar yapıyor bıde ıkı gundur sankı kalkacak nasıl kafasını kaldırıyor artık her gun farklılasıyor yavrularımız.Salyasi artan bir ben miyim herkes yasiyor mu? Kusmasinin yani sira baloncuklarimiz ve salyalarimiz artiyor ... Onluklerimiz penyeydi en iyisi silinebilir almak galiba
harıka olmuş canım en ıyısını yaptın almamaklaEki Görüntüle 1044834 Eki Görüntüle 1044835
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?