2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bende yapıyorum canım aynen evdeki malzemelerle su borusu olayını da evdeki hortumdan kestik daha bitmedi bakalım minderini yapamadım henüz pamuk alcak babamız daha sen önce bitirde biraz da senden kopya çekeyim

haydi kızlar aferim size :) bekliyorum bende fotoları. ayaklardan birine tekmelik koymayı unutmayın. benimki en çok ondan hoşlanıyo. vurdukça hem üstündeki oyuncaklar sallanıyo hemde çıngırçıngır ses çıkıyo. oğluşumda keyifleniyo. kolay gelsin...

Kızlar oyun halımız oyuncakları hariç tamamdır. Deyiverin bakam fotoğraf nasıl yükleniyor

canım cevao yazmaya girince aşağıda " eklenti ekle" var. ona tıkla. gelen pencereden "dosya ekle" - " gözat" gir. bilgisayarından fotoları bul. sonra "yükle" de. pencerenin altına fotolar geliyo. kutucuklarını işaretle en altta "içeriği ekle" var . ona tıkla.

Son düzenleme:
Salyasi artan bir ben miyim herkes yasiyor mu? Kusmasinin yani sira baloncuklarimiz ve salyalarimiz artiyor ... Onluklerimiz penyeydi en iyisi silinebilir almak galiba

Bide gobeginde kahverengi cizgi olusanlarin cizgileri gecti mi benim hala var etrafini süsleyen catlaklarimla beraber

hahahaa bizde salyalıyız canım. o halinede çok gülüyorum oğluşumun köpük köpük.
çizgimde geçmedi, kilomda maşallah durum vahim yani....

Benim de geçmedi canım, hatta şimdi baktım, maalesef geçmemiş...

işte Şebnem in oyun halısı:) sakın alıp boşa para vermeyin kızlar, ben dikişten filan hiç anlamam, neleri birleştirdim duysanız rezilliğimi. ama işe yarar bişey çıktı. oyuncakları yeğenimden kaldı yıkamadan asmak istemedim. o yüzden onları sonra koyup resmini yine eklerim. halının maliyeti = 5 tl+kurdele parası :)

Son düzenleme:
Fenlife 4 gozle oyun halin8 bekliyorum.bana arkadsim alm8s ama ustune asilanlardan degil.baska sehirden almis degistiremedimde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir seçim sonuçlarını bir senin oyun halını bekliyorum bak, fenlife...

ayy dilzar çok güldüm ya. beklediğiniz kadar güzel olmadı kii. idare edecek kadar oldu

canım ellerine sağlık harika görünüyor valla

çok güzel canım. eline sağlık.
bak benim fotoda daire içinde tekmelik var. ayakkabı kutusunun kapağı, kenarlarına çan diktim ( olta- balık çanı). kapağıda ayağa diktim. oğluşum ayaklarını kıpırdattıkça yukarıdaki oyuncaklar sallanıyo keyifleniyo oğlum. zillerde çınlıyo. ekleyebilirsin sende.

bi kaç oyuncak ekledim. daha yatırmadım şebnem i, uyuyor. yatırınca yerlerini değiştiririm duruşuna göre. oyuncakları lastikle astım yakalasın diye ama, yüzüne filan gelmez inşallah lastikler gerilince. o kadar mutlu oldum ki bunu yapınca. kızıma bi battaniye, yelek hiç bişey örememiştim becerim yok öyle şeylere. şimdi onun için bişey yapmak huzur verdi.

Son düzenleme:
Elleronize saglik gule gule oynasin bebisleriniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ellerine sağlık harika görünüyor valla
sağol canım.

sağol tatlım. tamam ekleyeyim de olta çanı yok ki bende. ne koyabilirim ki onun yerine. ben ayaklarının olduğu kısma çıngıraklar koydum onlar yetmez mi ki. aslında şu kız bi uyansada ayağı nereye geliyor bi baksam. gerçi uyanırsa gazdan çığlık atacak yatmayacak ama...

Çok güzel olmuş, ellerine sağlık... Şarj bitti hemen bakamadım ama... ne borusu bunlar kaç metre aldın bir de üzerine ne geçirdin, nasıl monte ettin, heves ettim bak... Bizim oyuncaklarımız çok zaten bebeği büyüyen herkes bize gönderdi, sağolsunlar... Çeşit çeşit takardım, tabi üşenmezsem... Şimdi heveslendim ama caymaminşallah....

Mavi su boruları varya onlardan, üstündeki kılıfta boruların etrafına donmasını engellemek için takılan sünger heralde. Eşim alıp geldi. Bir buçuk metre her bir boru. Minder e göre değişir boyutu. çok basit çok. anlatsam neleri birleştirdiğimi gülersiniz. :) ben bile yaptıysam siz hayli hayli yaparsınız.

Canm bizde de salyalar çoğaldı önlükleri çıkardım ama dediğin gibi penye olduğu için kıyafetine geçiyor ıslaklık
Göbekteki çizgi hala duruyor maleseff

Eline sağlık güle güle kullanın canım

canımı harika olmuş ya bayıldım ben de yapacağım ama halısı hariç üst tarafın nasıl yapılacağını ve neler almam gerektiğini yazar mısın zahmet olmazsa çol istiyorum yapmayı :)

geçmiş olsun dilzar ..benımde ara ara çok agrıyor göğüslerım gece hıç rahat uyuyamıyorumm bıde acıyorlar bende hep sagmaya calısıyorum
aynen benımkıde bu aralar hıçç rahat uyumuyor ne guzel dı uykusu şu atakların bırır bıtıyor diğeri baslıyorr üüüfff ne zaman düzene gırecez kı çok merak edıyorm
bızdede var salya çk tatlı oluyo o halıyle kuzumm bıde ne gulucukler ne agulamalar yapıyor bıde ıkı gundur sankı kalkacak nasıl kafasını kaldırıyor artık her gun farklılasıyor yavrularımız.
harıka olmuş canım en ıyısını yaptın almamakla bende almıcam yapıyorum bıttı sayılır ama o boruları sabıtleyemedım ben orda bır sıkıntı yasadım da bakalım son halını bıtınce yuklıcemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…