Günaydın kızlar nasılsınız bebisler ne alemde hasta olanlara allah acil sifalar versin. .. moralim cok bozuk ya kizim 3 gundur ara ara memeyi reddediyo niye böyle yapiyo anlamiyorm emmeyi birakicak diye cok korkuyorum suan 58 gunluguz acaba agrisi falan mi var agzina baktm pamukcuk yok kulaklarida rahat gece hic sorunumuz yok emip hemen uyuyo ama gunduzleri bazen sorunsuz emiyor ama bazende reddediyor kiyameti kopariyo resmen bnde hemen uyutup oyle veriyorum agzina ozmn emiyo acaba uykusu var diye mi boyle yapiyo var mi boyle seyler yasayanlar bide sunu soylim beni emmeyince emzik veriyorm onu hemen cork cork diye emmeye başlıyor offf ya umarim beni birakmaz yaaa(((((
günaydın kızlar nasılsınız bakalım alıntı yapmadan yazıyorum dilzar geçmiş olsun umarım göğsün düzelir hemen benim göğüslerim sertleşmiyor bile hatta artık göğüs pedi bile kullanmıyorum şu bir ay daha geçse de pirinç ununa falan başlasam diyorum çünkü kızım hiç bir mamayı içmiyor biberon ve emzik almıyor
oyun lalılaına bayıldım ellerize sağlık benim park yatağın şiltesi oluyor ama ben oyuncak takılan saposını kırdım boru fikri hoşuma gitti
kızının omzu kırılan arkadaşım vardı çok çok geçmiş olsun
sweet canım hatırlıyorum o haftalar da ara ara bizde de vardı o durum üzülme geçiyor bir süre sonra sen devam et emzirmeye
bu arada ben hala adet olmadım kuruluk ben de de hat safhada:2:
canım bı ara benımde oldu öyle ama sen sakın umuunu kaybetme ve emzırmıyı bırakma bu bır surec umarım atlatrırsın her seklı dene emzırme konusunda saç kurutma makınası calıştır ve sakın ınatlaşmaa emzırme saatını genışlett kolay gelsın
Günaydın kızlar nasılsınız bebisler ne alemde hasta olanlara allah acil sifalar versin. .. moralim cok bozuk ya kizim 3 gundur ara ara memeyi reddediyo niye böyle yapiyo anlamiyorm emmeyi birakicak diye cok korkuyorum suan 58 gunluguz acaba agrisi falan mi var agzina baktm pamukcuk yok kulaklarida rahat gece hic sorunumuz yok emip hemen uyuyo ama gunduzleri bazen sorunsuz emiyor ama bazende reddediyor kiyameti kopariyo resmen bnde hemen uyutup oyle veriyorum agzina ozmn emiyo acaba uykusu var diye mi boyle yapiyo var mi boyle seyler yasayanlar bide sunu soylim beni emmeyince emzik veriyorm onu hemen cork cork diye emmeye başlıyor offf ya umarim beni birakmaz yaaa(((((
6 yasindaki ipte sapta durmaz kizim omzunu kirdi.evde cani sikildikca benimle kavga etmeye calisiyo.iyilesene kadar gunler gecmez artik
Aynen cn benim oglumda 5.5 yasında..his kiskanma yok diyorduk ama bizi cildirtiyor resmen..h.sonu cekilmiyr,krese gidince kafa dinliyom..babanneside cok kiskaniyo oyle diyo,surekli bagirma vr,uyutmaya calisiyoz tam daliyo oglum bir bagiriyo uyndiriyor kızimi.bu arada gecmis olsun kizina .nasil oldu cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol canım.Canm bizde de salyalar çoğaldı önlükleri çıkardım ama dediğin gibi penye olduğu için kıyafetine geçiyor ıslaklık
Göbekteki çizgi hala duruyor maleseff
Eline sağlık güle güle kullanın canım
sağol canım. birazdan fotolarla ayrıntılı anlatcam inşallah nasıl yaptığımı. çok basit çok. hemen yapın. hiç bişeye uzanmıyordu kızım, şimdi çok sevdi, uzanmaya çalışıyo maşallah.canımı harika olmuş ya bayıldım ben de yapacağım ama halısı hariç üst tarafın nasıl yapılacağını ve neler almam gerektiğini yazar mısın zahmet olmazsa çol istiyorum yapmayı :)
kurdeleyle saçma sapan düğümler atıp sabitledim canım ben :)geçmiş olsun dilzar ..benımde ara ara çok agrıyor göğüslerım gece hıç rahat uyuyamıyorumm bıde acıyorlar bende hep sagmaya calısıyorum
aynen benımkıde bu aralar hıçç rahat uyumuyor ne guzel dı uykusu şu atakların bırır bıtıyor diğeri baslıyorr üüüfff ne zaman düzene gırecez kı çok merak edıyorm
bızdede var salya çk tatlı oluyo o halıyle kuzumm bıde ne gulucukler ne agulamalar yapıyor bıde ıkı gundur sankı kalkacak nasıl kafasını kaldırıyor artık her gun farklılasıyor yavrularımız.
harıka olmuş canım en ıyısını yaptın almamaklabende almıcam yapıyorum bıttı sayılır ama o boruları sabıtleyemedım ben orda bır sıkıntı yasadım da bakalım son halını bıtınce yuklıcemm
teşekkür ederim canım. becerirsin valla hevesin varsa yap canım. benimde çok becerim yoktur ama yaptım. sende yaparsın.Su oyun halisi yapan arkadaslari tebrik ediyorum ya maşallah cok becerikliler ben hic beceremem böyle seyleri ama acayip heveslendm görünce topigimizn hanımları cok hamarat masallah size :))
Gunaydin cnm..biz kizimla iyiyiz,oglus krese gitti.cnm gecer ins.bozma moralini..benimkide brini emince bazen digerini istemiyor,ugrasiyom tutmuyor brturlu..hic ypmazdi hep ikisinide emeri'bazen gece de yapiyor,5-6 saat uyumus oluyor emmeden birini emip. Digerini istemiyor..belki sık emiyorsa gunduz acikmamis olabilirmi acaba..ya da coksa sutun ondanda emmeyebikirmis..sebep o kadar cokki,gecen eklemistim konuya,
Bu arada bende normal yaptim,yaklasik 2. Ayda esiml siftahi yaptik..haftaya 3 aylik olcaz,daha 3 oldu,kuruluk var,acıyor baya ilkinde..
bi kaç oyuncak ekledim. daha yatırmadım şebnem i, uyuyor. yatırınca yerlerini değiştiririm duruşuna göre. oyuncakları lastikle astım yakalasın diye ama, yüzüne filan gelmez inşallah lastikler gerilince. o kadar mutlu oldum ki bunu yapınca. kızıma bi battaniye, yelek hiç bişey örememiştim becerim yok öyle şeylere. şimdi onun için bişey yapmak huzur verdi.
Eki Görüntüle 1044931
Eki Görüntüle 1044933
Salyasi artan bir ben miyim herkes yasiyor mu? Kusmasinin yani sira baloncuklarimiz ve salyalarimiz artiyor ... Onluklerimiz penyeydi en iyisi silinebilir almak galiba
Bide gobeginde kahverengi cizgi olusanlarin cizgileri gecti mi benim hala var etrafini süsleyen catlaklarimla beraber
galiba uykusuzluktan yapıyo canım cuku uyanınca sorunsuz emıyo ama uyucagı zaman ıstemıyor ınsaallah duzelır yabenim bebeğimde uyuyacağı zaman bazen emmek istiyo emerken süt geliyor bu sefer buna kızıyo ağlıyo memeyi iten hareketler yapıyo senin bebeğinde uykusundan dolayı belki öyle yapıyodur
canım bnde aynı durumdayım uyanınca guzel emıyo snra delırıyor belkı uykusuzluktandır uzme kendını emın ol gecıcı bı durum bu sen sabırla emzırmeye calıskızlar ya alıntı yapmadım ama birkaç arkadaş daha yazmıştı.kızım emmek istemiyor.çığlık çığlığa ağlıyor.boğazı mı acıyor dedim ama gece hiç sıkıntı yok.emip uyuyor.eşim de tutturuyor ackmamış emzirme falan diye.aradan saatler geçiyor nasıl acıkmaz diye ona çıkışıyorumnapıcamı bilemedim.sütüm boşa akıyor kaç gündür.biberonu da almak istemiyor.yarın dr kontrolümüz var bakalım ne diyecek.
sağol canım.
sağol canım. birazdan fotolarla ayrıntılı anlatcam inşallah nasıl yaptığımı. çok basit çok. hemen yapın. hiç bişeye uzanmıyordu kızım, şimdi çok sevdi, uzanmaya çalışıyo maşallah.
kurdeleyle saçma sapan düğümler atıp sabitledim canım ben :)
teşekkür ederim canım. becerirsin valla hevesin varsa yap canım. benimde çok becerim yoktur ama yaptım. sende yaparsın.
Eki Görüntüle 1044834 Eki Görüntüle 1044835
işte Şebnem in oyun halısı:) sakın alıp boşa para vermeyin kızlar, ben dikişten filan hiç anlamam, neleri birleştirdim duysanız rezilliğimi. ama işe yarar bişey çıktı. oyuncakları yeğenimden kaldı yıkamadan asmak istemedim. o yüzden onları sonra koyup resmini yine eklerim. halının maliyeti = 5 tl+kurdele parası :)
Canım süper olmuş bayıldımmmm, herşeyi anladım da boruların tepe birleşim yeri yerden nekadar yükseklikte aşağı yukarı, yatınca eliyle tam olarak yakalayabiliyormu, sorabildimmmi bilmiyorum
Uc aylik olduk cok sukur gule gule buyusunler insallah
Eki Görüntüle 1045646 Eki Görüntüle 1045653 Eki Görüntüle 1045665 Eki Görüntüle 1045781
minderimi kv evlenirken vermişti. 20 tl ye alıp günlük kullandığım yıpranan nevresimi mindere geçirdim. çift kişilik olunca tabi büyük geldi3-4 kat ettim minderin altından diktim. minderin altını görseniz:) neyse yukarıdaki su borusu gibi birer buçuk metre boruların uçlarını eşim tornavidayla deldi. oradan kurdele geçirdik. yani iki borunun dört ucunda da kurdele vardı. sonra bu mavi boruları su donmasın diye sarılan süngerlere geçirdim. kurdeleleri uçlarından çıkardım. amacım minderin uçlarınada kurdele dikip boruları sabitlemekti. ama kurdele dikiş tutmadı elimde yıllar önce aldığım kıytırıktan ipler, evde kumaş mumaş yok ki dikeyim minderin köşelerine. bide kumaş olsa sağlam olması lazım. neyse düşün düşün. eşimin eskimiş atleti aklıma geldi. atletin boyun kol kısımları dikişli ve sağlam olduğu için kestim onları. köşelerdeki nevresimi kıvırıp o atlet kenarlarını diktim. sıra geldi boruları yerleştirmeye. bu arada minderin dikdörtgen olması iyi oldu.çünkü benim borularım eşit boydaydı ve kare olsaydı borular çarpraz zor geçerdi diye düşünüyorum. sonra atlet kenarlarıyla kurdeleleri resimde gördüğünüz gibi saçma sapan bağladım:)her bi köşede ayrı düğümler var en son boruların birleştiği tepeyide kurdeleyle sabitledim. oldu bittii:) bu işide dikişsiz halletmiş oldum. annemde terzilik vardır ama ben düğmemi zor dikerim valla ben çok mutlu oldum kızıma bişey yapmak huzur verdi içime. masraf etmemiş olmakta cabası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?