Canm biz şuan 80 günlük olduk o dönemlerde bizde de öyle olmuştu geçer inşallah senin deGünaydın kızlar nasılsınız bebisler ne alemde hasta olanlara allah acil sifalar versin. .. moralim cok bozuk ya kizim 3 gundur ara ara memeyi reddediyo niye böyle yapiyo anlamiyorm emmeyi birakicak diye cok korkuyorum suan 58 gunluguz acaba agrisi falan mi var agzina baktm pamukcuk yok kulaklarida rahat gece hic sorunumuz yok emip hemen uyuyo ama gunduzleri bazen sorunsuz emiyor ama bazende reddediyor kiyameti kopariyo resmen bnde hemen uyutup oyle veriyorum agzina ozmn emiyo acaba uykusu var diye mi boyle yapiyo var mi boyle seyler yasayanlar bide sunu soylim beni emmeyince emzik veriyorm onu hemen cork cork diye emmeye başlıyor offf ya umarim beni birakmaz yaaa(((((
günaydın kızlar nasılsınız bakalım alıntı yapmadan yazıyorum dilzar geçmiş olsun umarım göğsün düzelir hemen benim göğüslerim sertleşmiyor bile hatta artık göğüs pedi bile kullanmıyorum şu bir ay daha geçse de pirinç ununa falan başlasam diyorum çünkü kızım hiç bir mamayı içmiyor biberon ve emzik almıyor
oyun lalılaına bayıldım ellerize sağlık benim park yatağın şiltesi oluyor ama ben oyuncak takılan saposını kırdım boru fikri hoşuma gitti
kızının omzu kırılan arkadaşım vardı çok çok geçmiş olsun
sweet canım hatırlıyorum o haftalar da ara ara bizde de vardı o durum üzülme geçiyor bir süre sonra sen devam et emzirmeye
bu arada ben hala adet olmadım kuruluk ben de de hat safhada:2:
Eline saglik cnm,cok guzel olmus..Eki Görüntüle 1045646 Eki Görüntüle 1045653 Eki Görüntüle 1045665 Eki Görüntüle 1045781
minderimi kv evlenirken vermişti. 20 tl ye alıp günlük kullandığım yıpranan nevresimi mindere geçirdim. çift kişilik olunca tabi büyük geldi3-4 kat ettim minderin altından diktim. minderin altını görseniz:) neyse yukarıdaki su borusu gibi birer buçuk metre boruların uçlarını eşim tornavidayla deldi. oradan kurdele geçirdik. yani iki borunun dört ucunda da kurdele vardı. sonra bu mavi boruları su donmasın diye sarılan süngerlere geçirdim. kurdeleleri uçlarından çıkardım. amacım minderin uçlarınada kurdele dikip boruları sabitlemekti. ama kurdele dikiş tutmadı elimde yıllar önce aldığım kıytırıktan ipler, evde kumaş mumaş yok ki dikeyim minderin köşelerine. bide kumaş olsa sağlam olması lazım. neyse düşün düşün. eşimin eskimiş atleti aklıma geldi. atletin boyun kol kısımları dikişli ve sağlam olduğu için kestim onları. köşelerdeki nevresimi kıvırıp o atlet kenarlarını diktim. sıra geldi boruları yerleştirmeye. bu arada minderin dikdörtgen olması iyi oldu.çünkü benim borularım eşit boydaydı ve kare olsaydı borular çarpraz zor geçerdi diye düşünüyorum. sonra atlet kenarlarıyla kurdeleleri resimde gördüğünüz gibi saçma sapan bağladım:)her bi köşede ayrı düğümler var en son boruların birleştiği tepeyide kurdeleyle sabitledim. oldu bittii:) bu işide dikişsiz halletmiş oldum. annemde terzilik vardır ama ben düğmemi zor dikerim valla ben çok mutlu oldum kızıma bişey yapmak huzur verdi içime. masraf etmemiş olmakta cabası.
Masallah cnm,bizimde 5 gunumuz kaldiUc aylik olduk cok sukur gule gule buyusunler insallah
Kullaniyom ben cnm genelde her sabah temizliyoirum,koca parca cikiyor hepkızlarr merhaba bır sey soracam sızlere hala otrı bebeyı kullanan varmı ben ıkı gunde bır temızlıyorum burnumuzu bırde hala ara ara gun ıcınde benım oğlan hapşırıyor sızdede hapşırık varmııı :44::44: hasta falan degılız ayrıcaa
Bayanlar daha öncede yazdım ama tekrardan soruyorum bebegı hapşıran varmıı hasta degılız ama ..hergun hapşırıyor yavrumm doktora gıtmemıze var daha ama merak ettım böyle olan varsa acele cevap yazıp benı bılgılendırırse sevınırım
evvelsı gün bebegım emmıyo hemde az kılo almış demıştımya dra götürdüm bişisi yokmuş ıdrar tahlılı yapıldı temız çıktı sonra emmeye başladı mama verıyorum pek ıstemıyo hıç alıştıramadım bu arada 6 kılo tam 3 aylık boyu da 59 cm doğum kılosunun şimdiden 2 katını geçti ama mınık dogmustu 2900 49 cm di ılk ıkı ay 1buçuk kıloya yakın alıp bu ay böle olunca üzüdüm ama daha sık emzırmeye çalışıyorum.ıns bu ay alır.
Oglum ilk asisi oldu ates yaparmi acaba ? Doktor 12haftadan once calpol onermiyormus siz verdiniz mi ? Nekadar verdiniz ?
benım bebegımde hapsırıyo dr a da gıttım bı şişi yok ama altı açılınca hapsırıyo yada ütünü degısırken ortam sıcak oldugu halde hapsırıyo...
canım, biz 12 günlükken sünnet olduk. dr. hemen calpol vermişti. 1 çay kaşığı 5 saat arayla. ilk aşısıda ateş yapmamıştı ama. dr . yinede 4-5 saat arayla 1 çay kaşığı verin demişti. bizde verdik.
Oglum ilk asisi oldu ates yaparmi acaba ? Doktor 12haftadan once calpol onermiyormus siz verdiniz mi ? Nekadar verdiniz ?
ilk aşı derken 1. ay aşıları mı ?
İlk ay aşısı ateş yapmazmış ikinci ay aşısı da bazı bebeklerde yaparmış.
benım kızımda 3 gun ateş yaptı doktor şurup verdı ; 38 olursa da fıtıl kullan dedi .
ben hıç birini kullanmadım şurupta çilek aroması var alerjisi olup olmadıgını bılmeden vermek çok saçma ayrıca aşı ateşını ilaç ile düşürmenin doğru olmadığı konusunda bir sürü makale var vucut aşı mıkrobu ıle savaşmaya çalışırken sen ılaçla bunu durduruyosun .
3 gün 35.6 ıle 38.0 arasında gıttı geldı ateşı .
üzerini ince giydirip oda sıcaklıgını 20-21 C yaptımılk gece uyumadım saat başı olçtum 38.0 olunca koltuk altına nemli bez koydum . çok şükür ılaçsız atlattı .
işin tuhaf tarafı burdaki annelerın çogu daha ateşın çıkıp çıkmıycagını bılmeden ilaç vermiş .
tercih meselesi elbette
kızlarr merhaba bır sey soracam sızlere hala otrı bebeyı kullanan varmı ben ıkı gunde bır temızlıyorum burnumuzu bırde hala ara ara gun ıcınde benım oğlan hapşırıyor sızdede hapşırık varmııı :44::44: hasta falan degılız ayrıcaa
kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.bebekbakiyorum.com diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum:18:
Kızlar merhaba,iyi haftalar Bugün 80 günlük oldu oğlum :)) Gece uykularımız biraz daha düzeldii aman nazar değmesin Ama çok ağlak bi oğlum var ve kesinlikle kalabalık sevmiyor başlıyor ağlamaya bir de kucakta yaylanıp duruyoruz onu seviyor ve susuyor Napim o iyi olsunda yaylanmaya razıyım :)) Birde beni görünce gülüyor yaa ölüyorumm yaa çook tatlıı canım yiğit alimm
İnşallahh güzel bir hafta olur hepimize huzurlu sağlıklı Öptükk hepinizii
tesekkurler canımm cevabın ıcın daha ne kadar surecek acabaa hangı aya kadar surer kıbenım bebegımde hapsırıyo dr a da gıttım bı şişi yok ama altı açılınca hapsırıyo yada ütünü degısırken ortam sıcak oldugu halde hapsırıyo...
Eline saglik cnm,cok guzel olmus..
Masallah cnm,bizimde 5 gunumuz kaldizaman hizli geciyor..
Kullaniyom ben cnm genelde her sabah temizliyoirum,koca parca cikiyor hephapsirikta oluyor arada bizdede..
Eki Görüntüle 1045646 Eki Görüntüle 1045653 Eki Görüntüle 1045665 Eki Görüntüle 1045781
minderimi kv evlenirken vermişti. 20 tl ye alıp günlük kullandığım yıpranan nevresimi mindere geçirdim. çift kişilik olunca tabi büyük geldi3-4 kat ettim minderin altından diktim. minderin altını görseniz:) neyse yukarıdaki su borusu gibi birer buçuk metre boruların uçlarını eşim tornavidayla deldi. oradan kurdele geçirdik. yani iki borunun dört ucunda da kurdele vardı. sonra bu mavi boruları su donmasın diye sarılan süngerlere geçirdim. kurdeleleri uçlarından çıkardım. amacım minderin uçlarınada kurdele dikip boruları sabitlemekti. ama kurdele dikiş tutmadı elimde yıllar önce aldığım kıytırıktan ipler, evde kumaş mumaş yok ki dikeyim minderin köşelerine. bide kumaş olsa sağlam olması lazım. neyse düşün düşün. eşimin eskimiş atleti aklıma geldi. atletin boyun kol kısımları dikişli ve sağlam olduğu için kestim onları. köşelerdeki nevresimi kıvırıp o atlet kenarlarını diktim. sıra geldi boruları yerleştirmeye. bu arada minderin dikdörtgen olması iyi oldu.çünkü benim borularım eşit boydaydı ve kare olsaydı borular çarpraz zor geçerdi diye düşünüyorum. sonra atlet kenarlarıyla kurdeleleri resimde gördüğünüz gibi saçma sapan bağladım:)her bi köşede ayrı düğümler var en son boruların birleştiği tepeyide kurdeleyle sabitledim. oldu bittii:) bu işide dikişsiz halletmiş oldum. annemde terzilik vardır ama ben düğmemi zor dikerim valla ben çok mutlu oldum kızıma bişey yapmak huzur verdi içime. masraf etmemiş olmakta cabası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?