2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Yaa fenlife burda da boyle islere insanlar merakli ve cesit cesit sey var. Elimden gelmez ama seni gordukce pek bi heveslendim insallah becerir yaparim ) resmini de eklerim. Eline saglik seninki pek bir guzel olmus

Kizlar moralim cok bozuk kızım memeyi reddediyo emmiyor ya naptiysam olmadi aglamak üzereyim ya niye boyle yapiyor gazdan olabilir mi acaba kıyameti kopardi az once elim ayagima dolasti smdi ayagimda salliyorm uyuyor ama surekli uyaniyor dalamiyor uykuya burda kizlar yazmisti 8 haftada falan büyüme ataklari basliyomus ondan mi boyle bilmiyorn ama bu durum cabuk gecsn ya zaten 2 gun snra 2.ay asilarimz var zaten emmiyo asidan snra dahada huzursuz olup emmesse napicam ben yaa (((((

Ilk asi evet 2aylik oldu bebegimiz 2bacaktan yapildi birde agizdan jel gibi verdi.yani 3asi oldu.doktorda yapmaz yapsada as yapar dedi ne biliyim cogu bebekte ates yaptigini okuyunca korktum birazda tecrubesizim ilk bebegimiz yurtdisinda yasiyorum

Yurtdisiyla burda asilar farkli herhalde. Ben 1. Ay ve 2. Ay asilarini yaptirdim henuz agizdAn bisey vermediler. Ilk ay bacaktan 1 asi, 2. Ay 2 bacaktan bi koldan 3 asi oldu yavrusum. Sen duzenli atesini takip et genede ona gore davranirsin canim.

en başta evham panik yapma senin ruh halin yansıyor kızına geçiyor rahatlat kendini. sonra biraz oyun oyna kızınla şarkı söyle ellerinden tutup dans et rahatlat biraz onu da kendini de. sonra tekrar emzirmeyi dene sonuçta daha önceden emiyordu değil mi?

bebeğimin ne zaman altını değiştirsem hapşırıyor ben de aman üşüdü diye telaşlanıyodum şimdi daha rahat olurum

evet evde test için erken ama seni anlayabiliyorum bende çok heyecanlıydım evde test için erken diye adetten bi hafta önce kan testi yaptırmıştım hem kesin sonuç olsun diye tabii sonuç müjdeli haberdi

Amin canım amin...

Selam kızlar.bakıyorum herkes oyun halısı yapmaya girişmiş.elinize sağlık.fenilife çok güzel olmuş halın.bizim anakucağına takılan aparat var oyuncaklar sarkıyor bide halkası var müzik çalıyor kızım onunla epey oyalanıyor,konuşuyor.iyikide öyle çünkü oyun halısı yapmaya üşeniyordum zaten.hem beceremem de.yani ana kucağı beni kurtardı.bu arada kızımın kakası bugün çok suluydu ve içinde peynir kesiği gibi şeyler vardı.bilgisi olan varmı bu konuda.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1396291929725.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 49
  • $1396291949738.webp
    17 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar buda bizim oyun halimiz :)) çok mu renkli oldu ne ? fenlife sünger fikrini kopya çektim senden teşekkür ederim :)) biz biraz büyük yaptık büyüyünce eve cevirecek babamız :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm benim kızımın adı beste ben seçmiştim ve çok severek koydum .sana da onu seç diyorum yanii

fenlife hepimize ilham kaynağı oldun hep birden oyun halısı yapmaya başladık. bizim de malzemeler hazır minderimize örtü diktireceğiz sadece tşkler. haydi hanımlar size de kolay gelsin paylaşın bakem fikir alışverişi olsun

herkes yavrularımızın emmesinden şikayet etmiş sanırım ben de ekleneyim onlara. aslında herkes bu konudan muzdarip olduğuna göre bu bir dönem ve hepimiz yaşıyoruz bu sıkıntıları. geçecek diye umut ediyorum yoksa hiç tahammül edilecek gibi değil çünkü bizim kız emmemesinin yanında acayip de huysuzlaştı. her akşam aynı saatte alt değiştirme z.yağla masajın ardından karnını doyurur yatağında biraz sallayarak uyuturdum gece de iki kez güzelce emer uyurdu. gündüzleri de 2 saat uyuduğu dönemler olurdu. uyanık olduğu zamanlar şarkılar söyleyip masallar anlatırdım bazen de ana kucağındaki oyuncaklara bakar oyalanırdı kendi kendine. tamamdır büyüdükçe düzene girdik demiştim ancak...

şimdi tamamen huy değiştirdi. sürekli ağlayıp huysuzlanıyor ana kucağında durmuyor kucak istiyor taşıması da zorlaştı büyüdükçe belim kollarım kopuyor artık. bebek arabasına bindirip gezdiriyorum. emmesi de azaldı. bazen yatarak bazen şarkı söyleyerek zorla sakinleştirip emzirebiliyorum o da 2-3 dk anca oluyor. bu bir süreç geçecek inşallah diyorum ama ben moralmen çökmüş durumdayım fiziksel yorgunluğun yanında psikolojik olarak da çok yoruldum Allah razı olsun h.sonu tatil olunca eşim yardımcı olmaya çalıştı ama adamcağız da yoruluyor artık. büyüdükçe her şey rayına oturacak diyordum ama kötüleşmeye başladı. inşallah geçici bir süreçtir büyüme atağıdır da sonunda bizi şaşırtacak yeni şeyler öğrenir

bir de bir şey soracaktım hani hamilelikte bizler aşı olmuştuk onların 3.dozu ne zaman olacak ki aklıma geldi gelmesine de aşı kartımı kaybetmişim hiç hatırlamıyorum ne zaman olduğunu. sanki 2.dozdan 6 ay sonraydı ama o dozu ne zaman yaptırmıştım :44::44:. s.ocağından hemşiremiz arardı heralde vakti gelse

cnm benim bebiş de 3 aylık oldu benm de aynı sıkıntım vardı tam da senin bahsettiğin dönemlerde.mama faln hiç vermedim mecburen emdi tekrardan.sakın biberon kullanma bi şeklde acknca emicek.ben ayakta gezdirerek elektrkli süpürge sesi açarak falan emzirmeyi denemiştim hep. işe yarıyo biraz. gece zaten uykuluyken emiyodu. uyutmaya çalışıp da verebilirsin. ama üzme kendini oluyo demek ki bunlar dönem dönem. şimdi ara sıra yne reddediyo ama acıkmamış olmasına bağlıyorum ben. ciddi bi sorunumuz kalmadı emiyo yani .üzme kendini cnm pes de etme:26:

Eline sağlık çok güzel olmuş

Eline saglik cnm,cok guzel olmus..

Masallah cnm,bizimde 5 gunumuz kaldi zaman hizli geciyor..

Kullaniyom ben cnm genelde her sabah temizliyoirum,koca parca cikiyor hep hapsirikta oluyor arada bizdede..

Yaa fenlife burda da boyle islere insanlar merakli ve cesit cesit sey var. Elimden gelmez ama seni gordukce pek bi heveslendim insallah becerir yaparim ) resmini de eklerim

Teşekkür ederim kızlar. Beğenmenize sevindim. Görüntü olarak bazı yerleri çok kötü ama idare eder. Bi sürü para verip almadan hallettik. Kopya çektik diyen arkadaşlar zaten sizde yararlanın diye ayrıntılı anlattım. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Groz benim o aşı bu ayın 23 ünde idi ebe bebeğin 3 ay kontrolünde gelince yaparız gecikince sorun olmaz dedi.

Canım ben senin resmini göremiyorum. Telden girdiğim için mi acaba. , bide bilgisayardan deneyeyim. Eminim çok güzel olmuştur.

aynı beni tarif etmişsin cnm az önce koyamet kopardı nasıl bagırıyor memeyı almamak ıcın aç oldugunu da bılıyorum cunku ıkı saat gecmıstı ve onceesınde 5 dk mı ne emmıstı. kıyamet kopardı azcık emzırebıldım ama sankı boguluyor. gezmeye gıtmıstık oturmaya pek uyuyamadı acaba dıyorum huysuzlugundan mı. neyse zorla yatırdık kalkınca emzırecem.

bır de benım oglum gunduzlerı cok cok az uyuyor yarım saat 40 dk uyuyor sonra ayık gezıyıor, ben de sureklı uyutmaya calısıyorum azcık buyuk olsa tepkı verse anlasa otutturacam da su an ufak anca uyutoyorum.

Kızlar sütümü geçenlerde oglumun emmesıne yakın sağdım, şişmişti. Şunu soracam bebeğinizi her emzirmeden sonra pompayla kalanı boşaltıyor musunuz memeden? Ben de günde bir kez sagıyorum onu da dokuyorum cunku daha poset ya da kap almadım. bır de dondurucuda cook uzun zaman tutmak ıstemıyorum.Emmesıne yakın dıyelım sagdık sut bıter mı ? yanı orda bırıkenı alınca bıter mı yoksa cektıkce gelır mı bu konuyu cok merak edıyorum???tabı kı o emdıkten sonra kalanı sagmak lazım ama merak ıste dıyelım onden sagdık sonradan hemen sut olur mu yoksa bellı bır saat mı gerekır bırıkmesı ıcın???

bu arada oyun halılarınız cok guzel kızlar, cok becerıklısınız

kızlar 3 ay bir haftalık olduk biz oğlum sağ göğsümü emmiyor sol göğsümü emiyor emediği göğsümü bi sağayım bakayoım dedim 20cc süt çıktı eskiden 70 80cc süt çıkardı şook oldum sabahtan beri bölee lütfen yardım edin sütüme bir şeyler oldu sinirlerim bozuldu sürekli ağlıyorumm bu zmana kadar opğlum her ay bir kilo aldı sütüm akan sızan taşan cinsten değil ama kilo alımı iyiydi genelde cıvık bazen şişiyor neye göre öle oluyor onu da bilmiyorum(

Hergün mutlaka bir kac kere burnuna tuy felan kaciyorsa ondandir o kadar alistim ki hasta olsa anlamam galiba

Canim oncelikle lutfen moralini bozma. Benim oglum dogumla hic emmedi bende hep sagip verdim. Ama duzenli sagmayinca 3. Hafta sag gogsumde sut bitti. Gelmedi. Bende bos memeyi 2 saate bi duzenli sagdim. Inadina bu sut gelcek dedim. Canim 4gun bos memeyi sagdim. 4. Gun sut gelmeye basladi. Artik oglum emiyor. Sutumde yetiyo nazardegmesin. Zor oluyo ama duzenli sag canim. Gelecektir sutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…