Eki Görüntüle 1045646 Eki Görüntüle 1045653 Eki Görüntüle 1045665 Eki Görüntüle 1045781
minderimi kv evlenirken vermişti. 20 tl ye alıp günlük kullandığım yıpranan nevresimi mindere geçirdim. çift kişilik olunca tabi büyük geldi3-4 kat ettim minderin altından diktim. minderin altını görseniz:) neyse yukarıdaki su borusu gibi birer buçuk metre boruların uçlarını eşim tornavidayla deldi. oradan kurdele geçirdik. yani iki borunun dört ucunda da kurdele vardı. sonra bu mavi boruları su donmasın diye sarılan süngerlere geçirdim. kurdeleleri uçlarından çıkardım. amacım minderin uçlarınada kurdele dikip boruları sabitlemekti. ama kurdele dikiş tutmadı elimde yıllar önce aldığım kıytırıktan ipler, evde kumaş mumaş yok ki dikeyim minderin köşelerine. bide kumaş olsa sağlam olması lazım. neyse düşün düşün. eşimin eskimiş atleti aklıma geldi. atletin boyun kol kısımları dikişli ve sağlam olduğu için kestim onları. köşelerdeki nevresimi kıvırıp o atlet kenarlarını diktim. sıra geldi boruları yerleştirmeye. bu arada minderin dikdörtgen olması iyi oldu.çünkü benim borularım eşit boydaydı ve kare olsaydı borular çarpraz zor geçerdi diye düşünüyorum. sonra atlet kenarlarıyla kurdeleleri resimde gördüğünüz gibi saçma sapan bağladım:)her bi köşede ayrı düğümler var en son boruların birleştiği tepeyide kurdeleyle sabitledim. oldu bittii:) bu işide dikişsiz halletmiş oldum. annemde terzilik vardır ama ben düğmemi zor dikerim valla ben çok mutlu oldum kızıma bişey yapmak huzur verdi içime. masraf etmemiş olmakta cabası.
Ilk asi evet 2aylik oldu bebegimiz 2bacaktan yapildi birde agizdan jel gibi verdi.yani 3asi oldu.doktorda yapmaz yapsada as yapar dedi ne biliyim cogu bebekte ates yaptigini okuyunca korktum birazda tecrubesizim ilk bebegimiz yurtdisinda yasiyorum
Kizlar moralim cok bozuk kızım memeyi reddediyo emmiyor ya naptiysam olmadi aglamak üzereyim ya niye boyle yapiyor gazdan olabilir mi acaba kıyameti kopardi az once elim ayagima dolasti smdi ayagimda salliyorm uyuyor ama surekli uyaniyor dalamiyor uykuya burda kizlar yazmisti 8 haftada falan büyüme ataklari basliyomus ondan mi boyle bilmiyorn ama bu durum cabuk gecsn ya zaten 2 gun snra 2.ay asilarimz var zaten emmiyo asidan snra dahada huzursuz olup emmesse napicam ben yaa(((((
Doğumdan sonra eve gelen hemşire bebeğin hapşırmasından korkma özellikler altını değiştirirken hapşırırlar çünkü toz havalanır ;beebklerin burun tüyleri olmadıgı için tozu boyle atarlar dediyanı ısı dan ziyade toz ile alakalı
kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.bebekbakiyorum.com diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum:18:
benim kızım da bugün seksen günlük oldu. Bizim de uyku düzenimiz maşallah iyi akşam on on buçuk gibi uyuyor gece iki kere emmeye kalkıyor sabah yedi de uyanıyor oyun istiyor sonra bir daha uyuyor ve on buçukta güne başlıyor hanfendi :) odaya girdiğim an bana bakıp gülmeye başlıyor o zaman her şeyi bırakıp onu yiyesim geliyor Rabbim çocuklarımızı bize bizi onlara bağışlasın :)
cnm benim kızımın adı besteKızlar herkese merhaba,
Hamileliğim öncesi olsun hamileliğimin başından sonuna kdar olsun düşünmediğimiz isim kalmadı. Benim beğendiklerimi eşim eşimin beğendiklerini ben beğenmedim. Eşim eski isimleri seviyor ben ise modern isimleri. Ortak beğendiklerimizde oldu fakat sonradan bi türlü içime sindiremedim. Artık çok az zamanımız kaldı bebek doğduktan sonrada acelece konsun istemiyorum. Şimdi ikinci kızım gelecek Allahın izniyle size bikaç isim sunmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Ablamızın ismi Nefise Naz
Beğeninize sunacağım isimler ise şöyle :
Sare Nur
Elif Beste
Zeynep Duru
Elif Sare
cnm benim bebiş de 3 aylık oldu benm de aynı sıkıntım vardı tam da senin bahsettiğin dönemlerde.mama faln hiç vermedim mecburen emdi tekrardan.sakın biberon kullanma bi şeklde acknca emicek.ben ayakta gezdirerek elektrkli süpürge sesi açarak falan emzirmeyi denemiştim hep. işe yarıyo biraz. gece zaten uykuluyken emiyodu. uyutmaya çalışıp da verebilirsin. ama üzme kendini oluyo demek ki bunlar dönem dönem. şimdi ara sıra yne reddediyo ama acıkmamış olmasına bağlıyorum ben. ciddi bi sorunumuz kalmadı emiyo yani .üzme kendini cnm pes de etme:26:Kizlar moralim cok bozuk kızım memeyi reddediyo emmiyor ya naptiysam olmadi aglamak üzereyim ya niye boyle yapiyor gazdan olabilir mi acaba kıyameti kopardi az once elim ayagima dolasti smdi ayagimda salliyorm uyuyor ama surekli uyaniyor dalamiyor uykuya burda kizlar yazmisti 8 haftada falan büyüme ataklari basliyomus ondan mi boyle bilmiyorn ama bu durum cabuk gecsn ya zaten 2 gun snra 2.ay asilarimz var zaten emmiyo asidan snra dahada huzursuz olup emmesse napicam ben yaa(((((
Eline sağlık çok güzel olmuş
Eline saglik cnm,cok guzel olmus..
Masallah cnm,bizimde 5 gunumuz kaldizaman hizli geciyor..
Kullaniyom ben cnm genelde her sabah temizliyoirum,koca parca cikiyor hephapsirikta oluyor arada bizdede..
Yaa fenlife burda da boyle islere insanlar merakli ve cesit cesit sey var. Elimden gelmez ama seni gordukce pek bi heveslendim insallah becerir yaparim) resmini de eklerim
Selam kızlar.bakıyorum herkes oyun halısı yapmaya girişmiş.elinize sağlık.fenilife çok güzel olmuş halın.bizim anakucağına takılan aparat var oyuncaklar sarkıyor bide halkası var müzik çalıyor kızım onunla epey oyalanıyor,konuşuyor.iyikide öyle çünkü oyun halısı yapmaya üşeniyordum zaten.hem beceremem de.yani ana kucağı beni kurtardı.bu arada kızımın kakası bugün çok suluydu ve içinde peynir kesiği gibi şeyler vardı.bilgisi olan varmı bu konuda.
Kızlar buda bizim oyun halimiz :)) çok mu renkli oldu ne ? fenlife sünger fikrini kopya çektim senden teşekkür ederim :)) biz biraz büyük yaptık büyüyünce eve cevirecek babamız :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
fenlife hepimize ilham kaynağı oldun hep birden oyun halısı yapmaya başladık. bizim de malzemeler hazır minderimize örtü diktireceğiz sadece tşkler. haydi hanımlar size de kolay gelsin paylaşın bakem fikir alışverişi olsun
herkes yavrularımızın emmesinden şikayet etmiş sanırım ben de ekleneyim onlara. aslında herkes bu konudan muzdarip olduğuna göre bu bir dönem ve hepimiz yaşıyoruz bu sıkıntıları. geçecek diye umut ediyorum yoksa hiç tahammül edilecek gibi değil çünkü bizim kız emmemesinin yanında acayip de huysuzlaştı. her akşam aynı saatte alt değiştirme z.yağla masajın ardından karnını doyurur yatağında biraz sallayarak uyuturdum gece de iki kez güzelce emer uyurdu. gündüzleri de 2 saat uyuduğu dönemler olurdu. uyanık olduğu zamanlar şarkılar söyleyip masallar anlatırdım bazen de ana kucağındaki oyuncaklara bakar oyalanırdı kendi kendine. tamamdır büyüdükçe düzene girdik demiştim ancak...
şimdi tamamen huy değiştirdi. sürekli ağlayıp huysuzlanıyor ana kucağında durmuyor kucak istiyor taşıması da zorlaştı büyüdükçe belim kollarım kopuyor artık. bebek arabasına bindirip gezdiriyorum. emmesi de azaldı. bazen yatarak bazen şarkı söyleyerek zorla sakinleştirip emzirebiliyorum o da 2-3 dk anca oluyor. bu bir süreç geçecek inşallah diyorum ama ben moralmen çökmüş durumdayımfiziksel yorgunluğun yanında psikolojik olarak da çok yoruldum Allah razı olsun h.sonu tatil olunca eşim yardımcı olmaya çalıştı ama adamcağız da yoruluyor artık. büyüdükçe her şey rayına oturacak diyordum ama kötüleşmeye başladı. inşallah geçici bir süreçtir büyüme atağıdır da sonunda bizi şaşırtacak yeni şeyler öğrenir
bir de bir şey soracaktım hani hamilelikte bizler aşı olmuştuk onların 3.dozu ne zaman olacak ki aklıma geldi gelmesine de aşı kartımı kaybetmişim hiç hatırlamıyorum ne zaman olduğunu. sanki 2.dozdan 6 ay sonraydı ama o dozu ne zaman yaptırmıştım :44::44:. s.ocağından hemşiremiz arardı heralde vakti gelse
Kızlar buda bizim oyun halimiz :)) çok mu renkli oldu ne ? fenlife sünger fikrini kopya çektim senden teşekkür ederim :)) biz biraz büyük yaptık büyüyünce eve cevirecek babamız :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar moralim cok bozuk kızım memeyi reddediyo emmiyor ya naptiysam olmadi aglamak üzereyim ya niye boyle yapiyor gazdan olabilir mi acaba kıyameti kopardi az once elim ayagima dolasti smdi ayagimda salliyorm uyuyor ama surekli uyaniyor dalamiyor uykuya burda kizlar yazmisti 8 haftada falan büyüme ataklari basliyomus ondan mi boyle bilmiyorn ama bu durum cabuk gecsn ya zaten 2 gun snra 2.ay asilarimz var zaten emmiyo asidan snra dahada huzursuz olup emmesse napicam ben yaa(((((
Bayanlar daha öncede yazdım ama tekrardan soruyorum bebegı hapşıran varmıı hasta degılız ama ..hergun hapşırıyor yavrumm doktora gıtmemıze var daha ama merak ettım böyle olan varsa acele cevap yazıp benı bılgılendırırse sevınırım
kızlar 3 ay bir haftalık olduk biz oğlum sağ göğsümü emmiyor sol göğsümü emiyor emediği göğsümü bi sağayım bakayoım dedim 20cc süt çıktı eskiden 70 80cc süt çıkardı şook oldum sabahtan beri bölee lütfen yardım edin sütüme bir şeyler oldu sinirlerim bozuldu sürekli ağlıyorumm bu zmana kadar opğlum her ay bir kilo aldı sütüm akan sızan taşan cinsten değil ama kilo alımı iyiydi genelde cıvık bazen şişiyor neye göre öle oluyor onu da bilmiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?