2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım rahatsızlığınıı duydum ama yazamadım kusura bakma.çook geçmiş olsun canım benim

Banada oluyor canım özellikle yorgun olduğumda yada düzenli yada herzamanki kadar yemediysem sütüm azalıyor meme foslaşıyor hemde ikisi birden özellikle sol olanı daha çok, bugün neler olduğunu hatta dünden başlayarak neler olduğunu iyi düşün mutlaka herzamankinden farklı bişey olmuştur, süt bir günde kesilmez çünkü, ama bana olan şu ki bişeyleri yanlış yaptığımda (uyku,yemek,temizlik,yorgunluk) sütüm çok azalıyor ve 2 güne falan eski düzenine geri geliyor, bende gün içinde mutlaka 4-5 kez sağıyorum 10-20-30 cc anca çıkıyor ama sonradan düzeliyor, şimdiden kolay gelsin sana, kim neder se desin tatlı şeyler çok süt yapıyor, sadece suyla olmuyor bu işler

canım ya bende ne yapacağımı şaşırdım valla.saç kurutma makinesini deneyeyim birde.çok şükür sen atlatmışsın.memeyi alınca çığlık atıyor ya resmen içim acıyor .çok çaresiz hissediyor insan kendini.

kızlarr nasılınızz yazdıklarını hep okuyorum ama yazamıyorum. kızım iki buçuk aylık oldu büyüyoruz hep beraber ne güzell.. iki aylık kontrolünde 5300 gr 58 cmdi. ben de yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ve twist and shape diye bi alet almıştım hergün onunla çalışıyorum. hamile kaldığım kilodan 4 kilo fazlam var ama benim hedefim 10 kilo vermek. ilk çocuğuma hamile kaldığım kiloya dönmek istiyorum. abur cuburu kestim ekmeği azalttım kendimi daha iiyi hissediyorum. bi haftaya kadar yürüyüşlere de başlıcam inşallah bu sefer çok azimliyim gidecek bu kilolar.. yaza düğünümüz de var :)))

Emzirme problemi yaşayan arkadaşlar bizde yaşadık kısa bi süre önce bas bas bagiriyordu almıyordu memeyi bizim kız humananın çayını çok seviyor onunla kandırıyordun biberonu çekip hemen memeyi veriyordum öyle öyle düzeldi çok şükür iyiyiz şimdi sizde sevdiği bişeyle birlikte verin en azından bir deneyin umarım işinize yarar Allah yardımcınız olsun zor gerçekten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bu yazdığın huysuzlukların hepsi bizde de var siz ne kadarlık oldunuz Biz bir hafta sonra 3 aylık olacaz Acaba bu dönemde mi böyle oluyor Benim de kollarım ağrıyor kaldıramıyorum ee yatırdığımda da durmuyor illa kucak Bazen hem kucakta hem ağlıyor ne yapacağımı şaşıyorum Başkasının kucağında da durmuyor zaten eşim yok sürekli yapışık yaşıyoruz İnşallah her şey düzene girer inan ki o günleri iple çekiyorum
Aşıyı bende hatırlayamadım canm

Şu tatlı ve süt olayına katılıyorum Suyla tatlının sütü aynı olmuyor

Canımm benim kızım da birkaç haftadır emmeyi reddediyor, bazen uyurken emiyor ama bazen de uyurken bile almıyor ben de ne yapacağımı şaşırıyorum, kızım zayıf olunca mama veriyorum. Hatta memeyi bırakmasın diye kaşıkla veriyorum mamayı. Bugün dr. A gideceğiz bakalım ne diyecek. Rabbim yardımcımız olsun

Merhaba,

bebeklerınızın yazlık gıysılerı ıcın sıtemızı zıyaret edınız,hosunuza gıdecek bırcok sey bulacaksınız.
Hatta onumuzdekı gunlerde hamılelık sonrası gıyebılecegınız rahat urunlerımız de sızlerı beklıyor olacak.

Günaydın kızlar. Emme problemi bizde de var. Ben gazdan olduğunu düşünüyorum ama benimki biberonla bilmediği için ya aç Aç duruyor yada Fön mak. Sesi ile emziriyo rum. Bazen onunda bi faydası olmuyor gerçi. Neyseki geçici bi süreçmiş. Çabucak gelir geçer inşallah. Eşimin öğleden sonra dersi yok, arabasına bindirip iki tur attıralım diyorum bakalım. Nisanla beraber gezmemizde başlasın

Kızlar sütümü geçenlerde oglumun emmesıne yakın sağdım, şişmişti. Şunu soracam bebeğinizi her emzirmeden sonra pompayla kalanı boşaltıyor musunuz memeden? Ben de günde bir kez sagıyorum onu da dokuyorum cunku daha poset ya da kap almadım. bır de dondurucuda cook uzun zaman tutmak ıstemıyorum.Emmesıne yakın dıyelım sagdık sut bıter mı ? yanı orda bırıkenı alınca bıter mı yoksa cektıkce gelır mı bu konuyu cok merak edıyorum???tabı kı o emdıkten sonra kalanı sagmak lazım ama merak ıste dıyelım onden sagdık sonradan hemen sut olur mu yoksa bellı bır saat mı gerekır bırıkmesı ıcın???

bu arada oyun halılarınız cok guzel kızlar, cok becerıklısınız...

kızlar merabalar.sanırım hepimizde aynı sıkıntı var benimde oğlum 2 haftadır emmek istemiyor.bende artık gündüz istediği zaman veriyorum gece uykusunda verebildiğim kadar veriyorum.bizimde gaz sancılarımız var akşam olunca başlıyo doktor her herbacol diye bi damla verdi çok şükür biraz olsun rahatlattı.kızlar dün gece gazdan o kadar ağladıki bende altını açtım karnına masaj yaptım sonra bacaklarını karnına bastırıp 10 a sayana kadar bekledim ve gerçekten öyle bir çozurttuki eşim dedi ki yavrumun bu gazla patlamadığına dua edelim. bundan sonra sancıları tutmadan önce her akşam uapmayı düşünüyorum.eger bebeği benim gibi kolik sancılı olan varsa mutlaka denesin.bebekler hareketsiz oldukları için gazlarını çıkartamıyolar biraz hareket katalım.

Gerçektende tatlılar süt yapıyor benim sutum çok azalınca acil tarafından ser bet yapıp içiyorumhemen düzeliyor

Slm cnm,acikmamis olabilirmi bebegin.,benim kizimda birkac gundur birini emiyirsa digerini istemiyir.normalde ikisinide emerdi.bende burda okudukca gordum cogumuz ayni sorunu yasiyoruz.ins.bebislerimiz guzelce emer..bugunde sabah birini emdi digerini birturly istemedi.biraktimt bende.doydu herhalde bilmiyorum..sende 2 saat gecti demissin ya cnm,bence 2 saat ara az,dr bana 3 saatte bir emzir dedi.birde oyle dene guzel emer belki.

Ben hic sagmiyorum makinemde yok..neden sagiyorsun sen cnm,benim bildigim emzirikten sonra iyice bosaltmak icin sagilir.2 saatte sut memede olusuyrmus yeniden,doluyor yani ..

Slm kızlar geçmişe bakamadim tlf dan zor oluyor pc den girince okuyacagim insallah. Dilzar geçmiş olsun allah acil şifalar versin canim. Ben hiç sütü sagmiyorum kizlar. Gazini da bol bol hareketle cikarmasina yardim ediyorum. Gece uyurken kucaktan inince kipirdaniyor ayaklarindan tutup popoyu kaldiriyorum hafif ce sag sol yapiyorum o zamanda cikariyor. Birde size birsey soracagim. Birde birsey farkettim sırtı bana dönük tuttugumda vucudunu az one atip pirtlatiyor kakasini yapiyor. Oyle tutynca bir tarafina zarar gelir mi acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Karnını bastırdığın içinmi acaba rahat pırtlatıyor.

canım bende gazını senin anlattığın şekilde alıyorum hemencik çıkıyo. bi zararı yoktur bence aşırı baskı yapmıyoruz sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…