2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bende tahminen 3000 li degerlerde 4+2 karından gördum keseyi

ne güzel hayırlı olsun devamı da sağlıkla gelir inşallah bende bugün hamilelik hesaplamalarına göre 4+2 yim canım..ayın 15i gibi gidicem bakalım doktora hayırlısıyla görürüm :))

HERKESE MERHABA :)))))

BEN DE SİZLER GİBİ OCAK 2014 ANNE OLACAĞIM İNŞALLAH...
İLK BEBEĞİM OLACAK İNŞALLAH.
GEÇEN YIL İLK HAMİLELİĞİMDE KAL ATIŞI DUYULAMADIĞI İÇİN KÜRTAJ OLMUŞTUM. ŞİMDİ ŞÜKÜR YİNE HAMİLEYİM,

SAT 2 NİSAN DI. BEN HAMİLE OLDUĞUMU 25 NİSANDA İDRAR TESTİYLE ÖĞRENDİM, SİLİK ÇİZGİ ÇIKMIŞTI.
27 NİSANDA KAN TAHLİLİ VERDİM 78 ÇIKTI, 2 MAYISTA BİR KAN TAHLİLİ DAHA VERDİM, 831 ÇIKTI,

GEÇEN CUMARTESİ GÜNÜ DE (4 MAYIS) DOKTOR KONTROLÜM VARDI, 5 MM KESEMİZİ GÖRDÜK :nazar::nazar: ÇOK ŞÜKÜR.
HAFTAYA BİR DAHA KONTROLE GİDECEĞİM, İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDADIR.

HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN, HERKESE HAYIRLI OLSUN DİYORUM VE GÜZEL BİR HAMİLELİK DİLİYORUM.

TANIŞTIĞIMIZA MEMNUN OLDUM :))))))))

HA BU ARADA BENİM HİÇBİR BELİRTİM YOK, MİDE BULANTIM, KOKU HASSASİYETİM YOK, O DA BENİ BİRAZ DÜŞÜNDÜRÜYOR :18::18::18::18: YALNIZCA GÖĞÜSLERİMDE HASSASLAŞMA VAR O KADAR, İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDADIR

ooohhh topiğimiz ne kadar da canlı bi hale geldi sonundaaa :) kızlar öncelikle uzun zamandır giremedğimden yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorumnasıl gidiyo bakalım hamilelikler? bende karın ağrısı sanki geçti gibi biraz...bulantım zaten pek olmuyo... kalp atışları konusuna gelicek olursak henüz gitmedim doktora haftaya gidicem garanti olsun..geç döllenme falan olmuştur belki henüz duyulmayabilir boşuna üzülmeyelim...

ne güzel hayırlı olsun devamı da sağlıkla gelir inşallah bende bugün hamilelik hesaplamalarına göre 4+2 yim canım..ayın 15i gibi gidicem bakalım doktora hayırlısıyla görürüm :))

inş. rabbim sağlıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasip etsin

canımm günaydın güzel haberlerini bekliyorum burdan hakkında hayırlısı olur inşallah :))bu arada benim son adet olmam gereken tarih 5 nisandı 25 günde bir oluyorum normalde senin nasıl??

yaptım bugün gene pembe çıktı ne olur bilmem artık günüm hiç şaşmaz 26 27 günde bir adet olurum bugün 30 oldu hala bişey yok bende 7 sinde olmuştum
seninde hayırlı haberlerini alırız inşallah

HERKESE MERHABA :)))))

BEN DE SİZLER GİBİ OCAK 2014 ANNE OLACAĞIM İNŞALLAH...
İLK BEBEĞİM OLACAK İNŞALLAH.
GEÇEN YIL İLK HAMİLELİĞİMDE KAL ATIŞI DUYULAMADIĞI İÇİN KÜRTAJ OLMUŞTUM. ŞİMDİ ŞÜKÜR YİNE HAMİLEYİM,

SAT 2 NİSAN DI. BEN HAMİLE OLDUĞUMU 25 NİSANDA İDRAR TESTİYLE ÖĞRENDİM, SİLİK ÇİZGİ ÇIKMIŞTI.
27 NİSANDA KAN TAHLİLİ VERDİM 78 ÇIKTI, 2 MAYISTA BİR KAN TAHLİLİ DAHA VERDİM, 831 ÇIKTI,

GEÇEN CUMARTESİ GÜNÜ DE (4 MAYIS) DOKTOR KONTROLÜM VARDI, 5 MM KESEMİZİ GÖRDÜK :nazar::nazar: ÇOK ŞÜKÜR.
HAFTAYA BİR DAHA KONTROLE GİDECEĞİM, İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDADIR.

HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN, HERKESE HAYIRLI OLSUN DİYORUM VE GÜZEL BİR HAMİLELİK DİLİYORUM.

TANIŞTIĞIMIZA MEMNUN OLDUM :))))))))

HA BU ARADA BENİM HİÇBİR BELİRTİM YOK, MİDE BULANTIM, KOKU HASSASİYETİM YOK, O DA BENİ BİRAZ DÜŞÜNDÜRÜYOR :18::18::18::18: YALNIZCA GÖĞÜSLERİMDE HASSASLAŞMA VAR O KADAR, İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDADIR
inş. bu kez rabbim sağlıklısından nasip etmiştir. sende korkma bizide korkutma inş. allaha emanet yavrularımız.

yaptım bugün gene pembe çıktı ne olur bilmem artık günüm hiç şaşmaz 26 27 günde bir adet olurum bugün 30 oldu hala bişey yok bende 7 sinde olmuştum
seninde hayırlı haberlerini alırız inşallah

hadi bakalım hayırlısı olsun o zaman :)) hamilelik bekliyosun kalıyosun sonra evreler devam ediyo derken biz de telaşeler bitmiyo ama tatlı telaşeler bunlar sağlık olsun da gerisi hiç önemli değil :))

hadi bakalım hayırlısı olsun o zaman :)) hamilelik bekliyosun kalıyosun sonra evreler devam ediyo derken biz de telaşeler bitmiyo ama tatlı telaşeler bunlar sağlık olsun da gerisi hiç önemli değil :))

ilk 10 hfatadaki telaş insaı strese sokuyo ben kalp için çok heyecanlaıyorumm bakalım hayırlısı rabbimden

Günaydın kızlar... Malum kanamam vardı cuma günü.. Bugün keseyi gördük çok şükür.. Kanama devam edebilir dedi doktorum dinleniyorum... Darısı kalp atışını duymaya.. Tüm arkadaşlarıma sağlıklı gebelikler dilerim...

Ben 29 nisanda kan testi yaptırdım 98 çıktı. 1 Mayısta 210 çıktı. Bugünlerde 800-900 civarı olması lazım diye tahmin ediyorum. Keseyi ve bebeğimi ultrasonda ne zaman görebilirim acaba

günaydınlar yeni arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz.
ben daha beklemedeyim. 8 inde adet olamam gerekiyor.
dün belim ve karnım ağrıdı adet oluyorum sandım :( şimdilik bişey yok bakalım ne olacak heyecanla bekliyorum
bazen bi test yapıyım diyorum ama tek çizgi görüp üzülmekten korkuyorum perşembe günü yapıcam test, sabretmek zor :(

Ben 29 nisanda kan testi yaptırdım 98 çıktı. 1 Mayısta 210 çıktı. Bugünlerde 800-900 civarı olması lazım diye tahmin ediyorum. Keseyi ve bebeğimi ultrasonda ne zaman görebilirim acaba

canım benim beta hcg değerim 831 çıktıktan 2 gün sonra gittim doktora ve vajinal ultrasonda keseyi gördük.
inşallah sen de gittiğinde görürsün :))))))))

canım benim beta hcg değerim 831 çıktıktan 2 gün sonra gittim doktora ve vajinal ultrasonda keseyi gördük.
inşallah sen de gittiğinde görürsün :))))))))

1 mayısta 210 du
3 mayıs 450
5 mayıs 900 felan gibi yükseliyo
7 myaıs yanii yarın kontrole gideceğim. 1800 lerde bir değer olması lazım.

Görebilirim inşAllah

ilk 10 hfatadaki telaş insaı strese sokuyo ben kalp için çok heyecanlaıyorumm bakalım hayırlısı rabbimden

canım öyle gerçekten şu an ben de seninle aynı durumdayım stres yapmıyım rahat olayım diyorum ama ne kadar rahat olmaya çalışsak da olmuyo yapımız gereği elimizde olan bişey değil..neyse ki hakkımızda en hayırlısını Rabbim biliyo ona emanetiz bu içimi ferah tutmamı sağlıyo bir de bol bol dua ediyorum herkes için sende böyle düşünmeye çalış tatlım en azından böyle düşünmek seni biraz daha rahatlatır :))

canım deger önemli deil önemli olan degeri 2 gunde bir ikiye katlanması benim regl 4 gun geçmişti mesela 602 çıkmıştı doktora gösterdigimde bana evet gebelik görünüyor ama bir kez daha test yapmalıyız demişti ikiye katlanması lazım demiş o sebepten sıkıntı yaratma ama keseyi 1500 2000 lerde görürsü haberin olsun

Sagol canm zaten doktorda daha cok kucuk bi ay snra ultrasona gir dedi oncesinde grsemde goremem bisi

Selam arkadaşlar SAT ım 3 Nisan idi 3 mayısda idrar testinde çift çizgiyi gördükten sonra 4 mayısda beta hcg baktırdık 1719 çıktı 5 mayıs da tekrar yaptırdım 2631 çıktı sizce sata göre 4 +6 gözüküyor sizce kese nezaman görülür doktora ne zaman gitsem ? İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız meleklerimizi, Rab bim bekleyen arkadaşlarada bir an önce müjde almak nasip etsin İnşallahhhhhh ............

1 mayısta 210 du
3 mayıs 450
5 mayıs 900 felan gibi yükseliyo
7 myaıs yanii yarın kontrole gideceğim. 1800 lerde bir değer olması lazım.

Görebilirim inşAllah

arkadaşım aramızda 3 gün var tahmini doğuma göre ben cumartesi gördüm keseyi sende bir iki gün sonra görürüsün inşallah....

Selam arkadaşlar SAT ım 3 Nisan idi 3 mayısda idrar testinde çift çizgiyi gördükten sonra 4 mayısda beta hcg baktırdık 1719 çıktı 5 mayıs da tekrar yaptırdım 2631 çıktı sizce sata göre 4 +6 gözüküyor sizce kese nezaman görülür doktora ne zaman gitsem ? İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız meleklerimizi, Rab bim bekleyen arkadaşlarada bir an önce müjde almak nasip etsin İnşallahhhhhh ............

arkadaşım ben aynı değerlerde gördüm keseyi 4+6 daydım cumartesi günü gittim doktora....

cuma günü adet olmam gerekiyordu cuma dan bu yana 3 test yaptım 3 üde pembe çift çizgi çıktı çalışıyorum çalıştığım yerde tekim yani benim işime bakacak biri daha yok o yüzden izin almam çok zor 2 hafta sonra kalp atışlarını duymak için ultrasona girerim diye düşünüyorum ama bir yandanda aklım beta hcg de onun içinde izin alamam sorum şu beta hcg baktırmadan 2 hafta beklesem ne olur:18:

Back
X